eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Postpartum depresyonun değişik bir halini yaşıyorsunuz bence....davranışlarınız ve düşünceleriniz normal değil...birşeyleri düzeltmek istiyorsanız bir doktor olarak tavsiyem iyi bir psikiyatris doktordan yardım alın...sonuçta eşinizde bir insan ve sabrı bitmiş gibi...bu işin sonucu aldatmak yada boşanmak olur...bu sonları kaldırabilirmisiniz, bu sizi mutlu edermi bir düşünün bence...

Postpartum depresyonun değişik bir halini yaşıyorsunuz bence....davranışlarınız ve düşünceleriniz normal değil...birşeyleri düzeltmek istiyorsanız bir doktor olarak tavsiyem iyi bir psikiyatris doktordan yardım alın...sonuçta eşinizde bir insan ve sabrı bitmiş gibi...bu işin sonucu aldatmak yada boşanmak olur...bu sonları kaldırabilirmisiniz, bu sizi mutlu edermi bir düşünün bence...
Ben bursanin uzak kucuk koyleri olan bi ikcesibde tasiyirum.birakin psikolog psikiyart goz doktoru kadin dogum doktoru bile yok burda.Iyuzden gidemiyorum yoksa isterim destek almak.zaten burasi bogdu beni ya disari cikamiyon gezcek yer yok 2 bakkal var.bunaliyorum ben ki gezmeye vatilan biriydim.arkadasim yok.koylu kafasindalar hepsi.kobuscak biaey bulamiyirum onlarla.vende kocama sariyorum.

Sorunu gayet iyi tanımlıyorsunuz ama düzeltme yönünde harekete geçmeniz gerek. Eşinizi kaybediyorsunuz belli , belkide kaybetmişsinizdir bile.. Bu durumda bir erkek dışarıda azıcık bir güler yüze , ilgiye kayar gider... Bunu da istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Kendinizi yeniden keşfedin , cinsel kimliğinize yoğunlaşın. Sadece anne değilsiniz. Seksi olun , bunu yapamasınız bile olun , yavaş yavaş düzelir zaten ...

Bence önce bir konuşun eşinizle açık açık durumdan mutsuz olduğunuzu ve onunla eskiden olduğu gibi mutlu olmak istediğnizi,sizinle ilgilenmesini özlediğinizi filan söyleyin.kalbini kırdığınız her şey için özür dilerin.aslında tek sebebin ailesi olduğunu onun suçu olmadığını vs vs içinizden geçenleri yani bize söylediklerini söyleyin..

ilk adımınız da size gelen bir kocanız var
şükredin
ve maalesef problem siz de
eşiniz ile biraz ilgilenin cilve yapın herşey yoluna girecek gibi, adam resmen sizden adım gelince hemen adım atmak istemiş
eşiniz yani sonuçta

Bi bucuk yildir hic yanasmadugi icin olabilr mi gelmesi? Beni arzulasa durmaz okadar zaman.canina tak etmis olabilir mi? Bi kere ysptik digelim nasil duzelicek sonra.ozaman cani ceklistir diyelim.zaten fece de uyuyamadim dedi hic.sinek flm huylandim dedi.bende dysundum yaptigindan pisman oldu.bilmiyorum yaa gercekten
...
'Beni arzulasa durmaz o zaman' diyorsunuz da kendiniz ilk adımı atmışken bile bakın birlikte olmadınız. 1,5 yıldır yanaşsaydı her seferinde sorunsuz birlikte olacak mıydınız? 'Bir defa yaptık diyelim, nasıl düzelecek sonra' demişsiniz. Yahu bırakın sonrayı, gelecek haftayı, bir defa yapın. Vücutlarınız birbirini hatırlasın.

Ramazan günü açık saçık konuşacağım istemeyen okumasın: Sizi hayal etmiştir, tekrar birlikte olsak şöyle şöyle yaparım diye hayal kurmuştur. Belki kendinde bazı hatalar bulmuştur. Acaba hızlı mı yaptım, yeterince şöyle mi yapmadım, bundan sonra öyle deneyeyim demiştir. İlk defayı bir aradan çıkarın gerisi gelir zaten.

