Eşimin Yatak Baskıları...

evet ben kocamdan tokat yedim .. tokat yediğimi inkar etmedim
konu sahibine boşan annenin evinede git demedim...
evet ben eşimden tokat yedim ama eşim beni kendime getirmek için attı bana o tokatı gidip de yalvarmadm eşime.. haddini de bildirmemezlik yapmadım
sizin burda bunu acıklayarak beni küçük düşürmeye çalışmanıza hiç gerek yoktu herkes kendi işine baksın lütfen yazmayın ki yazarsanız da cevap vermeyeceğim..
insanları deşifre edip küçük düşürmek hayatlarını yüzlerine vurmak hoşunuza gidiyorsa buyrun etmeye devam edin.
burda insanları kandırarak sizin elinize ne geçiyor sahi tedavi olmadınız mı hala yoksa yazık yavrunuza bir daha el kaldırmadınız dimi

bu kadın lady marmelad iken medcezir diye ikinci üyelik alıp hepimizi oyaladı ve bin kez kib yaptık olmadı

sonra majeste oldu ve yeni bir üyelik daha aldı yine millet kim olduğunu ortaya çıkardı

en son da bu üyeliği ve yine farklı bir kimliğe büründü

ve ban yiyen yine biz hayat ne güzel :KK70:
torpilli zaar :dondurma:

burda insanları kandırarak sizin elinize ne geçiyor sahi tedavi olmadınız mı hala yoksa yazık yavrunuza bir daha el kaldırmadınız dimi
ben kimseyi kandırmıyorum bakın burdayım.. gerekeni yönetime bildireceğim siz konuşun.. bakın burdayım kimseden gizlendiğim saklandıgım gocundugum yok..
aşağılayın hakaret edin allah büyük.. ama kimseyi kınamayın olur mu allah kimseye yaşatmasın iyi günler..

Akrep burcu mu bu adam
Nefretlik tam.
Her konuda beklenti ve kavga beni irrite etse de cinsellikte milyon kat midem bulanır adamdan.
Fikirleri de iğrenç, kendini muhafaza etmek de neymiş,herkes açmış onu mu bekliyormuş.
Töbe

Nasıl yani çocuğunu mu dövdü lady marmaled annesi çocuğuna bakan ama sorunları olan miydi? Ordaki cocuk bebekti onu mu dövmüş gerci yaşı önemli değil insan el kadr bebeğe vurmamali

arkadasim boşa mi diyim ben olsam a....s.... da iste insanlari gaza getirmek dogru degil.burda verelim gazi aksam birbirlerine girsinler .bende biliyorum tatli tatli konusulmayacagini ama adam belliki odun harı verirsen yanar ama islatirsan kolay yanmaz:super:
bu adam zaten yeterince ıslanmış bence ne diyetim bilemedim :)

Akrep burcu mu bu adam
Nefretlik tam.
Her konuda beklenti ve kavga beni irrite etse de cinsellikte milyon kat midem bulanır adamdan.
Fikirleri de iğrenç, kendini muhafaza etmek de neymiş,herkes açmış onu mu bekliyormuş.
Töbe
Ülkem erkekleri çok çaresiz aciz pazarda bile kendilerini koruyamıyorlar :KK62:

ben kimseyi kandırmıyorum bakın burdayım.. gerekeni yönetime bildireceğim siz konuşun.. bakın burdayım kimseden gizlendiğim saklandıgım gocundugum yok..
aşağılayın hakaret edin allah büyük.. ama kimseyi kınamayın olur mu allah kimseye yaşatmasın iyi günler..
kusura bakma da yemedi dimi bortubocek üyeliğinle açtığın son konuya neden cevap vermiyorsun
farklı yorumlar olsun diye farklı farklı üyelikler açıp KANDIRMAYA çalışıyorsun insanları

gizlenip saklanıyorsun eski üyeliklerindeki konulara cevap veremiyorsun

sen o çocuğu ne ara dövdün yaaa

Ne diyeceğimi bilemedim. Benimki de hic sevismek istemiyor diye dert yaniyordum. Bu adamlarin hic ortasi falan yok mu acaba? Hazirda beklemek falan ne demek? Sevismek ismarlama olacak sey degil ki!

kusura bakma da yemedi dimi bortubocek üyeliğinle açtığın son konuya neden cevap vermiyorsun
farklı yorumlar olsun diye farklı farklı üyelikler açıp KANDIRMAYA çalışıyorsun insanları

gizlenip saklanıyorsun eski üyeliklerindeki konulara cevap veremiyorsun

sen o çocuğu ne ara dövdün yaaa
yemeyen birşey yok bak ben burdayım
kimseden utanacak sakınacak gizlenecek bir durumumda yok rabbime cok şükür Rabbim size yaşatmasın aynılarını inşallah.. düşmez kalkmaz bir allah.. insanların yaşadıkları ile ayıpları kusurları ile dalga gececek kadar hakaret edecek kadar küçülmedim çok şükür ..
Bak
burdayım işte yemediğim birşey yok hadi aşağıla ? hakaret et ? rencide et ? dalga gec ? geyik yap buyur

bu ne be 2 günde bir tecavüze uğrar gibi..
regl iken ihtiyaç gidermeler.
kimsenin cesaret edemediği şeyler.
sizin hiç kendinize saygınız yok mu?
hayat arkadaşımısınız bu adamla ihtiyaç giderici köle mi?
dışarda kendini tutuyormuş. pis sapık inşallah yolda izde karşılaşmamışızdır..

X