eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Böyle devam etmek bu derece aklına takılıyorsa ona sıcak davranmaya başlasan iyi olur devamı gelir zaten

Cok fazla horluyor bebegim korkuyor 8 aylik surekli emneye kalkiyor ve uykusu cok hafif bende insanim ama bende uyuyamiyorum onun sesine ameliyat oldu horlanamak icin ama dahada artti.gece cok uykusuz kaldigim icin gun icibdevyorgun dusuyorum.oyuDen ayirdim yatagi.bu normal busey degilmi ben anlamadm?
Anlattiklariniz acisindan normal ama fazla olmuş bak sonu soğukluğa kadar gelmiş. Bebeği başka odaya alın siz esinizle yatın. Cok fazla horlayip sizi rahatsiz ederse sessizce gidip bebeğin odasinda yatın,ama hergün onun yanina yatın. Sarilin ona varlığınızi hissettirin sevginizi, guveninizi ,sarılmak budur ve cok şeyin ilacidir psikolojik yönden örneğin onun kokusu dokunmasi v.s

Niye oyle diyon yaa..bi iliskide bi taraf herzaman fazla sewer dazla vericidir.oda bnm esim oyleydi.simdi benden vazgecti.kirginliklarimiz nasil gecicek ben onu merak ediyorum.eger o icinde buyutmeseydi yine gelirdi bana.ama cok buyutmus yasananlari.onun kirginligini nasil gecircem bilmiyorum.yorgunumda bebegim coj yoruyor beni ister istemez hic ilgilenemiyom onla.yemegni cayini meyvesini veriom okadar
Gecenin 2 sinde kocan baska odada yatarken ona gidip sarilmaya vaktin olmuyor, cocuk oldugu için halin kalmiyor ama bu siteye girip cvp yazabiliyorsun. Kusura bakma ama sen cozum aramiyorsun. Sen sadece kendine daha da zirh oruyorsun. Eger sen duzelmek isteseydin buradaki bir kac msjdan sonra gidip kocanin koynuna sokulmus onu opup kokluyor olurdun. Reddederse cok kirilirim demissin. Emin ol 1.5 yildir esin tarafindan arzulanmamaktan daha kirici olmaz.

Evet yatakları ayırmak kesinlikle eşler arasına soğukluk katar. Ancak sizin önemli bir nedeniniz varmış ve eşiniz bu durumdan şikayetçi değilse ( ki genelde erkeklerin işine gelebiliyor) zaten bir sure sonra odaları ayıracaksınız bebeğinizle.

Sizin öncelikli yapmanız gereken eşinize sevginizi hissettirmeniz. Bunu da ona hizmet ederek ( sizin tabirinizle) hissettiremezsiniz.

1.5 senedir yanağınızdan öpmesini bile yadırgayıp karşılık veremiyorsanız büyük bir probleminiz var demektir. Öncelikle bu isteksizlik haliniz için dr.a gidebilirsiniz..Doğumdan sonra bu durumu yaşayan çok kadın var. Ve tabiki erkeklerde başka nedenlerden etkilenerek yaşayabiliyorlar.

Her mesajınızı okudum.Çok fazla suçluyorsunuz kendinizi. Ve hatta "beni bu halimle aldı" diyerek zaten yenik başlıyorsunuz evliliğinize .

İlla birşey yaşamanıza gerek yok. İletişimi başlatmak açısından eşiniz uyumaya gittiğinde sessizce gidip yanına uzanın. Birşey konuşmayın. Bir müddet uzanıp , bir öpücük kondurup odanıza gidin.
Bu adımınız evliliğinizde tekrar iletişim kurmanıza yarar.
Devamı gelir işte.
Eşinizden beklemeyin.
Ha bunu bile yapamam diyorsanız o zaman çözüm aramayın.

