Eşimin Yatak Baskıları...

:işsiz::işsiz:
Eleştiri yaparken sınırlarınızı bilin! Burada ben farklı bir konu açtım anneliğimi sorgulama lüksünüz yok! Doğurduğum gibi bakıyorum merak etmeyin, 3 aydır hastane köşelerinde ne çektiğimizi biz biliyoruz. Benim kızımda alerjik bronşit var ve 3 aydır kullanmadığımız hava ilaç kalmamış, bilip bilmeden pc başından kafanıza göre yorum yapmak çok kolay sanırım.

Kimse kimseye zorla bir şey yapamaz hanım efendi. Boşanmak ayıp ta değil ,günah ta değil.Ayrılın ozaman.Bu kadar iğrendiğiniz bir hayatı neden yaşamaya devam ediyorsunuz?
değil boşanmak inanın şu an onu hiç gözümü kırpmadan yok edebilirm malesef zorunda olduğum şeyler var annemi küçükken kaybettim babamda geçen sene sizlere ömür ki hayatta olsada hiçbir zaman bana sahip çıkmadı yapabileceğim bir işte yok malesef iki çocuğumla ona mecburum o da bunu bildiğinden gözünde objeden bir farkım yok,yoksa kim bile isteye bu hayata katlanır ki :KK43:

Valla ben de bıktım benimkinin yataktaki isteklerinden zorla testislerini yalatmaya çalışması saçlarımdan tutup istemiyorum dedikçe menisini ağzıma akıtmaya kalkması,sapıkça anal fantezileri anüsümü yalamak istemesi öfff bezdim yeminle anlatsam daha neler neler :KK43:(
sapıkça fantazilerini burda anlatman gerekmezdi. Açıksözlülük olarak görmüyorum bazılarının aksine. Biraz EDEP!!

Eleştiri yaparken sınırlarınızı bilin! Burada ben farklı bir konu açtım anneliğimi sorgulama lüksünüz yok! Doğurduğum gibi bakıyorum merak etmeyin, 3 aydır hastane köşelerinde ne çektiğimizi biz biliyoruz. Benim kızımda alerjik bronşit var ve 3 aydır kullanmadığımız hava ilaç kalmamış, bilip bilmeden pc başından kafanıza göre yorum yapmak çok kolay sanırım.
Bronsit kronik bir seydir ayrica.her soguk alginliginda bronslar dolar. kucukken yillarca hastanede yattim.ne kadar kolay annelige laf soyleniyor.ne ara boylesine kotu olduk.herkes mukemmrl cocuk yetistiriyor en iyi anne kendisi.yahuuuu birinizde bir sey bilmeyin J Janet Jak Esim

değil boşanmak inanın şu an onu hiç gözümü kırpmadan yok edebilirm malesef zorunda olduğum şeyler var annemi küçükken kaybettim babamda geçen sene sizlere ömür ki hayatta olsada hiçbir zaman bana sahip çıkmadı yapabileceğim bir işte yok malesef iki çocuğumla ona mecburum o da bunu bildiğinden gözünde objeden bir farkım yok,yoksa kim bile isteye bu hayata katlanır ki :KK43:
Neden bosanip calisirim cocuguma bakarim demek bu kadar zor neden sıgınmayi tercih ediyor bu kadinlar.o zaman yillarca istemdginiz seylere magruz kalacaksiniz hic mi dusunmuyorsun seneler boyle gecer mi?

Valla ben de bıktım benimkinin yataktaki isteklerinden zorla testislerini yalatmaya çalışması saçlarımdan tutup istemiyorum dedikçe menisini ağzıma akıtmaya kalkması,sapıkça anal fantezileri anüsümü yalamak istemesi öfff bezdim yeminle anlatsam daha neler neler :KK43:(
Buraya her yaşadığımızı yazsak ohooo
Üyeler dışında dışarıdan da okunabiliyor yazdıklarınız biliyormusunuz ???
Bu kadar detaya lüzum yoktu.

sizin durumunuz çok daha kötü. iğrenç şeyler yaşıyorsunuz. kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. lütfen boşanamam diyosunuz tamam ama yine de katlanmak zorunda değilsiniz. karşı koyunca ne yapacak dövecek mi? uzaklaştırma emri bi darp raporuna bakar. en kötü ailesine şikayet edin utansın biraz.

