Eşimin Yatak Baskıları...

tüm sayfaları okumadım evet sadece soruyu okudum ama soruda da adam kalkıp ben başkalarına bakıp bakıp sana geliyorum dememiş ki kendimi muhafaza ediyorum demiş belki kötü düşüncelerden, çevremdeki kadınlara bakmaktan kendimi koruyorum demek istedi??
Cevremdeki kadinlara bakmaktan koruyorum demek de kotu bir cumle zaten. Adamin icinde surekli bir dürtü var demekki. Bu normal bisey mi? Ben simdi esime " Senin icin cevremdeki erkeklere bakmaktan kendimi alikoyuyorum" desem boşaniriz net. Hicbir erkek boyle bir cumleyi kaldirmaz. Peki biz kadinlar neden kaldiriyoruz??? Erkek egemen toplumun dayatmalarina o kadar alismisiz ki herseyi normal goruyoruz. Adam acikca sapik iste. Bunun baska bir aciklamasi olamaz. Sapik adamin da vebali alinmaz. Cocuk hasta nefes alamiyo, adam daha seyinin derdinde. Ne vebali Allah askina.

Pardon da iykk ne ?
Yani mesajı görünce dayanamadim yazdım. Ne kadar tanıyorsunuz da iykk 'lik duruma geldiniz ?
Yanlış tavır bence
cocugunu dovdugu gunden beri benim icin de iyyk hatta daha beteridir
kendi gelip anlatti burda daha 2.5 yasindaki bebegini dovdugunu
o yuzden ne deseler haklilar , iykk da denir boyk de denir
bence boyleleri bu sekilde protesto edilmeli ki belki hatalarini anlar ve ufacik bebege vurmazlar

Cevremdeki kadinlara bakmaktan koruyorum demek de kotu bir cumle zaten. Adamin icinde surekli bir dürtü var demekki. Bu normal bisey mi? Ben simdi esime " Senin icin cevremdeki erkeklere bakmaktan kendimi alikoyuyorum" desem boşaniriz net. Hicbir erkek boyle bir cumleyi kaldirmaz. Peki biz kadinlar neden kaldiriyoruz??? Erkek egemen toplumun dayatmalarina o kadar alismisiz ki herseyi normal goruyoruz. Adam acikca sapik iste. Bunun baska bir aciklamasi olamaz. Sapik adamin da vebali alinmaz. Cocuk hasta nefes alamiyo, adam daha seyinin derdinde. Ne vebali Allah askina.
Adam sapıktır değildir bunu bilemeyiz bizi de ilgilendirmez ama benim orada değinmek istediğim konu bu değil; buraya yazılan düşünceleri hafife alıyoruz bunu soran kadın belki psikopat belki ruh hali bozuk sırf bu yorumlar sebebiyle belki işin içinden çıkamayacak noktalara gelecek ? Ben bunun vebalinden bahsediyordum

Aldatsa yine iyi. Elaleme taciz tecavuz etmesin de. Boylesinden hersey beklenir.
Konu sahibinin tek takıldığı başka kadınlara ilgi duymasın korkusu ben ihtiyaçlarını gidereyim gerisi umurumda değil. Eminin mi akşam özrünü dileyip kocasını ödüllendirecek.

Ben burda adamı ya da kadını savunmuyorum sizin yaptığınız bir yoruma cevap yazmak da bu konu hakkında fikir beyan etmektir , ucu açık bir cümle evet ama burda işte insanların niyetleri ortaya çıkıyor ve belki sizin ve sizin gibilerin yaptığınız yanlış yönlendirmelerden ötürü bu kadının yuvası dağılacak ya da kadın cinayetine kurban gidecek ?
Hey Allahım ne yapalım peki bu işkenceye katlanmaya devam et, sesini sakın çıkarma mı diyelim? Ben boşan dedim mi hayır, sert sert konuş dedim mi hayır! Tavrını koy bu köleliğe devam etme dedim.
Ne diye yuvasını yıkmaya uğraşayım. Cinayet konusuna girmiyorum bile!
O kadar yorumun içinde beni seçmenizdeki amaç ne?
Ha yazdığım yoruma cevap yazmak polemiğe giriyor site kuralı bilin bunu ki polemik amaçlı yazmışsınız.

Gerçekten biraz özel bi konu, nasıl başlayacağımı neler yazacağımı bilmiyorum. Evliliği pekmez sananlardanım galiba.
Biraz uzun olacak çünkü o kadar doluyum ki.

