Eşimle aramızdaki şehveti artıracak öneriler?

Benim eşim benim yanımda telefonla bile fazla ilgilense hemen benim sinir katsayim artıyor oda anlıyor telefonu direk kapatıyor yoksa istedigi şeyi benden asla alamaz ya ben ya o onun keyfi geldiğinde koynuma giremez uykumu bölmem
İstediği şeyi almak için oyunu birakacak evet katiliyorum

Oyunu birakip benle ilgilenin deseniz olmazmi
Çok demişimdir ama oyun saati maalesef kendine ayrılmış zaman gibi görüyor. Onun oyunu bitip yanıma gelince de ben artık uyku pozisyonuna geçmiş oluyorum ve tüm günün yorgunluğu çökmüş oluyor üzerime karşılık vermek istiyorum ama 1 saat seviş ayaklarını havada tut bebek istiyoruz sonra duş al saçını kurut derken 2 saat vakit geçiyor üşeniyorum bende bu durumda

Çok demişimdir ama oyun saati maalesef kendine ayrılmış zaman gibi görüyor. Onun oyunu bitip yanıma gelince de ben artık uyku pozisyonuna geçmiş oluyorum ve tüm günün yorgunluğu çökmüş oluyor üzerime karşılık vermek istiyorum ama 1 saat seviş ayaklarını havada tut bebek istiyoruz sonra duş al saçını kurut derken 2 saat vakit geçiyor üşeniyorum bende bu durumda
Evet esinizin anlayis göstermesi lazim oyunu sonrada oynaya bilir bence karsiniza alip konuşun

Valla kadinlari böyle böyle sinir hastası yapıyorlar güzellikle konuştunuz konuştunuz baktınız olmuyor o zaman evde bi cinnet geçirmiş gibi yapın içinizden şeytan çıkmış gibi olun bak nasıl hemen degisiyorlar ayy ben dayanamam nerde oynuyor oyunu bilgisayarda mi o bilgisayarı da kendisini de kapının önünde bulur çocuk gibi oyun oynayacaksa ne diye evlendi

Kusur yok size öyle gelmiş olabilir ya da ben tam ifade edememiş olabilirim. Kendisinin geldiği vakitte yorgun oluyorum oyun oynadığı vakit kalkıp gelmiyor yanıma o şekilde davet ettiğimde de
E alın karşınıza konuşun, o saatte gelirsen benim uykum geliyo yorgun oluyorum iki işin saatlerini değiştirelim de

Valla kadinlari böyle böyle sinir hastası yapıyorlar güzellikle konuştunuz konuştunuz baktınız olmuyor o zaman evde bi cinnet geçirmiş gibi yapın içinizden şeytan çıkmış gibi olun bak nasıl hemen degisiyorlar ayy ben dayanamam nerde oynuyor oyunu bilgisayarda mi o bilgisayarı da kendisini de kapının önünde bulur çocuk gibi oyun oynayacaksa ne diye evlendi
Bilgisayarda genelde oynuyorlar 4 5 arkadaşlar hepsi de evli :/

Artık her evde hemen hemen robot süpürge var gırgır fantazisini bi salın,bigün adamın biri o kadar para verdik süpürge aldık hala elin gırgırda diye lavga çıkaracak 🤣

E alın karşınıza konuşun, o saatte gelirsen benim uykum geliyo yorgun oluyorum iki işin saatlerini değiştirelim de
Konuştuk bazen de akşamdan önce istiyor işten dönüp o yorgunlukla yemekten hemen sonra tok karnada olmuyor onun oyunu bırakması lazım ya da dediğiniz gibi saati değiştirmesi lazım. Benimde daha zinde olmam gerek nasıl olacaksam 🙄

Bilgisayarda genelde oynuyorlar 4 5 arkadaşlar hepsi de evli :/
Başlığıniz şehvet ile ilgili ama bence siz tamamen ilgiyi kendinize çekmeye çalışın ben böyle adama şehvet ile ilgili bisey düşünmem yapmam açıkçası önce o düşünsün Karimi nasıl mutlu ederim onunla nasıl fazla ilgilenirim die gerçekten bu sehveti gerçekten istiyor musunuz bir gece o 2 gece olacak bu adam yine aynı oyuna devam edecek tamamen tavrınızı koymaniz gerek ama sanirim oda olmuyor

