eşimle anlam veremediğim mevzu

Ya evet bebege zararlı,siddeti kaniksayacak,diyenler olmustur ben de diyeyim BOSANİN:)
Tecahul-i arif yapiyor yazar burada

Bence oklavasiz gezmeyinbirden yastık savaşı başlayabilir ya da ansızın ısırilabilirsiniz

bu biziz tek çocuk eksik benim de eşim aşırı hiperaktif ve temas bağımlısı.. yerinde duramıyor bir türlü. koridorda görse sıkıştırıyor, sürekli popomu sıkıyor yastık fırlatıyor, kucağına alıyor, güreşmeye çalışıyor.. ben senin askerlik arkadaşın mıyım seninle niye güreşeyim diyorum anlamıyorgüçsüz de biriyim bir de biz evde çok saklambaç oynuyoruz, durup dururken saklanıp hadi şimdi sıra sende, şimdi sende diye gidiyor..çocuğunuz bunların şaka olduğunu, mutlu olduğunuzu algılıyordur bence. ben mutluyum şahsen bu şekilde olmasından..sürekli ciddi olmak insanı daha çok yorar tüm bunlardan

Sevin isirmayin deyince

Ben de çatlak bir koca istiyorum. Bazen çok sulu olabiliyorum sevdiklerime karşı. İş ortamında falan duvar gibiyimdir, hiç ummazsınız. Ama içimde bir "aşkooomm" yatıyor.
Isırmasam da gidip omuzlarından sarsmak, saçını başını parmak sokmak suretiyle bozmak, olmadı sırtına atlamak gibi yılışık davranışlarım olabilir. Ama hep duygusuz öküzlere denk geldiğim için, içimdeki manyağın ruh eşini bulamadım.
Şükredin bence.

Cilveleşiyor kiz işte
Biraz yatakta yor gecer

ben size anlam veremedim. eşiniz gözümde çok eğlenceli biri olarak canlandı ancak siz de tam tersi mahkeme duvarı gşbş geldiniz.

Çok eğlenceli bence ama şakayı siz de abartmadan sonlandırın sarılın, öpün cilve falan yapin oklava ne çocuklar hisleri algılar, eglendiğinizi bilir.

Bizde öyleyiz canım kayınvalidemlerde bir ıslak elle su atmayla başladı sonu hortumla bitti tüm ev halkı durmuş bizi izliyordu ama gerçekten çok eğlendik arada telefonu elimden çeker telefon elimdeyken sürekli parmağını atar şarjı çıkarır burnumu çeker yanağımı sıkar kolumu ısırır hafiften saçımı çeker popomu sıkar bulaşık yıkarken arkadan sarılıp öper.Yeni evlendiğimiz sırada evde ışıklar kapalı TV izliyoruz baktım saçımı çekiyor ısırıyor dedim napıyosun neyi kontrol ediyorsun delirdin mi yok o kadar zaman hayal kurdum bugünler için gerçek mi rüya mı ayırt etmem lazım demişti gülüp kalmıştım öyle

Allahım bizden bir tane daha varmış.

Güreş, ısırık, gıdıklama, bacağımdan çekip evde sürükleme, yalama....

Ben çözüm bulamadım

Oklava şiddet ifade eder onu kaldırım terlik atın

Ne güzel işte, tv ve telefondan başka bir şeyle ilgilenmeyen bir esiniz çok olsa daha mi iyiydi,

Eğlenceli geldi bana eşiniz aslındainsan sıkılmaz sanki yanında.tv tlf bağımlısı eştense böylesi daha tercih edilir bence

Keşke kocam da beni durduk yere ısırsa da bende hiç haberi yokken ona pandik şoku yaşatsam...

Derde bak ne guzel işte eşiniz sizi cok sevıyoki temas kurmak istıyo yastıkla bile olsa

Bence çok eğlenceli bir çocuk olacak

Oklava dedinizde aklıma geldi.eşim benimle şakalaşırken oklava dirseğimdeki kemiğe değmişdi çok ağlamışdım.o da napacağını şaşırmışdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…