Yanlız o sogumadı ben sogudumAnlattıklarınızda kıskançlık krizine sebep olacak bir şey göremiyorum. Çok matah bir şeymiş gibi ağzıma geleni saydım diyorsunuz ben de olsam soğurdum
Adamı çileden çıkarmışsınız o kadar emin olmayın
Yanlız o sogumadı ben sogudum
Ben aklına bişe sokmadım dikkat ol diye uyardım benim arkadaşım ben samimi olurum sen haddini bil dedimAferin size ne diyelim adam senin yanında kıza asılacak halı yok kız aklında yoksa bile aklına sokuyorsunuz.
Bu kadar saçma biseyden soguduysaniz boşanın bence
Yanlız o sogumadı ben sogudum
Güven meselesi değil ki sadece dikkatli olması gerektigini düşündüm ama fazla tepkiEşiniz sizi aldatmis gibi tepki vermişsiniz çok abartı. Hiç mi güveniniz yok
Senmi karar veriosun bunaBu kadar saçma biseyden soguduysaniz boşanın bence
Kızı kıskanman ve bunu belli etmen çok garipsiniz yaptığınız farkında bile değilsiniz iyi günler.Ben aklına bişe sokmadım dikkat ol diye uyardım benim arkadaşım ben samimi olurum sen haddini bil dedim
Adamın bu kadar üstüne giderseniz sonu boşanma olur gibi malesef .Senmi karar veriosun buna
Eşini geçtim ben o kızın yerinde olsam sirf kocasi yanina oturdu diye beni o duruma dusuren biriyle arkadaşlığımi bırakırdım .Kendinize guveniniz yok, onu gectim eşinizde güvenmiyorsunuz. Yan yana oturdu diye bağırıp çağırmak ne demek sanki sex yaparlarken yakalamış gibi davranmışsınız. Kizin yanında nasil tepki verdiyseniz o bile korkup hemen kalkmış yanından. Sizin gibi kıskanç insanlar cok yoruyor
eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi
Maalesef onada sen karar vetemessin bence bi sal artık istersenAdamın bu kadar üstüne giderseniz sonu boşanma olur gibi malesef .
Canım ben asıldı demiyorumki o an ateş bizim oturdgumız yerden azıcık uzaktı ben oakadar dibine oturacagnı tahmin etmedim sadece ben değil diğer komşularda değişik baktı ve arkadaşımda kaltı ordanbence olay burada düğümleniyor
kız rahatsız olmamış siz rahatsız olmuşsunuz o da siz tartışma yaratmayın diye kalkmış
nasıl baktınız da "rahatsız olduğunuzu" anladı
adama neler söylediniz kim bilir de kızdı
soğudu iseniz bizim elimizden bir şey gelmez çözüm sizde
lakin eşiniz her gördüğü güzel kıza asılıyor mu sizce
yani sizin arkadaşınız olan komşuya bir gece birlikte dışarıda oturunca sizin de olduğunuz ortamda asılıyor ise başka başka kadınlara da asılır gün boyu yanında değilsiniz ki
bence kıskançlığınızı törpülemeniz, olmayı olmuş gibi yansıtmamanız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?