• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yeğeni 8 yıl önce tacize uğramış, geriye dönük işlem yapılabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi candu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

candu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
638
375
103
Merhaba arkadaşlar konu çok hassas. Eşimin yeğeni şu an 13 yaşında bundan 8 yıl önce köy yerinde yaşlı bir ihtiyar tarafından tacize uğramış. Babasına ulaşamıyoruz malesef. Anne de çok bilinçli değil. Biz gidip şikayetçi olduk. Ablası da hatırlıyor durumu polise o da ifade verdi. Ama aradan 1 hafta geçti savcılıkta ifade aldı. Adamla ilgili işlem yaparlar mı ? Ne yapmamız gerekiyor. Kız çok hassas. Geriye dönük olması sıkıntı yaratır mı ? Çok zaman geçmiş olayın üzerinden...

Kanıt var mı? Ablası kaç yaşında?
abla 2 yaş büyük adamın kardeşini eve aldığını ve yukarı çıkardığını hatırlıyor. Hatta tekrar götürmeye çalışınca çocuğun kolunu çekiştirmiş kolunu incitmiş onu falan hatırlıyorlar. O dönem dedeleri hasta olduğu için anne ve annaanne falan ilgilenmemişler. Zaten aile hayatı yok malesef. Savcılık çocuğu muayeneye gönderdi. Ondan sonraki süreç ve bu süreç çocuk için baya yıpratıcı oldu.

Bu cocuk suanda 13 yasindami ? Srfsiz ihtiyar hala yasiyormu? Herseyden emin misiniz? Taciz mi tecavuz mu? Yani ben hala gunumuzde bu ikisinin ayrimini yapamiyorum. Taciz dokunmak rahatsiz etmek yine istegi disinda pislik yapmak. Ama tecavuz kanitlanabilir birsey degilmi? Basınlarda yumusatarak istismar edilmis taciz edilmis deniliyor hala cok kiziyorum. Yani avukat arkadaslae daha iyi bilir ama en azindan surec hizli ilerler diye düşünüyorum bari simdi sahip cikin cok uzuldum ya

Merhaba arkadaşlar konu çok hassas. Eşimin yeğeni şu an 13 yaşında bundan 8 yıl önce köy yerinde yaşlı bir ihtiyar tarafından tacize uğramış. Babasına ulaşamıyoruz malesef. Anne de çok bilinçli değil. Biz gidip şikayetçi olduk. Ablası da hatırlıyor durumu polise o da ifade verdi. Ama aradan 1 hafta geçti savcılıkta ifade aldı. Adamla ilgili işlem yaparlar mı ? Ne yapmamız gerekiyor. Kız çok hassas. Geriye dönük olması sıkıntı yaratır mı ? Çok zaman geçmiş olayın üzerinden...
Yani bu çocuk daha 5 yaşındayken tecavüze uğruyor. Öncelikle Allah o bunağı
kahretsin.

Lütfen bu konu için uğraşın o pisliği şikayet edin.

İnstagramdan Saadet Özkan Efe ve Ucim derneği var onlara aynen yazın. Aynı projenin içindeler Avukatları tamda böyle durumlarla uğraşıp sonuca ulaştırıyorlar. Güçlü olun ve bu durumu şikayet edin.

O çocuk daha bebekmiş ya yemin ederim içim sızladı.😪

Konu sahinmbi konunuzdan neden Tecavüzü kaldırdınız?

Konu sahinmbi konunuzdan neden Tecavüzü kaldırdınız?
çünkü korkuyorum yazmaya şimdi e nabızdan kolun çeklişmiş radyolojik görüntülerine falan ulaştım 2018 yılında kanıt olabilir mi bu bizim için ?

Yani bu çocuk daha 5 yaşındayken tecavüze uğruyor. Öncelikle Allah o bunağı
kahretsin.

Lütfen bu konu için uğraşın o pisliği şikayet edin.

