Eşimle anlaşamıyorum....

Cano80

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
26
1
286
İstanbul
Eşimle 1 senedir evliyiz.ve şuan 4 aylık hamileyim.Dün ilk evlilik yıldönümümüzdü.Bende ondan hediye bekledim haklı olarak, ama o param yok bişey alamadım dedi sadece...Çok ağladım kızdı.öğlen anneme telefon açmış bizim için pasta alın diye, parasını sonra vericem param yok demiş..tabi bunu bana annem sonradan söyledi..Çok gücüme gitti.ailemi her konuda özellikle para konusunda çok sömürüyo..Evlenmeden önce kendi ailemin isteği ve desteğiyle ev alıp borca
girdik,onun ailesi hiç zaman istemedi ve desteklemedi bu olayı..Herşeyi zaten ortak yaptık...Oda ne kadar ortak sayılırsa hemen hemen herşeyi ben aldım..Nişan takısını bile salak gibi gidip beyaz eşyaya yatırdım.Gelinliğimi bile düğünden sonra düğün takısıyla ödedim.Düğünde takılan altınlar bile düğün takısıyla sonradan ödendi.Borca alında kısaca.Ailesi bırakın maddi desteği manevi destek bile göstermiyor.Ama bizimkisi onlara asla toz kondurmuyo.en ufak bi eleştri yapsam kıyameti koparıyo..Maaş konusuna gelince her zaman söz verdiği parayı yiyip bitiriyo ay sonunda,nerde kredi parası dediğimde yetinemiyorum bende insanım napıyım diyo..Ayıptır söylemesi ben çalıştığım için her akşam annemlerde yemek yiyoruz.mutfak masrafı yok yani..Faturaları deseniz babam ödüyo ALLAH razı olsun..Bizimkisi yetinemiyorum diyo hala gerçekten bi borç harç ödese gam yemiycem...Gerizekalı yerine koyuyo bazen insanı sanki ben salağım hiç bi şeyden anlamıyorum.Evlendiğimizin 3 haftası tel.ayrıntılarında mesajlar gördüm..Bir gecede 48-50 tane falan...Bide aldatma var işin içinde..
Şimdide bebek bekliyorum ama hala emin diğilim onu nassıl bir ortam içinde büyütücem.Acaba ona haksızlık yapıyomuyum.
NOLUR BENİM DURUMUMDA OLANLAR YADA YAŞAMIŞLAR VARSA BANA YARDIM EDİN

bu nasil bir hikayedir yahu...........

aldatılma olayına değilde evlilik yıldönümünüzün kutlanmamasına üzülmüşsün gibi geldi ve şaşırdım açıkçası. sanırım para konusunda hep vermissin ve alıştırmışsın keşke yapmasaydın. şu andan sonra bence yapılcak bişey kalmamış çocuk en son olacak iş iken o bile olacak. bence görmeyin, duymayın, bilmiyin ne diyim ki başka...

zor bir durum gerçekden ama sizi kınamak için değil ama madem mesajları önceden gördünüz neden hamile kaldınız.Bu mesajları ona sorduğunuzda cevabı ne oldu.

evliliğinizin 3. haftası aldatıldığınızdan şüphe ediyorsunuz peki neden hamile kaldınız?
Sizi maddi olarak sömürüyo fakat hala annenizde yemek yiyosunuz faturaları babanız ödüyor. Ailen bi çeksin elini eteğini sizden belki ozaman ödemek zorunda kalır. Bi erkek maaşını nasıl bitirebilir aklım almıyo hani biz kadınlar kuaför üst baş bakım falan derken baya abartıyoruz ama erkek nasıl bitirebilir ki? içki kumar falan var ozaman işin içinde????

Ne kadar arsız bir eşiniz var. Aldatma olmasa bile bu adamla evlilik zor gidermiş. E bir de bu iş girince...
Nasıl yürür bilemiyorum.

