Herkes bir degil ben o oyunu alır ona yediririm mesela o bilgisayarı da kendisini de kapının dışında bulur ya da bilgisayarı o isteyken bozarım kesin biseyler yaparim ben dayanamam benimle ilgilenmicekse hayatımdan da çalamaz baktim benimle olmak yerine oyunu tercih ediyor artık beni sadece oyun bitince canı isteyecekse oda kalsın cunku aradığı kişiye ulaşamaz sizde koyun tavrinizi gittiği yere kadar gece yarisi yanıma yanıma ve bana yanasacak bu saate kadar kiminleysen git şimdi onlara der döner uyurum ne derse desin umurumda olmazbşrsz
Ben güzellikle konuşuyorum sonra küsüyorum falan derken hiç çözüme ulaşamadık öyle alıp karşıma konuşmakla olmuyor oyun bağımlısı gibi ama dediğim gibi şu sıra biraz daha iyiHerkes bir degil ben o oyunu alır ona yediririm mesela o bilgisayarı da kendisini de kapının dışında bulur ya da bilgisayarı o isteyken bozarım kesin biseyler yaparim ben dayanamam benimle ilgilenmicekse hayatımdan da çalamaz baktim benimle olmak yerine oyunu tercih ediyor artık beni sadece oyun bitince canı isteyecekse oda kalsın cunku aradığı kişiye ulaşamaz sizde koyun tavrinizi gittiği yere kadar gece yarisi yanıma yanıma ve bana yanasacak bu saate kadar kiminleysen git şimdi onlara der döner uyurum ne derse desin umurumda olmaz
Diğerlerinin eşleri de benzer durumdan şikayetçi çok uzun süre oynuyorlar falan benimki yine oyun sonrası kapatıyor yalnız kalınca, birinin eşi hiç bırakmıyor ve Sosyal hiçbir şeyleri yok kız bıkmış durumda idi.O nasil bi oyun sanirim oyuna odaklanip sizi unutuyo
8 senelik evliyim neyi güzellikle konustuysam olmadi evde bi cinnet azıcık yanına sinir krizi biraz da sövme kulak memesi kıvamına gelene kadar devam ediyorum sonra hooop eşim normale dönmüşBen güzellikle konuşuyorum sonra küsüyorum falan derken hiç çözüme ulaşamadık öyle alıp karşıma konuşmakla olmuyor oyun bağımlısı gibi ama dediğim gibi şu sıra biraz daha iyi
o saate kadar birakma adami oyun basindaKızlar merhabalar 3 küsur yıldır evliyiz. Yaklaşık 2.5 yıl vajinusmus ile geçtihamd olsun atlattık 1 yıla yakındır ilişkiye girebiliyoruz. Eşim bana göre daha istekli yani işe gitmediğimiz günler özellikle haftasonları falan. Bende istekliyim lakin gecelerimizi renklendirmek istiyorum ve cinsel isteğimin artmasını istiyorum.
(Eşimin oyun oynama huyu var. Genelde geç saatlerde yanaşıyor bende o saatlerde işimi halledip, etrafı toparlayıp, yorgun bir şekilde uyku pozisyonuna geçmiş oluyorum. Bide o vakitte kalkıp yıkanmak falan aşırı yorucu geliyor, üşeniyorum. Sabah işe de gidileceği için hiç hevesim kalmıyor.)
Neler önerirsiniz geceleri renklendirip daha zinde olmam için? :)
Haha çok tatlısınız huzurunuz daim olsun8 senelik evliyim neyi güzellikle konustuysam olmadi evde bi cinnet azıcık yanına sinir krizi biraz da sövme kulak memesi kıvamına gelene kadar devam ediyorum sonra hooop eşim normale dönmüşla kaynanam bile beni o kadar ezberlemiş ki ben evde bagriyorsam kimse kapıma gelmez tamam bunu yine benim oglan delirtmis der
Allaha şükür iyiyiz ama gerçekten beklenmedik tavır eşinizi de korkutur belki gerçekten kadını bezdirmisim der ayrıca eşiniz küserse de kusuru sizde değil kendinde aramali bosverin sehveti eşiniz düşünsün eşimi nasıl mutlu ederim die neden hep kadınlar düşünür ki kocamı nasıl etkilerim die biraz onlar yontsun kendilerini ben 8 sene de hallettim darısı size insallahHaha çok tatlısınız huzurunuz daim olsunBunu deneyeceğim beklemediği tepkiyi verirsem belki afallar
Bitki çayları eğer içmiyorsanız deneyinKızlar aslında kendi isteğimi artıracak besinler veya spor tarzında bir şeyler arıyorum giyim kuşam noktasında soğuk bir şehirde yaşıyoruz ve bende üşüyen biriyim yazın şort falan evde giydiğim oluyor kışın da kalın tayt giyerim lakin varis var bacaklarımda öyle çok sıkı olunca bacaklarım ağrıyor varislerim artıyor
Gırgırlamak önemliBurda bi yazı okumuştum iç gösteren tayt giyip evi girgirlamak ise yarıyor die sizde öyle şeyler yapabilirsiniz ya da mini gecelikle ev girgirlayin daha güzel olur
Oyundan başka biseye bakmiyor muşBoyunuzu bilmiyorum ama eşya alırken ben alamıyorum deyip onun yapmasının sağlayın o arada tensel.temas olsun
Yani bir sekilde dikkatini dağıtması lazım örnek Hürrem Sultan gibiOyundan başka biseye bakmiyor muş
Evet dikkatini dağitirsa amacina ulaşmis olurYani bir sekilde dikkatini dağıtması lazım örnek Hürrem Sultan gibi
GöğüslerimYa da bir şeyi yere düşürmüş gibi yapıp eğilin dekolte gözüksün
Uzun boyluyum genelde açamadım deyip açtırıyorum kapak falanBoyunuzu bilmiyorum ama eşya alırken ben alamıyorum deyip onun yapmasının sağlayın o arada tensel.temas olsun
Ev gırgırlama kaldı mı artıkBurda bi yazı okumuştum iç gösteren tayt giyip evi girgirlamak ise yarıyor die sizde öyle şeyler yapabilirsiniz ya da mini gecelikle ev girgirlayin daha güzel olur
Kesinlikle arada cıngar çıkarmak işe yarıyor8 senelik evliyim neyi güzellikle konustuysam olmadi evde bi cinnet azıcık yanına sinir krizi biraz da sövme kulak memesi kıvamına gelene kadar devam ediyorum sonra hooop eşim normale dönmüşla kaynanam bile beni o kadar ezberlemiş ki ben evde bagriyorsam kimse kapıma gelmez tamam bunu yine benim oglan delirtmis der
Aslan Pençesinin Diğer Faydaları:Mesela hangileri tavsiye edebileceğiniz var mı