• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramdaki soğukluk 😒

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
29
2 gündür böyle ondan önce iyiydi noldu bilymsnz bizim ev Bahçeli üst kat komsumuz var birde kızı var bekar çok samimi arkadaşım aynı zamanda neyse haftasonu elektrikler gitti aşşasada ateş yaktık oturduk ben ateşin başında degildim arkadsım oturuyordu sonra eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi yukarı çıktık sonra eşime agzıma geleni saydım dengesiz dedim kız bile rahatsız oldu demekki kalktı yanıma geldi saçmalama kötü niyeti olannaın allah belasını versin dedi ben sadece ısınmak için gittim dedi hareketlerine dikkat et dedim adam çıldırdı sonra ne biçim konuşuyorsun ne düşünüosun vs abartıomuyum kızlar. Arkadaşım çoook güzel alımlı bir kız ama çok dikkatli eşimle ortadan konuşur bilir kıskanç oldgumu

Kendinize guveniniz yok, onu gectim eşinizde güvenmiyorsunuz. Yan yana oturdu diye bağırıp çağırmak ne demek sanki sex yaparlarken yakalamış gibi davranmışsınız. Kizin yanında nasil tepki verdiyseniz o bile korkup hemen kalkmış yanından. Sizin gibi kıskanç insanlar cok yoruyor

Eşinizi üst kat komşunuz ile sarmaş dolaş yakalamışsınız gibi yazmışsınız.
Ne var sandalyesini çekip oturduysa ? Ağıza geleni saymalar falan.
Abartmayın.

Kendinize guveniniz yok, onu gectim eşinizde güvenmiyorsunuz. Yan yana oturdu diye bağırıp çağırmak ne demek sanki sex yaparlarken yakalamış gibi davranmışsınız. Kizin yanında nasil tepki verdiyseniz o bile korkup hemen kalkmış yanından. Sizin gibi kıskanç insanlar cok yoruyor
Eşini geçtim ben o kızın yerinde olsam sirf kocasi yanina oturdu diye beni o duruma dusuren biriyle arkadaşlığımi bırakırdım .

eşim kalktı sandalyesini aldı kızın tam dibine otrdu arkadasım rahatsız oldgumu anladı kalktı yanıma geldi

bence olay burada düğümleniyor

kız rahatsız olmamış siz rahatsız olmuşsunuz o da siz tartışma yaratmayın diye kalkmış

nasıl baktınız da "rahatsız olduğunuzu" anladı

adama neler söylediniz kim bilir de kızdı

soğudu iseniz bizim elimizden bir şey gelmez çözüm sizde

lakin eşiniz her gördüğü güzel kıza asılıyor mu sizce

yani sizin arkadaşınız olan komşuya bir gece birlikte dışarıda oturunca sizin de olduğunuz ortamda asılıyor ise başka başka kadınlara da asılır gün boyu yanında değilsiniz ki

bence kıskançlığınızı törpülemeniz, olmayı olmuş gibi yansıtmamanız lazım

bence olay burada düğümleniyor

kız rahatsız olmamış siz rahatsız olmuşsunuz o da siz tartışma yaratmayın diye kalkmış

nasıl baktınız da "rahatsız olduğunuzu" anladı

adama neler söylediniz kim bilir de kızdı

soğudu iseniz bizim elimizden bir şey gelmez çözüm sizde

lakin eşiniz her gördüğü güzel kıza asılıyor mu sizce

yani sizin arkadaşınız olan komşuya bir gece birlikte dışarıda oturunca sizin de olduğunuz ortamda asılıyor ise başka başka kadınlara da asılır gün boyu yanında değilsiniz ki

bence kıskançlığınızı törpülemeniz, olmayı olmuş gibi yansıtmamanız lazım
Canım ben asıldı demiyorumki o an ateş bizim oturdgumız yerden azıcık uzaktı ben oakadar dibine oturacagnı tahmin etmedim sadece ben değil diğer komşularda değişik baktı ve arkadaşımda kaltı ordan

Back