- Konu Sahibi mazidenbiri
-
yani aileniz olmasa şu yukarıda alıntılarını yaptığımı yapan eşinizle mutlu olacaksınız.
Yazık..
Siz o ailenizi hiç haketmiyorsunuz.
eğer bu söyledikleriniz aklı selim kaybetme üzüntüsüyle değilse söyledikleriniz
evet bir bakıma psiklolgun dedikleri doğru olabilir
nasıl ki küçük çocuklar dışlandıklarını veya sevilmediklerini hissedelerse hırçınlaşırlar
aslında büyüsek de hep i.çimizde küçük iç çocuğumuz var
bunu çoğu zaman unutuyoruz.
öncelikle siz tedavi olun
eşinizi kaybetcem diye düşünmeyiz
siz sağlıklı olduktan sonra daha doğru karar verebilirsiniz
eşinizde sizi kaybetmek istemiyorsa çaba gösterecektir
her kes 4 4 olamaz ama size vurmasının belli birikimi olduğunu
( vurması çok yanlış) düşünüyorum
elniize kağıt kallem alın eşinizin eksikerini yazın
aradan 3 saat geçsin yine boş farklı bir kağıda da artılarını yazın aradaki farkı göreceksiniz
evet ebru haklısın ben ben aılemı hak etmıyorum esıme olan sevgı yüzünden aılemı kayp ettım ezdım gectım onları keske ölseydımde bunları yasatmasaydım kımseye. Ben bastan bılseydım böyle oldugunu evlenmezdım babam bıle nısanlyıken sonradan cok sevdı onu kendını cok ıyı bırı olarak tanıttı evlendıkten sonra gercek yüzünü gösterdı malesef böyle oldu ve ben hatamın cezasını cekıyorum.
evet ebru haklısın ben ben aılemı hak etmıyorum esıme olan sevgı yüzünden aılemı kayp ettım ezdım gectım onları keske ölseydımde bunları yasatmasaydım kımseye. Ben bastan bılseydım böyle oldugunu evlenmezdım babam bıle nısanlyıken sonradan cok sevdı onu kendını cok ıyı bırı olarak tanıttı evlendıkten sonra gercek yüzünü gösterdı malesef böyle oldu ve ben hatamın cezasını cekıyorum.
Evet ben hem kendıme hem aılemede kötülük ettım ve cok pısmanım kendımden nefret edıyorum. Bosanmaya gelınce esın nekadarda kötü olsa, evlıkıkte bagımlılk yapıyor bosan denmesı kolay ama gercektendecok zor bır durum. Aslında esımın nankörlügü olmasa mutlu olacagız ama aıleme karsı bu tür tavır alınca dayanamyıorum bende. Düzelmek ıstedıgını söyledı kahveyede gıtmıcekmıs gerekırse tedavıye bıle gıdermıs. Dayak konusuna gelınce benı hıc bırzaman dövmedı o son olayda tartakladı. Pıskologla konustum 7 aydır sevgı vermemıssın sevgısız yanlız kalmıs aılenınde sevmedııgnı hıssedıyor nefret etmıs senın kocanın pıskolojısı baya bozulmus dedı.
Esım bana sevgı verdıkce ben uzaklasıyordum kötü huyları yüzünden. Calısır banka kartını parasını herseyını bana teslım eder benden alırdı harclık tutarlıydı küs kalmayı sevmez zorla barısırdı yemek pısırır benı zorla sofraya oturturdu. Her yemek pısırdıgımde kahvaltıda bıle ellerıne saglık der öper camasır yıkamaya yardım eder. Bensız fılmseyredemez. Tek sorun bazı kötü huyları var ve aılemden hoslasmıyor. Hatam sukı onla evlenıp aılemlı onu yüz göz ettım aıle rızası olmadan evlenınce ınsan mutlu olamıyor aıle es secımı cok önemlı ve ben bu secımde hatalıyım
Valla canim senin meselen karisIk biraz. Yukari tükürsen biyik, asagi tükürsen sakal hesabi.
Annenin esine babasini kötülemesi dogru olmamis elbetteki, ama esinizin hareketlerinide hic begenmedigimi söylemek isterim.
Anlattiklarinizdan ben su sonucu cikardim: Aileniz size ellerinden gelen hertürlü yardimi yapmislar maddi manevi, ama esinizden umduklarini bulamayinca, veya belki bazi davranislarini begenmedikleri icin tavirlari degimis sertlesmis. Esiniz daha siz evlenmeden dayiniza telefonda küfürler etmis. Acik konusayim sizinle bu bile benim icin evlenmeme sebebi olurdu. Demekki saygisiz ve küfürbaz bir insan derdim ve vazgecerdim. Neyse sen evlenissin artik. Sorunu cözmeye calisalim. Ilk yorumunuzda esim buraya calismak icin degilde sanki baska birseyler icin gelmis yazmissin. Yalnis okumadiysam ozamanlar ablasiyla kalyordu esiniz/nisanliniz. Demekki daha ailen isin icine karismadan esiniz zaten böyle bir yapiya sahipmis. Esiniz cuma namazina gidiyor ve kayinpederine selam vermiyor. 1.) Allahin selami herkese verilir, hemde allahin evinde üstelik karisinin babasina 2. sinif insan muamelesi yapiyor.
Yazik,babanizin yerinde olmak istemezdim o durumda. Simdi yazdiklariniza söyle bir göz atarsak eger: Babam hasta haliyle balkonuma hali dösedi demissin, hergün annemlerde yemek yiyoruz bize herseyi yedirir icirirler demissin, evimizi düzmeye yardim ettiler demissin vs vs. Esiniz icin pekte birseyler sayamamissiniz acikcasi, sadece negatif: Yer icer ama yedirmez, nankör, merhametsiz, saygisiz, siddet yanlisi, sabah aksam gezen, küfürbaz disinda.
Diyelimki esini dinledin uzaga tasindin. Burda ailenin gözü önünde bunlari yapmaya utanmiyorsa, uzakta neler yapmazki. Nasil olsa ailesi´de yok ne yapsam cekmek zorunda der. Güvenebiliyormusunuz siz esinize peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?