• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle arkadaşımdan şüpheleniyorum

O Nasıl Oluyor Ya..
İkisi Birden Banlanıyor Diye Biliyorum..
Diğeriyle Konu Okuyaması İlginç..

yok canım zaten editörde söyledi dediğin gibiymiş ben birinden süphelenmiştim ama ikisi birden banlanıyormuş benden hafiye falanda olmazmış

Son düzenleme:
ama eğer gerçekse yazık yardımcı olamiycaz belki herzamanki nick name ni kullanmaktan çekindi. çok gerçekçiydi çünkü

yok canım zaten editörde söyledi dediğin gibiymiş ben birinden süphelenmiştim ama ikisi birden balanıyormuş bende hafiye falanda olmazmış

Valla Olmaz :27:

Neyse Bence Konu Gerçekti, Fakat Çekindi Herkesin Bildiği Üyeliğiyle Yazamadı..
Allah Yardımcısı Olsun..

diğer yorumları okumadan sadece konu sahibinin yazdıkarını okuyun aradaki çelişkileri görüceksinin.. ayrıca bir gün içinde konunun bu kadar yol almasıda ilginç... zaten zaman kavramları çok karışık konu sahte gibi:26: hangi kadın o yokken dürümcüde bayan arkadasıyla samimi yemek yiyen eşine hesap sormadan yelkenlerini bırakırki ..??

Son düzenleme:
"artık benim için aramızda kalmana gerek yok. biz bu konuyu birlikte aşacağız. arada kimse olmadan. birbirimizle konuşarak çözeceğiz. çabaların için sağol. ama artık faydadan çok zarar veriyor" yazıp yollamak istiyorum.
aralarında birşey varsa aptal konumuna mı düşerim?

Kesinlikle bu mesaji acilen gondermelisin. Bence ilk etapta gorustuklerini anladigini hiç belli etmemen lazim. Olayin boyutunu anlamak adina caktirmamak lazim. Bu mesajdan sonrada esine surekli ozel surprizler cikartmalar hazirlamalisin... bir gun romantik yemek evde veya disarda, bir gun sinema, bir gun baska birsey vs. Yani dikkatini ve ilgisini uzerine cekmek adina calismalisin. Aslinda bana sorsan koy tekmeyi gitsin derim ciddi cidii... zira senin haberin olmadan bir baska kadinla cikmalar gezmeler, eglenmeler yasanmis... dayanilir sey degil...

Bunlara ragmen baktin ki gorusmeler kesilmedi iste o zaman kizi da esini de tenhada kistirma zamani gelmistir derim baskasina asik olabiliyorsa birak olsun, hiç kimse alternatifsiz degildir bence... kendini yiyip bitirme eminsen once ayirmaya calis caktirmadan, olmuyorsa da ikisini de parala, kendini degil.

arkadaslar biri ozet gecebilir mi hiç bir sey anlamadim?
Kafa buldugunu nerden cikardiniz??

ben konu sahıbının kafa buldugunu dusunmuyorum sadece belkı tanınan bırıyse kendı nıckyle bu konuyu acmak ıstemedı ve 2.bı uyelık aldı 2.uyelıgıde anlasılınca banlandı...ama konu hıkaye degıl bana gore...:20:

ben konu sahıbının kafa buldugunu dusunmuyorum sadece belkı tanınan bırıyse kendı nıckyle bu konuyu acmak ıstemedı ve 2.bı uyelık aldı 2.uyelıgıde anlasılınca banlandı...ama konu hıkaye degıl bana gore...:20:

Bir onceki sayfaya bakinca anladim ve tsk ederim izahin icin canim.
Ben de hikaye oldugunu sanmiyorum esasinda. Tahminine de katiliyorum, iki nicki var diye
yalan soyluyor diyemeyiz degil mi... Banlandiysa kotu oldu iletisimimiz kesilecek...

