Eşimin Yatak Baskıları...

Ya adetliyken yada lohusayken 'kısmen' yakınlaşmak istemesi bana anormal gelmedi. 40 gün boyunca hiç mi sevişmeyecekler. Adam arzuluyor demek ki. Bazı yorumlar (bu konuda) yapılan aşırı abartı geldi. Sanki adam karısının elini kolunu bağlayıp zorla tecavüz etmiş. Çocuk hastayken de çocuk orda ağlasın biz işimize bakalım dememiş uyuyana kadar bekleyelim demiş bu da anormal gelmedi. Tek normal olmayan eve geldiğinde grand tuvalet beklemesi. Hani gecelik giy dese anlayacam, yada bakımlı olmanı istiyorum dese. Ama başörtüsünü takmak ne alaka. Evde normalde başın kapalı mı oluyor konu sahibi? Zannetmiyorum ama.

bence siz baştan okuyun burda bahsedilen en önemli konuyu atlamayın çocuk has

bence siz baştan okuyun burda bahsedilen en önemli konuyu atlamayın çocuk hastayken aklının başka yerde olmasını kadını cinsel arzuları için zorlamasını normal karşılayamazsınız.
Zorlamamis cocuk oksurmus haydi giyin olmaz demis. Kadin adam tam cinsel dorukdayken neden? Boyle yaptin daha sonra yapariz deseydin demis..yani iki tarafli bir kopukluk var bazi evlilklerde gorulen cocuk dogdkdan sonra ki catismalar..bunu uzun uzdiya yazmiyacagim ama gercekden cok buyuk bir sorun..cinsel hayat

Konu sahibi tesetturlu:)) tesettur fantazisi istemiyor adam burada buyuk bir yanlis anlasilma var ...
Tamam ama tesettürlü kadınlar ben de dahil evde tesettürlü dolaşmaz ki. Hani normalde tülbent takıyorsa adam da arada bi eşarp tak dese neyse de zannetmiyorum kadın evin içinde niye tülbentle gezsin 24 saat. Evde Başı açık kadına ben gelmeden esarp tak süslen diyorsa baya baya fantezi oluyor gibi. :)

Tamam ama tesettürlü kadınlar ben de dahil evde tesettürlü dolaşmaz ki. Hani normalde tülbent takıyorsa adam da arada bi eşarp tak dese neyse de zannetmiyorum kadın evin içinde niye tülbentle gezsin 24 saat. Evde Başı açık kadına ben gelmeden esarp tak süslen diyorsa baya baya fantezi oluyor gibi. :)
Yok konu sahibi sinirli su anda tesettur olayina aciklik getirmemis alintilarda. Bence fantazi degil farkli bir soylem de bulunmak istedi..yazarsa ogrenecegiz ben oyle anladim.

Belki de. Bakalım pek yazmıyor ama.:)
Usenmedim bastan tekrar okudum. Elestirilere bir kalkan yapmis kendisi esinin acik sacik hazirlan beni oyle karsila demesine yani orada parantez icinde ben tesetturluyum zaten acik degilim. Misafirlige haxirlanir gibi..bakimli ol demek istemis bendeki algi bu yonde:)

Usenmedim bastan tekrar okudum. Elestirilere bir kalkan yapmis kendisi esinin acik sacik hazirlan beni oyle karsila demesine yani orada parantez icinde ben tesetturluyum zaten acik degilim .bakimli ol demek istemis bendeki algi bu yonde:)
eşi rahatsız ki burda paylaşma gereği duymuş dimi. belli ki o da farkında kocasının rahatsız durumunun. yoksa bize ne onların fantezi anlayışından isterse amuda kalkıp beklesin kocasını. çoğu kadının bilmediği şeyleri bile yaptım demesi başlı başına garip. bu detayı vermesi bile saçma ne biliyorsun ki çoğu kadının bilmediğini her erkeğin aynı fantezisimi var ne biliyorsun ki. birde üstüne azgınlığını vurgulayıp yetemediğini söylüyorsun resmen. en çok takıldığım adamın bencil olması 2 günde bir maalesef çok mümkün değil kadının ay hali 2 gün sürmüyor dimi. birde üstüne hakaret duyup gururunu kırmasına izin vermek çok ama çok yanlış. valla benim çocuğum hasta olsa ne benim gözüm nede kocamın gözü dünyayı görmez. bu çok büyük şuursuzluk. evlilik sadece cinsellik üzerine kurulu değildir. hayat cinsellikten ibaret değildir. herşeye susa susa cinsellik üzerine kurulu bir evlilik yaşarsın işte. ne hislerine ne hastalığına önem verilir. sen ne olursun sonunda sadece cinsel bir obje.