Bende o fedekarlik yok iste.ben birtek basimi orttum ama o ara slklntidan saclarimi kopardigim icin.onun disinda bi fedakarlik yapnadim.esim onlardan cork farkli aileside oyle diyo esim icin.ve akrabalar benle nasil evlendigine sasiolar kocamin
Hala türbana alışamadınız mı ? yanı kapandım deyince ya da onun ıcın kapandım bunun ıcın kapandım deyince olmuyor bu işler. Kalbınızin,gönlünüzün istemesı lazım. Ki siz de Huzurlu olun,eşinizde mutlu olsun. Neyse bu konu başka bır konu. Ama bence eşinize karsı saygılı olmak,onunla konusrken kelımelerınıze,konuşmalarınıza özen göstermek,güleryüzlü olmak,ona bır su verırken,çay verırken bile yüüznüzde gül açması,isyeklı olmanız bunların hepsı fedakarlıktır. Ister ufak şeyler,ister büyükşeyler olsun. Nasıl ki İyilikler damlaya damlaya göl oluyorsa,Kötülüklerde,hatalarda damlaya damlaya göl oluyor. Ve en sonunda tasıyor. Dİkkat edin. Bebişiniz var. Evliliğinizi ucuruma sürüklemeyin. Bir kadın olarak,bir Anne olarak,bir Eş olarak. Üzerinize düşen her neyse karşılığını beklemeden yerıne getırın. ALLAH c.c diyor ki,Bu benım en hoşuma giden ayetlerden biridir “İyiliği, karşılığında daha çoğunu umarak yapma! Rabbin için katlan.'' ! :)

ewt bencede oyle.ama o bi erkek.onun gelmesi lazim bana.ben gidersem ve beni reddederse cok incinirim.ztn gittigimde yok
Böyle durumlarda erkek kadın olarak düşünme bence. Evliliğinde eskisi gibi bir muhabbet istiyorsan birazda elini sen taşın altına koy. Eşine bir kaç adım atarsan sorun çözülecek gibi duruyor, hemen pes etme .

Kusura bakma ama çok iticisin şu saatten sonra ne yaparsan yap eşini kaybedeceksin o kadar hakaret onca kavga yatak ayırma adamlığına kadar laf etme, öpsün yüz çevir falan bu ne

Tam bu süreçte onu takdir eden değer veren bir kadın çıkarsa karşısına sana yol verir tabi hala çıkmadı ise o kadın

Kusura bakma ama çok iticisin şu saatten sonra ne yaparsan yap eşini kaybedeceksin o kadar hakaret onca kavga yatak ayırma adamlığına kadar laf etme, öpsün yüz çevir falan bu ne

Tam bu süreçte onu takdir eden değer veren bir kadın çıkarsa karşısına sana yol verir tabi hala çıkmadı ise o kadın
Sana yol vwrir ne demek? Ben diger bazi kadinlar gibi oynayamiyorum daha dogrusu bilmiyorum.hic yalan soylemem naz isve cilve yapamam.istemiyirum bende gitmek icimden gelmio oynuycakmiyim yani istiomus gibi mi yapicam

Sana yol vwrir ne demek? Ben diger bazi kadinlar gibi oynayamiyorum daha dogrusu bilmiyorum.hic yalan soylemem naz isve cilve yapamam.istemiyirum bende gitmek icimden gelmio oynuycakmiyim yani istiomus gibi mi yapicam

demek ki sen de soğudun, başlığından anlaşılan şu: sanki sen bu durumdan memnun değilsin ve düzeltmeye çalışıyorsun ama içerik öyle değil

istemiyosan boşanırsın

ay niye sevsin senin gibi birini ben tanımadan nefret ettim burda

biraz daha hakaret et onurunu kır ne bileyim ayrı eve çıkmayı dene ayrı yatak az olmuş belki düzelir zamanla

hergün dolaşmaya da götür işetmeye falan tamamdır:KK68:

ay ağzınıza sağlık ya... şimdi burda tüm bunları anlatan bir kadın olsaydı arkadaşın yaptıklarını bir erkek yapsaydı eminim topa tutmuştu herkes.. boşannnn diye bağırıyorduk.. bu nasıl bir tavır... bu nasıl bir anlayış..
Cok fazla horluyor bebegim korkuyor 8 aylik surekli emneye kalkiyor ve uykusu cok hafif bende insanim ama bende uyuyamiyorum onun sesine ameliyat oldu horlanamak icin ama dahada artti.gece cok uykusuz kaldigim icin gun icibdevyorgun dusuyorum.oyuDen ayirdim yatagi.bu normal busey degilmi ben anlamadm?
haksızsın bal gibi haksız.. bu kadar bahane kendi ipini çekmektir kusura bakma.. bu adam ki herkese karşı almış yanına seni durmuş dimdik.. kimsem yok diyorsun sencede sana bu denli sahip çıkan her sıkıntını çeken bir insana daha çok destek olup daha çok sevmen gerekmezmiydi.. kusura bakma kimse sonuna kadar çok seven taraf olmaz.. hep seven affeden olmaz niye yapsın hangi yaptığına karşılık almışki adam horlamamak için gitmiş ameliyat olmuş.. sen bu adam benim herşeyimi kabul etti diyorsun bi horlamak ne kadar büyük dert aman ALLAHIM.. iyiki adamın büyük bir hastalığı falan yok anında kapının önüne koyarsın yemin ederim.. ergen değilsiniz koskoca insanlarsınız.. kapandım demişsiniz.. kendiniz yapmışsınız bunu.. eşinize senin için bunu yaptım demek ne kadar doğru.. yemek yapıyorum çayını veriyorum meyvesini veriyorum diyorsun bunları çağır komşuyu allah rızası için oda yapar..

