• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yıllardır sevdiği platonik aşkı boşanmış ve bizle aynı apartmana taşınmış

Yok be, boşuna şüpheleniyorsunuz. Platonik aşklar özellikle yaşandığı zaman etkilidir evet ama insan hayatına başkası girince ve hele de o aşk karşılıklı yasanınca geçmişteki platonik aşkı gözü görmüyor insanın. 8 yıl sevmiş olması zaten ulaşılamaz olduğu içindir emin olun. Ben de eski platonik aşklarıma bakıyorum, severken çok seviyorum ama bugün gelseler, birlikte olmak isteseler sümüğümü bile atmam.

Ooo canım yani hiç hoş olmamış. Ama gerçekten dizi gibi dünya bu kadar küçük mü ya ayni apartman ??
Ben çok rahatsız oldum anlattığı gibi sevdiyse eğer eşiniz karşı tarafın ufak bir hareketinden tekrar bu köz olmuş sevgi alevlenebilir. Sizi üzmek istemem ama dikkatli olmakta fayda var

Yok be, boşuna şüpheleniyorsunuz. Platonik aşklar özellikle yaşandığı zaman etkilidir evet ama insan hayatına başkası girince ve hele de o aşk karşılıklı yasanınca geçmişteki platonik aşkı gözü görmüyor insanın. 8 yıl sevmiş olması zaten ulaşılamaz olduğu içindir emin olun. Ben de eski platonik aşklarıma bakıyorum, severken çok seviyorum ama bugün gelseler, birlikte olmak isteseler sümüğümü bile atmam.

Hayir asla dogru degil.
Cok uzun sure sonra onun izini buldum ve cocukluktan beri sevdigimi anladim.
Bal gibi de hatirliyorum her gordugumu, zihnime civiyle cakilmis gibi.
Herkes sizin gibi degil.

Konu sahibi bunun sonu husran, uzaklassaniz da o adam bahaneyi bulur gorusur o kadinla.
Platonik ask oyle kolay olmez.
Can cikar platonik ask cikmaz.

Bende 10 sene falan sevdim ole bole degil epey sevdim.simdi baskasini seviyorum.
8 yil diye kafanizdaki vurguyu kaldirin once.
Icinizde rahat olmazsa esinize tasinmak isteginizi soyleyin

Hayir asla dogru degil.
Cok uzun sure sonra onun izini buldum ve cocukluktan beri sevdigimi anladim.
Bal gibi de hatirliyorum her gordugumu, zihnime civiyle cakilmis gibi.
Herkes sizin gibi degil.

Bence herkes sizin gibi değil, sizin gibi olanların sayısı çok azdır, her anlamda. :D kara sevdaymış sizinkisi, bunlarınki lacivert.

Ben 8 yıl sevgili olduğum adamla bu ay içinde iki ortamda karşılaştım.
Ve zaruri olarak aynı mekanda birkaç saat durmak durumunda kaldım.

Bu tesadüf mü? Pek sayılmaz çünkü uzak bir akrabalık durumu mevcut.
Sadece o gün o şehirde o ortama gitme ihtimalimiz olmamasına rağmen gitmemiz tesadüf oldu biraz.

Can sıkıcı.. Hissettiklerimi, yaşadıklarımı anlatmıcam elbette ama onu her gün görsem evliliğim tehlikeye girer yani.

Sizin konuya inanmadım. Yine de paylaşmak istedim. Hayatta "olmaz" dememek lazım.herşey mümkündür.
Ama sizinki kurgu.

