Eşimin yari çıplak kadınların videolarını izlediğini gördüm

Takip et ekran resmi al kendine at. Hemen tepki verme tabi boşanma niyetin varsa. Ben bosanamam dersen de hemen unut birdaha da dokunma.3 maymun

Ss alın. Bir işe girme şansınız yok mudur? Bir işe girip para biriktirdikten sonra yol verirsiniz.

Kaçtınız mı? Neden sahip çıkmasın aileniz size?

Esiniz para verdikce kenara atın birikim yapın ki boyle durumda kullanırsınız.hamile olmasanız is bulmanız daha kolaydi ama ilk aylarindaysaniz biraz çalışabilirsiniz belki.

Hamileyim kim ise alir
Bugün hamilesiniz,hayatınızın sonuna kadar öyle kalmazsınız elbet o çocuk doğar yani. Kendi geleceğinizi düşünmediniz,çocuğunuzunkini düşünüp çalışmaya başlamanız gerekir bir şekilde. Şimdiden ailenizi ikna etmeye başlayın. Eğer gerçekten bir gün boşanmaya niyetiniz varsa. Niyetiniz yoksa da susup oturun,kocanızla yüzleşmeyin ki daha da niyeti bozmasın adam bari.

Herkese göre değişir bu çizgi.Kimi Elele olursa aldatılma saymıyor kimi bı yerde bassa kocayı gene bağrına basiyor.Kimisi TV de kadına baktı aldatıldım diyor.Yani herkesin sınırı farkli.Sizin durumunuzu yaşasam evet sinir olurdum evet nedenini sorardım (niye soruyorsam ) burnundan getirirdim.Evet size hakaret sayılır.Genede bu toplum geneli erkeklerin çoğunu sevmesemde bunun için boşanmaya kalkacaginizi düşünmedim sizin niye bilmiyorum.Bunu kafanızda büyütüp kendinizi germeyin önce bı dogumunuzu yapın lohusaliginizi atlatın.Sonra hakkından gelirsiniz onada sıra gelir.O aşamaya kadar da kendinize odaklanın.Sartlariniz bunu gerektiriyor öfkeyle kalkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…