arkadaşın konusunu baltalamak istemiyorum ama bu sözler ve bu sözleri söyleyenler bizim milli değerlerimiz uyarıp düzelten arkadaşa teşlekkür ederim,ayrıca kimin söylediğinden emin olamayız yanlarında değildik demişsiniz gerçekten komik neyse konu sahibinden özür dilerim
Şimdi bana da kızacaksınız belki ama.
Ben ilk sizin yorumunzda bu sözü okuduğumda çok beğenmiştim.
Ve teşekkür ediyorum bunu bizimle paşlaştığınız ve kedi adıma da birşey daha öğrendiğim için.
Ancak arkadaşımız burada bunu düzeltemesydi yanlış bir bilgi de kalacaktı akıllarda.
Ve üstelik çok da nazik bir şekilde düzeltme yapmış.
Kesinlikle size saygısızlık olarak da algılamadım ben. Arkadaşı da tanımam etmem.
Yani onu savunmak için yazmıyorum.
Sadece bunu problem etmeseniz diye yazıyorum.
Konuyu dağıtmak da değil amacım.
Eşimle 1 senedir evliyiz.ve şuan 4 aylık hamileyim.Dün ilk evlilik yıldönümümüzdü.Bende ondan hediye bekledim haklı olarak, ama o param yok bişey alamadım dedi sadece...Çok ağladım kızdı.öğlen anneme telefon açmış bizim için pasta alın diye, parasını sonra vericem param yok demiş..tabi bunu bana annem sonradan söyledi..Çok gücüme gitti.ailemi her konuda özellikle para konusunda çok sömürüyo..Evlenmeden önce kendi ailemin isteği ve desteğiyle ev alıp borca
girdik,onun ailesi hiç zaman istemedi ve desteklemedi bu olayı..Herşeyi zaten ortak yaptık...Oda ne kadar ortak sayılırsa hemen hemen herşeyi ben aldım..Nişan takısını bile salak gibi gidip beyaz eşyaya yatırdım.Gelinliğimi bile düğünden sonra düğün takısıyla ödedim.Düğünde takılan altınlar bile düğün takısıyla sonradan ödendi.Borca alında kısaca.Ailesi bırakın maddi desteği manevi destek bile göstermiyor.Ama bizimkisi onlara asla toz kondurmuyo.en ufak bi eleştri yapsam kıyameti koparıyo..Maaş konusuna gelince her zaman söz verdiği parayı yiyip bitiriyo ay sonunda,nerde kredi parası dediğimde yetinemiyorum bende insanım napıyım diyo..Ayıptır söylemesi ben çalıştığım için her akşam annemlerde yemek yiyoruz.mutfak masrafı yok yani..Faturaları deseniz babam ödüyo ALLAH razı olsun..Bizimkisi yetinemiyorum diyo hala gerçekten bi borç harç ödese gam yemiycem...Gerizekalı yerine koyuyo bazen insanı sanki ben salağım hiç bi şeyden anlamıyorum.Evlendiğimizin 3 haftası tel.ayrıntılarında mesajlar gördüm..Bir gecede 48-50 tane falan...Bide aldatma var işin içinde..
Şimdide bebek bekliyorum ama hala emin diğilim onu nassıl bir ortam içinde büyütücem.Acaba ona haksızlık yapıyomuyum.
NOLUR BENİM DURUMUMDA OLANLAR YADA YAŞAMIŞLAR VARSA BANA YARDIM EDİN
Eşimle 1 senedir evliyiz.ve şuan 4 aylık hamileyim.Dün ilk evlilik yıldönümümüzdü.Bende ondan hediye bekledim haklı olarak, ama o param yok bişey alamadım dedi sadece...Çok ağladım kızdı.öğlen anneme telefon açmış bizim için pasta alın diye, parasını sonra vericem param yok demiş..tabi bunu bana annem sonradan söyledi..Çok gücüme gitti.ailemi her konuda özellikle para konusunda çok sömürüyo..Evlenmeden önce kendi ailemin isteği ve desteğiyle ev alıp borca
girdik,onun ailesi hiç zaman istemedi ve desteklemedi bu olayı..Herşeyi zaten ortak yaptık...Oda ne kadar ortak sayılırsa hemen hemen herşeyi ben aldım..Nişan takısını bile salak gibi gidip beyaz eşyaya yatırdım.Gelinliğimi bile düğünden sonra düğün takısıyla ödedim.Düğünde takılan altınlar bile düğün takısıyla sonradan ödendi.Borca alında kısaca.Ailesi bırakın maddi desteği manevi destek bile göstermiyor.Ama bizimkisi onlara asla toz kondurmuyo.en ufak bi eleştri yapsam kıyameti koparıyo..Maaş konusuna gelince her zaman söz verdiği parayı yiyip bitiriyo ay sonunda,nerde kredi parası dediğimde yetinemiyorum bende insanım napıyım diyo..Ayıptır söylemesi ben çalıştığım için her akşam annemlerde yemek yiyoruz.mutfak masrafı yok yani..Faturaları deseniz babam ödüyo ALLAH razı olsun..Bizimkisi yetinemiyorum diyo hala gerçekten bi borç harç ödese gam yemiycem...Gerizekalı yerine koyuyo bazen insanı sanki ben salağım hiç bi şeyden anlamıyorum.Evlendiğimizin 3 haftası tel.ayrıntılarında mesajlar gördüm..Bir gecede 48-50 tane falan...Bide aldatma var işin içinde..
Şimdide bebek bekliyorum ama hala emin diğilim onu nassıl bir ortam içinde büyütücem.Acaba ona haksızlık yapıyomuyum.
Eşimle 1 senedir evliyiz.ve şuan 4 aylık hamileyim. Evlendiğimizin 3 haftası tel.ayrıntılarında mesajlar gördüm..Bir gecede 48-50 tane falan...Bide aldatma var işin içinde..
Kader birazda insanın elindedir bu düpedüz lades demiş yani böyle bişey olabilir mi eşi daha 3.haftalık aldatıyor ve onca sorumluluklarını yerine getirmiyor üstüne bir hamile kalıyor bu neyin kaderi söyler misiniz bana ???Allah yardım etsin gerçekten çok. Zor
Yaşamayanlar kolaylıkla yargilayapılıyor. Neden söyle yaptın neden böyle yaptın. Ama.insanın kaderinde varsa dünyanın en açık göz insanı bile olsan yine yaşıyorsun. İnşallah düzelir
Allah yardım etsin gerçekten çok. Zor
Yaşamayanlar kolaylıkla yargilayapılıyor. Neden söyle yaptın neden böyle yaptın. Ama.insanın kaderinde varsa dünyanın en açık göz insanı bile olsan yine yaşıyorsun. İnşallah düzelir
5 yıllık konuyu nereden buldunuz yahuGerçekten pes evliliğin ilk Zaman'ında 48-50 adet mesaj görüp aldatma var diyorsun birde bu Ada'mdan hamile kalıyorsun aile zaten bir kabus Ada'm desen sönürmeye yer arıyor evlilik olsun diye evlenmiş bir Ada'm hiçbir sorumluluğu üstüne almayan otel gibi Evi kullanan bir adam ben kadınları gerçekten anlamıyorum niye çocuk doğuruyorsunuz böylelerine
5 yıllık konuyu nereden buldunuz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?