Eşimin Yatak Baskıları...

kusura bakma da yemedi dimi bortubocek üyeliğinle açtığın son konuya neden cevap vermiyorsun
farklı yorumlar olsun diye farklı farklı üyelikler açıp KANDIRMAYA çalışıyorsun insanları

gizlenip saklanıyorsun eski üyeliklerindeki konulara cevap veremiyorsun

sen o çocuğu ne ara dövdün yaaa
Eclipsse Eclipsse majeste adlı 80. üyeliğinde açmışsın o konuyu
eşin çok iyi yapmış sen minicik yavruya vur adam öyle ağzı açık sana mı bakacak

şiddete karşıyım ama eşim çocuğumu dövse Allah korusun diyorum

İşe bak ya. Profesyonel şekilde sevişmesi bekleniyor kadından. Hazırlık yapması falan lazım. Tesettür makyaj vs her şey hazır olacak. Koca geri çevrilmeyecek. Ne kadar aşağılayıcı ve küçük düşürücü bir muamele.

En başından beri alttan aldığın ve gönlünü yapmaya çalıştığına göre sen de bunun vazifen olduğunu düşünüyorsun demek ki. Böyle bir adama isyan etmek, tavır almak için mantalitenin farklı olması lazım. Kafalar aynı kaldığı müddetçe bu sorunun bir çözümü olduğuna inanmıyorum ben.

Pardon da iykk ne ?
Yani mesajı görünce dayanamadim yazdım. Ne kadar tanıyorsunuz da iykk 'lik duruma geldiniz ?
Yanlış tavır bence
boşvern aşağılasın.. yönetim gerekeni yaptı. yazık tek diyeceğim kelime budur.
insanların hayatları ve yaşadıkları yaptıkları yanlışlari ile rencide ederek aşagılayarak ve hakaret ederek mutlu oluyorlar tatmin oluyorlar.. asıl acınacak olan kendileri bilmiyorlar..

benzer bir yorum yapacaktim siz yapmissiniz

aslinda bu konuda yazacagim cok fazla sey var ama yazip banlanmak istemiyorum , kimseyle polemige girmek istemiyorum

lutfen kadinlar olarak bilinclenin artik , herkesin inancina saygim sonsuzdur ancak biraz bilinc , biraz akil , biraz mantikli dusunun ve kendinize ve cocuklariniza bunlari yaptirmayin
Bunun inançla ilgisi ne ki ? İnanç dediğiniz İslamsa , bu bencilliğin orda yeri yok zaten.
Bu adamın ki sapıklık.

yemeyen birşey yok bak ben burdayım
kimseden utanacak sakınacak gizlenecek bir durumumda yok rabbime cok şükür Rabbim size yaşatmasın aynılarını inşallah.. düşmez kalkmaz bir allah.. insanların yaşadıkları ile ayıpları kusurları ile dalga gececek kadar hakaret edecek kadar küçülmedim çok şükür ..
Bak
burdayım işte yemediğim birşey yok hadi aşağıla ? hakaret et ? rencide et ? dalga gec ? geyik yap buyur
anlamıyorsun ya da anlamaza yatıyorsun
madem kaçmıyorsun neden 80 tane farklı üyelik açıyorsun zaten yasak

biz sana hep bunu soruyoruz korkaklar senin yaptını yapıyor izinsiz üyelikler açıyor

boşvern aşağılasın.. yönetim gerekeni yaptı. yazık tek diyeceğim kelime budur.
insanların hayatları ve yaşadıkları yaptıkları yanlışlari ile rencide ederek aşagılayarak ve hakaret ederek mutlu oluyorlar tatmin oluyorlar.. asıl acınacak olan kendileri bilmiyorlar..
Ama aynısını sende yapıyorsun

anlamıyorsun ya da anlamaza yatıyorsun
madem kaçmıyorsun neden 80 tane farklı üyelik açıyorsun zaten yasak

biz sana hep bunu soruyoruz korkaklar senin yaptını yapıyor izinsiz üyelikler açıyor
Izinsiz nasil oluo ya? Kazen bilir aboww.. kadin pro uye bide nasil olur?

Ama aynısını sende yapıyorsun
ben kimseyi kınamıyorum haddime değil kesinlikle öyle düşünmeyin ben burda konusunu görünce bayana yardımcı olmak adına yazdım ilk mesajıma bakarsanız eğer ki.. ama bazı kişiler beni kınadı aşağıladı hakaretler ettiler ben kimseden gizlenmiyorum saklanmıyorum.. her insan zor zamanlar yaşayabilir.. hatalar yanlışlar yapablir ama hiç bir insan
ıykk kelimesini hak etmez.. bunu yaparak egosunu tatmin edip insanları üzdüğü zaman eline ne geciyor bilemiyorum daha fazla birşeyler yazmak istemiyorum..

Kendisi donu beline çekip, tv karşısında yatarken eşinden süslenmesini, çekici olmasını bekleyen erkekler fazlasıyla çok.
Nasıl ki kendisi süslü olmasını bekliyorsa, karısı da onu o şekilde görmeli. En doğal hakkı..

