- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.729
- Konu Sahibi uykusuzgibi
Ne alaka yahu adam kendi söylüyormuş yorumları okuyun önce bi...bizde o zaman eşleri çok istekli olanlar için hep dışarda başkalarına bakıp sonra karılarına mı gittiklerini düşünmeliyiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alaka yahu adam kendi söylüyormuş yorumları okuyun önce bi...bizde o zaman eşleri çok istekli olanlar için hep dışarda başkalarına bakıp sonra karılarına mı gittiklerini düşünmeliyiz?
Söyle söyleMerak edene direk ben söylerim canım sorun yok
Saklım gizlim yoktur.
Dinci demem gerekiyordu. Günümüz dincilerinin profili aynı bu şekilde.Ne alakası var dindarlıkla??
eşim bana böyle bi cümle kursa direkt boşanırımeşin kendini dısarda muhafaza edip
eve gelince seni hazır bulmak istediğini mi söyledi
Haaaah. Çok süper. Emin’im çok düşündün bu yorumu yapmak içinEsin kuma getirsin. Biriniz evin isini yapar, cocuga bakar, oburu adama hazirlanir. Obur gun de tam tersi olur.
Ay öyle demeyin yaBir insan her gün cinsel istek nasıl duyabilir ya? Ben bunu da anlamıyorum, bence ilaç kullanıyordur. Normal değil çünkü.
Ve gerçekten konu sahibi eşinizi siz bu hale getirmişsiniz. Anladım ben bunu, Çocuk hasta evde para yok belki bronşit onu daha kötü yapacak Allah korusun, ama siz dıdısının dıdısı ölmüş diye aramak için bahane arıyorsunuz. Ve normal konuşmadı diye şikayet ediyorsunuz!
Yazıklar olsun ya, doğurduysanız lütfen bakın. 3 ay bir çocuk nasıl bronşit olabilir Allah aşkına? Annesiniz siz, kocanın uçkurundan önce o çocuğu düşünmeniz gerek. Yazık.
Dogumdan hemem sonrami istedo lohusaykenHamileyken bile son 2 haftaya kadar geri çevirmedim ki zaten, doğumdan sonra da tam olmasa da yine de onuno halde yollamadım işe ama işte...
Allah şifa versin ama bu konuyla o çok farklı. Allah korusun kızınız çok kötüleşse ve evde bir lira bile para yoksa siz kavga ettiğiniz eşinizi inada bindirip yine de aramasanız ama sonra barışmak için başkasının dıdısının dıdısı ölmüş diye arayıp bir de yüz vermedi deseniz sizce de normal bir anne mi olursunuz?Ay öyle demeyin ya
Kendimi kötü hissediyorum
Benim kızım da anasınıfına başladı başlayalı hasta
3,5 aydır ne çekiyoruz bir bilseniz
Kaç çocuk druna gittik bilmiyorum
Kullandığımız ilacın haddi belli değil
İki hafta okula göndermiyorum
Tam toparlanıyor seviniyorum
Ertesi hafta yine başa dönüyoruz
Birde pimpirikliyim biraz
Az ateşi çıksa tutuşuyorum resmen
Geçen hafta hastanede yatırdık
Eşimle bende grip olduk