çok üzüldüm
neden mi? o kadar iyi niyetlisiniz ki...
arkadaş... ne kadar içi boş bir kavram. etrafımda çok olup da hiç birine artık güvenmediğim bir kelime.
kadınlar şeytandır azizim, en yakınııım dediklerimin sevgilisine yapmadığı cilveleri, sevgilim adam gibi yanımda dururken elimin arasında eli varken yapan "arkadaşlar" gördüm.
büyük ihtimal, sevgilinizin kocanızda gözü varmış, siz uzakken fırsat bilmiş.
ilişkinize asla 3. kişileri sokmayın derim asla ne anne baba ne arkadaş, anlatıcaksanız bile herşeyi değil belli bir kısmını anlatın hatta anlatmayın.
diğer mesajları okumadım ilk mesaja göre yazıyorum ama eşinizi gerçekten seviyorsanız, bence gidin onla konuşun. suçlamayın ama, çünkü belki de arkadaşınız diye iyi davranıyordur hala.
o kızı da arkadaşlığınızdan çıkarın.
mümkünse eşinizle tatile gidin aşk tazeleyin. pusup bi köşede kızın kocanızı kendine aşık etmeye çalışmasını izleyerek hayatınızı zindan etmeyin.
normalde olsa ikisini de boşverin derdim ama sevginizi hissettim ve bir bakışı bile aldatma olarak görürken ben nedense bu sefer öyle bakamadım sanırım kocanızın halini tavrını görmediğim için mağdur olan taraf gibi gördüm siz daha iyi hissedersiniz tabi.