İnstagramdan Saadet Özkan Efe ve Ucim derneği var onlara aynen yazın. Aynı projenin içindeler Avukatları tamda böyle durumlarla uğraşıp sonuca ulaştırıyorlar. Güçlü olun ve bu durumu şikayet edin.

O çocuk daha bebekmiş ya yemin ederim içim sızladı.😪
çocuk benim tahminime göre 7 yaşında. Allah belasını versin. Hemen gidip şikayet ettik zaten evet yazayım. Ben yeni evlenmiştim o dönem yeni hamileydim bu çocuklar köyde anneleri ile yaşıyorlardı bu şekilde istismara maruz kalcakalrını bilsek eşim asla bırakmazdı. O da şimdi kendini suçluyor ama artık olan olmuş. Bundan sonrasına bakacağız. Muhtemelen t..z de var. Polise verilmiş muayene sonucu o savcılığa verecekmiş. Biz duyunca kendimize gelemedik. Bu adamı ne zaman tutuklarlar ya 4 gün oldu hala elini kolunu sallaya slayya köyde geziyor. Bu adamın daha önce gelinine tacizde bulunduğuna dair köyde laf çıkmış bir de..

Bu cocuk suanda 13 yasindami ? Srfsiz ihtiyar hala yasiyormu? Herseyden emin misiniz? Taciz mi tecavuz mu? Yani ben hala gunumuzde bu ikisinin ayrimini yapamiyorum. Taciz dokunmak rahatsiz etmek yine istegi disinda pislik yapmak. Ama tecavuz kanitlanabilir birsey degilmi? Basınlarda yumusatarak istismar edilmis taciz edilmis deniliyor hala cok kiziyorum. Yani avukat arkadaslae daha iyi bilir ama en azindan surec hizli ilerler diye düşünüyorum bari simdi sahip cikin cok uzuldum ya
yanımıza aldık zaten çocuğu annesinde değil annesi kolunun incindiğini dahi hatırlamıyor ben şimdi e nabızdan baktım 2018 de çekilmiş kol görüntüleri mevcut.

çocuk benim tahminime göre 7 yaşında. Allah belasını versin. Hemen gidip şikayet ettik zaten evet yazayım. Ben yeni evlenmiştim o dönem yeni hamileydim bu çocuklar köyde anneleri ile yaşıyorlardı bu şekilde istismara maruz kalcakalrını bilsek eşim asla bırakmazdı. O da şimdi kendini suçluyor ama artık olan olmuş. Bundan sonrasına bakacağız. Muhtemelen t..z de var. Polise verilmiş muayene sonucu o savcılığa verecekmiş. Biz duyunca kendimize gelemedik. Bu adamı ne zaman tutuklarlar ya 4 gün oldu hala elini kolunu sallaya slayya köyde geziyor. Bu adamın daha önce gelinine tacizde bulunduğuna dair köyde laf çıkmış bir de..
Siz mutlaka Saadet hocaya yazın.( Saadet Özkan Efe) O, o Adamı mutlaka hapse tıktırır. Onlar onu bırakmaz ama cesurca her şeyi detaylı yazın mutlaka. Korkmayın.

O kız çocuğu sizin evladınız da olabilirdi. O zaman da mı korkacaktınız?
.

Siz mutlaka Saadet hocaya yazın.( Saadet Özkan Efe) O, o Adamı mutlaka hapse tıktırır. Onlar onu bırakmaz ama cesurca her şeyi detaylı yazın mutlaka. Korkmayın.

O kız çocuğu sizin evladınız da olabilirdi. O zaman da mı korkacaktınız?
.
Hayır tabi korkma derken kız özeli diye yazmak istemedim aslında. Yoksa biz işin peşini bırakmayız kesinlikle.

Başıma ağrı girdi resmen ya Allah o ihtiyarın da belasını versin çocuğu yukarı götürmüş falan...Düşünmek istemiyorum gerisini.

Kız peki bunca yıl neden susmuş sizin yeni mi haberiniz oldu nasıl olayı açıkladılar bir anda ?

