Eşimin Yatak Baskıları...

Ben çocuğun daha rahat nefes alması için buhar makineleri var ya,soğuk buhar üflüyor,ondan kullanmanızı tavsiye ederim. Bronşit,larenjit vs tüm bu rahatsızlıklara iyi geliyor. Üzüldüm bebeğe:KK43:

Kocanız konusunu zaten yazmışlar arkadaşlar,ben de sinir oldum okurken:KK34:
"Dışarda kendini muhafaza etmek" lafına da ayrıca kızdım. Lütuf muymuş bu?!
Gelip gönlünüzü almadan kılınızı dahi kıpırdatmayın bence.Sonrası için de kendi isteklerinizi ön planda tutacak şekilde plan yapın ve uymasını isteyin.

Ya adetliyken yada lohusayken 'kısmen' yakınlaşmak istemesi bana anormal gelmedi. 40 gün boyunca hiç mi sevişmeyecekler. Adam arzuluyor demek ki. Bazı yorumlar (bu konuda) yapılan aşırı abartı geldi. Sanki adam karısının elini kolunu bağlayıp zorla tecavüz etmiş. Çocuk hastayken de çocuk orda ağlasın biz işimize bakalım dememiş uyuyana kadar bekleyelim demiş bu da anormal gelmedi. Tek normal olmayan eve geldiğinde grand tuvalet beklemesi. Hani gecelik giy dese anlayacam, yada bakımlı olmanı istiyorum dese. Ama başörtüsünü takmak ne alaka. Evde normalde başın kapalı mı oluyor konu sahibi? Zannetmiyorum ama.

Gerçekten şu an şoktayım zaten. Dün hastaneye gittiğim için cevap yazamadım ve hem bu kadar çok hem de bazılarının bu kadar vicdansız yorum yapması ne kadar garip.
Anlayışınız için çok teşekkür ederim. Herkes tesettür konusuna takmış fakat konu şu, ben normalde tesettürlüyüm ama evde başım açık eşofmandır taytttır kısakol sıfırkol hep böyle geziyorum. Bu gecelik mevzusunu bende konuştum onunla, dedim millet hep gecelik ister sen neden bunu istiyorsun. Bana dediği şey; senin evde kapalı halin yok ki zaten hep açıksın, sadece bir yere giderken süsleniyosun, benim için de güzel giyin bu yani.. Herkes yatakta tesettür fantezisi yaptığımızı sanmış ama bu kadar iğrenç bişeyi ne o teklif eder nede ben. Herkese gerçekten cevap vermem mümkün değil. Çünkü çoğu kişi bana ve eşime hatta anneliğime dair acımasız ibareler kullanmış.

Ben buraya derdimi kimseye anlatamadığım için yazdım. Bazıları o kadar eleştirmiş ki tek beklediğim sanki bu konuyu kızkardeşleri yazmış gibi empati yapmalarıydı.

Ben çocuğun daha rahat nefes alması için buhar makineleri var ya,soğuk buhar üflüyor,ondan kullanmanızı tavsiye ederim. Bronşit,larenjit vs tüm bu rahatsızlıklara iyi geliyor. Üzüldüm bebeğe:KK43:

Kocanız konusunu zaten yazmışlar arkadaşlar,ben de sinir oldum okurken:KK34:
"Dışarda kendini muhafaza etmek" lafına da ayrıca kızdım. Lütuf muymuş bu?!
Gelip gönlünüzü almadan kılınızı dahi kıpırdatmayın bence.Sonrası için de kendi isteklerinizi ön planda tutacak şekilde plan yapın ve uymasını isteyin.

Teşekkür ederim. Evet zaten 3 aydır buhar makinesiyle duruyoruz. Benim amacım da bu zaten. Her seferinde gidip alttan aldım ama şu an ne eve bakıyorum ne işe ne yemeğe. 2 gecedir ayrıyız ama hala inat etti gelmiyor özür için, bakalım ne kadar dayanacak kanepe köşelerinde...

Teşekkür ederim. Evet zaten 3 aydır buhar makinesiyle duruyoruz. Benim amacım da bu zaten. Her seferinde gidip alttan aldım ama şu an ne eve bakıyorum ne işe ne yemeğe. 2 gecedir ayrıyız ama hala inat etti gelmiyor özür için, bakalım ne kadar dayanacak kanepe köşelerinde...
Esin o kdr dindarsa.. yatak ayirmaninda caiz olmadigini biliyodur herhalde..

Küslüklerde yemek yapılmamasına biraz karşıyım ben. Evi yemeksiz bırakmayın derim. Ancak başka hiç bir şekilde muhatap olmayın tabii ki.

