Eşimle aram bozuldu

Ne parazit bir insan ıyyy eşinizin yerinde olsam nerden bulaştım bu aileye derim peygamber sabrı var valla. Siz neden izin verdiniz ki böyle herşeyi üstünüze alarak babam olsa izin vermem.

Arkadaşlar bu kadar acimasiz olmayın çıkmaza girdim diye konu açtım buraya zaten herşeyin farkındayız eşimle ama artık bugün bardak taştı diyorum yarın ailemle konuşacam bu konuyu yada Cidden artık izimi kaybettircem eşime bunları yasattigimiz için kendi içinde ne kadar çok cebellesiyorum bilmiyorsunuz her defasında abimi kenara kıyıya çekip konuşuyorum odeyecem diyor söz veriyor bayramdan sonra işler acilacak diyor ortalık ramazan diyor napim kafasına silah mi dayayim abim diyorum bakın yabanci olsaydı zaten isler farklı olurdu

Kızmayın ama abiniz absürt komedi film karakteri gibi. Daha da ilginci sizin borç varken eşinizin kredi kartlarını falan kullandırarak tekrar borçlandırmanız üstüne bir de evinizde ağırlamanız.

Arasan böyle enayilik bulamazsın çok özür dilerim ama sinir oldum vallahi.

üstelik nişanlı ve bu borcu ödemeden evlenmesinede müsade etmeyecem
Ağbi değil düpedüz sınav.

Evlilik konusunda sizi dinleyeceğini mi sanıyorsunuz? Bakın evlenirken rahatça ne harcamalar yapacak. İşte o zaman sizin evliliğiniz daha çok zarar görecek. Siz ayrı saf, eşiniz ayrı saf.

Oturup her şeyi netleştirmenin zamanı gelmiş de geçiyor bile. Daha ayakta duramazken evlilik neyine peki?

Yasal yollara başvur.

Evlatlık almışlar düğününü de yaparlar.

Ne parazit bir insan ıyyy eşinizin yerinde olsam nerden bulaştım bu aileye derim peygamber sabrı var valla. Siz neden izin verdiniz ki böyle herşeyi üstünüze alarak babam olsa izin vermem.
Cahilligim diyim 18 yaşındaydım lokanta açılıyor aile lokantası iş yapcaz hedef belirlemiştir işin buraya geleceğini tahmin edemedim evlilik de düşünmüyordum açıkçası ama bı anda oldu işte eşim görüp beğendim cidden bende kendimi sorguluyorum keşke karşınıza cikmasaydim hakkımız yok bunları yaşatmaya aile olarak bizi çok seviyor hatta her defasında ailesindeki sıcaklığını senin ailende hissediyorum diyor annemi çok seviyor aynı şekilde annemde öyle ama abim işte bizde pimi çekilmiş bomba gibi anasını satım yaşamadan bilemiyor insan bir çok seyi

Ben zaten yengem olacak kizada üzülüyorum

Anladım borçları ödetmesi için baskı yapın. Yasal yollardan bir araştır hemde kopar şu bağını kangren yeri kes kullaniyor sizi abin. Evlilik birliğine bile zarar veriyor şuan evdende şutla. Tvlere bile çıkar hakkımı ararım diye tehtit et

Babanız anneniz abinize hic bir şey demiyormu?Borçları kendi üzerine alsın falan?Sonuçta sizin ocaginiza incir agaci dikmiş resmen.

Siz esinize karsi acimasiz olmussunuz biz dogrulari yazinca mi acimasiz oluyoruz? Size bir soru sordum hala cevap vermediniz? Ayni seyi esiniz yapsaydi tepkiniz ne olurdu? He he aynen oder. Madem yabanci degil pasa pasa borcunu odeyin o zaman. Yok onu da esinize odetecekseniz konuda dolandirilan esiniz oluyor.

Vergi dairesine gidecez bu hafta bakalım borcu yapilandircaz

Babanız anneniz abinize hic bir şey demiyormu?Borçları kendi üzerine alsın falan?Sonuçta sizin ocaginiza incir agaci dikmiş resmen.
Annem çok üzülüyor babam zaten 58 yaşında çalışmıyor bağ bahçe var onu mu sattirayim adama bide oraya abime ev yaptima planlari var adamın bilmiyor ki bu kadar borcu var bana

Annem çok üzülüyor babam zaten 58 yaşında çalışmıyor bağ bahçe var onu mu sattirayim adama bide oraya abime ev yaptima planlari var adamın bilmiyor ki bu kadar borcu var bana
E söyleyin herkes bilsin bir şekilde bu adama õdetin sizin yuvanız neden yıkılsın ki?Böyle devam ederseniz ben size söyleyim ne olacağıní abin evlenip kendine mutlu hayat kurucak borçlarda sizin üzerinize kalıcak eşinde bıkıp bir gün gidicek hepten.Gizlemeyin asla anne babanizda bilsin belki öyle öder abiniz azicik utanır.
Araştırın borçları abinizin adına nasıl geçire bilirsiniz sizin degil onun borcu o dûşünmeli.

Aynı şey eşimin başına gelmiş olsa onun karşıladığı şekilde karşıladım bu durumu çünkü benim mağdur oldugumu biliyor neticeye bakarım 18 yaşında abisine güvenip imza atmis bir genç kız.. ki bunlari nisanliykende biliyordu oda güvendi öder dedi vs neden bu borcu eşime odetiyim ki bosanirm asla odetmem merak etmeyin sanki böyle eşim safmis bende ailemde onun safligiyla faydalaniyormusuz gibi algılamissin yaşamayan bilemiyor işte

Bakalım gidecez vergi dairesine

Evet borcu üstlenmeli kendi adına üstüne almadan asla inanmam sözleşme vs yapılmalı bilen arkadaşlar aydınlatsın.

Oyle algilaniyor cunku. Durum boyle degilse coktan ortaligi ayaga kaldirmaniz gerekirdi. Ustune eve alip bakmazdiniz. Yetmemis esinizin kredi kartini kullandirtmissiniz. Kardesiniz o parayi odeyemez bunu siz de biliyorsunuz. Esinizi dusunseydiniz simdiye kadar coktan ailenize soylemistiniz. Konuda dolandirilan esiniz gibi gorunuyor.

Ayrica ayni sey esinizin basina gelse eminim ki gelip burada aglardiniz. Birbirimizi kandirmayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…