- 11 Ağustos 2019
- 41
- -7
- 88
- 33
Merhaba arkadaşlar, evleneli daha bir yıl olacak mayısta. Eşimden evlendiğim daha ilk günden beri sözlü ve fiziki şiddet görüyorum. Aynı evin içine girdik sürekli işindeki stresi bana yansıtıyor ve beni defalarca dövdü hemde nasıl biliyor musunuz kafama ve ayaklarıma vuruyor ki kimse anlamasın diye yüzümde belli olmasın diye. Sürekli en ufak birşeyde beni evden kovuyor ve evimiz şırnakta ailem istanbulda. Gidecek yerim kimsem yok. Şuan işi dolayısıyla beni annemlere gönderdi beni günlerce aramadı ben onu onu aradığımda niye arıyosun ne var deyip kapattı kalbim aşşırı kırıldı yine aramadı bende bugün dayanamayıp bana kocalık yapmayacaksan benimle niye evlenip benim hayatımı mahvettin dedim ve tartışma uzadı beni engelledi annemi aradı hala diyorki gelsin eşyalarını alsın gitsin. Ya ben kocamı seviyorum sürekli alttan aldım affettim. Bunu bildiği için sürekli bana kapıyı gösteriyor. Şimdide ben senden özel r dilemiceğim dedim ona bi daha yüzünü görmek istemiyorum deyip heryerden engelledi. Benimde bir gururum var dimi ne yapmalıyım sizce evimi terketmek istemiyorum o kadar emek verdim ama bu kadar aşağılanmak dövülmek şiddet görmek beni çok aciz, mutsuz, değersiz hissettirdi