eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Bak sen once adimi at seni o an kirsa bile mutlaka gelecektir yanina oda artik istenmiyom diye kendi kendine kırılmıştır az bi zaman degilki araniza sogukluk girmiş

Lutfen yazdıklarınızı tekrar okurmusunuz cok fazla imla hatasi yapıyorsunuz kucuk bi hatirlatma sadece
Nasil gidicem ben yanina dedigin gibi araya uzun zaman girdi.ikimizde soguduk:-( evt farkindayim msjlari degisik taziyorumbiraz.tuslara da yanlis bastigim oluyor.kusura bakmayin dikkatli olucam.

Tmm beraber uyuyamiyorsun da, uyumadan once beraber yatakta zaman gecirebilirsiniz. Illa cinsellik olmasina gerek yok. Yatak muhabbeti de tatlidir. Sarilir gogsune yatarsin falan. Bunlar baglari guclendiren seyler.

Tmm beraber uyuyamiyorsun da, uyumadan once beraber yatakta zaman gecirebilirsiniz. Illa cinsellik olmasina gerek yok. Yatak muhabbeti de tatlidir. Sarilir gogsune yatarsin falan. Bunlar baglari guclendiren seyler.
Gel yatakta birlikte vakit gecirelim sonra sen odaya gidersin mi diycem adama daha cok kizar.ztn o yatakta yatmaktan memnundu.olsun ayri yatan ama birlikte olan ciftler yok mu? Var.yatak bahane bence.o nasil dayaniyor ben anlayabilmis degilim..

Ben onun dauanabildigini dusunmuyorum. Seni aldatiyordur demiyorum ama illa ki kendi bir yontem gelistirmistir.

Gel yatakta birlikte vakit gecirelim sonra sen odaya gidersin mi diycem adama daha cok kizar.ztn o yatakta yatmaktan memnundu.olsun ayri yatan ama birlikte olan ciftler yok mu? Var.yatak bahane bence.o nasil dayaniyor ben anlayabilmis degilim..
Sen yat yanina canim niye o gelip gitsin diyorsun ki. Giriver koynuna :KK70:

Aynı yatakta yatmak yalnızca fiziksel değil, bağlılığı da artıran bir şey. Bahane değil, tek başına sebep. Hani 20 yıllık evli olursunuz, herkes keyfine bakar ama siz daha yeni sayılırsınız. Afra tafrayla yıpratma bence ilişkini. Eşin incinmiş bence, genel olarak baskın bir karaktersen. Sen iletişim kur, yumuşadıktan sonra o kendi açılır sana.

Benim eşim için mesela akşam bir meyve, çay konulması önüne çok önemlidir. Kızıyorum bazen, kendi koysun diyorum işimin ortasındaysam ama bir annenin ortaya koyduğu o tabak aileyi buluşturuyor, akşam sohbeti oluyor. Yoksa herkes kendi işine bakıp, birbirinin yüzünü doğru düzgün görmeden yatıyor. Akşam çayı bu yüzden önemlidir benim için. Böyle küçük noktaları da yavaş yavaş farkediyor insan. Evlilikte iletişim hem tensel, hem de konuşabilme boyutunda çok önemli. Bu yüzden yatakları ayırman doğru değil. Bebek de alışacaktır sese bir müddet sonra.

Aynı yatakta yatmak yalnızca fiziksel değil, bağlılığı da artıran bir şey. Bahane değil, tek başına sebep. Hani 20 yıllık evli olursunuz, herkes keyfine bakar ama siz daha yeni sayılırsınız. Afra tafrayla yıpratma bence ilişkini. Eşin incinmiş bence, genel olarak baskın bir karaktersen. Sen iletişim kur, yumuşadıktan sonra o kendi açılır sana.

