Eşimle aram bozuldu

Geçenlerde Maltepe maliye ve hazine bakanlığından çağırdılar bizim dosyamızı inceleyen avukat Dilan Polat'ın dosyasını da inceliyormus Allah'ım nasıl bir şeyin içine dustuk içimde fırtınalar kopuyor ama evimizde kaldığı içinde bişey diyemiyorum misafir sonuç olarak çıkmaza girdim en son buraya yazım dedim icimdekileri

Ailem memlekette oda evlenene kadar bizimle kalacak bu gidişle evlenemeyecekte zaten 4 aydır bizimle Allah sonumuzu hayır etsin
Oooo bir de evleniyor düğün masrafı yarın gelin hanım ile tatile giderken size de borç deryası kalır ise sinirden eşiniz ve sizin saçlar bembeyaz olur... şu an var ya acayip bir denklem içindesiniz ve sizin eliniz hiç ama hiç iyi değil...

Çok büyük bir ders oldu çevremde duyan herkes şok oluyor sen bir kız çocuğusun senin üstüne bu kadar borcu nasıl yapmış diyo
Abinize bel bağlamayı her dediğine inanmayı bırakın. Konuyu babanıza hatta hukuki mercilere taşıyın gidin bir avukattan akıl alın. Başınız büyük belada farkında değilsiniz. O borç yarın 2 milyon öbür gün 5 milyon olur haciz memurlarını kapınızda bulursunuz. Adamı def edeceğinize eline kart verip evinizde oturtuyorsunuz. Hadi ilki iyi niyetti de sonrakiler salaklık olmuş artık kusura bakmayın.

Bu borcu ödemeden evlenmesine müsade etmeyecem asla bakın mutlu olmasını en çok ben isterim ama kendi mutlu olsun diye ben yuvamdan olamam iki kere düşük yaptım ya bu süreçte sinir stres

Canım benim otur eşinle git bir avukata gerekiyorsa danışmanlık ücretini verin abinle bir senet imzalayın borç miktarı ve değer oranı kadar.. yoksa en son adam seni boşar.. siz niye bu kadar mahcup moda geçtiniz de abiniz böyle rahat çok mu baskın biri.. başı belada olan sensin otomatikman eşin de aynı kartlar gitmiş limitler sıfır.. Yarın kredi çekmek isteseniz hiç bir banka vermez böyle kötü sicile , ev araba almak isteseniz ortada kalırsınız.

Bu kaygilardan dolayı eşim uyku uyuyamiyor abimin yan odadan nişanlısıyla konuşma sesi geliyor Allah'ım kimseyi sınamasın böyle biseyle valla cildiracam

Inşallah abinizin aklı başına gelir de bu borçlardan kurtulursunuz eşinizle de aranız bozulmaz.

Cok afedersiniz ama siz kari koca biraz saf misiniz? Su konuyu esimin kardesi boyle yapti, bizde kaliyor diye acsaydiniz burada hepimiz esinize saydirmistik. Kusura bakmayin ama siz evlilige uygun degilsiniz. Belli ki esiniz de saf biri yazik adama uzuldum.

Bu kaygilardan dolayı eşim uyku uyuyamiyor abimin yan odadan nişanlısıyla konuşma sesi geliyor Allah'ım kimseyi sınamasın böyle biseyle valla cildiracam
Ne gamsız bir adam ya tabi borcu senin üzerine yıkmış gel keyfim gel dünya umrunda değil.Insan biraz utanır be senin yüzünden kardeşinin evliligi zarar görüyor.Sakın evlenmesin borclari sizin uzerinize yıkıp aradan çıkar bir bakmışsınız elde var 0.
Bir şekilde o borçları abinizin adına geçirmek lazım kendi ödesin sizi de rahat bıraksın.

Bu borcu ödemeden evlenmesine müsade etmeyecem asla bakın mutlu olmasını en çok ben isterim ama kendi mutlu olsun diye ben yuvamdan olamam iki kere düşük yaptım ya bu süreçte sinir stres
Ve hala abine misafir diye hürmet ikram ediyorsun abin de borcu ödemiyor.. Allah kimseyi bebeği ile sınamasın yaşını bilmiyorum ama büyük küçük fark etmez eğer üzüntü ile iki düşük yaptı isen sana yazık değil mi bebeğe yazık değil mi ?? Sen neyin kafasındasın eşin niye sessiz ortalığı yıkman lazım evlat bu doğsun doğmasın etme eyleme azıcık aklını başına topla.. git babanla da konuş kim buna ayar verecekse düzeltsin seni.. Bu zamana kadar abin seni dinlememiş evlenmek isterse davullu zurnalı düğün yapar çok öyle ben istemezsem olmaz kafasına girme ..

Kişiliğimi bilmeden yargilamaniz biraz yanlış olmuş eşimi çok seviyorum saf biri değil kesinlikle herşeyi. Farkında bu konularda. Çabuk etkilendigim için belki bu kadar çok üstüne gitmiyor daha önce 5 6 ay konusmadiklari oldu abimle o sürede çok üzgünüm bu aralar abimi sıkıştıriyorum borcu yapılandırın diye yani ne yapmam lazım artık polise mi gideyim odeyecem diyor söz diyor yani öyle konuşuyorsunuz ama bir taraf abin kanın canım bir taraf hayat arkadaşın aralarında kaldım bu işin sonu zaten kötü bitmeyecek sanırım

Düşük sebebim kan pıhtılaşmaaindan kaynaklı olduğunu öğrendim ama ben strese de bağladım biraz zaten şu an ipler kopmak üzere babamla konuşma kararı aldım kendimce olmuyorsa cidden kafamı alıp gidecem eşime bunları yaşatmak zorunda değilim

Peki ayni seyi esiniz size yapsa tepkiniz ne olurdu? Muhtemelen gelip burada aglardiniz. 26 yasinda adamin sicili neden temiz olmaz ki? Siz yazmissiniz sicili temiz olmadigi icin benim ustume yapti diye. Uzgunum ama kardesiniz bir sey yapacagi yokmus bile bile lades demissiniz. Ustune kredi kartinizin son limitine kadar kullandirmak bana gore safliktir. Yok saf degilseniz esinize gercekten uzuldum.

Bu konuyu burada paylasmam iyi olmuş katılıyorum size gecrekten salaklık susup bekliyoruz borcu ödemesini ödeyecek gibi değil ama artik yarinailemi arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…