• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle arkadaşımdan şüpheleniyorum

dafne85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
24
0
0
İstanbul
böyle birşey nasıl anlatılır bilmiyorum.
şüphelerimin arasında boğuluyorum.
eşimle aynı şirkette çalışıyoruz.
aynı departmanda çalışırken tanıştık ve ben ondan çok etkilendim.
ortak arkadaşlarımız da bizi çok yakıştırıyordu ona da bana da söylüyorlardı bunu.
ben ona karşı artan hislerimin cesaretiyle çeşitli aktiviteler ayarlıyor onunla görüşmenin yollarını arıyordum.
1 sene gibi bir sürenin sonunda bana değer verdiğini ama o gözle bakamadığını söyledi
dağıldım. günlerce düşündüm.
birlikte çok iyi vakit geçiriyorduk.
etrafımda dönenlerin farkındaydı, korumacıydı.
çok genç olmasamda -yaşım 30 idi tanıştığımızda- gayet genç ve güzel görünümlüydüm.
neden beni istemiyordu?
ortak arkadaşlarımız onunla birkaç kere görüşmüş. korktuğunu hazır olmadığını benimle vakit geçirmeyi sevdiğini ama aşama kaydetmekten çekindiğini söylemiş.
nihayetinde birkaç ay bu şekilde geçti ve benim annesinin çalıştığı hayır kurumuna yardım etmemle işler ciddiye bindi.
olgun ve karakterli biridir eşim; nereye çeksen oraya giden tiplerden değildir.
bana karşı da hassas ve saygılıydı ama hayal ettiğim gibi aşk dolu bir evlilik olmadı.
cicim ayları geçtikten sonra vazife gibi bir şeye dönüştü.
eşim asla beni ihmal etmez dışarı çıkarır hediyeler alırdı ama aşk olmadığını hissederdim faka şikayet edemezdim.
ne zaman ki etmeye başladım sessizliğe büründü.
ben her kadının hayalini kurduğu çok lüks olmasa da rahat bir hayat yaşıyordum ama beni başınıtacı yapsın etrafımda dolansın dolu dolu "aşkım" desin istiyordum.
birkaç defa konuştuk bunu.
zevklerimiz çok farklıydı. sevdiğimiz müzikler gezi ve alışveriş zevkimiz vs vs.
bu sebepten birlikte çok hobimiz yoktu.
gizlisi saklısı yoktu ama hobi odasına geçer sevdiği şeyleri yapardı.
belki daha çok vait geçirsek iyi gelir dedi bana daha çok zaman ayırdı ama değişen birşey olmadı.
ailesiyle çok uyumlu olamıyordum o ise ailesine çok düşkündü.
ben şehir hayatına alıştığımdan onların eskiye dönük yaşam tarzında çok emanet duruyordum.
peri masalı sanki bir bir dağılıyordu.
birkaç gün ayrı kalmaya karar verdik ve o bir arkadaşında kalmaya başladı.
durumumu gören işyerinden bir arkadaşım yardım etmek istedi.
eşimle çok samimi olmasa da facebooktan onu ekleyecekti.
şirkette de denk geldiği yerde konuşacak bir şekilde daha yakın olacaktı.
dediği gibi facebooktan ekledi. bazı fotoğraflarımıza yorumlar yaptı.
işyerinde ortak toplantılara girdiklerinden laf laf açtı
keyifli arkadaşlıklarını görebiliyordum. tabi bu arada eşimle hala gergindik.
ben arkadaşıma gitmiştim o evdeydi bu dönemde.
