Eşimle anlaşamıyorum....

Madem bir kez daha bu konu açıldı ben de konu sahibi arkadaştan özür diliyorum, gerçekten benim de konuyu baltalamak gibi bir amacım yoktu.

Ancak baya bir yanlış anlaşıldım, kabul ediyorum konu dışı mesaj oldu ama tek amacım uyarmaktı, burayı çok kişi okuyor çünkü ve ben özel mesaj kullanan bir insan değilim şimdiye kadar 2 kere elzem durumlarda kullandım, ama bundan sonra daha temkinli olacağım kesin çünkü insanlar farklı noktalara çekmek için bahane arar olmuş.

Ama özelden de ulaşsam durum değişmedi, karşı taraf anlamaya niyetli değil.Tekrar söylüyorum, kimsenin yanlışını düzelterek rencide etmek istmem ben sadece içten bir şekilde uyardım ama gelen komik cevap beni rencide etti ve sinirlendim.

Şu anda da yazmaktaki amacım alıntıladığım iki arkadaşın beni anlamış olması onlara teşekkür ederim, ama özelden aldığım cevap gibi kesinlikle ve kesinlikle "insanları kötüleyip rant sağlamaya" çalışmıyorum, kötüleme gibi bir durum da söz konusu değil zaten.Ayrıca özel mesajın varlığını ve kk cezalarını hatırlattı arkadaş sağolsun ama keşke bunu buraya yazmasaymış da özelden hatırlataymış.Kendisi de konunun uzamasına destek olmamış olurdu.Sözde benim yaratmaya çalıştığım polemiğe de ortak olmazdı.

Diğer iki mesajıma yaptığım gibi bunun da kötü içerik butaonuna basıp gereksiz mesaj olduğu için silinmesini isteyeceğim zaten, konu sahibinden tekrar özür dilerim.

Son düzenleme:

İnsanlar hata yapar ben de yaptım, ama sizin ki hata üstüne hata olmuş, bu adamla evlenirken ailenizin parasını yiyeceği aşikarmış nişanda da belli etmiş siz bile bile lades demissiniz, hadi evlendiniz bir hata yaptınız düzelmediğini görerek neden çocuk yaptınız ?

İşin içinde aldatma var diyorsun bu adamdan çocuk yapıyosun ama nedense bunlara değil de evilik yıldönümünde hediye almadığı için bozuluyorsun cidden ilginç bir durum.

Eşimle anlaşamıyorum yazmışsınız bende tartışmalar klasik evlilik sorunları bekliyordum yazınızı okudum yorumların bazılarını okudum öncelikle Allah yardımcınız olsun
ohh ne güzel ya kadın çalışsın , ortak aldığınız evinde otur hiçbir masrafı ödeme faturalarını kayınbaban ödesin kadın krediyi ödesin mutfak masarafı yok üstüne kazandığını keyfine harca eşinizin kusurları say say bitmez bu adamdan hiç bişe olmaz
Siz çok seviyor olmalısınızki herşeye rağmen evliliğinize devam ediyorsunuz bizler burda ne yazarsak yazalım herşey sizin elinizde bu hayat sizin ben böyle devam etmeyin diyebilirim
ben sizin yerinizde olsam ailemle konuşurdum , onlara bize destek olmayın eşime para yedirtmeyin derdim , sonrada eşimle konuşurdum evin sorumluluklarını üstelenmesi gerektiğini anlatıp biraz süre verirdim , düzelmezse boşanırdım çünkü bu şekilde sömürülmeye devam edeceksiniz
umarım herşey gönlünüzce olur

afedersin ama buyuk soylemek gibi olmasin rabbim kimseye vermesinde .okunda boncukmu buldun bunun ne diye bu kadar yuz verdinizki..ama butun sorumluluk senden geciyor bence sen tutarli olacaksin...zamaninda sevdigini cok gostermissin..bence seni kaybedecegini bir sekilde goster ona...sanki hic bir yere gidmez korkma oo bagimli olmus size baskasinin bunu yapmayacaginida cok ii bilir...

eşin seni aldatmış evin tüm sorumluluğunu evliliğin yükünü üstüne atmış biri.böyle bir erkekle ömür geçmez çok zoriyi düşün karar ver

Seninle aynı durumda değilim bunları yaşamadım, ayrıca ben bebek sahibi de olamıyorum!
Bu yüzden şu yazdıklarını okuyunca sana o kadar kızdım ki..
Evliliğinin 3. haftasında eşini aldatacak kadar eşine ve evliliğine saygısız,
Ay sonuna kadar maaşını yeyip kredi parasını başkasından isteyecek kadar sorumsuz
bir adama,
sen dünyanın en masum varlığını bebek veriyorsun!
Ne diyeyim.. inşallah en kısa zamanda aklın başına gelir..

Ağır konuştuysam kusuruma bakma bu konuda hassasım sanırım.

Allah yardım etsin gerçekten çok. Zor
Yaşamayanlar kolaylıkla yargilayapılıyor. Neden söyle yaptın neden böyle yaptın. Ama.insanın kaderinde varsa dünyanın en açık göz insanı bile olsan yine yaşıyorsun. İnşallah düzelir

Gerçekten pes evliliğin ilk Zaman'ında 48-50 adet mesaj görüp aldatma var diyorsun birde bu Ada'mdan hamile kalıyorsun aile zaten bir kabus Ada'm desen sönürmeye yer arıyor evlilik olsun diye evlenmiş bir Ada'm hiçbir sorumluluğu üstüne almayan otel gibi Evi kullanan bir adam ben kadınları gerçekten anlamıyorum niye çocuk doğuruyorsunuz böylelerine

Kader birazda insanın elindedir bu düpedüz lades demiş yani böyle bişey olabilir mi eşi daha 3.haftalık aldatıyor ve onca sorumluluklarını yerine getirmiyor üstüne bir hamile kalıyor bu neyin kaderi söyler misiniz bana ???

5 yıllık konuyu nereden buldunuz yahu

Bile bile lades yapmışsınız
Şimdi ailenizden gelen para musluğunu kesmeniz paranızı ortak olarak ihtiyacınıza göre harcayın derim adamlar evlendirmişler şimdi 2 Boğaz daha eklenmiş 3. Yolda onlara da günah
aldatma olayına bişey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…