Eşimin yıllardır sevdiği platonik aşkı boşanmış ve bizle aynı apartmana taşınmış

Evet endişelenmekte haklısın, ben olsam o apartmanı terk ederdim...

Her ne olursa olsun onu çok sevmiş gördüğünde illa ki bir etkilenme olacaktır sana kalkıpta "evet unutamadım gördüğümde içim kıpır kıpır oluyor" diyecek hali yok karısısın neticede...

"Ben onu 8 sene sevdim, sokak köşelerinde bekledim, kendi hayatımdan bile çok sevdim ama o beni hiç sevmedi. Ben onu her gece dualarımda isterken uğruna ağlarken o başkasının oldu ya, artık benim gözümde ölüden ibaretttir dedi."

Bu cümleleri eski platonik aşkı için bugün kurması bile beni delirtirdi. Yani besbelli ki her ne hissediyorsa bitmemiş. Kaç tane platonik aşkım kaç tane görüştüğüm insan oldu, bugün bir tanesine bu cümlelerin 10 da birini kurmam. saçma sapan bişey olmuş yani eşten eski aşk için bu cümleleri duymak.. benim güvenim kırılırdı, seni de her gece dualrında istemiş mi? Böyle romantik midir hep? Yoksa bu eski aşka özel mi şair dili çözülüyor?

İgrenc bi durum.o kadına asla guvenmeyin.tesaduf degildir.esinizi de bos birakmayin.bu ne ya. Allah sabir versin size yardimciniz olsun

Türk filmi gibi :) onlar da biraz Tutarsiz oluyo ya :)))

Bana kalırsa kadını bi sekilde uzaklastirin. Ev sahibiyle konusun ne bileyim ben... çok sacma kadin resmen bilerek gelmis. Edep haya kalmamis. Allah islah etsin

bu kadar da olmaz olamaz.. bence kadın biliyordu ve bilerek geldi
ben olsam ordan taşınırdım

bu ayrıntıları ne kadar rahat konuşabiliyorsunuz, şaşırdım doğrusu.
eşinizin sizi sevdiğinden şüpheniz var sanırım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…