Eşimle aramızdaki şehveti artıracak öneriler?

Herkes bir degil ben o oyunu alır ona yediririm mesela o bilgisayarı da kendisini de kapının dışında bulur ya da bilgisayarı o isteyken bozarım kesin biseyler yaparim ben dayanamam benimle ilgilenmicekse hayatımdan da çalamaz baktim benimle olmak yerine oyunu tercih ediyor artık beni sadece oyun bitince canı isteyecekse oda kalsın cunku aradığı kişiye ulaşamaz sizde koyun tavrinizi gittiği yere kadar gece yarisi yanıma yanıma ve bana yanasacak bu saate kadar kiminleysen git şimdi onlara der döner uyurum ne derse desin umurumda olmazbşrsz

Herkes bir degil ben o oyunu alır ona yediririm mesela o bilgisayarı da kendisini de kapının dışında bulur ya da bilgisayarı o isteyken bozarım kesin biseyler yaparim ben dayanamam benimle ilgilenmicekse hayatımdan da çalamaz baktim benimle olmak yerine oyunu tercih ediyor artık beni sadece oyun bitince canı isteyecekse oda kalsın cunku aradığı kişiye ulaşamaz sizde koyun tavrinizi gittiği yere kadar gece yarisi yanıma yanıma ve bana yanasacak bu saate kadar kiminleysen git şimdi onlara der döner uyurum ne derse desin umurumda olmaz
Ben güzellikle konuşuyorum sonra küsüyorum falan derken hiç çözüme ulaşamadık öyle alıp karşıma konuşmakla olmuyor oyun bağımlısı gibi ama dediğim gibi şu sıra biraz daha iyi

Ben güzellikle konuşuyorum sonra küsüyorum falan derken hiç çözüme ulaşamadık öyle alıp karşıma konuşmakla olmuyor oyun bağımlısı gibi ama dediğim gibi şu sıra biraz daha iyi
8 senelik evliyim neyi güzellikle konustuysam olmadi evde bi cinnet azıcık yanına sinir krizi biraz da sövme kulak memesi kıvamına gelene kadar devam ediyorum sonra hooop eşim normale dönmüş 🤣🤣🤣🤣 la kaynanam bile beni o kadar ezberlemiş ki ben evde bagriyorsam kimse kapıma gelmez tamam bunu yine benim oglan delirtmis der 🤭🤭🤭

Kızlar merhabalar 3 küsur yıldır evliyiz. Yaklaşık 2.5 yıl vajinusmus ile geçti 🙁 hamd olsun atlattık 1 yıla yakındır ilişkiye girebiliyoruz. Eşim bana göre daha istekli yani işe gitmediğimiz günler özellikle haftasonları falan. Bende istekliyim lakin gecelerimizi renklendirmek istiyorum ve cinsel isteğimin artmasını istiyorum.

(Eşimin oyun oynama huyu var. Genelde geç saatlerde yanaşıyor bende o saatlerde işimi halledip, etrafı toparlayıp, yorgun bir şekilde uyku pozisyonuna geçmiş oluyorum. Bide o vakitte kalkıp yıkanmak falan aşırı yorucu geliyor, üşeniyorum. Sabah işe de gidileceği için hiç hevesim kalmıyor.)

Neler önerirsiniz geceleri renklendirip daha zinde olmam için? :)
o saate kadar birakma adami oyun basinda :KK53:

8 senelik evliyim neyi güzellikle konustuysam olmadi evde bi cinnet azıcık yanına sinir krizi biraz da sövme kulak memesi kıvamına gelene kadar devam ediyorum sonra hooop eşim normale dönmüş 🤣🤣🤣🤣 la kaynanam bile beni o kadar ezberlemiş ki ben evde bagriyorsam kimse kapıma gelmez tamam bunu yine benim oglan delirtmis der 🤭🤭🤭
Haha çok tatlısınız huzurunuz daim olsun 😅☺️ Bunu deneyeceğim beklemediği tepkiyi verirsem belki afallar

Haha çok tatlısınız huzurunuz daim olsun 😅☺️ Bunu deneyeceğim beklemediği tepkiyi verirsem belki afallar
Allaha şükür iyiyiz ama gerçekten beklenmedik tavır eşinizi de korkutur belki gerçekten kadını bezdirmisim der ayrıca eşiniz küserse de kusuru sizde değil kendinde aramali bosverin sehveti eşiniz düşünsün eşimi nasıl mutlu ederim die neden hep kadınlar düşünür ki kocamı nasıl etkilerim die biraz onlar yontsun kendilerini ben 8 sene de hallettim darısı size insallah 😊

Kızlar aslında kendi isteğimi artıracak besinler veya spor tarzında bir şeyler arıyorum giyim kuşam noktasında soğuk bir şehirde yaşıyoruz ve bende üşüyen biriyim yazın şort falan evde giydiğim oluyor kışın da kalın tayt giyerim lakin varis var bacaklarımda öyle çok sıkı olunca bacaklarım ağrıyor varislerim artıyor
Bitki çayları eğer içmiyorsanız deneyin

Boyunuzu bilmiyorum ama eşya alırken ben alamıyorum deyip onun yapmasının sağlayın o arada tensel.temas olsun

Kesinlikle arada cıngar çıkarmak işe yarıyor 🤣🤣

Mesela hangileri tavsiye edebileceğiniz var mı
Aslan Pençesinin Diğer Faydaları:
İçeriğindeki elementler ve yüksek orandaki meyve asidi sayesinde iyi bir idrar söktürücüdür.
Cinsel iktidarsızlığı ortadan kaldırır.
Cinsel hastalıkların önüne geçer.
Diş, dil ve damak sağlığını korur.
Afrodizyak etkisi vardır, cinsel hazzı artırır.

*bende baya etkisi olmuştu

X