- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
HahhahAyyy banane ayolmilletin çüküyle ağzıyla ben mi uğraşayım
O a seçeneği oluyorSeviyorum seçeneği yok
Eşim istemese de onu mutlu etmek için yapıyorum nasıl seviyorum oluyorO a seçeneği oluyor
Şikolata
Sanırım sevdiğim için eşim istemese bile yapıyorum demek isteniyorEşim istemese de onu mutlu etmek için yapıyorum nasıl seviyorum oluyor
Haklısın bibi bu seviyorum anlamına gelmiyorEşim istemese de onu mutlu etmek için yapıyorum nasıl seviyorum oluyor
Ben utandırmak istemedim az önce okuduğumMerhaba
Merhaba ben 7aylık evliyim siteyede yeni üye oldum açıkcası bu açtığım konuyu sizlere danışmak için üye oldum. 7 aylık süreçte cinsel beraberliğimiz normal. normal olmayan ise eşimi bir kaç defa oralsex videoları izlerken gördüm. Tabi Benim jeton daha sonraları düştü. Sanırım birlikte...www.kadinlarkulubu.com
Hiç birden aklınıza esmemiş yaniiiiii
Ahahaja ayy yazdığın her yoruma guluyorum.Ayyy banane ayolmilletin çüküyle ağzıyla ben mi uğraşayım
bu neyin anketi?Merhaba kimler eşi istediği için değil , kendisi istediği için eşine oral sex yapıyor?
Can sıkıntısıbu neyin anketi?
Ülkenin oral sex anketi. Ülke için çok önemli bir durumbu neyin anketi?
elalemin bamyasının derdini ülkeyi refaha erdirecek bilimsel makalelerde kullanıcaklar sanırım, başka bir manyaklık gelmedi aklımaÜlkenin oral sex anketi. Ülke için çok önemli bir durumUmarım kaybetmezler. Çok üzülürüm