• Beğen
Reactions: H M
Gerçekten şu an şoktayım zaten. Dün hastaneye gittiğim için cevap yazamadım ve hem bu kadar çok hem de bazılarının bu kadar vicdansız yorum yapması ne kadar garip.
Anlayışınız için çok teşekkür ederim. Herkes tesettür konusuna takmış fakat konu şu, ben normalde tesettürlüyüm ama evde başım açık eşofmandır taytttır kısakol sıfırkol hep böyle geziyorum. Bu gecelik mevzusunu bende konuştum onunla, dedim millet hep gecelik ister sen neden bunu istiyorsun. Bana dediği şey; senin evde kapalı halin yok ki zaten hep açıksın, sadece bir yere giderken süsleniyosun, benim için de güzel giyin bu yani.. Herkes yatakta tesettür fantezisi yaptığımızı sanmış ama bu kadar iğrenç bişeyi ne o teklif eder nede ben. Herkese gerçekten cevap vermem mümkün değil. Çünkü çoğu kişi bana ve eşime hatta anneliğime dair acımasız ibareler kullanmış.

Ben buraya derdimi kimseye anlatamadığım için yazdım. Bazıları o kadar eleştirmiş ki tek beklediğim sanki bu konuyu kızkardeşleri yazmış gibi empati yapmalarıydı.
anlamazlar arkadaşım, buradan kimse kız kardeşin gibi filan empati yapmaz, yapamaz.. en son yazılacak şeyi en baştan yazarlar, giderler genelde o yüzden ne yaşadığını ne hissettiğini tek sen bilirsin ve tek sen çözebilirsin..

eşi rahatsız ki burda paylaşma gereği duymuş dimi. belli ki o da farkında kocasının rahatsız durumunun. yoksa bize ne onların fantezi anlayışından isterse amuda kalkıp beklesin kocasını. çoğu kadının bilmediği şeyleri bile yaptım demesi başlı başına garip. bu detayı vermesi bile saçma ne biliyorsun ki çoğu kadının bilmediğini her erkeğin aynı fantezisimi var ne biliyorsun ki. birde üstüne azgınlığını vurgulayıp yetemediğini söylüyorsun resmen. en çok takıldığım adamın bencil olması 2 günde bir maalesef çok mümkün değil kadının ay hali 2 gün sürmüyor dimi. birde üstüne hakaret duyup gururunu kırmasına izin vermek çok ama çok yanlış. valla benim çocuğum hasta olsa ne benim gözüm nede kocamın gözü dünyayı görmez. bu çok büyük şuursuzluk. evlilik sadece cinsellik üzerine kurulu değildir. hayat cinsellikten ibaret değildir. herşeye susa susa cinsellik üzerine kurulu bir evlilik yaşarsın işte. ne hislerine ne hastalığına önem verilir. sen ne olursun sonunda sadece cinsel bir obje.[/QUOTE

Yanlış anlaşılma var burda, şöyle söyleyim, benim eşimle yaşadığımız hayat herkeste var sanıyodum ilk zamanlar. Soruyodum mesela en normal bişeyi bile, bunu da yapan varmıdır diye, ama sonra gerek bu tarz yerlerde okuduklarım, gerek çevremden duyduğum bazı şeyler beni "demek ki her erkek aynı şeyi istemiyor her kadında aynı şeyi bilmiyor" diye düşündürdü. Çoğu şeyi yaptım dememin sebebini anlamamışsınız, ben herşeyi yaparsam kocamın gözü benden başkasını görmez diyerek fazla şımartma gafletine düştüm demek istemiştim

Bir insan her gün cinsel istek nasıl duyabilir ya? Ben bunu da anlamıyorum, bence ilaç kullanıyordur. Normal değil çünkü.
Ve gerçekten konu sahibi eşinizi siz bu hale getirmişsiniz. Anladım ben bunu, Çocuk hasta evde para yok belki bronşit onu daha kötü yapacak Allah korusun, ama siz dıdısının dıdısı ölmüş diye aramak için bahane arıyorsunuz. Ve normal konuşmadı diye şikayet ediyorsunuz!
Yazıklar olsun ya, doğurduysanız lütfen bakın. 3 ay bir çocuk nasıl bronşit olabilir Allah aşkına? Annesiniz siz, kocanın uçkurundan önce o çocuğu düşünmeniz gerek. Yazık.

Eleştiri yaparken sınırlarınızı bilin! Burada ben farklı bir konu açtım anneliğimi sorgulama lüksünüz yok! Doğurduğum gibi bakıyorum merak etmeyin, 3 aydır hastane köşelerinde ne çektiğimizi biz biliyoruz. Benim kızımda alerjik bronşit var ve 3 aydır kullanmadığımız hava ilaç kalmamış, bilip bilmeden pc başından kafanıza göre yorum yapmak çok kolay sanırım.

