Takip et ekran resmi al kendine at. Hemen tepki verme tabi boşanma niyetin varsa. Ben bosanamam dersen de hemen unut birdaha da dokunma.3 maymunEşimin telefonunda bir uygulamada yari çıplak kadınların şans videlarini sürekli izlediğini beğendiğini gördüm..ne. Yapacağımı bilmiyorum benim gibi olan var mı nasıl ne yaptı ben çok kararsızım
Kabul edemem bu durumu. Gidece yerim olsaydı şu an gitmiştim bile ne yapacağımı bilmiyorum param bile yok ailem sahip çıkmaz zatenTakip et ekran resmi al kendine at. Hemen tepki verme tabi boşanma niyetin varsa. Ben bosanamam dersen de hemen unut birdaha da dokunma.3 maymun
Özellikle Davut heykelinin şans getirdiğini düşünüyorum benim odada da mum versiyonu varÇıplak kadın videoları şans getiriyor ise, atalarımız erkek büllüğü heykellerini boşuna yapmamış demek ki…..
Hamileyim kim ise alirGidecek yeriniz yoksa susun oturun o zaman arkadaşım. Nice kadınlar var kaç yaşından sonra işe girip kocaları sepetliyorlar. Sizin o kadınlardan ne eksiğiniz var?
Aile neden arkanızda değil?Hamileyim kim ise alir
Bugün hamilesiniz,hayatınızın sonuna kadar öyle kalmazsınız elbet o çocuk doğar yani. Kendi geleceğinizi düşünmediniz,çocuğunuzunkini düşünüp çalışmaya başlamanız gerekir bir şekilde. Şimdiden ailenizi ikna etmeye başlayın. Eğer gerçekten bir gün boşanmaya niyetiniz varsa. Niyetiniz yoksa da susup oturun,kocanızla yüzleşmeyin ki daha da niyeti bozmasın adam bari.Hamileyim kim ise alir
O zaman iyice delil topla donuna kadar al o gitsin.Kabul edemem bu durumu. Gidece yerim olsaydı şu an gitmiştim bile ne yapacağımı bilmiyorum param bile yok ailem sahip çıkmaz zaten
Bitmedi şu azgın erkek konularıEşimin telefonunda bir uygulamada yari çıplak kadınların şans videlarini sürekli izlediğini beğendiğini gördüm..ne. Yapacağımı bilmiyorum benim gibi olan var mı nasıl ne yaptı ben çok kararsızım
Elindeki kadınlar kafeste, çıkıp kaçamadıklarının/ kaçamayacaklarının farkındalar. O nedenle bu kadar rahatlar...Bitmedi şu azgın erkek konuları
Işte böylelerine direk tekmeyi basicaksin ne kadar susup oturursan yarın öbürgun gözünün önünde yapar.Elindeki kadınlar kafeste, çıkıp kaçamadıklarının/ kaçamayacaklarının farkındalar. O nedenle bu kadar rahatlar...