eşimle anlam veremediğim mevzu

Evde çocuklarla hep birlikte oynarken eşim çocukları sırtına almıştı. Şakasına bende çıktım sırtına. Ertesi gün oğlum annem ve ablamla bindiğimiz takside "annem dün akşam babamın üstüne çıktı" diye anlatmıştı. Sonrası derin bir sessizlik nasıl toparlayacağımı bilememiştim :KK48:
Eşiniz şakalaşmayı ve sizinle uğraşmayı seviyor demek ki. Ama siz güç gösterisine dönüştürüyorsunuz diye düşündüm.
Yastığa oklava ile karşılık vermek yerine gidin sımsıkı sarılın, kulağına güzel şeyler fısıldayın. Şaka kakaya dönmez tatlı biter en azından.

aaa bak onu bız yenı evlıyken yapmıstık :KK53:
elımı yıkamıstım onun ıslaklıgını yuzune attım
esımde bak kasınmaaa dedı
yakalayamaz kı yakalayamazkı dedım kostum
elınde bır bardak suyla geldı sırtımdan ıcerı doktu
bende sısedekı suyu pantolonundan ıcerı doktum :KK70:
balkondan hortumu cektı ve benı komple suladı :KK70: :KK70:
sonrası +18 :KK53:

umarım cılvelestıkten sonra oturup sılıyorsunuzdur hersey sırasıyla :KK53:
Bir gün ben eşimin üzerine bir bardak soğuk su dökmüştüm, o da bir şişe dökmüştü ahskdmmdd

Çocuk neden şiddet olarak algılasın yazdıklarınızın?
Biz benzerlerinin iki çocuklu hâliyle yapıyoruz, çocuklarda da dahil oluyor. Yastık savaşı, birbirimizi yere düşürüp altta kalanın, kaçmaya çalışması, en son aile sarılması ile kapanış. 😂

Oklava almak yerine daha sevgi dolu bir bitiş yapabilirsiniz 😄

Hiç sevmem el kol hareketlerini
İsırmayı ısırılmayı

Ayy başkalarının ne istediğini bilemem
Ama ben hiç hoşlanmam boyle hareketlerden

12 senelik evliyim, ev de maç yaparız, basket oynarız, top sektiririz, güreşiriz de, sırtına da binerim, yastık savaşı da olur,vs vs.
Ben bir anormallik göremedim, ne güzel eşiniz bir şekilde sizle iletişim kuruyor. Siz sanırım yorgun olduğunuz için size ağır geliyor ya da her dakika olması ağır geliyor ama herkesin enerjisi aynı değil.
Eşim 40 yaşında ama ruhu çocuk genel olarak, o da genelde böyledir.

Evde çocuklarla hep birlikte oynarken eşim çocukları sırtına almıştı. Şakasına bende çıktım sırtına. Ertesi gün oğlum annem ve ablamla bindiğimiz takside "annem dün akşam babamın üstüne çıktı" diye anlatmıştı. Sonrası derin bir sessizlik nasıl toparlayacağımı bilememiştim :KK48:
Eşiniz şakalaşmayı ve sizinle uğraşmayı seviyor demek ki. Ama siz güç gösterisine dönüştürüyorsunuz diye düşündüm.
Yastığa oklava ile karşılık vermek yerine gidin sımsıkı sarılın, kulağına güzel şeyler fısıldayın. Şaka kakaya dönmez tatlı biter en azından.
:KK70: ya vurmuyorum ki sadece göstermek için

Her insan hoşlanmıyor bu tür şakalaşmalardan..Ama insan eşine de yapamayacaksa😂 Eşiniz biraz hiperaktif olabilir mi? Benim eşim aşırı hiperaktif bir insan, bu yüzden de evde durduğu yerde durmıyor,doğal olarak o da gelip bana sarıyo sürekli😂
Birden çeker ayağa kaldırır dans etmeye başlar filan. Bir kaç kere kv denk geldi " bırak kadının kolunu çıkaracaksın" diye kızdı😂Bana eğlenceli geliyor böyle insanlar, sizde eğlenmeye bakın. Sonu kötü bitmedikçe çocuğunuz şiddet olarak alğılamaz bence, ama yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız bi pedagogla konuşursunuz..