Ben olsam önce eşimi boarim sonra o yellozu :kızgın:. Hemende nasıl haberi olmuş x kişisinin aynı apt ye taşındığından demekki hala o kızı arkadaş ortamında dile getiriuor. Bize burdan taşının demek kolay ama öyle ha deyince olmaZ. Ama düşünün eşinizin yıllarca sevdiği kadın hemen yanı başında ve her yastığa baş koyduğunda aklına o kadın gelir ve yakınlık hissedip külleri ateşlenebilir . Bence bu konuya bir el atın derim :bicak:

ah ne tesadüf (!) yüzlerce apartmandan sizinkine taşınması hemde boşanmışken. ayrıca eşine inanmadım kesin selam vermiştir ama seni üzmemek için öyle demiştir. ne yap ne et bir yol bul, bu kadında sağlam papuç değilbu kadar tesadüf(!) fazla. eşin seni üzmemek için öyle konuşuyor.

aynısı bir tanıdığımızın başına geldi hemde karşı dairelerine taşınmış.Kadin kocasina taşınmak istediğini söylüyor ama adam kabul etmiyor sonrasinda adam eski sevgiliyle gorusmeye basliyor evine gidip geliyor karisi bunu farkedincede ya bu durumu kabullen ya bosan diyor.Tabi bosandilar 2 cocukla hayatini devam ettirmeye çalıştı.
Vay anasını nasıl insan bunlar ya

İyi günler herkese. Çok uzun olacak ama çok çaresizim anlatacak arkadaşım bile yok.
1 seneyi geçgindir evliyim. Yaşım 26 olucak. Eşimle severek evlendim. Geçenlerde apartmanda bi kadın ile karşılaştım. Dedim bi yerden tanıycam ama nerden. Sonra jeton düşmüştü. Eşim evlenmeden önce sohbet ederken hiç sevgilin oldu mu diye sorduğumda anlatmışto o kızı.

8 sene tam tamına 8 sene platonik olarak sevmiş kızı. Lise yıllarında açılmış aynı ilk ve orta okulu okumuşlar. Açıldıktan tam 8 sene boyunca sevmiş kızı ve beklemiş. Kız en son ısrarına dayanamayıp deneyelim demiş ama eşim amacı kendini benden soğutmaktı hep ben seni sevemiyorum diyordu ben de ayrıldım 3 gün sürdü sevgililiğimiz dedi. Ama evlenene kadar hep bir umut beklemiştim dedi. Çok ısrar edince ben kızı göster diye facesini göstermişti ortan tanıdım kızı. Facesinde filan ekli değil bu arada.

Neyse eşim eve geldi. Hayatım dedim o 8 sene sevdiğin kızı gördüm apartmanımızda dedim. Biliyorum, kocasından ayrılmış buraya taşınmış dedi. ( ortak bi arkadaşları söylemiş ) Bana da selam verdi nasılsın diye, cevap bile vermedim dedi eşim.

Dedim ki onu hala seviyor musun? Konuyu kapatsak dedi. Tekrar sordum.

Ben onu 8 sene sevdim, sokak köşelerinde bekledim, kendi hayatımdan bile çok sevdim ama o beni hiç sevmedi. Ben onu her gece dualarımda isterken uğruna ağlarken o başkasının oldu ya, artık benim gözümde ölüden ibaretttir dedi.

Ben seni seviyorum, sana aidim onla aramda hiçbir şey olamaz ölse cenazesine bile gitmem dedi. Selamını bile almıyorum için rahat olsun dedi.

Ama ben sürekli kendi kendime vesveseleniyorum. 8 sene ya dile kolay 8 sene sevmiş beklemiş o kızı. 8 sene karşılıksız sevmek ne demek?

Ya eski küllenmiş aşkı alevlenirse. Ya o kız da ayrılığı mutlu olamadığı için pişman olup eşime ilgi duyarsa? Ev kira olsa başka yere taşınalım diycem ama ev de bizim. O kadar rahatsız oluyorum ki bu bu durumdan :KK43:
Taşınma imkanınız var mı? Yoksa bile o imkanı oluşturmaya çalışın uzaklaşın ordan

İnanmadım ama haddim değil tabi bunu sınamak, o yüzden yorum yapacağım.

Eşinin onun sorusuna cevap vermediğine de inanmadım, senden saklıyor eğer konu gerçekse. 8 sene deli divane seveceksin o insan sana hal hatır sorunca susacaksın? Yalan resmen. Hissiyatını bilemem var mı yok mu ama onu görünce mazi aklında elbet ki canlanır.

Back