Bu şekilde düşünmeyin bir sürü kurs var kendinizi geliştirip bir meslek sahibi olabilirsiniz.Ben bu hayatta mecburiyet diye bir şey bilmem kimse bana zorla birşey yaptıramaz.Evlere temizliğe gider yine onurumu ayaklar altına aldırmam.Hayata karşı biraz güçlü durun artık kadınlar için iş bulup ayaklarının üzerinde durmak zor değil siz yeterki bir adım atın.İstemediğiniz şeyleri yapmaya mecbur değilsiniz.Kendinize güvenin lütfen.

Bu şekilde düşünmeyin bir sürü kurs var kendinizi geliştirip bir meslek sahibi olabilirsiniz.Ben bu hayatta mecburiyet diye bir şey bilmem kimse bana zorla birşey yaptıramaz.Evlere temizliğe gider yine onurumu ayaklar altına aldırmam.Hayata karşı biraz güçlü durun artık kadınlar için iş bulup ayaklarının üzerinde durmak zor değil siz yeterki bir adım atın.İstemediğiniz şeyleri yapmaya mecbur değilsiniz.Kendinize güvenin lütfen.
kendim için hayattan birşey beklemiyorum artık herşeye çocuklarım için katlanıyorum o kadar belalı pis bir adamki beni çocuklarımla tehdit ediyor ve gerçekten onlara zarar verebilceğini biliyorum o kadar iğrenç ve acımasız biri ve dediğini de yapar

kendim için hayattan birşey beklemiyorum artık herşeye çocuklarım için katlanıyorum o kadar belalı pis bir adamki beni çocuklarımla tehdit ediyor ve gerçekten onlara zarar verebilceğini biliyorum o kadar iğrenç ve acımasız biri ve dediğini de yapar
Hic korkmayin yapacagindan degl ama biz burda ne yazsak bos.boyle insanlarda susup oturmaya alismis.o cocuklarin psikolojisi simdi daha iyi degil ayni esiniz gibi psikolojik sorunlari olacak belki dr ileride.bunlarida hesaba katin

Konu çok saçma yerlere gitmiş gerçekten. Bunun sebebi de ayrıntıları bilmememiz olmuş. Arkadaşı anlayabiliyorum çünkü benim eşim de benzer. Burdaki sorun öyle adamın abazalığı, kadının istememesi değil bayanlar. Ben de eşimi çok severim ama bazen o ister ben istemem, bazen de ben isterim o istemez. Ben isteyip o istemediğinde acaba bir şey mi oldu neden isteksiz diye düşünürüm çünkü normal hali bu değildir. Yani bu abazalıktan değil. Normali sık olurken birden isteksiz olması şaşırtır. Ya da tam tersi de olabilir. Burdaki sorunu ben de yaşadım ama geçici bir durum bu.

Konu sahibi arkadaşıma da tavsiyem biraz sabırlı olman. Yani bu tartışma sebebi aslında erkeklerin çocuklardan uzak kalması. Ilk çocuk ve yeni sayılacak bir evliliğin var. Sizin evde çocukla neler yaşadığınızı bilmiyor eşiniz. Ona göre o akşama kadar çalışıyor siz evde sadece tv karşısında yatıyorsunuz istediğinizde uyuyorsunuz gibi görüyor. Eşinizin yanlışı burada. Dışarıdan biz diğer erkeklere ya da ailelere bakınca ne kadar bakımlı ne kadar anlayışlı adamlar var ne kadar mutlu bu aileler diyoruz adamlar da misafirliğe giderler ev temiz yemekler şahane, ee çocuk var ama adam da kadın da bakımlı felan oysa ki bunlar misafir ağırlamak içindir. Yani kadın ya da adam sabah kalkınca makyajlı grantuvalet uyanmıyor. Bazı erkekler bunu anlayamıyor. Yani anlayacak ama biraz zaman lazım. Evliliğim On seneyi geçti iki çocuğum var. Ilk zamanlar sizin gibiydik. Beşinci seneden sonra biraz daha anlamaya başladı. Şimdi çok daha iyi şükür. Ilk çocuk çok zor geçer. Ben biraz geç farkına vardım bunun malesef.