Kadin ve erkek ayni toplumda ayni dunyada elbette konusabilirler
ama bir slnlr yoksa hiç slnlr yoktur... Buyrun olana bakin... bir erkek
bir bayana kardes gozuyle bakmaz keza kadinda... velevki birbirlerine uygun tip ve ozelliklerde
olmasinlar... seytan durtuyor iste... çok uzucu ve aci... Allah yardmcin olsun defna

Bir onceki sayfaya bakinca anladim ve tsk ederim izahin icin canim.
Ben de hikaye oldugunu sanmiyorum esasinda. Tahminine de katiliyorum, iki nicki var diye
yalan soyluyor diyemeyiz degil mi... Banlandiysa kotu oldu iletisimimiz kesilecek...

rica ederimm canim:12::12:
yok hikaye yada yalanla bi alakasi yok sadece 2.uyelik almasi hata olmus ama konu kapanmadigina gore ziyaretci olarak yazdiginiz onerileri okuyabilir...ALLAH YARDIMCISI OLSUN NE DIYELIM...:nazar:

ayyy bn üzüldm yaaaa tüm gün konuyu okuddum sonucu merk ediodum ..:(:(
banmdr nedr onu da blmiorum ama yazamıyor sanırm kötü oldu bn inanmıstım gerck olduguna :(:(

ben 2 saat uzakta biryerde firma ziyaretindeydim
eşim mailimi görmüş
"akşama yanındayım otelin adını yaz"

çok hassas biridir, demiştim,
çok duyarlıdır konuşur mantıklıdır

ama her halukarda onunla görüşmesi
yazışması
bana haber vermeden

o glince napıcam ben ya ne dicem

eşiniz gerçekten çok duyarlıymış ,süper bir atak yapmış.
bende eşinizi masum bulanlardanım .
banlanma durumu soz konusu ınsallah sonucu ogrenırız ve ınsallah hersey yoluna gırmıstır .
eşinizle aranız düzelince o kızzla keskin bir mesafe koyun birsey soylemenızede gerek yok o kız zaten aptal değilse sebebini anlıycaktır.ayrıca gurur yapmayın birşeyler için kafanıza takılan soruların cevabı sadece eşinizde.sevgilerle ALLAH yardımcınız olsun .(umarım fake degıldır olmadıgına ınandıgım ıcın yorum yapıyorum)

çok üzüldüm
neden mi? o kadar iyi niyetlisiniz ki...
arkadaş... ne kadar içi boş bir kavram. etrafımda çok olup da hiç birine artık güvenmediğim bir kelime.
kadınlar şeytandır azizim, en yakınııım dediklerimin sevgilisine yapmadığı cilveleri, sevgilim adam gibi yanımda dururken elimin arasında eli varken yapan "arkadaşlar" gördüm.
büyük ihtimal, sevgilinizin kocanızda gözü varmış, siz uzakken fırsat bilmiş.
ilişkinize asla 3. kişileri sokmayın derim asla ne anne baba ne arkadaş, anlatıcaksanız bile herşeyi değil belli bir kısmını anlatın hatta anlatmayın.
diğer mesajları okumadım ilk mesaja göre yazıyorum ama eşinizi gerçekten seviyorsanız, bence gidin onla konuşun. suçlamayın ama, çünkü belki de arkadaşınız diye iyi davranıyordur hala.
o kızı da arkadaşlığınızdan çıkarın.
mümkünse eşinizle tatile gidin aşk tazeleyin. pusup bi köşede kızın kocanızı kendine aşık etmeye çalışmasını izleyerek hayatınızı zindan etmeyin.
normalde olsa ikisini de boşverin derdim ama sevginizi hissettim ve bir bakışı bile aldatma olarak görürken ben nedense bu sefer öyle bakamadım sanırım kocanızın halini tavrını görmediğim için mağdur olan taraf gibi gördüm siz daha iyi hissedersiniz tabi.

ben bu iki uyelik seyi anlamadim arkadaslar. Benim ablam ve bende ayni bilgisayardan kk kullaniyoruz. Iki ayri uyelikten tabiki, benimki ayri onunki ayri. Ben anlamadim nasil iki uyelik oldugunu ve yoneticiler nasil bulmus, ay cok merak ettim hikayeyi simdi ya, Ah keske anlatabilseydi canim ya

Back
X