'Beni arzulasa durmaz o zaman' diyorsunuz da kendiniz ilk adımı atmışken bile bakın birlikte olmadınız. 1,5 yıldır yanaşsaydı her seferinde sorunsuz birlikte olacak mıydınız? 'Bir defa yaptık diyelim, nasıl düzelecek sonra' demişsiniz. Yahu bırakın sonrayı, gelecek haftayı, bir defa yapın. Vücutlarınız birbirini hatırlasın.
Ramazan günü açık saçık konuşacağım istemeyen okumasın: Sizi hayal etmiştir, tekrar birlikte olsak şöyle şöyle yaparım diye hayal kurmuştur. Belki kendinde bazı hatalar bulmuştur. Acaba hızlı mı yaptım, yeterince şöyle mi yapmadım, bundan sonra öyle deneyeyim demiştir. İlk defayı bir aradan çıkarın gerisi gelir zaten.
Siz uzun yıllar birbirine hasret kalmış sevgililerden bile daha zor durumdasınız şu anda. Hiç olmazsa onların birbirine dokunmamış olmak için bir sebepleri var. Sizin aradaki boşluğu kapatmanız daha zor. Buna rağmen siz bir adım atınca naz yapmamış, başı ağrımamış, ezan okunacak dur dememiş. Aslında siz dün bir sarılmayla 1,5 yılın açtığı uçurumu bir anda kapatmışsınız da haberiniz yok. Sonra da adamı tutmuş uçurumdan aşağı atmışsınız. O yarın sahurda size nasıl yaklaşsın, siz tekrar yaklaşırsanız hemen gardını indirip nasıl yine arzuladığını göstersin? Yaptığından pişman olduğundan şüphelenmenize hiç gerek yok kesin olmuştur. Erkekler cinsellik konusunda kolay alınır.
Seks terapisti filan değilim ama tamamen şahsi tavsiyem şu yönde. Bu akşam iftardan sonra alın karşınıza açık açık söyleyin. 'Dün sabah ben de seni arzuladım. Yakınlaşmamızı çok özledim. 1,5 yıldır gün sayıyorum. Ama geçen zamandan dolayı korkularım var. Aradaki boşluğu doldurmak zaman alacak, ama inan bunu istiyorum. Aramızda her şey mükemmel olsun diye hayal ediyorum ama bu kadar zamandan sonra tekrar yaklaştığımızda acemilik çekmekten, yanlış birşey yapmaktan, ikimizi de hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum.'
Bakalım ne diyecek. Gerekirse sıfırdan başlayın. İlk gecenizmiş gibi acemice birlikte olun. Ama olun. Hemen olun.