Derdim şu; 3.5 senedir evliyiz ve çevremdeki diğer evli olan arkadaşlarıma nazaran gayet iyi giden cinsel hayatımız vardı. Ama şu son 1 senedir öyle zannediyomuşum meğerse dedim. Şöyle ki ne zaman bugün değil yarın olsun desem, adetliyken kısmi şekilde yaklaşmasam, 3-4 günden fazla onu istemesem kavga kıyamet kopuyor, ne bakımsızlığım ne ilgisizliğim ne isteksizliğim kalmıyor herşeyi yüzüme vuruyor bu adam. İstiyo ki 2 günde bir hazırlanayım, ama öyle açık saçık değil, misafirliğe hazırlanır gibi makyaj tesettür falan. Yapamadığım zamanlar çok oldu, kızım var ve durmuyor genelde ve yüzlerce kez çok şiddetli kavgalar yaşadık hep.

Her seferinde alttan aldım özür diledim uygun dille konuştum hatta en son büyük kavgamızda bende insanım heveslerim var dedim, ki kendisi hep işten gelir pijamayı çeker oturur ama ben kadın olduğum için böyle bir lüksüm yok. Çünkü beyimiz dışarıda kendini o kadar muhafaza ediyormuş eve gelince beni hazır halde bulmak istemesi çok normalmiş. Tamam normalde benimde kadın olarak eşimi şık halde istemem anormal mi? Neyse dedim konuştuk güzelce bunu da hallettik. Dün akşam yine yaklaşmak istedi, bugün misafirim olduğu halde hazırlık yapmam gerekirken geri çevirmedim. Zar zor çocuğu uyuttum ki 3 aydır kızım bronşit nefes alamıyor akşam 2 defa hava vermişim sırf rahat uyusun diye, çocuk bu ya 1 saat sonra geri uyandı tam yarısında... Nefes alamıyor öksürüyor ağlıyor. İçim acıdı çocuğun haline istek mi kalır bende. Eşime kalktım dedim ki canım kalk git banyonu yap olmayacak böyle. Kıyameti kopardı, vay ben nasıl dermişim bunu, ne hakla söylermişim, küfretsem daha azmış, adabımla konuşacakmışım.
Dedim ki ya ne var bunda kötü bişey mi dedim, görüyorsun çocuğun halini bu halde nasıl yapalım daha uyumaz bu kız daha, saat gecenin 2.30 u. O erken kalkacağı halde bekliyomuşta bana noluyomuş, ben yumuşak davranıp alttan alıp diyecekmişim ki "canım çocuk uyandı nasıl halletsek ki acaba, hadi uyusun biraz bekleyelim"

Yani o kadar saçmaladı ve o kadar laf saydı ki bana üstteki yazdıklarım saydıklarının çerezi sadece. Çocuk acı çekerken o bir tarafını düşünüyo diye kızdım kovdum yataktan, bide onun için ayrı azar yedim, köpek gibi yalvarana kadar yüzüne bakmayacam falan dedi.

Öylede yapıyor şuan. Sabaha kadar uyumadık kızımla. Hiçbişey yemedim sıkıntıdan, migrenim tuttu, çocuk hem aç hem inliyor sızıdan, hastaneye götürmem lazım ama odun babası 5 kuruş bırakmamış ne yapıcam bilmiyorum.

Çok bunaldım gerçekten çok bunaldım. İstediklerinden fazlasını yapıyorum, çoğu kadının bilmediği, yapmadığı, çekindiği şeyleri bile yapıyorum ki memnun olsun. Ki oluyor da Ama biraz gecikme olsa, ara uzasa, ertelesek yada isteğim olmasa benden kötüsü yok, kendi işimi kendim görürüm diyor. Nefret ettirdi kendinden.

Ne yapayım akıl verin nolur.

Allah sabır versin

Hey Allahım ne yapalım peki bu işkenceye katlanmaya devam et, sesini sakın çıkarma mı diyelim? Ben boşan dedim mi hayır, sert sert konuş dedim mi hayır! Tavrını koy bu köleliğe devam etme dedim.
Ne diye yuvasını yıkmaya uğraşayım. Cinayet konusuna girmiyorum bile!
O kadar yorumun içinde beni seçmenizdeki amaç ne?
Ha yazdığım yoruma cevap yazmak polemiğe giriyor site kuralı bilin bunu ki polemik amaçlı yazmışsınız.
Sizi seçmedim cevap yazacakken yazdığınızı görüp sinirlendim bu yüzden cevaben yazdım neyse herkes istediğini düşünmekte ve yazmakta özgürdür ben meramımı ilettiğimi düşünüyorum iyi günler

Adam sapıktır değildir bunu bilemeyiz bizi de ilgilendirmez ama benim orada değinmek istediğim konu bu değil; buraya yazılan düşünceleri hafife alıyoruz bunu soran kadın belki psikopat belki ruh hali bozuk sırf bu yorumlar sebebiyle belki işin içinden çıkamayacak noktalara gelecek ? Ben bunun vebalinden bahsediyordum
Yok yahu. Kadin kocasini bile aramis yoklamis hala tavir yapiyor mu yapmiyor mu diye. Neyin icinden cikamayacak??? O kadar hassas olsa zaten bu yapilanlardan sonra simdi cok kotu durumda olmasi gerekirdi.