ben çalışıyorum devlet memuruyum.. cezaevinde çalışıyorum işlerim çok yoğun muhasebedeyim.. ki cezaevinde çalışmak ne demek tahmin bile edemezsin.. iki evladım var.. biri beş biri bir yaşında ve hamileyim.. ilçede oturuyorum hergün merkeze gidip gelmek zorundayım... eşim çocuklardan daha çok ilgi bekleyen bir adam şöle ki hazır yemeği bile önüne koyup yemez haa bana her işte yardım eder... o ayrı.. horlamak demişsin oda horlar.. horlasın.. sağ yanımda ... hasta değil.. elini tutabiliyorum.. nefes alıyor. ne büyük nimet bunlar.. seviyor beni.. arkamda duruyor koruyor.. değer veriyor..
sabah namazından sonra uyumuyorum neredeyse yemekleri yapıp evi toparlıyorum... işe gidip gelince de rutin işler çocuklar .. ama hiç şikayet etmiyorum.. sağlıklıyım.. ailem var.. evet yoruluyorum eşim her zaman yardımcı.. ama ne çok şikayet edecek şey var bir bilsen.. ama mutlu olmak içinde çok sebebimiz var..

düşünsene ailen yokmuş.. anneanneni kaybetmişsin.. ama ALLAH sana çoook iyi bir eş ve evlat vermiş.. çocuğunun uyumaması birazda senin stresinden gerginliğinden dir emin ol.. sakinleş.. eşine sarıl bırak gururu o elinden geleni yapmış sende yarısını yapmakla başla lütfen.. huzur ne demek bilmiyorsun bence.. eleştirmek için söylemiyorum ama yapma biraz sık dişini kır gururunu sahip çık eşine evine ..

Benim eşim horlar konuşur diş gıcırdatır bende aksi gibi odaya biri girse çıtı çıkmasa da gölgesinden uyanırım 1 gün ayrı yatmadık üstelik 1 aydır oğlumuz da bizimle yatıyo ben de emziriyorum

Ben gitsem beni reddetse gururum kırılır diyosun e sen adamın ne adamlığını ne erkekligini bırakmışsın adam nasıl yanaşsın sana

ya kusura bakmayın da içim şişti... Sizinki evlilik değil evcilik olmuş artık. bak hem hatalarını bir bir sayıyorsun hem de onu yapmam bunu yapmam şuna gelemem diye her şeye itiraz ediyorsun. Evlilikte yatak ayırmak da ne demek üstelik böyle saçma sapan bir sebepten. Her anne çocuğunun bu zamanlarında uykusuz kalıyor yorgun oluyor hiç bir bebek kolay büyümüyor, fedakarlık edeceksiniz ki demişsiniz bi de çocuk bakımına yardım eder diye. Şurada açılan konuları okuduysan kaç anne her işe tek başına yetişmek zorunda kalıyor. Sadece sizin çocuğunuz yok ya da sadece sizin eşiniz horlamıyor.
Bir de üslubunuz biraz itici, çayını veririm meyvesini veririm vs. Evcil hayvan beslemiyorsunuz, eşinizden bahsediyorsunuz.
18 yaşında genç kız olsanız aklınız bir karış havada diyeceğim, adım atmam demek ne demek? hatalı olan sizsiniz ve karşınızdaki çocuğunuzun babası sizin de kocanız. eğer evliliğe devam etmek istiyorsanız o adımı atacaksınız.yapım bu diye bir şey söz konusu değil, karşınızdaki makine değil sizin isteğinize göre hareket etsin.
Bir de çocuk sahibi olunca "eş" kavramını ikinci plana hatta üçüncü plana atmışsınız, hayatınızın hatası benden söylemesi... hakkınızda hayırlısı