Usenmedim bastan tekrar okudum. Elestirilere bir kalkan yapmis kendisi esinin acik sacik hazirlan beni oyle karsila demesine yani orada parantez icinde ben tesetturluyum zaten acik degilim. Misafirlige haxirlanir gibi..bakimli ol demek istemis bendeki algi bu yonde:)
Tamam misafirliğe hazırlanır gibi makyaj ve tesettürlü şekilde evde onu beklememi istiyor diyor. Makyajı anlarım. Gecelik giy dese onu da anlarım. Sonuçta görsel olarak çekici şeyler bunlar. Ama başörtüsü isteği ne alaka? Yani iğrenç duruyor anlatabiliyor muyum onu alet etmek.

Boşver takma kafana. İki üç gün geçsin yine düşer uçkur peşine. Yanına gelir merak etme. Sen kızınla ilgilen zavallıcık çok üzüldüm onun haline. İnşallah kısa zamanda iyileşir.

eşi rahatsız ki burda paylaşma gereği duymuş dimi. belli ki o da farkında kocasının rahatsız durumunun. yoksa bize ne onların fantezi anlayışından isterse amuda kalkıp beklesin kocasını. çoğu kadının bilmediği şeyleri bile yaptım demesi başlı başına garip. bu detayı vermesi bile saçma ne biliyorsun ki çoğu kadının bilmediğini her erkeğin aynı fantezisimi var ne biliyorsun ki. birde üstüne azgınlığını vurgulayıp yetemediğini söylüyorsun resmen. en çok takıldığım adamın bencil olması 2 günde bir maalesef çok mümkün değil kadının ay hali 2 gün sürmüyor dimi. birde üstüne hakaret duyup gururunu kırmasına izin vermek çok ama çok yanlış. valla benim çocuğum hasta olsa ne benim gözüm nede kocamın gözü dünyayı görmez. bu çok büyük şuursuzluk. evlilik sadece cinsellik üzerine kurulu değildir. hayat cinsellikten ibaret değildir. herşeye susa susa cinsellik üzerine kurulu bir evlilik yaşarsın işte. ne hislerine ne hastalığına önem verilir. sen ne olursun sonunda sadece cinsel bir obje.
Ben sizi anlamiyorum:) alintiayip durmayin beni istersiniz..:) tamam seyi kopsun diyincemi rahatliyacksinz. Sizede yazmamistim ama neyse..

Ah ya, inan sen bir şey makinası olmuşsun k bakmada... kendin için değil beydendi için hazırsın ve bu beni gıcık etti. İnan zor ne diyim

Ben olsam para koyar masaya git dişarda birinibul sana o diğlm derdim hakaret olsn. İhaneti umrumda olmayacak kadar değersiz olduğunu da anlasn. İsteksiz yaparsam sistit olyorm ben

Konu sahibi bir iki cevap verip gitmiş konu olmuş 4 sayfa :işsiz:
Ben hergün olsun hayır demem ama senin kocan normal değil kendini muhafaza ediyormuş lütfediyor beyfendi fantezi kısmı olabilir onada birşey demem de eşin seni ihtiyaç giderici sanıyor bence
Ayyy cok tatlisin senin libidonu yirim :nazar::KK200:
Laf aramizda bende birsey demem:halay:

Gerçekten biraz özel bi konu, nasıl başlayacağımı neler yazacağımı bilmiyorum. Evliliği pekmez sananlardanım galiba.
Biraz uzun olacak çünkü o kadar doluyum ki.