Size tavsiyemse şudur. Eşinizle özellikle çocuklu ailelere sık ziyaretler yapmaya çalışın. Orada çocukları görerek, adamlarla konuşarak bazı şeyleri farkedebilir. Aynı şekilde park, oyun alanı gibi bol çocuklu yerlere gidin ki çocukların ne kadar zor olduğunu anlasın. En azından haftada bir felan çocukla eşinizi yalnız bırakın. Kuaför, spor, vs bahanelerle biraz yalnız kalsınlar çocukla. Çocuk için de babanın sizi anlaması için de çok iyi olacak bu.
Bazı günler ev dağınık kalsı, bazen yemek yapmayın, çocuk durmadı deyin.
Eşiniz evdeyken ona zaman ayırın çocukla ilgilenin felan ama ev dağınık kalsın hepsi bir arada gitmiyor görsün. Bazen de evle ilgilenin o zaman da evle uğraşırken onunla ilgilenemedğinizi görsün.
O size işinden felan bahsediyordur muhtemelen, siz de ona gün içinde çocukla yaşadıklarınızı anlatın hatta biraz abartabilirsniz. Işte hiç durmadı, çileden çıkardı, hiç uyumadı, gece de uyumadı çok yoruluyorum, çocuk çok zormuş vs vs dinledikçe anlamaya çalışacak.
Bakımlı olma konusunda da sabah uyandığınızda günlük kıyafetlerinizi giymeye çalışın saçınıza başınıza özen gösterin. Sadece onun için değil bu size de iyi gelecektir. Akşam o geldiğinde de extra çaba harcamamış olacaksınız.
Kendinize güzel pijamalar alın onun ve sizin sevkinize uygun olsun. Eşofman da olabilir hem rahat hem şık olursunuz. Ona da rahat ama şık olabileceğinizi göstermiş olırsunuz. Bazen de yine şık olun ama saç baş dağınık olun o gelince hemen çocuğun yanına koşun durmadı bütün gün felan ayakları yapın. Çocuğun altını onun yanında değiştirin. Hasta olduğunda aranızda yatsın çocuk sabaha kadar uyumadığını görsün. Ertesi gün çocuğun yanında siz yatın sabaha kadar seni de uyutmuyor, işe gideceksib seni rahatsız etmeyelim deyin. Yanında durmayınca farklı şeyler beklemez sizden ama bunu yaparken gerekirse bugün de birşey yapamayız malum çocuk hasta deyip direkt kesitirip atın konuyu. Sonrasında bırakın isterse sahaba kadar dönsün dursun evin içinde.
Kısacası ona evdr başka bir varlığın olduğunu sık sık hatırlatın. Siz sürekli şikayet edin tv izleyemiyorum, yemek yiyemiyorum, wc bile gidemiyorum, çocukla herşey çok zor ama olsun anneyim ben sağlık versin Allah dayanırım gib gibi.
Ikinci çocuk düşündüğünüzde de en az bir sene ilk çocuktan bahsedin. Emin misin? Yüzümü göremezsin, özel yatatımız bitecek, vs vs herşeye Tamam dediğinde çocuk düşünün.
Özel yaşantınızla ilgili taviz vermeyin. Açık olun, isteklerinizi söyleyin. Istemediğinizde de açıkca bugün iyi hissetmiyorum yorgunum vs deyin. Bırakın surat yapsın. O yapılan suratlar kendinizi kötü hissetmeniz için. Buna izin vermeyin ve umrumda değil ben istemiyorsam olmaz izlenimi olsun. Nasılsa er ya da geç yine yanınıza gelecek. Sabırlı olun. Bir süre sonra siz istemeden olmayacağını anlayacak. Arada hazırlık yapın süs makyaj vs ama bazen de ben hazırlanmak istemiyorum. Ben de akışında seviyorum deyin. Kendi isteklerinizi korkmadan söyleyin ki kararlı olduğunuzu anlasın. Surat yaparsa sen bilirsin deyip dön arkanı yat emin ol o halinle de sana yanaşacak.
Kendimi muhafaza ediyorum dediğinde de ben de kendimi kimseye pazarlamıyorum ben de kendimi muhafaza ediyorum. Olması gereken de bu değil mi deyin. Erkek olduğun için özel değilsin. Istersen dışarıdasın yaparsın da. Ben kendimden eminim ama senin yanlışını duyarsam affetmem neler yapacağımı ben bile bilmiyorum deyin.
Para mevzusunda da iyi zamanlarınızda fazladan para almaya bakın, ufak ufak bitiktirin ve 3-5 kenara koyun siz de unutun ona da söylemeyin. Bu günah değil sizin paranız o hak ediyorsunız ve zor zamanda ya da canınız istediğinde harcayın.
Umarım faydam olmuştur.
Not: herkesin yaşam felsefesi farklıdır. Kimseyi yadırgamayın lütfen. Aile içinde konuşulanlar burada yazılınca sapıkça görübebilir ama gerçek hayatta bu insanlar normal sıradan kimsenin üzerine atlamaya çalışmayan aile babası ya da annesi dir. Çok da abartmayalım lütfen. Kimseye de özel olarak cevap verecek zamanım yok. Ben de benzer şeyler yaşayıp aştığım için arkadaşa yardımcı olmak istedim.