Kufurlere kadar iyi hos ta gerisi abarti.Bir de bu is karsilikli istek ,heves olunca tadi cikiyor.daha sonrasi can sıkıcı bence.Yani cok ta normal gelmedi bana esinizin uzatma tavri.

Oklava kesmiyo olabilir, tavayi deneyin bam bam bam..bidaha gures mures istemez 😂

Edit= kurekte iyi fikir 😈

Arkadaşlar merhaba,

2,5 yıllık bir evliliğim ve 9,5 aylık bir oğlum var ve evlilik öncesinde de 3 senelik bir beraberliğimiz oldu .

benim merak ettiğim sadece benim kocammı bu şekilde şöyle anlatayım eşim sürekli benimle şakalaşmak istiyor televizyon izliyorum geliyo sarılıp kolumu ısırıyo bu kez sinirlenip bende onu ısırıyorum ben ölçüyü biraz fazla kaçırıp bazen acıtıyorum üzülüyorum sonra mesela bacağımda yada sırtımda bir sivilce çıkıyor gelip onu illa yolacak hiç bişey bulamazsa yastık fırlatıyo bu kez de yastık savaşına tutuşuyoruz sonra ben hızımı alamayıp oklavayı alıyorum mutfaktan anca öle son buluyo bide kocaman adam 30 yaşında ben 26 hadi güreşelim diyo tamam canımı acıtmıyor ama bana çok tuhaf geliyo önceden bu kadar tuhaf karşılamıyordum ama şimdi oğlumuz da görüyo oda bize bakıp gülüyo özellikle yastık olayına kafkahalara boğuluyo bebek bunu yanlış algılar mı şiddet gibi merak ettiğim bu
Pehlivanlar Allah muhabbetinizi arttırsın ❤❤❤

Valla bunda sorun yok bencede ne güzel işte eğleniyorsunuz enerji atıyorsunuz bizde eşimle özellikle kapanma döneminde evde her gün tepişiyorduk baya eğlenceli oluyordu, bugünkü dayağını yemedin sen falan diye takılıyordum hatta ben. Şimdi yine yorgunluktan nadiren de olsa oluyor. Çocuklar bunun şiddet olmadığını anlayacak kapasitedeler merak etmeyin. Ama sizde dozu kaçırmayın eğer eşiniz kaçırıyorsa tamam yeter yoruldum falan deyin sıyrılın bazen benimde canım istemiyor. Ama küfür oklava falan olmasın yani. Kös kös oturacak mıyız evde olur öyle tatlı şeyler 😊😊

Arkadaşlar merhaba,

2,5 yıllık bir evliliğim ve 9,5 aylık bir oğlum var ve evlilik öncesinde de 3 senelik bir beraberliğimiz oldu .

benim merak ettiğim sadece benim kocammı bu şekilde şöyle anlatayım eşim sürekli benimle şakalaşmak istiyor televizyon izliyorum geliyo sarılıp kolumu ısırıyo bu kez sinirlenip bende onu ısırıyorum ben ölçüyü biraz fazla kaçırıp bazen acıtıyorum üzülüyorum sonra mesela bacağımda yada sırtımda bir sivilce çıkıyor gelip onu illa yolacak hiç bişey bulamazsa yastık fırlatıyo bu kez de yastık savaşına tutuşuyoruz sonra ben hızımı alamayıp oklavayı alıyorum mutfaktan anca öle son buluyo bide kocaman adam 30 yaşında ben 26 hadi güreşelim diyo tamam canımı acıtmıyor ama bana çok tuhaf geliyo önceden bu kadar tuhaf karşılamıyordum ama şimdi oğlumuz da görüyo oda bize bakıp gülüyo özellikle yastık olayına kafkahalara boğuluyo bebek bunu yanlış algılar mı şiddet gibi merak ettiğim bu
Adam dünyadan bikmamis demek bırakın yaşasın istediği gibi..ama çok coşup oklava tabak canak dahil etmeyin

ay ben hiç hoşlanmam böyle hareketlerden şakalardan
herkesin ilişkisi farklı tabi ki
ben sivilcemi bile göstermemek için ne yapsam diye düşünürüm bir de sıktırıcam😂
yalnız oklava neden? yani oklava olmasa güreş sevişmeye dönüşebilir bi anlamı olur en azından

X