çocuğun da psikolojisini bozmaktan korkuyorum normal bir çift değilizAllah herkese böyle dert versin
Demek böyle seviyor eşiniz, garip olan sizin oklavayla girişmeniz
Çocuk eğleniyormuş zaten niye şiddet olarak algılasın?
Oklavayla börekler baklavalar acın oklavayı amacı dışında kullanmayınyok başka türlü bitmiyor ben bir koltuktayım o bir koltukta yastık fırlatmayla başlıyor sonra geri iade ediyorum filan derken yastık savaşı başlıyo sonra yeter diyorum yok sinirden küfür ettiriyor bende mecbur hadi oklavaya gel diyorum
Algılamaz bence ayyy çok güldüm eşimde benimle uğraşır bence güzel şeyler bende hiç el kol şakalaşmalarını sevmem mesela kulağımdan öpmeyi çok sever ben nefret ederim ciddi ciddi tartıştığımız çok oldu amannn tek tartışmamız bu olsunyani şiddet algılamaz öyle algılasa gülmezdi bence
Oklavayla börekler baklavalar acın oklavayı amacı dışında kullanmayın
Eşinizi sevin ısırmayın o kocanız onuda sevgi aşk amaçlı kullanım
Düşünün böyle duvar gibi bir eş olduğunu
Lütfen böyle neşeli kocaları koruyun kollayın:
Hiç alakası yok bence evde böyle şeyler şakalaşmak falan iyidir yani pus pus oturmak olgunluk mu alakası yok valla benim eşim asker komutan çok çok olgun bizde öyle şakalamaşlar yaparız , bence insanın içinde çocuksulugun o ölmeyen çocuksulugun ölmemesi insanı genç kılar yanş bu sizin fikriniz yanlış anlamayın burda bazı kadınlar hemen kötü yorum yapıp saldıracak yer arıyor o yüzden bu şekilde yazdım fikrimi belirtmek istedimHam olgunlaşmamış hareketler
işte ben hep kakaya çeviren tarafımYeni evliyken boyle sacma seyler oluyordu bizde hatta eşim modumda degilken yani karnim agriyorken benimle ugrasinca baya sinirlenmiştim ve şaka kakaya dönmüştü.
Şuan şakalaşsakta abuk sabuk sinir edecek şeyler yapmiyor, yapmiyoruz ve nerede birakilmasi gerektigini biliyoruz.
Ayrica oklava ne alaka siz de biraz ucunu kaciriyor gibisiniz ama.bilemedim memnunsaniz ne diyelim
Ayyy aynen. YaOklavayla börekler baklavalar acın oklavayı amacı dışında kullanmayın
Eşinizi sevin ısırmayın o kocanız onuda sevgi aşk amaçlı kullanım
Düşünün böyle duvar gibi bir eş olduğunu
Lütfen böyle neşeli kocaları koruyun kollayın
Bana sevimli gelmiyorHiç alakası yok bence evde böyle şeyler şakalaşmak falan iyidir yani pus pus oturmak olgunluk mu alakası yok valla benim eşim asker komutan çok çok olgun bizde öyle şakalamaşlar yaparız , bence insanın içinde çocuksulugun o ölmeyen çocuksulugun ölmemesi insanı genç kılar yanş bu sizin fikriniz yanlış anlamayın burda bazı kadınlar hemen kötü yorum yapıp saldıracak yer arıyor o yüzden bu şekilde yazdım fikrimi belirtmek istedim
bazen elinde bi bardak su ile mutfakta ıslatmışlığı var ve sonuçne dıyelım :) sız boyle mutluysanız
herkesın evlılıgı kendıne ozeldır kımısı boyle eglenır kımısı sadece sohbet eder
bızde genelde ıddaaya gırerız ladesım lades olsun mu derız lades kemıgıyletavla falan oynarız bırlıkte hobı ızlerı yaparız bızımkıde bu sekılde
işte ben hep kakaya çeviren tarafım
küfür dediğim bakışlarımla küfür ediyorumKufur sikintili bir durum bence ama özellikle kucucuk cocuk olan evde kufurler ve oklavayla koşturan bir anne hoş değil. Cocuk yarin normal konuşmanin icinde cok rahat kufur kullanir. Eşinizle konusun yani yastik firlatma kufure kadar gitmemeli herkes tadinda biraksin.