arkadaşımla araları oldukça iyi görünüyordu. arkadaşım bana sürekli "şöyle yapsan iyi olur o öyle sever bence" gibi nasihatler ediyordu.
bizim meselemizi konuşabilecek kadar samimi oldular birkaç hafta içinde.
bak juliacım jack şundan şundan rahatsız..
juliacım ona şöyle yaptığın için çok üzülüyor..
biraz şöyle yapsan kesin sevinir çünkü o öyle şeylere bayılıyor..
sanki eşimi benden iyi tanıyor gibi nasihatler ediyordu ama bu durumdan rahatsız olmaya başlamıştım bir yandan da merak ediyordum.
bir akşam arkadaşım arabasız kalmış otobüs bekleyeceğini söylemişti.
ben de eşimden rica etmesini nasılsa aynı tarafta oturduğunu söyledim.
söylemez olaydım.
o gece eşim ona içini dökmüş o eşime.
zannedersin ki asker arkadaşı.
ertesi gün bana Jack ne kadar olgun ve anlayışlı biri dediğindeki hissiyatımı anlatamam.
sözde benim arkadaşım birden onun can yoldaşı oluvermişti.
biz ailesinin gelişiyle artık aynı evde kalıyor fakat iş için sık sık gezilere gidiyorduk.
ben eşimle ilgili arkadaşıma öfkemi kusuyordum derdimi onunla paylaşıyordum iyice soğuk ve sessizleştiğimizi anlatıyordum
o ise bana Jack öyle biri değil bak yanlış yapıyorsun beddua etme gibi savunmalar yapıyordu.
ve ben birkaç hafta önce holdingin karşısındaki cafede çay içtiklerini gördüğümde arkadaşıma ilk defa kızdım.
devamlı şikayet ettiğimi söyleyip bana suçlu hissettirdi.
sözde evliliğimizi konuşuyorlarmış ben zaten o gün erken çıkmışım ne varmış bunda.
Jackle konuşup arayı bulmasını isteyen benmişim ama şimdi ona kızan yine ben.
hak evrdim.
ben istemiştim.
eşim ne düşünüyor merak etmiştim.
aralarında merhaba merhaba"dan başka muhabbet yokken ben bu kadar yakınlaştırmıştım.
beynimin içnide yüzlerce tilki dolaşıyordu ama knoduramıyordum.
2 gün önce akşam yine şehirdışındaydım.
ortak bir arkadaşımız beni aradı ve "jack ile xx'i dürümcüde gördüm sen de oralardaysen gelicem" dedi.
amacı aslında beni görmek değil bana haber vermekti besbelli.
bekledim.
o gece sabaha kadar gözümü kırpmadım.
arkadaşım xx arayacak ve bana konuştuklarını anlatacaktı ama aramadı.
biz eşimle aynı evde olmamıza rağmen eşimle benden daha keyifli vakit geçiren ve nerdeyse benden daha iyi tanıyan bir arkadaş.
ben yokken eşimle görüşen yemeklere çıkan bir arkadaş.
çok mu fesatım kızlar?
nefes alamıyorum artık düşüncelerimden korkuyorum.
onu birkaç defa daha evine bırakmış.
evine giden yolda durup konuştuklarını görenler yine bana "sen saçını boyattın sandım geçen gün arabanızı şurda görünce" diye laf dokundurdu.
konduramadım.
xx'i evine bırakmıştır eşim yolda mı kalsın kız akşam akşam dedim.
ama gece vakti bu dürümcü olayı son damla oldu.
ne yapacağımı bilmiyorum ama artık aralarında birşey olduğundan eminim.
aileme anlatamıyorum.
arkadaşlarımız hep ortak anlatamıyorum.
dağıldım kızlar.
size anlatıyorum.
dağıldım....