Başıma ağrı girdi resmen ya Allah o ihtiyarın da belasını versin çocuğu yukarı götürmüş falan...Düşünmek istemiyorum gerisini.

Kız peki bunca yıl neden susmuş sizin yeni mi haberiniz oldu nasıl olayı açıkladılar bir anda ?
İnanın bizim hiç haberimiz yoktu. Teyzesi aradı eşimi sizinle konuşmak istiyorum diye. Eve geldi anlattı. Teyze çocuğun annesi ile de konuşmuyor. Çocukla teyze aynı apartmanda oturuyorlar. Anne işe gittikçe çocuklar hep teyzeye gidiyor ve teyzeye açılıyorlar. Teyzede duyar duymaz bize gelip anlattı. Çocuk korkmuş olabilir zira bunlar her yaz anne ile köye gidiyorlar. Adam tehdit etmiş olabilir diye düşünüyoruz. Yakın bir arkadaşına anlatmış ama o da sakın kimseye deme diye tembihlemiş çocuğa ve korkmuş anladığım kadarıyla. Kanıt olarak ablası var hatırlıyor kardeşini adamın alıp yukarı kata götürdüğünü. Şöyle düşünebilirsiniz neden ablası değil küçük kardeş diye zira ablasında cücelik sendromu var malesef. Küçük kardeş sarışın bir kız. Şerefsiz gözüne küçük kardeşi kestirmiş. AIIah ın cezası herif.

Umarım kanıt vardır elinizde 🙁
Ablası var yanlarında adamın çocuğu alıp yukarı kata götürdüğünü ve aynı şeye tekrar yeltendiğinde çocuğun kolunu çekiştirip incittiğini biliyorlar. Ama anneleri hatırlamıyor. Bende baktım e nabızdan 2018 de çekilmiş radyoloji görüntüleri var kola ait. Yani çocuklar doğru söylüyor

Allah kahretsin şerefsiz herif. Çok üzüldüm çocuğa. Sonuna kadar gidin umarım hapse girer çıkamaz bir daha

Anne niye susuyor bir sorunu mu var. Allah hakki icin bu konu netlestiginde esiniz o serfsize bir tane oyle vursub ki felegi saşsin. Adalet saglanmaz da iste birileri bilse babayigit delikanli bunu cezaevinde eleğe ceviririler insallah

Annesinin sorunu ne? Neden sahip çıkmıyor çocuklara?
Kendince sahip çıkıyor. Ama köy yeri sabah çıkıp eve akşam geliyorlar sanırım. Çok karışık aile durumları falan. Babasının zaten ne yaptığı belli değil. Kadın kendi büyüttü çocukları ama işte öyle böyle biz arada maddi destek oluyorduk arada gelip burada kalıyorlardı. Ama bilmiyoduk işin bu boyutunu. Kızı okula da göndermemiş. Erken başlamış okula şu an 8.sınıf olması gerek ama mezun. Lise 1 de olması lazım ama annesi uzak okul çıktı diye göndermemiş bahane çocuk ipte sapta durmuyor korktum başına bir şey gelir diye biz sorduğumuzda bize okul araştırıyorum diyordu. Oysaki çocuğun okulda kaydı varmış. Bir de çocuğun kafasına bit sarmış. Teyzesi ayıklmaya çalışmış ama baş edememiş. Sıfıra vurmuşlar saçını o yüzden de psikolojik olarak ne dışarı çıkoypr ne bir yere gidiyor

Anne niye susuyor bir sorunu mu var. Allah hakki icin bu konu netlestiginde esiniz o serfsize bir tane oyle vursub ki felegi saşsin. Adalet saglanmaz da iste birileri bilse babayigit delikanli bunu cezaevinde eleğe ceviririler insallah
İnşallah tek temennimiz o neden adamı almıyorlar anlamıyorum süreç nasıl işliyor. Devlet bu işin peşini bırakmaz inşallah

Back