Derdim şu; 3.5 senedir evliyiz ve çevremdeki diğer evli olan arkadaşlarıma nazaran gayet iyi giden cinsel hayatımız vardı. Ama şu son 1 senedir öyle zannediyomuşum meğerse dedim. Şöyle ki ne zaman bugün değil yarın olsun desem, adetliyken kısmi şekilde yaklaşmasam, 3-4 günden fazla onu istemesem kavga kıyamet kopuyor, ne bakımsızlığım ne ilgisizliğim ne isteksizliğim kalmıyor herşeyi yüzüme vuruyor bu adam. İstiyo ki 2 günde bir hazırlanayım, ama öyle açık saçık değil, misafirliğe hazırlanır gibi makyaj tesettür falan. Yapamadığım zamanlar çok oldu, kızım var ve durmuyor genelde ve yüzlerce kez çok şiddetli kavgalar yaşadık hep.

Her seferinde alttan aldım özür diledim uygun dille konuştum hatta en son büyük kavgamızda bende insanım heveslerim var dedim, ki kendisi hep işten gelir pijamayı çeker oturur ama ben kadın olduğum için böyle bir lüksüm yok. Çünkü beyimiz dışarıda kendini o kadar muhafaza ediyormuş eve gelince beni hazır halde bulmak istemesi çok normalmiş. Tamam normalde benimde kadın olarak eşimi şık halde istemem anormal mi? Neyse dedim konuştuk güzelce bunu da hallettik. Dün akşam yine yaklaşmak istedi, bugün misafirim olduğu halde hazırlık yapmam gerekirken geri çevirmedim. Zar zor çocuğu uyuttum ki 3 aydır kızım bronşit nefes alamıyor akşam 2 defa hava vermişim sırf rahat uyusun diye, çocuk bu ya 1 saat sonra geri uyandı tam yarısında... Nefes alamıyor öksürüyor ağlıyor. İçim acıdı çocuğun haline istek mi kalır bende. Eşime kalktım dedim ki canım kalk git banyonu yap olmayacak böyle. Kıyameti kopardı, vay ben nasıl dermişim bunu, ne hakla söylermişim, küfretsem daha azmış, adabımla konuşacakmışım.
Dedim ki ya ne var bunda kötü bişey mi dedim, görüyorsun çocuğun halini bu halde nasıl yapalım daha uyumaz bu kız daha, saat gecenin 2.30 u. O erken kalkacağı halde bekliyomuşta bana noluyomuş, ben yumuşak davranıp alttan alıp diyecekmişim ki "canım çocuk uyandı nasıl halletsek ki acaba, hadi uyusun biraz bekleyelim"

Yani o kadar saçmaladı ve o kadar laf saydı ki bana üstteki yazdıklarım saydıklarının çerezi sadece. Çocuk acı çekerken o bir tarafını düşünüyo diye kızdım kovdum yataktan, bide onun için ayrı azar yedim, köpek gibi yalvarana kadar yüzüne bakmayacam falan dedi.

Öylede yapıyor şuan. Sabaha kadar uyumadık kızımla. Hiçbişey yemedim sıkıntıdan, migrenim tuttu, çocuk hem aç hem inliyor sızıdan, hastaneye götürmem lazım ama odun babası 5 kuruş bırakmamış ne yapıcam bilmiyorum.

Çok bunaldım gerçekten çok bunaldım. İstediklerinden fazlasını yapıyorum, çoğu kadının bilmediği, yapmadığı, çekindiği şeyleri bile yapıyorum ki memnun olsun. Ki oluyor da Ama biraz gecikme olsa, ara uzasa, ertelesek yada isteğim olmasa benden kötüsü yok, kendi işimi kendim görürüm diyor. Nefret ettirdi kendinden.

Ne yapayım akıl verin nolur.
Bence eşinizin hem hormonal hem de ruhsal sorunları var

X