Başlığıniz şehvet ile ilgili ama bence siz tamamen ilgiyi kendinize çekmeye çalışın ben böyle adama şehvet ile ilgili bisey düşünmem yapmam açıkçası önce o düşünsün Karimi nasıl mutlu ederim onunla nasıl fazla ilgilenirim die gerçekten bu sehveti gerçekten istiyor musunuz bir gece o 2 gece olacak bu adam yine aynı oyuna devam edecek tamamen tavrınızı koymaniz gerek ama sanirim oda olmuyor
Çok güzel özetlediniz durumumu yani tavır koyunca surat asıp küsüyorum mesafeli duruyorum ciddi ciddi durumu tartışıp konuşuyorum ama aynı bende çok çabuk incinip üzülmeye hazırım ve bu durumda başka ne yapılır bilmiyorum

Ben olsam şehveti birakirim döner kiçimi yatarim istedigi şeyi de vermem

Gırgır mı ? Libidom öldü.
Herkesin tercihi çok farklı işte 🤷🏻‍♀️
Bence bunun altında 80 li yillardaki seksli film furyası yatıyor. yer silerken bacağı açılan kadın figürü. Gırgır şart değil Giy taytıni evde otur kalk di mi? Ama işte zamanında burada birisi ben öyle yapıyorum dedi efsane oldu dillerde geziyor 😂

Ben olsam şehveti birakirim döner kiçimi yatarim istedigi şeyi de vermem
Bunu yapınca da aramız soğuyor oyun saati dışında istekli sıcak bana karşı ama işte oyun saati gün içinde ikimiz için de en uygun ortak saat. Bende sanırım bu yüzden onun saatine uyum gösterebilmek için kendimi zinde tutmak için ne yapabilirim diye düşündüm bunları yazınca kendim de fark ettim

Çok güzel özetlediniz durumumu yani tavır koyunca surat asıp küsüyorum mesafeli duruyorum ciddi ciddi durumu tartışıp konuşuyorum ama aynı bende çok çabuk incinip üzülmeye hazırım ve bu durumda başka ne yapılır bilmiyorum
Herkes bir degil ben o oyunu alır ona yediririm mesela o bilgisayarı da kendisini de kapının dışında bulur ya da bilgisayarı o isteyken bozarım kesin biseyler yaparim ben dayanamam benimle ilgilenmicekse hayatımdan da çalamaz baktim benimle olmak yerine oyunu tercih ediyor artık beni sadece oyun bitince canı isteyecekse oda kalsın cunku aradığı kişiye ulaşamaz sizde koyun tavrinizi gittiği yere kadar gece yarisi yanıma yanıma ve bana yanasacak bu saate kadar kiminleysen git şimdi onlara der döner uyurum ne derse desin umurumda olmaz

Ya siz
Bunu yapınca da aramız soğuyor oyun saati dışında istekli sıcak bana karşı ama işte oyun saati gün içinde ikimiz için de en uygun ortak saat. Bende sanırım bu yüzden onun saatine uyum gösterebilmek için kendimi zinde tutmak için ne yapabilirim diye düşündüm bunları yazınca kendim de fark ettim
Ya siz esinize deseniz oyunu sonra oyna diye

Herkes bir degil ben o oyunu alır ona yediririm mesela o bilgisayarı da kendisini de kapının dışında bulur ya da bilgisayarı o isteyken bozarım kesin biseyler yaparim ben dayanamam benimle ilgilenmicekse hayatımdan da çalamaz baktim benimle olmak yerine oyunu tercih ediyor artık beni sadece oyun bitince canı isteyecekse oda kalsın cunku aradığı kişiye ulaşamaz sizde koyun tavrinizi gittiği yere kadar gece yarisi yanıma yanıma ve bana yanasacak bu saate kadar kiminleysen git şimdi onlara der döner uyurum ne derse desin umurumda olma

Aynı anda oyun oynuyorlar 4 5 kişi birlikte oynanan bir oyun. O yüzden saati değişmiyor ve uzun sürüyor kulaklığı takıp kendilerinden geçip oynuyorlar.
O nasil bi oyun sanirim oyuna odaklanip sizi unutuyo

X