Eşimin Yatak Baskıları...

Ulan pislik herif hadi karina cephe aldin. O senden olma karindan doğma tohumunun ne suçu var. Bre vicdansız! :mad: kesinlikle geri adim atmayın. Siz de ayni onun gibi davranın.. eşine sadik olan tüm kalbiyle onu kucaklayan insan asla Disarda kendimi muhafaza ediorum vs.. BILE demez.

Ben tesettür e takıldım burda tuhaf geldi yani .. neden gecelik değilde tesettür .. Yani sen niye dışarı çıkacakmış gibi giyinesin ki ?? Asıl konu bu değil tabi .. Eşiniz fazlasıyla bencil .. Herşey bumu evlilikte tamam önemli de bu kadar olmamalı ..

O istegi azaltan bitkiler vardir belki aktarlarda. Bitkisel urunlerin faydasi olmazsa doktora gidin hormonlari anormaldir belki bilemiyorum.

Gidip kocamı öpeyım ..tövbe ya rabbım ne adamlar var ya. Çocuğumuz çok hareketli son 2yıldır nerdeyse ayda 1ancak oluyor ne onda ne bende hal kalmıyor. Isteksızlık degıl tam bıseyler olacakken gulusup haydı uyuyalım diyoruz falan:) ama sorun etmiyoruz bu durumu. Bırkac aydır haftaya bır falan düştü. Söz konusu çocukken akan sular duruyor hele ki hastayken moral falan kalmıyor. Sapık gibi ne öyle kavga kıyamet

Ya bebekle cok zor ki bu isler.
Yorgunluk,uykusuzluk,zamansizlik firsatsizlik.. bebegin uyumamasini ve ikide bir uyanmasini birak.. insanda istek olmuyo ki..benim de bebegim var 12de 1de anca uyur ve 1saate en gec uyanir .Gecede 7 8 kez uyaniriz.. . 2gunde bir cok fazla bile bence.. biz ayda 1 2 olursa ne iyi diyoruz esimle. Ya yazik bebege uzuldum size uzuldum.. cocuk hastayken adama bakin ya.
Ne dusunurse dusunsun. Kendini de zar zor muhafaza ediyosa etmesin eger insanliktan cikcaksa. Naparsa yapsin.. siz kole degilsiniz.

Bir insan her gün cinsel istek nasıl duyabilir ya? Ben bunu da anlamıyorum, bence ilaç kullanıyordur. Normal değil çünkü.
Ve gerçekten konu sahibi eşinizi siz bu hale getirmişsiniz. Anladım ben bunu, Çocuk hasta evde para yok belki bronşit onu daha kötü yapacak Allah korusun, ama siz dıdısının dıdısı ölmüş diye aramak için bahane arıyorsunuz. Ve normal konuşmadı diye şikayet ediyorsunuz!
Yazıklar olsun ya, doğurduysanız lütfen bakın. 3 ay bir çocuk nasıl bronşit olabilir Allah aşkına? Annesiniz siz, kocanın uçkurundan önce o çocuğu düşünmeniz gerek. Yazık.

Esiniz afedersiniz ama tam höduk. Yahu bebeginiz kac aylik ? Heralde logusa depresyonuna esiniz girmis ve cikamamis..ilk cocukta erkek cocuktan beter oluyo huy degistiriyo zaten.
Ayy gicik oldum!! Ama bide tavsiyem valla bi 10 dk icinde bile heycan dolu iliski olup bitebilir. Her an heryerde olabilir bu is icin hazirlan yataga git ohoo o zaman tabi cocuk uyanir.. bide zaten uyanmis cocukla siz napabilirsiniz ? Erkeklerrr !!

Bir insan her gün cinsel istek nasıl duyabilir ya? Ben bunu da anlamıyorum, bence ilaç kullanıyordur. Normal değil çünkü.
Ve gerçekten konu sahibi eşinizi siz bu hale getirmişsiniz. Anladım ben bunu, Çocuk hasta evde para yok belki bronşit onu daha kötü yapacak Allah korusun, ama siz dıdısının dıdısı ölmüş diye aramak için bahane arıyorsunuz. Ve normal konuşmadı diye şikayet ediyorsunuz!
Yazıklar olsun ya, doğurduysanız lütfen bakın. 3 ay bir çocuk nasıl bronşit olabilir Allah aşkına? Annesiniz siz, kocanın uçkurundan önce o çocuğu düşünmeniz gerek. Yazık.
Ay öyle demeyin ya
Kendimi kötü hissediyorum
Benim kızım da anasınıfına başladı başlayalı hasta
3,5 aydır ne çekiyoruz bir bilseniz
Kaç çocuk druna gittik bilmiyorum
Kullandığımız ilacın haddi belli değil
İki hafta okula göndermiyorum
Tam toparlanıyor seviniyorum
Ertesi hafta yine başa dönüyoruz
Birde pimpirikliyim biraz
Az ateşi çıksa tutuşuyorum resmen :110:
Geçen hafta hastanede yatırdık
Eşimle bende grip olduk
Perişanlık diz boyu ama şimdi iyi diye seviniyorum
Okula gidicek yine hasta olucak diye stresten uçukladı dudaklarım:silah:

Ay öyle demeyin ya
Kendimi kötü hissediyorum
Benim kızım da anasınıfına başladı başlayalı hasta
3,5 aydır ne çekiyoruz bir bilseniz
Kaç çocuk druna gittik bilmiyorum
Kullandığımız ilacın haddi belli değil
İki hafta okula göndermiyorum
Tam toparlanıyor seviniyorum
Ertesi hafta yine başa dönüyoruz
Birde pimpirikliyim biraz
Az ateşi çıksa tutuşuyorum resmen :110:
Geçen hafta hastanede yatırdık
Eşimle bende grip olduk
Perişanlık diz boyu ama şimdi iyi diye seviniyorum
Okula gidicek yine hasta olucak diye stresten uçukladı dudaklarım:silah:
Allah şifa versin ama bu konuyla o çok farklı. Allah korusun kızınız çok kötüleşse ve evde bir lira bile para yoksa siz kavga ettiğiniz eşinizi inada bindirip yine de aramasanız ama sonra barışmak için başkasının dıdısının dıdısı ölmüş diye arayıp bir de yüz vermedi deseniz sizce de normal bir anne mi olursunuz?

X