Peki dürümcüde olduklarını öğrendikten sonra arkadaşınızla hiç konuştunuz mu dürümcüde ne konuştuklarını anlattımı yada asıl sormak istediğim arkadaşınız eşinizle dürümcüye gittiğinizden siz sormadan bahsettimi?

nasıl arkadaşmış o öyle? kurda kuzu emanet etmişsiniz ve en tuhafı kendiniz başlatmışsınız herşeyi :26:

Peki dürümcüde olduklarını öğrendikten sonra arkadaşınızla hiç konuştunuz mu dürümcüde ne konuştuklarını anlattımı yada asıl sormak istediğim arkadaşınız eşinizle dürümcüye gittiğinizden siz sormadan bahsettimi?

hayır sormadım.
onun anlatmasını bekledim.
soramadım.
2 gün geçti ama 2 ay gibi sanki.
daha önce çayda gördüğümde sormuştum hatta kızmıştım "ne diye onla bu kadar samimi oluyorsun benden çok onunla knouşuyorsun artık" diye
tek bunlar değil tabi.
daha neler neler.
düşüncelerimin sesinden kulaklarım uğulduyor..

eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmişsiniz.onlar konuştukça birbirlerine yakınlaşmışlar ve büyük ihtimallede hoşlanıyolar.ah be kuzum:((((

nasıl arkadaşmış o öyle? kurda kuzu emanet etmişsiniz ve en tuhafı kendiniz başlatmışsınız herşeyi :26:

evet ben başlattım.
hayat öyle garip ki.
xx iyi bir arkadşaımdı.
daha çok o anlatır ben dinlerdim.
ben anlatınca yardım etmek istemişti.
öyle planlı bir bilgi toplama durumu da yoktu. sadece sözde sahipsiz olmadığımı gösterip ortak arkadaşımız olacaktı.
"hem belki birşeyler yakalarım julia" deyip eklemişti facebooktan.
zamanı geri sarsam ne değişir ki?
eşimin içinde varmış zaten bunu yapmak.
ama bu kadar yakınımdaki biriyle..

düşünemiyorum yazamıyorum saniyeleri sayıyorum eve gitmek için

Kendim ettim kendim buldum durumu...
Arkadaşınız kim ki kocanıza ağzından laf alsın diye yakınlaşıtrırsınız...
Bir kadın bunu kendi kendine nasıl yapar yaaa...
Kocam dediğiniz adamla siz iletişim kuramıyorken bir başkasından medet ummak nasıl bir acizliktir...
Eşinizin arkadaşınızla ilişkisi var mıdır bilmem...
Ama varsa onlardan önce kendinizi suçlayın bence...
Belki böylece iki kişilik bir ilişkiye üçüncüyü sokmamayı öğrenirsiniz...
Ne diyeyim, kolay gelsin...

siz de kabul ediyosunuz bunu kendiniz yakınlaştırdıınız eşiniz ile arkadaşınızı?asla güvenme asla seni ve esvliliğini konuştuklarına inanma hatta ve hatta arkadaşının seni savunduğunu f,ilan hiç düşünme..erkek işin içine girdiğimi her arkadaş dost olamayabiliyor..olgun birisiniz bi arkadaşı araya sokmak yerine eşinizle başbaşa kısa bi tatil yapıp bu sorunu konuşabilirdiniz...

eşin senin arkadaşına dert yakınıyor...arkadaşında ona hak veriyor ......sana nasihat ....o senin arkadaşın değil artık....

Son düzenleme:
eşinlede gittikleri yemekten sana telefon açıp bahsetmedyse şüphelernde haklısın....bence bu kadarı çok fazla eve bırakmalar ,sürekli görüşmeler,yemeğe çıkmalar,telefonlaşmalar
nette yazışmalar.arkadaşına söyle sen bnm arkadaşımsın kocamın değil...ve artık görüşmenizi istemiyorum de...

eşinlede gittikleri yemekten sana telefon açıp bahsetmedyse şüphelernde haklısın....bence bu kadarı çok fazla eve bırakmalar ,sürekli görüşmeler,yemeğe çıkmalar,telefonlaşmalar
nette yazışmalar.arkadaşına söyle sen bnm arkadaşımsın kocamın değil...ve artık görüşmenizi istemiyorum de...

hayır sormadım.
onun anlatmasını bekledim.
soramadım.
2 gün geçti ama 2 ay gibi sanki.
daha önce çayda gördüğümde sormuştum hatta kızmıştım "ne diye onla bu kadar samimi oluyorsun benden çok onunla knouşuyorsun artık" diye
tek bunlar değil tabi.
daha neler neler.
düşüncelerimin sesinden kulaklarım uğulduyor..

Görüştüklerini sizden gizliyorsa vardır bir sebebi... İyi niyetli olsa hemen buluştuktan sonra anlatabilirdi normal olan bu. Saklı ne var ki iki gün geçmesine rağmen hala anlatmamış...

eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmişsiniz.onlar konuştukça birbirlerine yakınlaşmışlar ve büyük ihtimallede hoşlanıyolar.ah be kuzum:((((

öyle olmayabilir mi diye düşünüyorum hep ama her duyup gördüğüm şey ıspatı oluyor...
eşim çok düşüncelidir aslında. televizyonda hasta yaşlı görsün hemen hasta birini bulur sadakasını verir. sesini yükseltmeyi bile bilmez çileden çıkmadıkça. hep onu ideal baba olarak görürdüm. bana bile babam gibi şevkatliydi zaten. belki de kocam değil babam gibi sevmşştir beni.

