ahahaha şimdi düşündümde baya eğleniyormuşum bende aslındao kovalamaca olmazsa tadı cıkarmı hııc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha şimdi düşündümde baya eğleniyormuşum bende aslındao kovalamaca olmazsa tadı cıkarmı hııc
Bir gün ben eşimin üzerine bir bardak soğuk su dökmüştüm, o da bir şişe dökmüştü ahskdmmddaaa bak onu bız yenı evlıyken yapmıstık
elımı yıkamıstım onun ıslaklıgını yuzune attım
esımde bak kasınmaaa dedı
yakalayamaz kı yakalayamazkı dedım kostum
elınde bır bardak suyla geldı sırtımdan ıcerı doktu
bende sısedekı suyu pantolonundan ıcerı doktum
balkondan hortumu cektı ve benı komple suladı
sonrası +18
umarım cılvelestıkten sonra oturup sılıyorsunuzdur hersey sırasıyla
AhahhahahhahahaEvde çocuklarla hep birlikte oynarken eşim çocukları sırtına almıştı. Şakasına bende çıktım sırtına. Ertesi gün oğlum annem ve ablamla bindiğimiz takside "annem dün akşam babamın üstüne çıktı
Çay kahve üstüme döküldü püskürdüm ciddenbu kez de yastık savaşına tutuşuyoruz sonra ben hızımı alamayıp oklavayı alıyorum mutfaktan
ya vurmuyorum ki sadece göstermek içinEvde çocuklarla hep birlikte oynarken eşim çocukları sırtına almıştı. Şakasına bende çıktım sırtına. Ertesi gün oğlum annem ve ablamla bindiğimiz takside "annem dün akşam babamın üstüne çıktı" diye anlatmıştı. Sonrası derin bir sessizlik nasıl toparlayacağımı bilememiştim
Eşiniz şakalaşmayı ve sizinle uğraşmayı seviyor demek ki. Ama siz güç gösterisine dönüştürüyorsunuz diye düşündüm.
Yastığa oklava ile karşılık vermek yerine gidin sımsıkı sarılın, kulağına güzel şeyler fısıldayın. Şaka kakaya dönmez tatlı biter en azından.
Pehlivanlar Allah muhabbetinizi arttırsın ❤❤❤Arkadaşlar merhaba,
2,5 yıllık bir evliliğim ve 9,5 aylık bir oğlum var ve evlilik öncesinde de 3 senelik bir beraberliğimiz oldu .
benim merak ettiğim sadece benim kocammı bu şekilde şöyle anlatayım eşim sürekli benimle şakalaşmak istiyor televizyon izliyorum geliyo sarılıp kolumu ısırıyo bu kez sinirlenip bende onu ısırıyorum ben ölçüyü biraz fazla kaçırıp bazen acıtıyorum üzülüyorum sonra mesela bacağımda yada sırtımda bir sivilce çıkıyor gelip onu illa yolacak hiç bişey bulamazsa yastık fırlatıyo bu kez de yastık savaşına tutuşuyoruz sonra ben hızımı alamayıp oklavayı alıyorum mutfaktan anca öle son buluyo bide kocaman adam 30 yaşında ben 26 hadi güreşelim diyo tamam canımı acıtmıyor ama bana çok tuhaf geliyo önceden bu kadar tuhaf karşılamıyordum ama şimdi oğlumuz da görüyo oda bize bakıp gülüyo özellikle yastık olayına kafkahalara boğuluyo bebek bunu yanlış algılar mı şiddet gibi merak ettiğim bu
Benim esimde yapar arada, vileda kovasini doldurup kafasindan bosaltmisligim var sinirle, kizim alisti artik gülüyo sadece napsin cocukçocuğun da psikolojisini bozmaktan korkuyorum normal bir çift değiliz deliyiz ikimizde
Adam dünyadan bikmamis demek bırakın yaşasın istediği gibi..ama çok coşup oklava tabak canak dahil etmeyinArkadaşlar merhaba,
2,5 yıllık bir evliliğim ve 9,5 aylık bir oğlum var ve evlilik öncesinde de 3 senelik bir beraberliğimiz oldu .
benim merak ettiğim sadece benim kocammı bu şekilde şöyle anlatayım eşim sürekli benimle şakalaşmak istiyor televizyon izliyorum geliyo sarılıp kolumu ısırıyo bu kez sinirlenip bende onu ısırıyorum ben ölçüyü biraz fazla kaçırıp bazen acıtıyorum üzülüyorum sonra mesela bacağımda yada sırtımda bir sivilce çıkıyor gelip onu illa yolacak hiç bişey bulamazsa yastık fırlatıyo bu kez de yastık savaşına tutuşuyoruz sonra ben hızımı alamayıp oklavayı alıyorum mutfaktan anca öle son buluyo bide kocaman adam 30 yaşında ben 26 hadi güreşelim diyo tamam canımı acıtmıyor ama bana çok tuhaf geliyo önceden bu kadar tuhaf karşılamıyordum ama şimdi oğlumuz da görüyo oda bize bakıp gülüyo özellikle yastık olayına kafkahalara boğuluyo bebek bunu yanlış algılar mı şiddet gibi merak ettiğim bu