eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

ne guzel demis ustad Necif Fazil...

"Sevdiğini belli et gizlemek başkalarına fırsat vermektir..."
Sewmiyormuyum acaba artik.bende istemiyorum cunku.fitratimda da yok biraz.pek gosteremiyorum sewgimi icinde oluyo.eskiden o gosteriodu ben karsilik veriodum.simdi oda gostermeyince sonuc 1bucuk yilldir uzaklik girdi.beni sewio biliyorum sadece kirgin bana ama icinde buyutmus olanlari da.tamiri yok gibi konusuyor cunku.benden cok sey beklio.tapamiycagimi bildigi halde...

Bir bucuk Sene coke uzun bi sure birlikte olmamak icin Bence birak cekinmeyi falan git yanas kocana onu sevdigini soyle biseyler yap oturup konusmayi dene. telefonuna falan bakiyor musun biri yok degil mi her ihtimali goz onunde bulundurmalisin.
Yok cnm yaa kimse yok ewden ise isten ewe.ne piyon sen diyom acik acik soruyom.ben kadinim datanirim ama sen erkeksin hic istemiyormusun diyorum.oda bisry ysptigim yok zamanla duzelir ins.diyor.

Tesekur ederim hemen cvp attigin icin.konusuyoruz bu konuyu aslinda hep benden beklio artik ama bende yorgunum cok yiprandik ufacik biseydi kavga eder olduk bebegimizide allah verdi bize yoksa ben dusunmuyodum korkuodum bebek yapmaktan ona iyi anne olamamaktan.ama oldu cokta guzel oldu.tam aile olduk disarudan herkes bize hayran ama esim cok cok degusti.yataklarimizi ayirdim cok horluyo ali uyanio diye.buda mi ters tepti acaba diyom ne dersin
arkadasim buyukler hep der nolursa olsun yatak ayrilmaz diye, sana hiç diyen olmadimi
gidip mahlemeye bosanmadigin surece o yatak ayrilmamaiydi
benim esimde çok horlar ama çocuk uyanmiyor,hamileykende horlardi alisti herhalde bi derdi yok gece uykusu konusunda

sen ise yataklari birlestirmekle basla
evliligne vede en onemliksi kizina bi sans ver

Kültür farklılığınız çok fazla.. Elazığ-izmir.. :/ Bundan kaynaklanabilir.Gerek Ailevi olarak gerek ikiniz için. Bızımde eşim ve ailesiyle kültür farkımız cok tabı. 15 aylık evlığım ama baya alıştım. Maalsef kadınlar fedakardır her zaman. Bızım mayamızda,ruhumuzda,yaradılışımızda var bu gizem...
Bende o fedekarlik yok iste.ben birtek basimi orttum ama o ara slklntidan saclarimi kopardigim icin.onun disinda bi fedakarlik yapnadim.esim onlardan cork farkli aileside oyle diyo esim icin.ve akrabalar benle nasil evlendigine sasiolar kocamin

Sen bi yaklas bakalim adam sana nasil davraniyo diminish bitaz fedakarlik yap canim nereye kadar boyle gidecek peki

Yok cnm yaa kimse yok ewden ise isten ewe.ne piyon sen diyom acik acik soruyom.ben kadinim datanirim ama sen erkeksin hic istemiyormusun diyorum.oda bisry ysptigim yok zamanla duzelir ins.diyor.
Dayanıyo demek ki iyice kibirle soğuttun vücudum guzel diyosun da cinsellik için vucut yetmiyo ruhların da birleşmesi gerek bence yatak ayırmak da saçma ötesibi an önce bi yol bulun yoksa bu iş böyle sürer

Bende o fedekarlik yok iste.ben birtek basimi orttum ama o ara slklntidan saclarimi kopardigim icin.onun disinda bi fedakarlik yapnadim.esim onlardan cork farkli aileside oyle diyo esim icin.ve akrabalar benle nasil evlendigine sasiolar kocamin
Ya baş örtmek bu kadar kolay olmamalı yani içinden gelneden neden yaptın o hastalık için psikoloğa gitsen ya da eşinle izmire dönsen olmuyo mu

Sen fedakarlik etmeyeceksen karsindakinden neden bekliyorsun evlilik 2 kişinin fedakarlik etmesidir kapris yapmayla yatak ayirmayla evlilik yurumez karşindakinin de bi sabrı vardir madem hep boyleydiniz bide cocuk yapmayin bari

Sen fedakarlik etmeyeceksen karsindakinden neden bekliyorsun evlilik 2 kişinin fedakarlik etmesidir kapris yapmayla yatak ayirmayla evlilik yurumez karşindakinin de bi sabrı vardir madem hep boyleydiniz bide cocuk yapmayin bari
Cnm okumadin galiba horlamasi yuzunden ayirdim tatagi cocujta allah verdi diyelim ben adet sokturucu kullanirken gamile kaldim

arkadasim buyukler hep der nolursa olsun yatak ayrilmaz diye, sana hiç diyen olmadimi
gidip mahlemeye bosanmadigin surece o yatak ayrilmamaiydi
benim esimde çok horlar ama çocuk uyanmiyor,hamileykende horlardi alisti herhalde bi derdi yok gece uykusu konusunda

sen ise yataklari birlestirmekle basla
evliligne vede en onemliksi kizina bi sans ver

