• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yıllardır sevdiği platonik aşkı boşanmış ve bizle aynı apartmana taşınmış

Gerçek olduğunu varsayarak yorum yapıyorum.
Eşinizin konuşmaları beni rahatsız etti. Sorunuzun cevabına son söylediklerini söylemeliydi sadece. Önemli olan ona hissettiği nefret mi yoksa size hissettiği aşk mı sizin içinizi rahatlatması gereken hangisi? Ve nefret en az aşk kadar tehlikeli bir duygudur. Aklınızda bulunsun.
Bir de bu kadar tesadüf olmaz. Sevdiğinden hayır göremeyince sevildiğinin kıymetini anlamış olabilir. Tetikte olun.

Ben olsam eşime hic bildiğimi belli etmeyip, göz ucuyla takip ederdim. Bi görüşme olursa da apartmani yakardim

Valla eşinizin içinde bir şeyler bitmemiş hala. Ne bu nefret? Selamını bile almadıysa ben bir şey ararım. Bitirememiş işte. Öfke bile duymamasını isterdim ben.

Film mi roman mı bu gerçekten ama benim içim içimi yerdi yani taşının bencede

Eşime o kadını hala seviyor musun diye soracağım ve onu sokak köşelerinde bekledim, kendimden çok sevmiştim evlenene kadar bekledim diyecek!!! Host ordan defol diye evden kovarim yemin ederim! Eski aşkı böyle ballandira ballandira anlatmak nedir? Ayrıca konu da film gibi geldi ne bileyim binde bir ihtimal bu.

Büyük de konuşmak istemem ama ben bu kadar sene platonik aşık olmuş biriyle evlenme cesaretini gösteremezdim sanırım.
Eskisi gibi sevmese de bir çekim yaşar, aklı karışır diye düşünüyorum, cevabı da çok dramatik geldi. Umarım dediği gibidir.

Eger gecmiste bir ask yasansaydi korkma derdim.ama yasanmamis ukte kalan duygular en beteri.insanin hep icinde kalir.kendimden bikiyorum.yasanan degilde o yillarca en temiz en masum sevmelerimi unutamiyorum.evet cok mutluyum cok asigim.ama o ilk masumluk o boyle herseyi icten yasamak uzaktan izlemek bunlari kimseye anlatamaiyorum icimde kalan koca uktedir bu.yinede Allah evliliginjzi daim etsin kocanizida kadinida gozlemleyin.bir laf var malina sahip cik hirsizi gunaha sokma derler.

Aynen bence de senin sevdiğin kız diye sormanız çok yanlış ben bir kere kendim eşime değil kendi ağzıma yakıştıramam eşim benden başkasıyla sevgi kelimesinin içinde geçemez.
Siz bunu normalleştirirsiniz ilerde selam sabah da normalleşir. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi bir şey bu .

Back