eşimle aramiz çok kotu ev arkadasi olduk 1.5yildir.ve 3.5 yillik evliyiz.bana fikir verin ne yapcam

Resmen bi hiç Uğruna ilişkiniz bitmiş
Benim kocamda horluyor aynı odada biz iki çocuk uyuttuk emzirdim vs kocamdan ayrı yatmadım,bu arada sinirde ve sertlikte eminim size depar atarım :KK14:
Ama Ven işimi bilirim gönlünü alırım doya doya öperim kocamı Allah korusun ne demek ev arkadaşı :KK12:

Kendimize gelin bi arkadaş akıl vermiş giyin geceliğinizi girin koynuna diye olmaz diyorsunuz bazı şeyleri halletmeden :63:valla bi erkek için şevişmek herşeyi halleder sonrasında ne deseniz heee der :KK53:
Haksızmıyım haksızsam söyleyin:KK57:

Not:konuyu baştan sona okumadım bilmediğim bişey varsa afolao_O

Ben sirnasik bi kadin degilim.tapamiyirum napiyim...bole mutsuz mutsuz gittigi yere kadar.bende cok kirildim diyorum size ilk anneler gunumde hediye bile almadi bekarken anneler gununde bana hedihe alan adam.araya bu kadar sogilukluk girince kplay degil dediginiz seyleri yapmak .sagolun yinede hepiniz haklisiniz ama yapamiyorum.

Ben sirnasik bi kadin degilim.tapamiyirum napiyim...bole mutsuz mutsuz gittigi yere kadar.bende cok kirildim diyorum size ilk anneler gunumde hediye bile almadi bekarken anneler gununde bana hedihe alan adam.araya bu kadar sogilukluk girince kplay degil dediginiz seyleri yapmak .sagolun yinede hepiniz haklisiniz ama yapamiyorum.
Boşanın cidden konuşmalarınızla insanın tepesini attırırken o adamcağız napsın. Boşanın adam bari onu hakeden biriyle mutlu bir evlilik yapsın.

Yılmadan usanmadan hala eşinden bekliyorsun bişiler. Anca beklersin ama söyliyim de.. Ayrıca eşe yanaşmak sırnaşıklık değil. Ben soğuk biriyimdir kalabalık içinde konuşmam. Kimseyle gereksiz samimiyet kurmam. Ama konu eşimse çok konuşurum, çok yanaşırım ona. Çünkü aşığım. Sen eşine aşık değilsin bence. Ne kadr çekingende olsan bnce insan aşık olduğu kişiye karşı soğuk olamaz. Eşini öp sarıl diyoruz ben yapamam e kim yapcak. Bu gidişle eşin bulur o kişiyi hiç merak etme..

biseyleri cozemeden bole bisey yapamam ben
kendime guvenemiyorum bu konuda.ilk once muhabbetimiz duzgun olsun.isten geldiginde bi beni opsun nasilsn hayatim desin.ondan sonra olur o..
Yok artık. ilk yazdığınız mesajı bir okuyun isterseniz. KİBİR ŞEYTANIN EN ÇOK SEVDİĞİ GÜNAHTIR. o zaman çok beklersin. öpmeyi sevmeyi filan. sen seven adamı üz, ez, suistimal et ondan sonar da ben öyle istiyorum böyle istiyorum. şimarıksın sen. kocana yazık senin.

kocasına tek kırılan sen degilsinki
yada tek çocuk dogurup geceleri uykusuzda kalanda tek sen degilsin
kocası geceleri horlayan gene tek sen degilsin
burda yazan onca kadın hiçmi kocasına kırılmadı sanıyorsun
bizler hiçmi üzülmedik bizim çocuklarımız 7/24 uyuyormu sanıyorsun
en azından tek olmadıgını düşün tek ben degilim de
biraz ayakta durmaya çalış
kocana sarıl kırgınım öp kırgınım konuş tartışıyoruz
ya sanki orta yolu bulma gibi bir niyetiniz yok gibi davranıyorsunuz
biraz fedakarlık yapmazsanız sonunuz anne babanız gibi olur

Bosuna yorum yapmayalim artik. Bizim bunca cabamiza ragmen sen tum tavsiyelere kulak tikayip onu yapamam bunu yapamam diyorsan boyle yasa. Mutsuz kadin mutsuz adam mutsuz cocuk. Harika evlilik olur sizinki gibiler. Ne dediysek silkelenip kendine gelemedin. Zaten bizim hic derdimiz sikintimiz yok. Can sikintisindan gelip sana yorum yaziyoruz. Bizim kocalar hic horlamaz. Cocuklar emmez ve uyanmaz aglamaz. Ohhhh missss gibi hayatimiz var. Sen derdine yan.