Zamanında Kadı'nın huzuruna bir kadın çıkmış ve eşini boşamak istediğini belirtmis, sebep olarak ta bakımsız ve pis olmasını göstermis.
Kadı da kadını haklı bularak, boşanmaya hakkı oldugunu söyleyip, eşini uyarmış..

Yani taharetlenmeyi bile bilmeyen kıçı b.klu erkeklerin, karısından böyle birşey talep etmeden önce, kendi pisliğini temizlemesi lazım..
Herşey karşılıklı..
Ayrıca cinsellikte önemli olan kadının isteğini karşılayabilmek. Zira bir çoğu 2 dk içinde boşalip kum torbası gibi yığılıp kalıyordur..
:işsiz:
:super:
Aynen öyle sadece erkeğin gönlü hoş edilecek algısı çok yanlış. Kadının bu duruma hazırlanması erkekten daha önemli. Bir bilseler...

Kocanin beyni şeyinde sanirim.

Konustugu cumleler cok cahilce ve bencilce. Cocuk hasta, beyfendi uckur derdinde.

Memnun olsun diye herseyi yapmana gerek yok. Cinsel meta degilsin. Istedigin zaman istedigini yaparsin.

Ama suc sende fazla totosunu kaldirmissin.

EN ONEMLISI

Lutfen sana trip atip kustuyse barismak icin birsey yapma. Allah askina kopek olma kopek cek. Bu bir tabir yanlis anlama.

Lutfen küs kalamam deme. Gerekirse haftalarca kal. Ama taviz verme. Sen ayagina gidersen, ömrunce bunu devam ettirir.

Aslında biraz eksik anlattım belki. Hakkını yiyemem Ben onun isteklerini karşılarken oda aynı şekilde benim isteklerime cevap verdi. Memnuniyetimiz hep karşılıklı oldu hatta hep öncelik bana ait oldu. Ama iste bilmiyorum gerçekten kafam o kadar dolu ki ne desem onu bile bilmiyorum. Biraz önce nişanlı görümcemin kp vefat etmiş aradım haber verdim. Uzun bir sessizlik oldu, dedimki belki ölümlü dünya, herşey boş küs kalmayalım falan diyecek. Hala aynı düşünceleri taşıyor ne yazık ki. Ertelememe kızmamış ona akıl vermeme kızmış güya. Banyonu yap dediğim için kızmış. Düşünebiliyor musunuz
Aramanız bile hata. Kim haber verirse versin bırakın. Ya da mesaj yazsaydınız. Alttan almayın hatasını anlasın.

Bu herif siz bir süre daha istemezseniz sizi aldatır. Bu çok net.

Dışarıda kendini muhafaza ediyormuşmuş. Bütün kadınlar da onun üstüne atlıyor sanki. Cinsiyetçi densiz.

Sevmiyor sizi, o kadar diyorum.

Hanımlar rica ediyorum konu sahibesinin konusuna odaklanın, herhangi bir üyelikle kişisel meseleniz varsa bu topik yeri değil.
Majeste isimli üyelik yönetimden izinsiz 2. üyelik açmadı, kapattırtığı üyelikten de 2. üyeliğinden de haberimiz vardı, konu 2. üyelik olunca kimseye tolerans tanınmaz.
Siz inanmıyorsunuz diye elimizde kanıt olmadan da kalkıp üyeye sizlerin dediği gibi "yalancısın" diyemeyiz, üyenin kimliği belli kim olduğu belli.

Lütfen konuya odaklanın.

Yok öyle değil. Yani en azından öyle umuyorum. Lüks bir mekanda çalışıyor kendisi ve bakımda birbirleriyle yarışan kadınlar geliyor oraya. Dürüst olmak gerekirse kendimi o kadınlarla kıyaslayınca ben çok bakımsız ve paspal kalıyorum. Yani işte o kadınlara bakmayıp tamamen bana odaklandığını eve gelince 2-3 günde bir beni güzel giyinmiş halde bulmak istediğini söylüyor.
O kadınlara bakmıyor mi sizce sahiden ? Onlara hallenip sizde gideriyor isteğini. Bunun farkında değilmisiniz gerçekten.

Peki ne yapmalıyım sizce? Anlatıyorum konuşuyorum tartışıyorum. Kısır döngü haline geldi her ay aynı mesele... Çekip gideyim mi kızımla. Kendinizi benim yerime koyun. Her ay bu konu yüzünden kavga etseniz eşinizle, anneniz hasta olsa, maddi özgürlüğünüz olmasa, en ufak bi bıçak kesmesi yada el yakmasında bile aferin nasıl becerdin modunda suçlayıcı bir babanız olsa, her şeyden önemlisi depresyona yatkın ezik bir kişiliğiniz olsa siz ne yapardınız?
Evet normal değilim
Şartlarınız zor olabilir evet bunu çok iyi anlarım. Ayrılık da demem ama tavır koyun, ne halin varsa gör ben bu kadarım artık işine geliyorsa gelmiyorsa bildiğin yönteme baş vur deyin. Kimle ne uspiuyrsa yapsın o zaman. Böyle ömür geçmez ki yazık size.

X