Siz uzun yıllar birbirine hasret kalmış sevgililerden bile daha zor durumdasınız şu anda. Hiç olmazsa onların birbirine dokunmamış olmak için bir sebepleri var. Sizin aradaki boşluğu kapatmanız daha zor. Buna rağmen siz bir adım atınca naz yapmamış, başı ağrımamış, ezan okunacak dur dememiş. Aslında siz dün bir sarılmayla 1,5 yılın açtığı uçurumu bir anda kapatmışsınız da haberiniz yok. Sonra da adamı tutmuş uçurumdan aşağı atmışsınız. O yarın sahurda size nasıl yaklaşsın, siz tekrar yaklaşırsanız hemen gardını indirip nasıl yine arzuladığını göstersin? Yaptığından pişman olduğundan şüphelenmenize hiç gerek yok kesin olmuştur. Erkekler cinsellik konusunda kolay alınır.

Seks terapisti filan değilim ama tamamen şahsi tavsiyem şu yönde. Bu akşam iftardan sonra alın karşınıza açık açık söyleyin. 'Dün sabah ben de seni arzuladım. Yakınlaşmamızı çok özledim. 1,5 yıldır gün sayıyorum. Ama geçen zamandan dolayı korkularım var. Aradaki boşluğu doldurmak zaman alacak, ama inan bunu istiyorum. Aramızda her şey mükemmel olsun diye hayal ediyorum ama bu kadar zamandan sonra tekrar yaklaştığımızda acemilik çekmekten, yanlış birşey yapmaktan, ikimizi de hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum.'

Bakalım ne diyecek. Gerekirse sıfırdan başlayın. İlk gecenizmiş gibi acemice birlikte olun. Ama olun. Hemen olun.

biseyleri cozemeden bole bisey yapamam ben
kendime guvenemiyorum bu konuda.ilk once muhabbetimiz duzgun olsun.isten geldiginde bi beni opsun nasilsn hayatim desin.ondan sonra olur o..

ayyyy dayanamadım yazıcam artık. güzelim bunun bi sıralaması yok, önce öpsün hayatım desin vs. sen hala pohpohlanmak istiyorsun. şımarık bi kız çocuğu gibisin, kendine gel. kız da değilsin çocukta değilsin KADINSIN. nazlana nazlana bi hal olmuşsun, biri bana bu kadar naz yapsa bayan halimle çoktan terk etmiştim. seks bir ihtiyaçtır hem kadın için hem erkek için ve yapmadıkça soğursun uzaklaşırsın! sevişmek için bu kadar naz yaparsan adam kendi elini kullanır yine seni kullanmaz. ayrıca benim kocam yapmaz deme salaklığına da lütfen düşme! sen adamın ne duygusunu ne cinselliğini karşılıyorsun.aç bırakılmış bi erkek herşeyi yapabilir bunu da unutma! sana küçük bi örnek vereyim eşim bana yanaşıp canı istediğinde ben en ufak bi mırın kırın etsem, beni istemiyorsun deyip basar gider ve huzursuz,sinirli davranır. sen bi adamın gerginliğini al ondan sonra beni sevmiyo dersin. ayrıca allah aşkına artık bebeğim var yoruluyorum diyip durma! bi tek senin çocuğun yok bu dünyada!!!!! eski insanlar tarlada çalışır çocuk bakar ev işi yemek yapar sonrada yatakta karılık yaparmış. ne nazlıymışsın arkadaş! şimdiki kadınlar hem çalışıp hem çocuk yapıp hem ev yemek uğraşıp hemde kocalarını ve KENDİLERİNİ(sen sadece onu mutlu edeceğini düşündüğün için istemiyorsun,sana ödün vermek gibi geliyor ama bu işten zevk almayı ve zevk vermeyi öğrenmen lazım. artık bahane üretmeyi bırak kendine) mutlu ediyorlar.

nazlı minik bi kız değil, KADIN OL!
kocana sahip çık, seninki gibi bi adamı kaparlar ağzın açık bakarsın arkasından!

Eskisi gibi guzel sozler dusunceli davranislar vede sewisebilmek...ben sinirli bi insanim.benim ufacik bagirmamda eskiden ofkelenmezdi o.sakinlestirirdi beni.simdi ofkelenio.bu sefer kavfa buyuyor.oyle olsun istemezdm mesela beni biliyo sinirimin anlik oldugunu da

adamı bıktırmışsın artık iki düşün bi konuş! sinirliykende susmaya çalış az tut çeneni adam evde huzur bulsun!