Icimden gelmiyor arkadaslar

amaaan boşverin bence zaten 3 günlük dünya mutsuz mutsuz takılın öyle.. yarın- öbür gün kocanız boşanmak istiyorum der sonra başlarsınız çırpınışlara.. siz mutsuz yaşamak istiyor olabilirsiniz ama kimseyi mutsuz etme hakkınız yok.. eşiniz de bunun farkına varır bir gün..

Hem sucunuzu kabul ediyosunuz ozur dilemekten cekiniyosunuz bizim ne dememizi bekliyosunuz bosanin dememizi baska secim mi var ki

Acilen profesyonel destek almalısınız.
Önce ilişkilere, evliliğe, kadına erkeğe yöenlik algınızın değişmesi gerek.
Bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın.

Kocan, evliliğin elinden kayıp gidiyor ve senin hala içinden mi gelmiyor.. Sevmiyor gibi konuşuyorsunuz, belkide sadece düzeninizin değişmesinden korkuyorsunuzdur. kendinizi bi ölçün tartın bence.

4. sayfadan 20.sayfaya geldim hala bi tık ilerleme olmamış..

sizin bencil bir insan olduğunuzu düşünüyorum..ayrıca eşinizi sürekli küçümsüyorsunuz .. ailesinden ,memleketinden-kültür farklılığından ,,yaş farkından vs..vs.. negatif düşüncelerinizi eşinizede belli ediyor olmalısınız ki eşiniz size kendimi değerli hissetmek istiyorum demiş

1.5 yıl hiç bi erkek beklemez cinsellik için.. ya kendini tatmin ediyordur yada bir kumanız var demektir..

şurba bile kasım kasım kasıla bi hal oldunuz şöyle güzelim,,böyle fitt görünüşlüyüm falan filan... güzellikle iş bitmiyor ki kaprsiniz çok bikere.. ve daha neler vardır da kimse yoğurdum ekşi demez işte..

aman neyse.

sen yuvanı yıkmak istiyorsan boşan
yok kurtarmak istiyorum diyorsan sırnaşıcaksın öpüp koklayacaksın
hatalı olmasan da susacaksın
o sarılmıyorsa sen sarılacaksın
tabi ki bunları yapmadan konuşacaksın
sen kırıldıysan eşinde kırılmıştır
hiç bir zaman hata tek taraflı yürümez canım
eşinle konuşurken onu suçlar gibi konuşma
bende hata yaptım ne yaptığımı bilmiyorum
hatalarım neler bana yardımcı olurmusun çözmemiz için
SANA İHTİYACIM VAR bunlar sihirli cümlelerdir
eşin sana duvar örmüş
bunu sen yıkabilirsin
eşimle tartışırken sende problem var dr git dedi
manyak manyak şeylr düşünmeye başladım
dr gittim psikolog
ve bazen eşime yaptığım hareketleri eşim bana yapıyor
ne kadar komik olduğumu anladım canım
ERKEKLER KÜÇÜK COCUKTUR
ŞIMARTILMAK İSTERLER...
Sana şunuda söyleyeyim
eşim kanser hastası keşke bu hareketlerde bulunmasaydım diyorum
evet çok kırıldım parçalandım ve halada çok kırgınım
evliliğimi sürdürüyorum
eşimin cocuğuda olmuyor tedaviyide kabul etmiyor
senin ki o kadar basit şeyler ki
bence boşuna kendini yıpratıyorsun
erkeklerin sabrı olan çok nadirdir
git eşine yanaş o senden bekliyorki yanaşmıyor

bugun sahur icin kalktim.biseuler hazirladim yedik.uzuun zaman oldu sana sarilmayali dedim.oda gel saril ozaman defi.bende gittim.optu beni o isi istedi.ben yine sasirdim ne yapicam bilemedim.ilk dusundugum sey coxuk var banyo fln uyanir aglar ztn saat basi kalkio gibi seyler dedim.kizlar gercekten zor 1bucuk yildir hic ysnasmamisiz birbirimize ben ywpamiyom.belki korkuom.belku eskisi gibi bakimli degilim herdakka guzel parfumler slkllip sik giyinemiyom bu yuzden belki.ama cok sasirfim istedi beni buda bi sey.( bu arada bu hafta hep iyidik hic tartidmadik guzel guzel ew arkadasi gibi konusuoduk ama ismimuxle hitap ediyor ve sarilip opmuyoduk) ben ilimliydim bu hafta bu iyi geldi herslde.sagolun hepiniz gelismeleri yazicam hep beni birakmayin.optum hepinizi:KK54::KK54:

bugun sahur icin kalktim.biseuler hazirladim yedik.uzuun zaman oldu sana sarilmayali dedim.oda gel saril ozaman defi.bende gittim.optu beni o isi istedi.ben yine sasirdim ne yapicam bilemedim.ilk dusundugum sey coxuk var banyo fln uyanir aglar ztn saat basi kalkio gibi seyler dedim.kizlar gercekten zor 1bucuk yildir hic ysnasmamisiz birbirimize ben ywpamiyom.belki korkuom.belku eskisi gibi bakimli degilim herdakka guzel parfumler slkllip sik giyinemiyom bu yuzden belki.ama cok sasirfim istedi beni buda bi sey.( bu arada bu hafta hep iyidik hic tartidmadik guzel guzel ew arkadasi gibi konusuoduk ama ismimuxle hitap ediyor ve sarilip opmuyoduk) ben ilimliydim bu hafta bu iyi geldi herslde.sagolun hepiniz gelismeleri yazicam hep beni birakmayin.optum hepinizi:KK54::KK54:
Istemis ya yeter, artik 1.5 sene daha bekleyebilirsin.

Kusura bakmayın ama konu başlığınız ev arkadaşı oldunuz diye şikayet ediyor. Kocanız en ufak bir adımınıza cevap vermiş. Sizi hala arzuluyor. Onun tarafında hiçbir sorun görünmüyor. Siz de nazlı yeni gelin gibi parfüm sıkamadım diye adamı refüze etmişsiniz. Adam daha ne yapsın. Yakınlaşmayı siz başlattığınızda bile hemen kendi elinizle bitiriyorsunuz, ben kocanız olsam ben de ilk adımı atmaya çekinirim. Adamcağızın sahur saatinde bile hemen nefsi uyandıysa aranızda çekim sorunu yok demektir. Kocanızda cinsel isteksizlik de yok. Aranızdaki cinsellik probleminin tek sorumlusu sizsiniz. 3,5 yıllık evliliğe rağmen siz kafa vajinismusu olmuşsunuz. Hemen bir psikoloğa gidin, kendi sorununuzu halledin, sonra kocanızın üstüne atlayın, ikiniz de rahat edin.

Kusura bakmayın ama konu başlığınız ev arkadaşı oldunuz diye şikayet ediyor. Kocanız en ufak bir adımınıza cevap vermiş. Sizi hala arzuluyor. Onun tarafında hiçbir sorun görünmüyor. Siz de nazlı yeni gelin gibi parfüm sıkamadım diye adamı refüze etmişsiniz. Adam daha ne yapsın. Yakınlaşmayı siz başlattığınızda bile hemen kendi elinizle bitiriyorsunuz, ben kocanız olsam ben de ilk adımı atmaya çekinirim. Adamcağızın sahur saatinde bile hemen nefsi uyandıysa aranızda çekim sorunu yok demektir. Kocanızda cinsel isteksizlik de yok. Aranızdaki cinsellik probleminin tek sorumlusu sizsiniz. 3,5 yıllık evliliğe rağmen siz kafa vajinismusu olmuşsunuz. Hemen bir psikoloğa gidin, kendi sorununuzu halledin, sonra kocanızın üstüne atlayın, ikiniz de rahat edin.
Bi bucuk yildir hic yanasmadugi icin olabilr mi gelmesi? Beni arzulasa durmaz okadar zaman.canina tak etmis olabilir mi? Bi kere ysptik digelim nasil duzelicek sonra.ozaman cani ceklistir diyelim.zaten fece de uyuyamadim dedi hic.sinek flm huylandim dedi.bende dysundum yaptigindan pisman oldu.bilmiyorum yaa gercekten
...

Co
Bi bucuk yildir hic yanasmadugi icin olabilr mi gelmesi? Beni arzulasa durmaz okadar zaman.canina tak etmis olabilir mi? Bi kere ysptik digelim nasil duzelicek sonra.ozaman cani ceklistir diyelim.zaten fece de uyuyamadim dedi hic.sinek flm huylandim dedi.bende dysundum yaptigindan pisman oldu.bilmiyorum yaa gercekten
...
Cok yanlis harf yazmisim kusura bakmayin.

X