Nasıl bir insan bu ya? Tesettür, makyaj falan. Siz de her 2 güne bir üşenmeden, bıkmadan, yorulmadan tamam diyorsunuz. Çok yüz vermişsiniz, astarını istiyor. İflah olmaz bu adam. Çocuk hastayken bile bu şekilde davranıyorsa... İşiniz çok zor ama bence suçlu sizsiniz. Herşeye tamam demek değildir eşi mutlu etmek.

Allah şifa versin ama bu konuyla o çok farklı. Allah korusun kızınız çok kötüleşse ve evde bir lira bile para yoksa siz kavga ettiğiniz eşinizi inada bindirip yine de aramasanız ama sonra barışmak için başkasının dıdısının dıdısı ölmüş diye arayıp bir de yüz vermedi deseniz sizce de normal bir anne mi olursunuz?

Her detayı anlatmayınca neden bu kadar yanlış anlama oluyor gerçekten anlamıyorum, ben eşime cenaze haberini vermek için aradım evet ama çocuğu hastaneye götüreceğimi 5 kuruş bırakmadığını ondan nefret ettiğimi söylediğimi de anlatmamı ister misiniz?

özel hayatınızla ilgili pek yorum yapamayacagım ama evladınız için başka doktor mu araştırsanız hastalıgına çara belki başka bir doktorun tedavisi de olabilir.

özel hayatınızla ilgili pek yorum yapamayacagım ama evladınız için başka doktor mu araştırsanız hastalıgına çara belki başka bir doktorun tedavisi de olabilir.

Alerji drmuz var bugünde ona götürücem ama uyuyor çocuk kaldırmayada kıyamadım.

Her detayı anlatmayınca neden bu kadar yanlış anlama oluyor gerçekten anlamıyorum, ben eşime cenaze haberini vermek için aradım evet ama çocuğu hastaneye götüreceğimi 5 kuruş bırakmadığını ondan nefret ettiğimi söylediğimi de anlatmamı ister misiniz?
ayrıntı vererek anlatsanız hiç fena olmaz.. sanırım sizin sorununuz bu, yeterince net değilsiniz belki de kendinizi ifade edemiyorsunuz eşinize ve çevreye karşı..

Bunu en başta soyleuwcektin yada konuyu açıp gitmeyecektin herkes fikrini dusuncesini bazilarida tahmini yazdı sizin konunuz için

Şimdi bana dönüp diyeceksin çocuğum hasta nasıl bakayım burda olayım sürekli filan o zaman acmayacaktin !

konu sahibinin uzerine cok fazla grlinmis.kadin kocasini cekistirmeye grlmemiski fikir almaya grlmis..illa kocasini mi kotulemeli elestirenlere bravo drmrli? eşi sonucta..
size grlince esinizin yapisi bu malesef.. bazi kadinlar arzulanmayi ister bazilari tam tersini) bebeginizede cok gecmis olsun

Eşiniz çok gamsız benim anladığım çok ufak öksürüğü olsa bizimkilerin günlerce birbirimizden uzak kalitiz biz

Sende buna dur demedigjn için adam artık normal sanıyor

Normal olmadığını insanların böyle durumlarda canlarindan bı parca olan çocukları onemsemesi gerektiğini anlatabilirseniz anlatın .

Alerjik bronsitse eğer evde sürekli temizlik yapmanız gerekiyor çocuğunuzun üzerine battaniye ortmeyin kılıf geçirmeden carsaflarini battaniyeleri o her gün silkeleyin yatak akarı ve tozu gece tıkar

Polar vs uzak tutun halilarinizi supurun sürekli

Kokular bile etkiliyor gerekirse kokulu parfumlu şeyler kullanmayın

Daha bı çok şey var ilaç eşliğinde bunlarda dikkat ederseniz öksürüğü hafifler ve geçer inşallah

Kocanizin ipi kopmuş yokuş aşağı gidiyor siz çocuğunuza bakın

Geçmiş olsun

Eleştiri yaparken sınırlarınızı bilin! Burada ben farklı bir konu açtım anneliğimi sorgulama lüksünüz yok! Doğurduğum gibi bakıyorum merak etmeyin, 3 aydır hastane köşelerinde ne çektiğimizi biz biliyoruz. Benim kızımda alerjik bronşit var ve 3 aydır kullanmadığımız hava ilaç kalmamış, bilip bilmeden pc başından kafanıza göre yorum yapmak çok kolay sanırım.

İşte sorun bu zaten, 3 aydır hastane köşelerinde geziyorsanız, o çocuk öksürdüğünde eşinizin sizden önce kalkıp ne oldu diye telaşlanması gerekmezmi? Yine tıkandımı ne oldu hemen hastaneyemi götürsek demesi gerekmezmi?
Acaba geri ne zmn gelirsinizde sevişmeye devam ederiz diye beklemesi çokmu normal?
Kusura bakmayın adamın babalığını sorgulayamıycam ama belliki bitşeyler eksik!

X