Ben zombi gibi geziyordum birlikte yatarken simdide oyleyim gerci ama biraz daha rahatim en azindan esim yuzunden uyanmiyom.bu arada kizim degil ali ismibde oglum var o bitane:)

Ya baş örtmek bu kadar kolay olmamalı yani içinden gelneden neden yaptın o hastalık için psikoloğa gitsen ya da eşinle izmire dönsen olmuyo mu
Biz dugunde takilan paralari bu hastaliga cozum bulsunlar diye doktorlara baydik.ama hepsi ilac verdi.ilaclar cok agirdi tedavim devam etmedi.ozet gwceyim beni ananem buyuttu.o vefat ettiginde kendimi odaya kapatip saclarimi koparmisim 15 yasindaydim.sonrada hep devam etti bu .kocam beni bu halde aldi en kotu halimle sewdi bni.ben ya peruk ya bandana takardim.ama o aile bunu kabul etmezdi.oyuzden orttum.olsun problem degil ben sekilci bi insan degilim muhim olan dusunceler.bursanin kucuk bi ilcesinde yasiyoruz.burda cok slklliyorum oyuzdende kocama sario olabilirim.dogru durust arkadadim kafa dengim yok.koyleri coj olan bi ilce yenusehir merkezide ole kucuk esimin arkaslarinin hanimlarida kafa dengi degil hepsi buyuk benden.ben yeter ki kocamla aramdaji buzlari eriteyim yeter..

iki çocuğum var..kızım 8 yaşında hala gece enaz 2 kere uyandırır.
henüz 6 saat deliksiz uyumuşluğum yoktur.15 yıldır evliyiz.
herkes bazı sıkıntılar yaşıyor uykusuzluk,kayınvalide daha birsürü şey bunlar evliliğin tuzu biberi
yatak ayırmak için daha buyuk nedenlerin olmalı
senin geçinmeye gönlün yok
1.5 yıldır ilişkiniz böyle ve kocan tepki vermiyor ilginç evliliğin cinsel açıdan en güzel zamanları oysa

iki çocuğum var..kızım 8 yaşında hala gece enaz 2 kere uyandırır.
henüz 6 saat deliksiz uyumuşluğum yoktur.15 yıldır evliyiz.
herkes bazı sıkıntılar yaşıyor uykusuzluk,kayınvalide daha birsürü şey bunlar evliliğin tuzu biberi
yatak ayırmak için daha buyuk nedenlerin olmalı
senin geçinmeye gönlün yok
1.5 yıldır ilişkiniz böyle ve kocan tepki vermiyor ilginç evliliğin cinsel açıdan en güzel zamanları oysa
2 saatte bir uyaniyorum ve kolarrim omuzlarim cok agriyor.anlamadim ben tekrar yataga alsam duzekicek mi yani? Biz bebek dogdugundan sonra 4 aylikti ayurdi yataklari 4 aydir ne sarilna ne baska bisey ikimizdede yok

inanın bu sıkıntıları bende yaşadım uyku düzensizliğine bağlı kas romatizmam var.
cinsel uyum evliliğn temel taşıdır bence,aranızdaki muhabbeti sıcaklaştırır.
sıkıntılarınızın büyümeden çözülmesinde yardımcı olur.

inanın bu sıkıntıları bende yaşadım uyku düzensizliğine bağlı kas romatizmam var.
cinsel uyum evliliğn temel taşıdır bence,aranızdaki muhabbeti sıcaklaştırır.
sıkıntılarınızın büyümeden çözülmesinde yardımcı olur.
ewt bencede oyle.ama o bi erkek.onun gelmesi lazim bana.ben gidersem ve beni reddederse cok incinirim.ztn gittigimde yok

ewt bencede oyle.ama o bi erkek.onun gelmesi lazim bana.ben gidersem ve beni reddederse cok incinirim.ztn gittigimde yok

bunun incinmesimi olur evliliğinizin düzeni için fedakarlık yapmanın gururu olmaz
ayrıca niye erkek gelecek hep belki oda sizin istemediğinizi düşünüp zorlamıyor
siz istekli olduğunuzu belli edin gerisi ona kalmış
böylece ilişkinizin gidişatını görürsünüz

bunun incinmesimi olur evliliğinizin düzeni için fedakarlık yapmanın gururu olmaz
ayrıca niye erkek gelecek hep belki oda sizin istemediğinizi düşünüp zorlamıyor
siz istekli olduğunuzu belli edin gerisi ona kalmış
böylece ilişkinizin gidişatını görürsünüz
Ama bende yanasamiyorum daha dogrusu isteksizim.ve uzun zamandir birlikre olmadigimiz icin zor oluyo dedi ya bi kere beni optu yanagmdan hediye aldigimda bi degusik oldum unutmusum oyle aeyleri sanki.onu bekliycem ben yapamamiyom cunku nasil yapcam yada

Bak sen once adimi at seni o an kirsa bile mutlaka gelecektir yanina oda artik istenmiyom diye kendi kendine kırılmıştır az bi zaman degilki araniza sogukluk girmiş

Lutfen yazdıklarınızı tekrar okurmusunuz cok fazla imla hatasi yapıyorsunuz kucuk bi hatirlatma sadece

X