Gerçekten çok ama çok zor bir durum içine düşmüşsünüz. İnsanın çocuğu hastayken gözü başkasını veya başka bir şeyi görmez, biz hasta olduğumuzda anne babamız saniye yanımızdan ayrılmazdı, aynı odada yatardılar ki bir problem olursa anında müdahale etsinler diye. Eşiniz çok bencil.. İnsanın yavrusundan kıymetli ne olabilir ki. Ayrıca sizi cinsel obje olarak görüyor, aşırı çirkin bir durum. Büyük konuşmak istemiyorum ama benim ilerde eşim böyle davransa anında tiksinirdim evliliği devam ettiremezdim. Allah yardımcın olsun: (

boşvern aşağılasın.. yönetim gerekeni yaptı. yazık tek diyeceğim kelime budur.
insanların hayatları ve yaşadıkları yaptıkları yanlışlari ile rencide ederek aşagılayarak ve hakaret ederek mutlu oluyorlar tatmin oluyorlar.. asıl acınacak olan kendileri bilmiyorlar..
Çocuğunuzu dovmeniz
cocugunu dovdugu gunden beri benim icin de iyyk hatta daha beteridir
kendi gelip anlatti burda daha 2.5 yasindaki bebegini dovdugunu
o yuzden ne deseler haklilar , iykk da denir boyk de denir
bence boyleleri bu sekilde protesto edilmeli ki belki hatalarini anlar ve ufacik bebege vurmazlar
Bebeğini mi dövmüş ?
:KK43:(((
Ben yinede iyk biyk demem , zaten allah cezasını vermiş ki küçücük bir bebeğe el kaldırma acizliginde bulunmuş.

Psikolojisi mi bozuk acaba ?

Kaçıncı üyelik , insanları kandirdigi carti curtu beni bağlamaz.
Ben sadece tanımadığı bi insana neden iyk ?
Gelip burda kendilerini deşarj ediyorlar sanki.

Gerçekten biraz özel bi konu, nasıl başlayacağımı neler yazacağımı bilmiyorum. Evliliği pekmez sananlardanım galiba.
Biraz uzun olacak çünkü o kadar doluyum ki.

Derdim şu; 3.5 senedir evliyiz ve çevremdeki diğer evli olan arkadaşlarıma nazaran gayet iyi giden cinsel hayatımız vardı. Ama şu son 1 senedir öyle zannediyomuşum meğerse dedim. Şöyle ki ne zaman bugün değil yarın olsun desem, adetliyken kısmi şekilde yaklaşmasam, 3-4 günden fazla onu istemesem kavga kıyamet kopuyor, ne bakımsızlığım ne ilgisizliğim ne isteksizliğim kalmıyor herşeyi yüzüme vuruyor bu adam. İstiyo ki 2 günde bir hazırlanayım, ama öyle açık saçık değil, misafirliğe hazırlanır gibi makyaj tesettür falan. Yapamadığım zamanlar çok oldu, kızım var ve durmuyor genelde ve yüzlerce kez çok şiddetli kavgalar yaşadık hep.

Her seferinde alttan aldım özür diledim uygun dille konuştum hatta en son büyük kavgamızda bende insanım heveslerim var dedim, ki kendisi hep işten gelir pijamayı çeker oturur ama ben kadın olduğum için böyle bir lüksüm yok. Çünkü beyimiz dışarıda kendini o kadar muhafaza ediyormuş eve gelince beni hazır halde bulmak istemesi çok normalmiş. Tamam normalde benimde kadın olarak eşimi şık halde istemem anormal mi? Neyse dedim konuştuk güzelce bunu da hallettik. Dün akşam yine yaklaşmak istedi, bugün misafirim olduğu halde hazırlık yapmam gerekirken geri çevirmedim. Zar zor çocuğu uyuttum ki 3 aydır kızım bronşit nefes alamıyor akşam 2 defa hava vermişim sırf rahat uyusun diye, çocuk bu ya 1 saat sonra geri uyandı tam yarısında... Nefes alamıyor öksürüyor ağlıyor. İçim acıdı çocuğun haline istek mi kalır bende. Eşime kalktım dedim ki canım kalk git banyonu yap olmayacak böyle. Kıyameti kopardı, vay ben nasıl dermişim bunu, ne hakla söylermişim, küfretsem daha azmış, adabımla konuşacakmışım.
Dedim ki ya ne var bunda kötü bişey mi dedim, görüyorsun çocuğun halini bu halde nasıl yapalım daha uyumaz bu kız daha, saat gecenin 2.30 u. O erken kalkacağı halde bekliyomuşta bana noluyomuş, ben yumuşak davranıp alttan alıp diyecekmişim ki "canım çocuk uyandı nasıl halletsek ki acaba, hadi uyusun biraz bekleyelim"