Bu devirde kime nasıl güveneceğiz arkadaş yaaa. Deliriyorum.

E sen hala nasıl böyle sessiz kalabiliyorsun? Neyi bekliyorsun ben anlamadım?

Erkekler huzurlu oldugu yeri tercih eder genelde benim görüşüm bu

Evliliğinde sıkıntılar yaşıyo ve kendini anlayan dinleyen birini isitiyo

Öyle biride sizin tarafınızdan sunulmuş ona...

Bi an önce eşinizle konuşun ona huzur veren yanındayken iyi hissettiren taraf siz olun

öyle olmayabilir mi diye düşünüyorum hep ama her duyup gördüğüm şey ıspatı oluyor...
eşim çok düşüncelidir aslında. televizyonda hasta yaşlı görsün hemen hasta birini bulur sadakasını verir. sesini yükseltmeyi bile bilmez çileden çıkmadıkça. hep onu ideal baba olarak görürdüm. bana bile babam gibi şevkatliydi zaten. belki de kocam değil babam gibi sevmşştir beni.

Bence biran önce eşinizle görüşüp tekrar aynı evde yaşamayı teklif edin yani eskisi gibi ayrılığı sevemediğinizi söyleyin. Ve arkadaşınıza ise sorunu kendi aranızda halledeceğinizi ve artık onun araya girmesini istemediğinizi söyleyin... Uzaklaştırmış olursunuz en azından eşinizden ama sonra fırsat bulup başbaşa görüşmek isterlerse işte o zaman bilemiyorum şüphelerinizde gerçekten haklı olabilirsiniz...

bence de canım.eşin sorunlarını onla konuşuyorsa,konuşacak birini bulmanın verdiği huzur etkileyebilir,kız da bir erkeğin derdini çözmenin verdiği mutlulukla yakınlaşabilir.bu hep böyledir.eşinle yakınlaşmaya başla.

Kendim ettim kendim buldum durumu...
Arkadaşınız kim ki kocanıza ağzından laf alsın diye yakınlaşıtrırsınız...
Bir kadın bunu kendi kendine nasıl yapar yaaa...
Kocam dediğiniz adamla siz iletişim kuramıyorken bir başkasından medet ummak nasıl bir acizliktir...
Eşinizin arkadaşınızla ilişkisi var mıdır bilmem...
Ama varsa onlardan önce kendinizi suçlayın bence...
Belki böylece iki kişilik bir ilişkiye üçüncüyü sokmamayı öğrenirsiniz...
Ne diyeyim, kolay gelsin...

yazdığım birkaç satırla beni aciz yapmışsınız.
buzdağının görünen kısmı onlar.
ben evden ayrılıp kafamı toplamaya çalışırken başladı herşey
asla eşime muhtaç olmadım
arkadaşımdan medet ummadım
bugün eşinizle sorun yaşasanız kardeşiniz kuzeniniz fln eşinizle iletişime geçmeyi hiç düşünmez mi?
ben arkadaşımı durdurmadım ama onu eşimin üstüne laf alsın diye de salmadım.
lütfen biraz daha hassas yorumlar yapın.
acizliğim mutlu edecekse mutlu olun ama aciz olmadım asla 2 gün öncesine dek.....

ya arkadaşlar şöyle bir gerçek varki ne kadar aldatmaz başkasına bakmaz desek te ne kadar
güvenmek istesekte erkeklere bu konu da güven olmazzzzz,kendileriyle ilgilinen bir kadın varsa
bir debu kadın yüzüne bakılacak bir cinsse iş tamam gerçi sen kendini bir çıkmazda bulup
arkadaşınla paylaşmışşsın bu durumu ama yanlış yapmışsın keşke kendin konuşabilseydin
belki de en büyük sorularımızdan biri bu içimize atmak herkes benim gibi düşünmeyebilir ama
ben öyleyim susarım içime atarım ama biriktirip biriktirip patlamak, eşinize yada sevgilinize
surat yapmak ilişkiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor eğer seviyorsan ve onun da seni
gerçekten sevdiğine eminsen eşini geri kazanmaya bak derim hem bunu başarırsan arkadaşına da
bir ders vereceğini unutma ben evli değilim senin psikolojinle düşünemiyorum ama sanırım öyle yapardım

hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım:34:

Back