Çok güzel yazmışsın canım katılıyorum

arkadasım sız aılenın tek cocugumusunuz sızden baska sorumlulukları ya da kendılerıne aıt hayatları yok muda sıızın faturalarınızı oduyorlar yerı geldıgınde sıkısıldıgında elbette aıleden destek alınabılır netıcede ana babadır ancak devamlı olarak faturaları odetmek ne demek?? evlılıgın maddı manevı sorumlulukları vardır eger esınız bunu tasıyamayacak bır yapıdaysa evlenmeyecektınız he eger sıze vaatler verıp tutmadıysa burada bır sorun vardır sız bu adama guvenemessınız oyleyse neden cocuk yaptınız kı suan 4 aylık hamılesınız ve kafanızdakı sorular ıcın cok gec kalmıssınız esınızı karısınıza alın ve cıddı bır konusma yapın aılenızden gelen destegı bıran once kesın ustelık ısın ıcınde aldatmada var dıyorsunuz yanı sızın ve hatta aılenızın nafakasını neden baska kadınlar yesın kı??

nasıl yardım edelim ki canım sana herşeyi görmezden gelmişsin zamanında şimdi de çıkmaza doğru girmektesin. bebek olunca daha beter olmaz inş düzeleceğini sanmıyorum. hamile kalmasaydın keşke

Allah'ım Allah'ım

yazık bu çocuklara ya, anlamakta zorluk çekiyorum nasıl bu adamdan çocuk yaptığını, çalışıyor olabilirsin, bu ailenin yanında yemeni gerektirmez, hepimiz çalışıyoruz, faturalırınızı neden baban ödüyor? valla ailem bayramlarda elime bayram harçlığı tutuşturuyorda utancımdan iki bümlüm oluyorum

Ailen maddi desteğini çeksin;
Eşin hazırcılığa alışmış,son derece rahat...
Bu durumdan ancak eşin kendini darda hissederse çıkarsınız;
Ne ala memleket,hep bana hep bana...
Hamile kalmışsınız artık,Rabbim böyle uygun görmüş
Bebeğiniz size umut olur dilerim,tutunma sebebiniz olur inşallah...

Ama eşinizin burnu sürtmesi şart;
Sizin son derece mütavazi istekleriniz ve maddi anlamda beklentilerinizin olmaması en başta;
birde aileniz destek çıkıyor,eşiniz dayamış sırtını açıkçası....

biraz zoru görsün bakalım maaşını özeline harcayabiliyor mu.....

peki çocuk olunca onun masraflarını da aileniz mi üstlenecek???

aileniz yapması gerekenden fazlasını yapmış zaten,artık kesmeli yardımları...

evlenecek kadar kendine güvenmişse eşiniz,artık bu ailenin sorumluluğunu da üstüne almalı

yuh artık,böyle adamı ben olsam çoktan kapının önüne koymuştum,siz iyi dayanıyorsunuz,size yararı olmayan kocayı niye yanınızda tutuyorsunuz.

sanirim fake bu ya....
simdi bi laff dicem hemen kib yapacaklar canim sikilacak...

Açıkcası ben evlilik yıldönümüzde almadığı hediyeden çok
eşinizin sizi aldattığını düşünüyosunuz ve bu na fazla takılmamanız
çok şaşırttı
arkadaşların da dediği gibi ah be güzel kardeşim madem
daha 3 haftanızda yakalıadın neden hamile kaldın
bende bu sorunun cevebını çok merak ediyorum
şimdi diceksin olan oldu bundan sonra ne yapayım
valla yapacak pek bir şey yok gibi sizin eşiniz
yüzsüzlüğü iyice almış eline bu saaten sonra değişmez ailen onlar belki elini ayağını
çekerse sizden dicem ama o zamanda ne halin varsa gör der böyleleri
ne diyeyim allah yardımcınız olsun

zor bir durum gerçekden ama sizi kınamak için değil ama madem mesajları önceden gördünüz neden hamile kaldınız.Bu mesajları ona sorduğunuzda cevabı ne oldu.

Dostane mesajlar olduğunu söyledi.Senden bunaldığım ve konuşamadığım zamanlar sıkıntılarımı derdimi anlattığım mesajlardı dedi.ama hatasını anladı ve ogünden sonra yapmadı.Sürekli ondan habersiz kontrol ettim.

böyle bir evliliğiniz var....niye hamile kaldınız bile bile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…