Benim eşim için mesela akşam bir meyve, çay konulması önüne çok önemlidir. Kızıyorum bazen, kendi koysun diyorum işimin ortasındaysam ama bir annenin ortaya koyduğu o tabak aileyi buluşturuyor, akşam sohbeti oluyor. Yoksa herkes kendi işine bakıp, birbirinin yüzünü doğru düzgün görmeden yatıyor. Akşam çayı bu yüzden önemlidir benim için. Böyle küçük noktaları da yavaş yavaş farkediyor insan. Evlilikte iletişim hem tensel, hem de konuşabilme boyutunda çok önemli. Bu yüzden yatakları ayırman doğru değil. Bebek de alışacaktır sese bir müddet sonra.
Haklisin ben birazda kendimi dusunuyorum cunku bebegim emmeye 2 saatte bir kalkio ztn birde sabah 8 de uyanio.ben cok uykusuz kaliyom.esimle tatarken obun horlamasinada uyaniyoz.biraz dinlenmek icin ayirdim yataklari.hizmetimi hep yapiyorum yemek cay meyve tatli sewdigi seyleri.ama onun gozu onlarda degil bana fiyo ki sen bunlari yapma banavinsan gibi davran diyo.kendimi degerli hissedeyim diyo

bence konu sonunda fake çıkacak... çok saçma bütün bunlar :KK53: kocama ağzıma geleni saydım yataktan attım erkekliğine laf ettim bu arada taş gibiyim nerde yanlış yapıyorum denmiş özetle ben mi yanlış anlıyorum yoksa
O hep bana gelurdi eskidende oyle yaoardim ama o gelurdi.o gelmiyo artik ben ona sasiriyorum.artik aewmio beni diyorum cunku istese yine gelir

Nqs
Ben onun dauanabildigini dusunmuyorum. Seni aldatiyordur demiyorum ama illa ki kendi bir yontem gelistirmistir.
Nasil bir yontem gelistirmis olabilir ki.bisey yapmiyorum diyor.masturbasyonda yapmaz bilirim tanirim onu.2 kez saruyalandigini farkettim bi bucuk yil icinde sadece

Yazilacak cok sey var ama nerden baslayacagimi bilemedim. Yatak ayirmak nedir yahu insan ister istemez sogur bu ne dir onu yaninda hissetmek gece uykuda ona degmek bile bişey bi sıcaklık anlamiyorum resmen eziyet etmişsiniz adama.

ay niye sevsin senin gibi birini ben tanımadan nefret ettim burda
Niye oyle diyon yaa..bi iliskide bi taraf herzaman fazla sewer dazla vericidir.oda bnm esim oyleydi.simdi benden vazgecti.kirginliklarimiz nasil gecicek ben onu merak ediyorum.eger o icinde buyutmeseydi yine gelirdi bana.ama cok buyutmus yasananlari.onun kirginligini nasil gecircem bilmiyorum.yorgunumda bebegim coj yoruyor beni ister istemez hic ilgilenemiyom onla.yemegni cayini meyvesini veriom okadar

Niye oyle diyon yaa..bi iliskide bi taraf herzaman fazla sewer dazla vericidir.oda bnm esim oyleydi.simdi benden vazgecti.kirginliklarimiz nasil gecicek ben onu merak ediyorum.eger o icinde buyutmeseydi yine gelirdi bana.ama cok buyutmus yasananlari.onun kirginligini nasil gecircem bilmiyorum.yorgunumda bebegim coj yoruyor beni ister istemez hic ilgilenemiyom onla.yemegni cayini meyvesini veriom okadar
hergün dolaşmaya da götür işetmeye falan tamamdır:KK68:

Yazilacak cok sey var ama nerden baslayacagimi bilemedim. Yatak ayirmak nedir yahu insan ister istemez sogur bu ne dir onu yaninda hissetmek gece uykuda ona degmek bile bişey bi sıcaklık anlamiyorum resmen eziyet etmişsiniz adama.
Cok fazla horluyor bebegim korkuyor 8 aylik surekli emneye kalkiyor ve uykusu cok hafif bende insanim ama bende uyuyamiyorum onun sesine ameliyat oldu horlanamak icin ama dahada artti.gece cok uykusuz kaldigim icin gun icibdevyorgun dusuyorum.oyuDen ayirdim yatagi.bu normal busey degilmi ben anlamadm?

peki 1,5 yıl naptın düzelmek için 1,5 yıl çok uzın bir süre çünkü düzelmediyse kaç senede düzelir 5 mi 10 mu

X