Siz bütün sorularınıza cevap bulmuşsunuz.Bir tavşan gibi pısıp kaderinize razı olmuşsunuz.Allah yardımcı nız olsun ne diyeyim.İnsanın en büyük dostu da, düşmanıda kendi beyni aslında.Onun bize ettiğini kimse edemez.

bu kadar açık yazdığım için bende üzgünüm ama malesef içimi döküp belki rahatlarım dedim
@uykusuzgib

Çok haklısınız da, her gün onlarca haber duymuyor muyuz , kendisinden ayrılmak isteyen eşini öldüren erkekler hakkında? Belki tam da böyle biri bayanın eşi. Umarım yazdıkları doğru değildir bayanın...

Ülkemizde eşinden ayrılan ya da tek başına yaşayan kadınlara karşı yeterli destek ve koruma yok. Elini kolunu sallaya sallaya adam öldürüyor insanlar.

çocuğuna bakıcı evine temizlikçi tutsun, seninde süslenecek vaktin olsun.
ha birde kendisine baksın biraz sanki kendisi simokinle eve geliyor
kendimi dışarıda muhafaza ediyorum ne demek akşama kadar edemezse önüne çıkan ilk kişi ile yatacak mı

Siz bütün sorularınıza cevap bulmuşsunuz.Bir tavşan gibi pısıp kaderinize razı olmuşsunuz.Allah yardımcı nız olsun ne diyeyim.İnsanın en büyük dostu da, düşmanıda kendi beyni aslında.Onun bize ettiğini kimse edemez.[/Qsöylediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama işte insan onca istemediği kötüğü şeyler yaşayıp her türlü şiddeti görünce cesareti de özgüveni de yerle bir oluyor psikolojim darmadağın

@uykusuzgib

Çok haklısınız da, her gün onlarca haber duymuyor muyuz , kendisinden ayrılmak isteyen eşini öldüren erkekler hakkında? Belki tam da böyle biri bayanın eşi. Umarım yazdıkları doğru değildir bayanın...

Ülkemizde eşinden ayrılan ya da tek başına yaşayan kadınlara karşı yeterli destek ve koruma yok. Elini kolunu sallaya sallaya adam öldürüyor insanlar.
Kaderine razı olsun yani.Sürekli tecavüze uğrasın.Sizde haklısınız ama bir çözümü olmalı.Yazık bu kadınlara.

@uykusuzgib

greengirll yazdıkalrına sonuna kadar katılıyorum herşey kağıt üzerinde ne bir koruma ne de sahip çıkma ya da rehberlik yapılıyor kocandır yapar deyip heryerden geri çevriliyorsunuz malesef :KK43:

X