Eşimle aramızdaki şehveti artıracak öneriler?

Lipe

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
20
22
28
Kızlar merhabalar 3 küsur yıldır evliyiz. Yaklaşık 2.5 yıl vajinusmus ile geçti hamd olsun atlattık 1 yıla yakındır ilişkiye girebiliyoruz. Eşim bana göre daha istekli yani işe gitmediğimiz günler özellikle haftasonları falan. Bende istekliyim lakin gecelerimizi renklendirmek istiyorum ve cinsel isteğimin artmasını istiyorum.

(Eşimin oyun oynama huyu var. Genelde geç saatlerde yanaşıyor bende o saatlerde işimi halledip, etrafı toparlayıp, yorgun bir şekilde uyku pozisyonuna geçmiş oluyorum. Bide o vakitte kalkıp yıkanmak falan aşırı yorucu geliyor, üşeniyorum. Sabah işe de gidileceği için hiç hevesim kalmıyor.)

Neler önerirsiniz geceleri renklendirip daha zinde olmam için? :)

Lepoar desenli tayitinizi giymenizi öneririm

Kusur yok size öyle gelmiş olabilir ya da ben tam ifade edememiş olabilirim. Kendisinin geldiği vakitte yorgun oluyorum oyun oynadığı vakit kalkıp gelmiyor yanıma o şekilde davet ettiğimde de

Kusur yok size öyle gelmiş olabilir ya da ben tam ifade edememiş olabilirim. Kendisinin geldiği vakitte yorgun oluyorum oyun oynadığı vakit kalkıp gelmiyor yanıma o şekilde davet ettiğimde de
Oyun oynarken siz istediğinizde reddediyorsa haklısınız. Her zaman geç saatte enerjiniz olmayabilir. Açık açık konuşmayı denediniz mi ?

Kızlar aslında kendi isteğimi artıracak besinler veya spor tarzında bir şeyler arıyorum giyim kuşam noktasında soğuk bir şehirde yaşıyoruz ve bende üşüyen biriyim yazın şort falan evde giydiğim oluyor kışın da kalın tayt giyerim lakin varis var bacaklarımda öyle çok sıkı olunca bacaklarım ağrıyor varislerim artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…