- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- Konu Sahibi uykusuzgibi
olabilir.bilemedim grill ya gercekten cinsel siddete ugruyor yada dalga geciyor ama bana sanki dogru gibi geldi yazdiklari
yazik gercekten
Allah kurtarsın ne diyelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir.bilemedim grill ya gercekten cinsel siddete ugruyor yada dalga geciyor ama bana sanki dogru gibi geldi yazdiklari
yazik gercekten
Eleştiri yaparken sınırlarınızı bilin! Burada ben farklı bir konu açtım anneliğimi sorgulama lüksünüz yok! Doğurduğum gibi bakıyorum merak etmeyin, 3 aydır hastane köşelerinde ne çektiğimizi biz biliyoruz. Benim kızımda alerjik bronşit var ve 3 aydır kullanmadığımız hava ilaç kalmamış, bilip bilmeden pc başından kafanıza göre yorum yapmak çok kolay sanırım.
değil boşanmak inanın şu an onu hiç gözümü kırpmadan yok edebilirm malesef zorunda olduğum şeyler var annemi küçükken kaybettim babamda geçen sene sizlere ömür ki hayatta olsada hiçbir zaman bana sahip çıkmadı yapabileceğim bir işte yok malesef iki çocuğumla ona mecburum o da bunu bildiğinden gözünde objeden bir farkım yok,yoksa kim bile isteye bu hayata katlanır kiKimse kimseye zorla bir şey yapamaz hanım efendi. Boşanmak ayıp ta değil ,günah ta değil.Ayrılın ozaman.Bu kadar iğrendiğiniz bir hayatı neden yaşamaya devam ediyorsunuz?
sapıkça fantazilerini burda anlatman gerekmezdi. Açıksözlülük olarak görmüyorum bazılarının aksine. Biraz EDEP!!Valla ben de bıktım benimkinin yataktaki isteklerinden zorla testislerini yalatmaya çalışması saçlarımdan tutup istemiyorum dedikçe menisini ağzıma akıtmaya kalkması,sapıkça anal fantezileri anüsümü yalamak istemesi öfff bezdim yeminle anlatsam daha neler neler (
Bronsit kronik bir seydir ayrica.her soguk alginliginda bronslar dolar. kucukken yillarca hastanede yattim.ne kadar kolay annelige laf soyleniyor.ne ara boylesine kotu olduk.herkes mukemmrl cocuk yetistiriyor en iyi anne kendisi.yahuuuu birinizde bir sey bilmeyin J Janet Jak EsimEleştiri yaparken sınırlarınızı bilin! Burada ben farklı bir konu açtım anneliğimi sorgulama lüksünüz yok! Doğurduğum gibi bakıyorum merak etmeyin, 3 aydır hastane köşelerinde ne çektiğimizi biz biliyoruz. Benim kızımda alerjik bronşit var ve 3 aydır kullanmadığımız hava ilaç kalmamış, bilip bilmeden pc başından kafanıza göre yorum yapmak çok kolay sanırım.
Neden bosanip calisirim cocuguma bakarim demek bu kadar zor neden sıgınmayi tercih ediyor bu kadinlar.o zaman yillarca istemdginiz seylere magruz kalacaksiniz hic mi dusunmuyorsun seneler boyle gecer mi?değil boşanmak inanın şu an onu hiç gözümü kırpmadan yok edebilirm malesef zorunda olduğum şeyler var annemi küçükken kaybettim babamda geçen sene sizlere ömür ki hayatta olsada hiçbir zaman bana sahip çıkmadı yapabileceğim bir işte yok malesef iki çocuğumla ona mecburum o da bunu bildiğinden gözünde objeden bir farkım yok,yoksa kim bile isteye bu hayata katlanır ki
Buraya her yaşadığımızı yazsak ohoooValla ben de bıktım benimkinin yataktaki isteklerinden zorla testislerini yalatmaya çalışması saçlarımdan tutup istemiyorum dedikçe menisini ağzıma akıtmaya kalkması,sapıkça anal fantezileri anüsümü yalamak istemesi öfff bezdim yeminle anlatsam daha neler neler (
sizin durumunuz çok daha kötü. iğrenç şeyler yaşıyorsunuz. kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. lütfen boşanamam diyosunuz tamam ama yine de katlanmak zorunda değilsiniz. karşı koyunca ne yapacak dövecek mi? uzaklaştırma emri bi darp raporuna bakar. en kötü ailesine şikayet edin utansın biraz.değil boşanmak inanın şu an onu hiç gözümü kırpmadan yok edebilirm malesef zorunda olduğum şeyler var annemi küçükken kaybettim babamda geçen sene sizlere ömür ki hayatta olsada hiçbir zaman bana sahip çıkmadı yapabileceğim bir işte yok malesef iki çocuğumla ona mecburum o da bunu bildiğinden gözünde objeden bir farkım yok,yoksa kim bile isteye bu hayata katlanır ki
Bu şekilde düşünmeyin bir sürü kurs var kendinizi geliştirip bir meslek sahibi olabilirsiniz.Ben bu hayatta mecburiyet diye bir şey bilmem kimse bana zorla birşey yaptıramaz.Evlere temizliğe gider yine onurumu ayaklar altına aldırmam.Hayata karşı biraz güçlü durun artık kadınlar için iş bulup ayaklarının üzerinde durmak zor değil siz yeterki bir adım atın.İstemediğiniz şeyleri yapmaya mecbur değilsiniz.Kendinize güvenin lütfen.değil boşanmak inanın şu an onu hiç gözümü kırpmadan yok edebilirm malesef zorunda olduğum şeyler var annemi küçükken kaybettim babamda geçen sene sizlere ömür ki hayatta olsada hiçbir zaman bana sahip çıkmadı yapabileceğim bir işte yok malesef iki çocuğumla ona mecburum o da bunu bildiğinden gözünde objeden bir farkım yok,yoksa kim bile isteye bu hayata katlanır ki
kendim için hayattan birşey beklemiyorum artık herşeye çocuklarım için katlanıyorum o kadar belalı pis bir adamki beni çocuklarımla tehdit ediyor ve gerçekten onlara zarar verebilceğini biliyorum o kadar iğrenç ve acımasız biri ve dediğini de yaparBu şekilde düşünmeyin bir sürü kurs var kendinizi geliştirip bir meslek sahibi olabilirsiniz.Ben bu hayatta mecburiyet diye bir şey bilmem kimse bana zorla birşey yaptıramaz.Evlere temizliğe gider yine onurumu ayaklar altına aldırmam.Hayata karşı biraz güçlü durun artık kadınlar için iş bulup ayaklarının üzerinde durmak zor değil siz yeterki bir adım atın.İstemediğiniz şeyleri yapmaya mecbur değilsiniz.Kendinize güvenin lütfen.