evet anormal birşey tabii ki..zaten sık uyanıyomuş bebeğiniz,horlamasına uyanıverin biraz da ...alışırsınız ayrıca,çocuk olmadan önce uyanmıyor muydunuz? adam sizin içina meliyat bile olmuş yaranamamış..yyuuuhhh diyorum..
ayrıca bebeiğiniz için bir oda hazırlayıp artık yavaştan odasına taşıyabilrsiniz de..adamı kendi yatağından göndermek ne demek yaa..
siz kendinizdeki sorunu mu nasıl çzöerim diyorsunuz,adam bana nasıl yaklaşır mı onu çözemedim ben işte..

alisin annesi
yazdıkların hep aynı şeyler etrafında dönüyor
sekiz sayfa yorumlarını okudum
sen hiç adım atmayayım
kocam gelsin
işer tıkırında olsun
ben hakaret edeyim ama o arayı düzeltsin diyorsun
senin yaptığını biri bana yapsa ben çekmezdim.
saçını başını yolmayı bırak
annesinin suçunu eşinden çıkardın da ne oldu

senin oğlundan biri senin yaptıklarının acısını çıkarsaydı nasıl hissederdin
ben eşime yanaşmam diyorsun
eşin çok kırgın o da yanaşmıyor diyorsun
benim cinsel ihtiyacım yok eşim nasıl dayanıyor diyorsun

kadınların da cinsellik ihtiyacıdır.
sadece erkeklere ait bir olgu değil bu.
ayrıca duygusallığı da kaybetmişsiniz.
sarılmam yok öpmem
bu de demek yaaaa

eşin öpünce de odun gibi durmuşsun.
eğer psikolojik sorunların varsa doktora git
tedavi ol

mutsuz yuvanda mutlu bir bebek mi büyütüyorsun sanıyorsun
bu olayı daha da uzatırsan çocuğun da ayrı yatakta yatan birbirine sarılmayan duygusuz bir ailede büyüyecek ve eminim mutlu olmayacak.

ben eşime sarılırım çocuklarım da koşarak gelip sarılır
ben öperim onlar da gelip öper

çocuklar sevgiyi aşkı görerek büyümeli. soğuk duvar gibi anne baba değil.
şimdi diyeceksin ki çok ilgili bir baba. çocuğa karşı ilginizi sorgulamıyorum.
çocuk anne ve babasının birbirlerine duyduğu sevgiyi görmeli.

tabi ben bunca satırı yazdım siz yine diyeceksniz ki
aaa ben gidemem o gelsin

düşünce tarzını değiştir. çözüm sensin artık kendine gel.
eşin ailesi yüzünden bir buçuk yılını ziyan etmişsin. kendinle birlikte eşini ve çocuğunu da bu girdaba sürüklüyorsun.

otur yazılanları düşün.
akşam bi adım at
eşin işten gelince içinden gelmese de
SIKICA SARIL
yanağına bir öpücük kondur

bu ilk adım olsun.
sonrasını sonra konuşuruz.
yapamam deme artık. bozduklarını düzelt kırdıklarını tamir et.

Sizin istediğiniz çözüm değil.

Ya sevginiz tamamen bitmiş, boşanmaya cesaret edemiyorsunuz.

Veya eşinizin adım atmamasını kendinize yediremiyorsunuz.

Adamın sabır taşını çatlatmışsınız.

Yanlış yapmışsın ...kimse kimsenin kahrını ölene kadar çekmez ,merak ediyprumm neyine güvendinde boyle davrandın eşine ,kesinlikle haketmişsin adamın hala o evde olduğuna dua et
Onun yerinde olsam daha fazlasını yapardım

Arkadaslar hepiniz diyemiycem ama cogunuz dogru konusmus.suc bende farkindayim.sadece yataklari ayirmak degil sebep.smdi yemek yiyoduk soyle bisey oldu anlatayim ben daha dun uye oldum bu siteye esim dedi ne yapion bakcam yazdiklarina bende gostermedim.tanimadgin insanlara ozelini paylasma defi.tmm cikarim uyelukten dedim.iyi olur dedi.artik kotu bana karsi bende normal degilim.sinirliyim huzur yok ewde ben sewiyorum ama cok kirilmisim tanasamiyorum keza oda oyle.ne yapabilirim yorgun ve mutsuzum.ufacik biseyde patliyor bana

X