eşimle anlam veremediğim mevzu

Oklavayla börekler baklavalar acın oklavayı amacı dışında kullanmayın

Eşinizi sevin ısırmayın o kocanız onuda sevgi aşk amaçlı kullanım

Düşünün böyle duvar gibi bir eş olduğunu
Lütfen böyle neşeli kocaları koruyun kollayın

o kulak olayı bizde de var bende sevmediğim için çok yapıyo

Ham olgunlaşmamış hareketler
Hiç alakası yok bence evde böyle şeyler şakalaşmak falan iyidir yani pus pus oturmak olgunluk mu alakası yok valla benim eşim asker komutan çok çok olgun bizde öyle şakalamaşlar yaparız , bence insanın içinde çocuksulugun o ölmeyen çocuksulugun ölmemesi insanı genç kılar yanş bu sizin fikriniz yanlış anlamayın burda bazı kadınlar hemen kötü yorum yapıp saldıracak yer arıyor o yüzden bu şekilde yazdım fikrimi belirtmek istedim

işte ben hep kakaya çeviren tarafım

Bana sevimli gelmiyor

ne dıyelım :) sız boyle mutluysanız
herkesın evlılıgı kendıne ozeldır kımısı boyle eglenır kımısı sadece sohbet eder
bızde genelde ıddaaya gırerız ladesım lades olsun mu derız lades kemıgıyle tavla falan oynarız bırlıkte hobı ızlerı yaparız bızımkıde bu sekılde

bazen elinde bi bardak su ile mutfakta ıslatmışlığı var ve sonuç mutfak komple ıslandı 1 bardakla başlayıp kovaya gidiyor o bardak ile atıyo ben sürahi o kovaya koşuyo falan sinirlenmemek bazen mümkün değil sonra birde o mutfağı temizlemesi var

işte ben hep kakaya çeviren tarafım

Kufur sikintili bir durum bence ama özellikle kucucuk cocuk olan evde kufurler ve oklavayla koşturan bir anne hoş değil. Cocuk yarin normal konuşmanin icinde cok rahat kufur kullanir. Eşinizle konusun yani yastik firlatma oyunu kufure kadar gitmemeli herkes tadinda biraksin.

Eşim de bazen pecete buruşturup kafama atip head shot filan diye egleniyor ve maximum 2-3 defa birbirimize peceteyi atip birakiyoruz kimse kufur ederek birbirini kovalamaya baslamiyor. Eşinizle konuşun egleniyoruz filan ama tadinda birakalim evde cocuk var kufur kiyamet olmasin diyin. Şaka niyetine hirs cikariyor gibisiniz

küfür dediğim bakışlarımla küfür ediyorum Küfür kırmızı çizgimiz

sizin anlatımınızla açıkçası bana çok sıcak samimi bi ortam gibi göründü. bebişin de hoşuna gidiyomuş üstelik. ama şiddet olarak algılayıp şiddet uygulamayı oyun zanneder mi onu bilemiyorum. çocuk gelişimcilerden fikir almak lazım. Ama eşinizin kıymetini bilin ben de sert sevenlerdenim, uğraşmayı falan da severim. Eşimi genelde ıssırarak ya da mıncıklayarak seviyorum ve bu nasıl diyeyim engel olabildiğim bi şey değil. severken dayanamıyorum her yerini sıkasım ıssırasım geliyor ve o bunu hiç sevmiyor her ona yaklaştığımda kaçıyordu bu yüzden bi dönem ve bi şey demedim ama çok üzüldüm çünkü canını yakacak kadar sert davranmıyordum ama onunla gerçekten yakın olduğumu hissediyordum. böyle şakalaşmalar vs ilişkiyi besleyen şeyler gibi geliyor bana

Son düzenleme:
aaa bak onu bız yenı evlıyken yapmıstık
elımı yıkamıstım onun ıslaklıgını yuzune attım
esımde bak kasınmaaa dedı
yakalayamaz kı yakalayamazkı dedım kostum
elınde bır bardak suyla geldı sırtımdan ıcerı doktu
bende sısedekı suyu pantolonundan ıcerı doktum
balkondan hortumu cektı ve benı komple suladı
sonrası +18

umarım cılvelestıkten sonra oturup sılıyorsunuzdur hersey sırasıyla

beni tedirgin eden de bu oyunu algılayabilir mi

ıslatıp başka odaya kaçıyor mu sizinki bizimki ıslatıp başka oda kaçmıştı ben de kapıyı zorladım giremedim kapıda pusuya yattım 15 dk sonra vazgeçip gittim sandı çıktı o an komple ıslattım sonra ben kaçtım sonrası da malum +18

o kovalamaca olmazsa tadı cıkarmı hııc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…