Ben sirnasik bi kadin degilim.tapamiyirum napiyim...bole mutsuz mutsuz gittigi yere kadar.bende cok kirildim diyorum size ilk anneler gunumde hediye bile almadi bekarken anneler gununde bana hedihe alan adam.araya bu kadar sogilukluk girince kplay degil dediginiz seyleri yapmak .sagolun yinede hepiniz haklisiniz ama yapamiyorum.

ayyyyy şımarıklığına kesin kanaat getirdim. biz hiç bi özel günde hediye almayız, büyüttüğün şeye bak aman yazzzzııııııkkkkk hediye almamış mı sana?
ha şunu söyleyim sen sevmiyorsun kocanı! çünkü ben kocam bana en büyük hediye diye bakıyorum, keza kocam da bana öyle bakar.

allah billah aşşkına yeter be bacım bu ne böyle bu adam sana napsın ..
bi silkin kendine gel kaprislerin şımarıklığın almış başını gitmiş .. kimin çocuğu yok.. iki evladım var üçüncü yolda oğlum bir haftadır hasta ağlıyor sabaha kadar.. üstelik sabah kalkıp işe gelmek zorundayım.. ama uyuyacaksam 5 dakkada eşime sarılıp uyurum onun bana sarılması da terapi gibi gelir bana... işten gelirim yemeğimi yapar soframıda donatırım..
huzurluyum varmı ötesi .. vucut yorgunluğu 1 saatlik uykuya bakar bitti gitti.. hayatın boyunca mutsuz olmak için uğraşıyorsun..
bırak kendini git iftardan sonra uyut çocuğu.. saatte bir mi kalkıyor kocaman bir saatin var..
seviş... kendinde mutlu ol onuda mutlu et.. parfümünde olmayı versin nolmuş.. ha çocukmu kalkacak kalksın sürekli didişen birbirinin yüzüne bakmayan bir anne baba görmekten daha iyi çoook daha iyidir sevişen anne babasını görmek..

'Beni arzulasa durmaz o zaman' diyorsunuz da kendiniz ilk adımı atmışken bile bakın birlikte olmadınız. 1,5 yıldır yanaşsaydı her seferinde sorunsuz birlikte olacak mıydınız? 'Bir defa yaptık diyelim, nasıl düzelecek sonra' demişsiniz. Yahu bırakın sonrayı, gelecek haftayı, bir defa yapın. Vücutlarınız birbirini hatırlasın.

Ramazan günü açık saçık konuşacağım istemeyen okumasın: Sizi hayal etmiştir, tekrar birlikte olsak şöyle şöyle yaparım diye hayal kurmuştur. Belki kendinde bazı hatalar bulmuştur. Acaba hızlı mı yaptım, yeterince şöyle mi yapmadım, bundan sonra öyle deneyeyim demiştir. İlk defayı bir aradan çıkarın gerisi gelir zaten.

Siz uzun yıllar birbirine hasret kalmış sevgililerden bile daha zor durumdasınız şu anda. Hiç olmazsa onların birbirine dokunmamış olmak için bir sebepleri var. Sizin aradaki boşluğu kapatmanız daha zor. Buna rağmen siz bir adım atınca naz yapmamış, başı ağrımamış, ezan okunacak dur dememiş. Aslında siz dün bir sarılmayla 1,5 yılın açtığı uçurumu bir anda kapatmışsınız da haberiniz yok. Sonra da adamı tutmuş uçurumdan aşağı atmışsınız. O yarın sahurda size nasıl yaklaşsın, siz tekrar yaklaşırsanız hemen gardını indirip nasıl yine arzuladığını göstersin? Yaptığından pişman olduğundan şüphelenmenize hiç gerek yok kesin olmuştur. Erkekler cinsellik konusunda kolay alınır.

Seks terapisti filan değilim ama tamamen şahsi tavsiyem şu yönde. Bu akşam iftardan sonra alın karşınıza açık açık söyleyin. 'Dün sabah ben de seni arzuladım. Yakınlaşmamızı çok özledim. 1,5 yıldır gün sayıyorum. Ama geçen zamandan dolayı korkularım var. Aradaki boşluğu doldurmak zaman alacak, ama inan bunu istiyorum. Aramızda her şey mükemmel olsun diye hayal ediyorum ama bu kadar zamandan sonra tekrar yaklaştığımızda acemilik çekmekten, yanlış birşey yapmaktan, ikimizi de hayal kırıklığına uğratmaktan korkuyorum.'

