Lepoar desenli tayitinizi giymenizi öneririmKızlar merhabalar 3 küsur yıldır evliyiz. Yaklaşık 2.5 yıl vajinusmus ile geçtihamd olsun atlattık 1 yıla yakındır ilişkiye girebiliyoruz. Eşim bana göre daha istekli yani işe gitmediğimiz günler özellikle haftasonları falan. Bende istekliyim lakin gecelerimizi renklendirmek istiyorum ve cinsel isteğimin artmasını istiyorum.
(Eşimin oyun oynama huyu var. Genelde geç saatlerde yanaşıyor bende o saatlerde işimi halledip, etrafı toparlayıp, yorgun bir şekilde uyku pozisyonuna geçmiş oluyorum. Bide o vakitte kalkıp yıkanmak falan aşırı yorucu geliyor, üşeniyorum. Sabah işe de gidileceği için hiç hevesim kalmıyor.)
Neler önerirsiniz geceleri renklendirip daha zinde olmam için? :)
Artık o çağ dışı kalmalıLepoar desenli tayitinizi giymenizi öneririm
İlk aklima geleni söyledimArtık o çağ dışı kalmalıya da artık level atlanmalı
Ben yazdim leopar desenli tayit giyin diyeBurda bi yazı okumuştum iç gösteren tayt giyip evi girgirlamak ise yarıyor die sizde öyle şeyler yapabilirsiniz ya da mini gecelikle ev girgirlayin daha güzel olur
Leopar deyince aklımda direkt selahattin lokele gelcen mi aşkısı canlanıyorLepoar desenli tayitinizi giymenizi öneririm
Tayiti giyip yerleri girgirlarsa sonuca varmiş olunuyoLeopar deyince aklımda direkt selahattin lokele gelcen mi aşkısı canlanıyor
Erken yatağa gitmek veya TV izlerken elinden tutup yatak odasına götürmek zor olmasa gerek saçma geldi konu kusura bakmayın valla insanın canı isteyince işi falan bırakıyor da sizi bilemeyeceğim.
Gırgır mı ? Libidom öldü.Tayiti giyip yerleri girgirlarsa sonuca varmiş olunuyo
Oyun oynarken siz istediğinizde reddediyorsa haklısınız. Her zaman geç saatte enerjiniz olmayabilir. Açık açık konuşmayı denediniz mi ?Kusur yok size öyle gelmiş olabilir ya da ben tam ifade edememiş olabilirim. Kendisinin geldiği vakitte yorgun oluyorum oyun oynadığı vakit kalkıp gelmiyor yanıma o şekilde davet ettiğimde de
Oyunu birakip benle ilgilenin deseniz olmazmiKusur yok size öyle gelmiş olabilir ya da ben tam ifade edememiş olabilirim. Kendisinin geldiği vakitte yorgun oluyorum oyun oynadığı vakit kalkıp gelmiyor yanıma o şekilde davet ettiğimde de
Konuştuk kendisi de farkında da işte oyun saati arkadaşları ile kalkmıyor maalesefOyun oynarken siz istediğinizde reddediyorsa haklısınız. Her zaman geç saatte enerjiniz olmayabilir. Açık açık konuşmayı denediniz mi ?
Öyle okumuşdum burda bi konuda o aklima geldiGırgır mı ? Libidom öldü.
Herkesin tercihi çok farklı işte