Eşim de bazen pecete buruşturup kafama atip head shot filan diye egleniyor ve maximum 2-3 defa birbirimize peceteyi atip birakiyoruz kimse kufur ederek birbirini kovalamaya baslamiyor. Eşinizle konuşun egleniyoruz filan ama tadinda birakalim evde cocuk var kufur kiyamet olmasin diyin.
sizin anlatımınızla açıkçası bana çok sıcak samimi bi ortam gibi göründü. bebişin de hoşuna gidiyomuş üstelik. ama şiddet olarak algılayıp şiddet uygulamayı oyun zanneder mi onu bilemiyorum. çocuk gelişimcilerden fikir almak lazım. Ama eşinizin kıymetini bilin ben de sert sevenlerdenim, uğraşmayı falan da severim. Eşimi genelde ıssırarak ya da mıncıklayarak seviyorum ve bu nasıl diyeyim engel olabildiğim bi şey değil. severken dayanamıyorum her yerini sıkasım ıssırasım geliyorArkadaşlar merhaba,
2,5 yıllık bir evliliğim ve 9,5 aylık bir oğlum var ve evlilik öncesinde de 3 senelik bir beraberliğimiz oldu .
benim merak ettiğim sadece benim kocammı bu şekilde şöyle anlatayım eşim sürekli benimle şakalaşmak istiyor televizyon izliyorum geliyo sarılıp kolumu ısırıyo bu kez sinirlenip bende onu ısırıyorum ben ölçüyü biraz fazla kaçırıp bazen acıtıyorum üzülüyorum sonra mesela bacağımda yada sırtımda bir sivilce çıkıyor gelip onu illa yolacak hiç bişey bulamazsa yastık fırlatıyo bu kez de yastık savaşına tutuşuyoruz sonra ben hızımı alamayıp oklavayı alıyorum mutfaktan anca öle son buluyo bide kocaman adam 30 yaşında ben 26 hadi güreşelim diyo tamam canımı acıtmıyor ama bana çok tuhaf geliyo önceden bu kadar tuhaf karşılamıyordum ama şimdi oğlumuz da görüyo oda bize bakıp gülüyo özellikle yastık olayına kafkahalara boğuluyo bebek bunu yanlış algılar mı şiddet gibi merak ettiğim bu
aaa bak onu bız yenı evlıyken yapmıstıkbazen elinde bi bardak su ile mutfakta ıslatmışlığı var ve sonuçmutfak komple ıslandı 1 bardakla başlayıp kovaya gidiyor o bardak ile atıyo ben sürahi o kovaya koşuyo falan sinirlenmemek bazen mümkün değil sonra birde o mutfağı temizlemesi var
beni tedirgin eden de bu oyunu algılayabilir misizin anlatımınızla açıkçası bana çok sıcak samimi bi ortam gibi göründü. bebişin de hoşuna gidiyomuş üstelik. ama şiddet olarak algılayıp şiddet uygulamayı oyun zanneder mi onu bilemiyorum. çocuk gelişimcilerden fikir almak lazım
alemsınız oyun oynuyorsunuz zaten ıste :)beni tedirgin eden de bu oyunu algılayabilir mi
aaa bak onu bız yenı evlıyken yapmıstık
elımı yıkamıstım onun ıslaklıgını yuzune attım
esımde bak kasınmaaa dedı
yakalayamaz kı yakalayamazkı dedım kostum
elınde bır bardak suyla geldı sırtımdan ıcerı doktu
bende sısedekı suyu pantolonundan ıcerı doktum
balkondan hortumu cektı ve benı komple suladı
sonrası +18
umarım cılvelestıkten sonra oturup sılıyorsunuzdur hersey sırasıyla
o kovalamaca olmazsa tadı cıkarmı hııcıslatıp başka odaya kaçıyor mu sizinki bizimki ıslatıp başka oda kaçmıştı ben de kapıyı zorladım giremedim kapıda pusuya yattım 15 dk sonra vazgeçip gittim sandı çıktı o an komple ıslattım sonra ben kaçtım sonrası da malum +18