Bakalım ne diyecek. Gerekirse sıfırdan başlayın. İlk gecenizmiş gibi acemice birlikte olun. Ama olun. Hemen olun.
Ne guzel yazmissin
keske boyle konusabilsem.boyle cumleler kuranam ben.yani yetenegim yok.

ayyyyy şımarıklığına kesin kanaat getirdim. biz hiç bi özel günde hediye almayız, büyüttüğün şeye bak aman yazzzzııııııkkkkk hediye almamış mı sana?
ha şunu söyleyim sen sevmiyorsun kocanı! çünkü ben kocam bana en büyük hediye diye bakıyorum, keza kocam da bana öyle bakar.
Hediyelesmek bence cok guzel bisey.ve olmadi gereken.deger verdigini gosterir insan mutlu olur

Hediyelesmek bence cok guzel bisey.ve olmadi gereken.deger verdigini gosterir insan mutlu olur
haklısınız hemde çok haklı peki siz eşinize kendini değerli hissettirmek için naptınız..ki o size değer verdiğini çoook açık gösteriyor.. konuşamam yeteneğim yok .. sırnaşamam yeteneğim yok sevemem yeteneğim yok..
siz en kötüyü kabullenmeye adamışsınız kendinizi

ayyyy dayanamadım yazıcam artık. güzelim bunun bi sıralaması yok, önce öpsün hayatım desin vs. sen hala pohpohlanmak istiyorsun. şımarık bi kız çocuğu gibisin, kendine gel. kız da değilsin çocukta değilsin KADINSIN. nazlana nazlana bi hal olmuşsun, biri bana bu kadar naz yapsa bayan halimle çoktan terk etmiştim. seks bir ihtiyaçtır hem kadın için hem erkek için ve yapmadıkça soğursun uzaklaşırsın! sevişmek için bu kadar naz yaparsan adam kendi elini kullanır yine seni kullanmaz. ayrıca benim kocam yapmaz deme salaklığına da lütfen düşme! sen adamın ne duygusunu ne cinselliğini karşılıyorsun.aç bırakılmış bi erkek herşeyi yapabilir bunu da unutma! sana küçük bi örnek vereyim eşim bana yanaşıp canı istediğinde ben en ufak bi mırın kırın etsem, beni istemiyorsun deyip basar gider ve huzursuz,sinirli davranır. sen bi adamın gerginliğini al ondan sonra beni sevmiyo dersin. ayrıca allah aşkına artık bebeğim var yoruluyorum diyip durma! bi tek senin çocuğun yok bu dünyada!!!!! eski insanlar tarlada çalışır çocuk bakar ev işi yemek yapar sonrada yatakta karılık yaparmış. ne nazlıymışsın arkadaş! şimdiki kadınlar hem çalışıp hem çocuk yapıp hem ev yemek uğraşıp hemde kocalarını ve KENDİLERİNİ(sen sadece onu mutlu edeceğini düşündüğün için istemiyorsun,sana ödün vermek gibi geliyor ama bu işten zevk almayı ve zevk vermeyi öğrenmen lazım. artık bahane üretmeyi bırak kendine) mutlu ediyorlar.

nazlı minik bi kız değil, KADIN OL!
kocana sahip çık, seninki gibi bi adamı kaparlar ağzın açık bakarsın arkasından!
Benim adam ewden ise isten ewe.ogluna asik hep onla oynuo onu sewio ozluyor.gozude hic disarida degil.ben bisey dediginde sensin sewdigim ama zanan gerek demisti zamaninda

evet, hediyeleşmek güzeldir, aniden alınan bir hediye insana kendini özel, sevilen biri gibi hissettirir. tıpkı aniden verilen bir öpücük, aniden yapılan kocaman bir kucaklaşma
çocuktu, yemekti, ev işiydi diye düşünmeden aniden ve tutkuyla başlatılan bir sevişme gibi.
siz değerli olduğunuzu hissetmek istiyorsunuz da karşınızdaki de bir ademoğlu. yazık, şu kadar sayfayı okudum, inanılmaz ben merkezlisiniz.
ne demek ben yapamam, ben yanaşamam adınız Meryem mi sizin, o çocuğu leylek mi getirdi? zamanında sevişmişsiniz ki çocuğunuz var.
hayır, kocanıza öpüp sarılıp sevişme başlatınca ne oluyor, ben onu anlamıyorum. sorun ne de neden başlatamıyorsunuz?

haklısınız hemde çok haklı peki siz eşinize kendini değerli hissettirmek için naptınız..ki o size değer verdiğini çoook açık gösteriyor.. konuşamam yeteneğim yok .. sırnaşamam yeteneğim yok sevemem yeteneğim yok..
siz en kötüyü kabullenmeye adamışsınız kendinizi

ben yazacaktım sen yazmışsın ağzına sağlık. çok güler yüzlü de bi de hediye beklio.

X