- 4 Mart 2013
- 2.348
- 5.267
- Konu Sahibi alis_gbegb
Böyle devam etmek bu derece aklına takılıyorsa ona sıcak davranmaya başlasan iyi olur devamı gelir zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlattiklariniz acisindan normal ama fazla olmuş bak sonu soğukluğa kadar gelmiş. Bebeği başka odaya alın siz esinizle yatın. Cok fazla horlayip sizi rahatsiz ederse sessizce gidip bebeğin odasinda yatın,ama hergün onun yanina yatın. Sarilin ona varlığınızi hissettirin sevginizi, guveninizi ,sarılmak budur ve cok şeyin ilacidir psikolojik yönden örneğin onun kokusu dokunmasi v.sCok fazla horluyor bebegim korkuyor 8 aylik surekli emneye kalkiyor ve uykusu cok hafif bende insanim ama bende uyuyamiyorum onun sesine ameliyat oldu horlanamak icin ama dahada artti.gece cok uykusuz kaldigim icin gun icibdevyorgun dusuyorum.oyuDen ayirdim yatagi.bu normal busey degilmi ben anlamadm?
Gecenin 2 sinde kocan baska odada yatarken ona gidip sarilmaya vaktin olmuyor, cocuk oldugu için halin kalmiyor ama bu siteye girip cvp yazabiliyorsun. Kusura bakma ama sen cozum aramiyorsun. Sen sadece kendine daha da zirh oruyorsun. Eger sen duzelmek isteseydin buradaki bir kac msjdan sonra gidip kocanin koynuna sokulmus onu opup kokluyor olurdun. Reddederse cok kirilirim demissin. Emin ol 1.5 yildir esin tarafindan arzulanmamaktan daha kirici olmaz.Niye oyle diyon yaa..bi iliskide bi taraf herzaman fazla sewer dazla vericidir.oda bnm esim oyleydi.simdi benden vazgecti.kirginliklarimiz nasil gecicek ben onu merak ediyorum.eger o icinde buyutmeseydi yine gelirdi bana.ama cok buyutmus yasananlari.onun kirginligini nasil gecircem bilmiyorum.yorgunumda bebegim coj yoruyor beni ister istemez hic ilgilenemiyom onla.yemegni cayini meyvesini veriom okadar
Hala türbana alışamadınız mı ? yanı kapandım deyince ya da onun ıcın kapandım bunun ıcın kapandım deyince olmuyor bu işler. Kalbınızin,gönlünüzün istemesı lazım. Ki siz de Huzurlu olun,eşinizde mutlu olsun. Neyse bu konu başka bır konu. Ama bence eşinize karsı saygılı olmak,onunla konusrken kelımelerınıze,konuşmalarınıza özen göstermek,güleryüzlü olmak,ona bır su verırken,çay verırken bile yüüznüzde gül açması,isyeklı olmanız bunların hepsı fedakarlıktır. Ister ufak şeyler,ister büyükşeyler olsun. Nasıl ki İyilikler damlaya damlaya göl oluyorsa,Kötülüklerde,hatalarda damlaya damlaya göl oluyor. Ve en sonunda tasıyor. Dİkkat edin. Bebişiniz var. Evliliğinizi ucuruma sürüklemeyin. Bir kadın olarak,bir Anne olarak,bir Eş olarak. Üzerinize düşen her neyse karşılığını beklemeden yerıne getırın. ALLAH c.c diyor ki,Bu benım en hoşuma giden ayetlerden biridir “İyiliği, karşılığında daha çoğunu umarak yapma! Rabbin için katlan.'' ! :)Bende o fedekarlik yok iste.ben birtek basimi orttum ama o ara slklntidan saclarimi kopardigim icin.onun disinda bi fedakarlik yapnadim.esim onlardan cork farkli aileside oyle diyo esim icin.ve akrabalar benle nasil evlendigine sasiolar kocamin
Böyle durumlarda erkek kadın olarak düşünme bence. Evliliğinde eskisi gibi bir muhabbet istiyorsan birazda elini sen taşın altına koy. Eşine bir kaç adım atarsan sorun çözülecek gibi duruyor, hemen pes etme .ewt bencede oyle.ama o bi erkek.onun gelmesi lazim bana.ben gidersem ve beni reddederse cok incinirim.ztn gittigimde yok
