Eşimin yıllardır sevdiği platonik aşkı boşanmış ve bizle aynı apartmana taşınmış

Tesadüf mü değil mi bilmiyorum ama ben inandim konuya.
Yakın bir tanıdığımın başına geldi çok benzeri bir olay.
Lise yıllarında birbirlerinden hoslaniyorlar acilamiyorlar lise bitince unutamiyorlar deniyorlar ama anlaşamıyorlar, sevmekten de vazgecmiyorlar falan. Velhasıl adam evlenmiş kadın da(arkadasim ) daha geçen şubat nişanlandı asla konuşmuyorlarmış oglan arkadaşımin dukkaninin karşısına dükkan acıyor :)
Artık adamın haberi vardı bilerek mi açıyor bilmiyoruz ama kızın kesinlikle haberi yok zaten çok şaşırdı, nişanlısı duysa ise göndermez diye korktu.. Oluyor yani

taşının.

hiçbir şey sizin huzurunuzdan önemli değil

eski sevgilimin karşı apartman komşusu eski sevgilisiydi, mutfakta otururken bile kız balkona çıkar bakardı denk gelip dururduk nefret ederdim.

kesinlikle taşının.

Siz sorduğunuzda çocukluk deyip geçmesi lazımken arabesk kara sevdaya bağlamiş konu gerçekse hemen taşin..

Ohaa Kara talihe baakk.atesle barutu yanyana koymak gibi.kadin bilerek mi tasindi acaba apartmana bu kadar tesaduf olamaz cunku.birde konusmus asifte yollarim saclarini

Canım sen bi şekilde eşini ikna et ve o apartmandan taşın yoksa hep kendi kendine düşünüp üzülücen.taşınman en dogrusu.

valla mantikli midir bilmem ama ben sizin yerinizde olsam hemen taşınirdım ordan. hatta giderkende o kadina sakin bi daha bizim oldugumuz muhite yakin oturma uygun düşmez derdim

Belli ki tesadüf değil. Oturduğu yeri öğrenmiş gelmiş işte aynı apartmana.

Tesadüf olacağına kimse ikna edemez beni. Ha eşinin haberi yoktur, dediği gibi selam dahi vermez o ayrı. Ama kadın masum değil.

Neden korkuyosunuz? İnsanlar seviyo evleniyo yeri geliyo 30yıllık eşinden ayrılıyo sevgi bitebilen bişey bukadar korkmayın

Yap bi kahve git kadınla iç hoşgeldin dersin

Yeni üye. İlk mesaj. Ve bu başlık. Ve konudan başka tek bir cevap mesaj vs yok.
Konuyu bile okuma gereği duymadım. Anladınız siz.

aldatılmadan taşının oradan ışık hızıyla.. içinde uhde kocanızın bu çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…