Yani o kadar saçmaladı ve o kadar laf saydı ki bana üstteki yazdıklarım saydıklarının çerezi sadece. Çocuk acı çekerken o bir tarafını düşünüyo diye kızdım kovdum yataktan, bide onun için ayrı azar yedim, köpek gibi yalvarana kadar yüzüne bakmayacam falan dedi.

Öylede yapıyor şuan. Sabaha kadar uyumadık kızımla. Hiçbişey yemedim sıkıntıdan, migrenim tuttu, çocuk hem aç hem inliyor sızıdan, hastaneye götürmem lazım ama odun babası 5 kuruş bırakmamış ne yapıcam bilmiyorum.

Çok bunaldım gerçekten çok bunaldım. İstediklerinden fazlasını yapıyorum, çoğu kadının bilmediği, yapmadığı, çekindiği şeyleri bile yapıyorum ki memnun olsun. Ki oluyor da Ama biraz gecikme olsa, ara uzasa, ertelesek yada isteğim olmasa benden kötüsü yok, kendi işimi kendim görürüm diyor. Nefret ettirdi kendinden.

Ne yapayım akıl verin nolur.
Ya cnm Allahaskina yuz verme kocana.defolsun gitsin onu bu hale sen getirdin bak 10 yillik evliyim iki kizim var.cocuk dedinmi akan sular durur.git kendine or.....bul de.tobe tobe onebicim baba ya! cok sinirlendim kendini muhafaza ediyormus etme de tutan mi varvseni.
Ezdirme kendini ya istemiyosan istemiyorum de sen onun kolesimisin.dinimizdede boyle birsey yok senin kocan kudurmus afedersin seytan in esiri olmus.o kopariyorsa sende kopar kiyameti bagir cagir hakkini ara.babalikmi bu be.benimesim sabaha kadar cocuk sallayup ise giderdi hastayken bile uyuyamaz.ben cocuga cok acidim cagir anneni kv falan yardim etsinler.yazik cocuguna sana.uykusuz perisan kadin nasil sevisecek mis ya.
Lutfen eslerinize yuz vermeyin nerde duracaklarini bilsinler.bizler sisme kadin degiliz heralde evlenince seks kolesi saniyorlar kadinlari.ne bu be erkeklik oluyor ben kadinlara bakmiyorum seni aldatmiyorum sende hakkini ver.sacmaliga bak ya cok sinirlendim ya o kocsni varya napmak lazim terketmek tek yol bu.bu adamla sevismeyin konusmayin ilgilenmeyin.cocugunuza odaklanin o cok daha onemli.birakin ne hali varsa gorsun boyle adamlara cocuk dogurmayin kendinizi mahvetmeyin.Allah kocaniz olacak adami bildigi gibi yapsin.ssk ya gidin borc harc bulun bebeginizle ilgilenin..

En çok da çocuğa üzüldüm.Tıkanıyodur geceleri rahat nefes alamıyodur.Bazı erkekler gerçekten baba olucak tıynette değil.Allah o bebeğe yardım etsin.Güçsüz de bir annesi var çünkü.

Konu sahibi yanlış anlamazsanız siz bu durumdan şikayet ediyorsunuz ama kendi seks hayatınızı arkadaşlarınla kıyaslıyorsunuz , bizimki onlardan iyi sonucunu çıkarıyorsunuz.Ayrıca diğer üyeler eşinize olumsuz yorumlar yazınca "Hakkını yiyemem , bana öncelik verir." gibi şeyler yazıyosunuz.Yani bilemiyorum , acaba eşinize yeterince bildirmiyor musunuz halinizi? Eşiniz sizin de durumdan memnun olduğunuzu düşünüyo olabilir mi? Hani sadece o gecelik çocuk hasta olduğu için yapmak istemediğinizi düşündü belki de , genel bir sorun olduğunu anlayamıyo olabilir.Ayrıca konuştunuz mu karşınıza alıp?

X