- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi damla_ergul
-
Türk filmi gibi :) onlar da biraz Tutarsiz oluyo ya :)))İyi günler herkese. Çok uzun olacak ama çok çaresizim anlatacak arkadaşım bile yok.
1 seneyi geçgindir evliyim. Yaşım 26 olucak. Eşimle severek evlendim. Geçenlerde apartmanda bi kadın ile karşılaştım. Dedim bi yerden tanıycam ama nerden. Sonra jeton düşmüştü. Eşim evlenmeden önce sohbet ederken hiç sevgilin oldu mu diye sorduğumda anlatmışto o kızı.
8 sene tam tamına 8 sene platonik olarak sevmiş kızı. Lise yıllarında açılmış aynı ilk ve orta okulu okumuşlar. Açıldıktan tam 8 sene boyunca sevmiş kızı ve beklemiş. Kız en son ısrarına dayanamayıp deneyelim demiş ama eşim amacı kendini benden soğutmaktı hep ben seni sevemiyorum diyordu ben de ayrıldım 3 gün sürdü sevgililiğimiz dedi. Ama evlenene kadar hep bir umut beklemiştim dedi. Çok ısrar edince ben kızı göster diye facesini göstermişti ortan tanıdım kızı. Facesinde filan ekli değil bu arada.
Neyse eşim eve geldi. Hayatım dedim o 8 sene sevdiğin kızı gördüm apartmanımızda dedim. Biliyorum, kocasından ayrılmış buraya taşınmış dedi. ( ortak bi arkadaşları söylemiş ) Bana da selam verdi nasılsın diye, cevap bile vermedim dedi eşim.
Dedim ki onu hala seviyor musun? Konuyu kapatsak dedi. Tekrar sordum.
Ben onu 8 sene sevdim, sokak köşelerinde bekledim, kendi hayatımdan bile çok sevdim ama o beni hiç sevmedi. Ben onu her gece dualarımda isterken uğruna ağlarken o başkasının oldu ya, artık benim gözümde ölüden ibaretttir dedi.
Ben seni seviyorum, sana aidim onla aramda hiçbir şey olamaz ölse cenazesine bile gitmem dedi. Selamını bile almıyorum için rahat olsun dedi.
Ama ben sürekli kendi kendime vesveseleniyorum. 8 sene ya dile kolay 8 sene sevmiş beklemiş o kızı. 8 sene karşılıksız sevmek ne demek?
Ya eski küllenmiş aşkı alevlenirse. Ya o kız da ayrılığı mutlu olamadığı için pişman olup eşime ilgi duyarsa? Ev kira olsa başka yere taşınalım diycem ama ev de bizim. O kadar rahatsız oluyorum ki bu bu durumdan
Rica değildir o reca'dir"rica ederim bu bahsi kapayalım" bile demiş adam ahahaha
bu ayrıntıları ne kadar rahat konuşabiliyorsunuz, şaşırdım doğrusu.Dedim ki onu hala seviyor musun? Konuyu kapatsak dedi. Tekrar sordum.
Ben onu 8 sene sevdim, sokak köşelerinde bekledim, kendi hayatımdan bile çok sevdim ama o beni hiç sevmedi. Ben onu her gece dualarımda isterken uğruna ağlarken o başkasının oldu ya, artık benim gözümde ölüden ibaretttir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?