Bi buxuk yil icinde surekli biseyler oldu kavgalar devam etti dahada kotuye gitti.sogumusuz ikimizde birbirimizden.bu duzelur mi kipeki 1,5 yıl naptın düzelmek için 1,5 yıl çok uzın bir süre çünkü düzelmediyse kaç senede düzelir 5 mi 10 mu
Sana yol vwrir ne demek? Ben diger bazi kadinlar gibi oynayamiyorum daha dogrusu bilmiyorum.hic yalan soylemem naz isve cilve yapamam.istemiyirum bende gitmek icimden gelmio oynuycakmiyim yani istiomus gibi mi yapicamKusura bakma ama çok iticisin şu saatten sonra ne yaparsan yap eşini kaybedeceksin o kadar hakaret onca kavga yatak ayırma adamlığına kadar laf etme, öpsün yüz çevir falan bu ne
Tam bu süreçte onu takdir eden değer veren bir kadın çıkarsa karşısına sana yol verir tabi hala çıkmadı ise o kadın
Sana yol vwrir ne demek? Ben diger bazi kadinlar gibi oynayamiyorum daha dogrusu bilmiyorum.hic yalan soylemem naz isve cilve yapamam.istemiyirum bende gitmek icimden gelmio oynuycakmiyim yani istiomus gibi mi yapicam
ay niye sevsin senin gibi birini ben tanımadan nefret ettim burda
biraz daha hakaret et onurunu kır ne bileyim ayrı eve çıkmayı dene ayrı yatak az olmuş belki düzelir zamanla
hergün dolaşmaya da götür işetmeye falan tamamdır
ay ağzınıza sağlık ya... şimdi burda tüm bunları anlatan bir kadın olsaydı arkadaşın yaptıklarını bir erkek yapsaydı eminim topa tutmuştu herkes.. boşannnn diye bağırıyorduk.. bu nasıl bir tavır... bu nasıl bir anlayış..Kusura bakma ama çok iticisin şu saatten sonra ne yaparsan yap eşini kaybedeceksin o kadar hakaret onca kavga yatak ayırma adamlığına kadar laf etme, öpsün yüz çevir falan bu ne
Tam bu süreçte onu takdir eden değer veren bir kadın çıkarsa karşısına sana yol verir tabi hala çıkmadı ise o kadın
haksızsın bal gibi haksız.. bu kadar bahane kendi ipini çekmektir kusura bakma.. bu adam ki herkese karşı almış yanına seni durmuş dimdik.. kimsem yok diyorsun sencede sana bu denli sahip çıkan her sıkıntını çeken bir insana daha çok destek olup daha çok sevmen gerekmezmiydi.. kusura bakma kimse sonuna kadar çok seven taraf olmaz.. hep seven affeden olmaz niye yapsın hangi yaptığına karşılık almışki adam horlamamak için gitmiş ameliyat olmuş.. sen bu adam benim herşeyimi kabul etti diyorsun bi horlamak ne kadar büyük dert aman ALLAHIM.. iyiki adamın büyük bir hastalığı falan yok anında kapının önüne koyarsın yemin ederim.. ergen değilsiniz koskoca insanlarsınız.. kapandım demişsiniz.. kendiniz yapmışsınız bunu.. eşinize senin için bunu yaptım demek ne kadar doğru.. yemek yapıyorum çayını veriyorum meyvesini veriyorum diyorsun bunları çağır komşuyu allah rızası için oda yapar..Cok fazla horluyor bebegim korkuyor 8 aylik surekli emneye kalkiyor ve uykusu cok hafif bende insanim ama bende uyuyamiyorum onun sesine ameliyat oldu horlanamak icin ama dahada artti.gece cok uykusuz kaldigim icin gun icibdevyorgun dusuyorum.oyuDen ayirdim yatagi.bu normal busey degilmi ben anlamadm?
evet anormal birşey tabii ki..zaten sık uyanıyomuş bebeğiniz,horlamasına uyanıverin biraz da ...alışırsınız ayrıca,çocuk olmadan önce uyanmıyor muydunuz? adam sizin içina meliyat bile olmuş yaranamamış..yyuuuhhh diyorum..Cok fazla horluyor bebegim korkuyor 8 aylik surekli emneye kalkiyor ve uykusu cok hafif bende insanim ama bende uyuyamiyorum onun sesine ameliyat oldu horlanamak icin ama dahada artti.gece cok uykusuz kaldigim icin gun icibdevyorgun dusuyorum.oyuDen ayirdim yatagi.bu normal busey degilmi ben anlamadm?