Hic korkmayin yapacagindan degl ama biz burda ne yazsak bos.boyle insanlarda susup oturmaya alismis.o cocuklarin psikolojisi simdi daha iyi degil ayni esiniz gibi psikolojik sorunlari olacak belki dr ileride.bunlarida hesaba katinkendim için hayattan birşey beklemiyorum artık herşeye çocuklarım için katlanıyorum o kadar belalı pis bir adamki beni çocuklarımla tehdit ediyor ve gerçekten onlara zarar verebilceğini biliyorum o kadar iğrenç ve acımasız biri ve dediğini de yapar
Siz bütün sorularınıza cevap bulmuşsunuz.Bir tavşan gibi pısıp kaderinize razı olmuşsunuz.Allah yardımcı nız olsun ne diyeyim.İnsanın en büyük dostu da, düşmanıda kendi beyni aslında.Onun bize ettiğini kimse edemez.kendim için hayattan birşey beklemiyorum artık herşeye çocuklarım için katlanıyorum o kadar belalı pis bir adamki beni çocuklarımla tehdit ediyor ve gerçekten onlara zarar verebilceğini biliyorum o kadar iğrenç ve acımasız biri ve dediğini de yapar
@uykusuzgibbu kadar açık yazdığım için bende üzgünüm ama malesef içimi döküp belki rahatlarım dedim
Bu şekilde düşünmeyin bir sürü kurs var kendinizi geliştirip bir meslek sahibi olabilirsiniz.Ben bu hayatta mecburiyet diye bir şey bilmem kimse bana zorla birşey yaptıramaz.Evlere temizliğe gider yine onurumu ayaklar altına aldırmam.Hayata karşı biraz güçlü durun artık kadınlar için iş bulup ayaklarının üzerinde durmak zor değil siz yeterki bir adım atın.İstemediğiniz şeyleri yapmaya mecbur değilsiniz.Kendinize güvenin lütfen.
Siz bütün sorularınıza cevap bulmuşsunuz.Bir tavşan gibi pısıp kaderinize razı olmuşsunuz.Allah yardımcı nız olsun ne diyeyim.İnsanın en büyük dostu da, düşmanıda kendi beyni aslında.Onun bize ettiğini kimse edemez.[/Qsöylediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama işte insan onca istemediği kötüğü şeyler yaşayıp her türlü şiddeti görünce cesareti de özgüveni de yerle bir oluyor psikolojim darmadağın
Kaderine razı olsun yani.Sürekli tecavüze uğrasın.Sizde haklısınız ama bir çözümü olmalı.Yazık bu kadınlara.@uykusuzgib
Çok haklısınız da, her gün onlarca haber duymuyor muyuz , kendisinden ayrılmak isteyen eşini öldüren erkekler hakkında? Belki tam da böyle biri bayanın eşi. Umarım yazdıkları doğru değildir bayanın...
Ülkemizde eşinden ayrılan ya da tek başına yaşayan kadınlara karşı yeterli destek ve koruma yok. Elini kolunu sallaya sallaya adam öldürüyor insanlar.
@uykusuzgib
Çok haklısınız da, her gün onlarca haber duymuyor muyuz , kendisinden ayrılmak isteyen eşini öldüren erkekler hakkında? Belki tam da böyle biri bayanın eşi. Umarım yazdıkları doğru değildir bayanın...
Ülkemizde eşinden ayrılan ya da tek başına yaşayan kadınlara karşı yeterli destek ve koruma yok. Elini kolunu sallaya sallaya adam öldürüyor insanlar.
Anlatmak istediğim buydu canım.Umarım yakın zamanda kendini toplarsın. N nalanaksoy [/Q
teşekkür ederim nazik temennilerin için