- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.326
- 208
- 36
Him entrikacı,planci koca...O bir daha ben istemeyim diye bence heryeri pisletmeye çalışıyor
Onun kafasından geçenleri siz bilirsiniz o zaman is değişir.Siz genede mutfağın halisini degisin ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Him entrikacı,planci koca...O bir daha ben istemeyim diye bence heryeri pisletmeye çalışıyor
Bacım sen halının üstüne de kilim ser o zaman iyisimiTahammül edemiyorum bende herseye hazırladım diyorum ki yapınca bana ver madem ben götüreyim yok illaki ızgarayı getirecek damlatacak birde gösteriyorum damlayan yerleri ben dökmedim sen yapmışsın diyor çıldıracam yakında .etle hazırladım tepsinin içine koydum ilk önce zaten bir damlatarak dışarı çıkardı sildim.ikinciye dayanamadım
Umarım sorunu çözersiniz en kısa zamanda..Artık ne yapacağımı şaşırdım şimdide küstü benle konuşmuyormuş
Evet konuşmuştuk ben çok titiz ve düzenliyim demiştiUmarım sorunu çözersiniz en kısa zamanda..
Bir sakıncası yoksa bir şey soracaktım.. Evlilik öncesinde bu tarz ev işlerinde yardım etme vs gibi konuları konuşmuş muydunuz acaba
Ev işlerinde sorumluluk alacağını söylemiş miydi.. Gerçi bunu söylemesine gerek yok, sorumluluk alması gerek ama evlenince mi değişiyorlar yoksa önceden de böyle mi diye sormak istedim..Evet konuşmuştuk ben çok titiz ve düzenliyim demişti
Neler neler söylemişti hemde ama hepsi boş çıktı. Hayatım karardı resmen .birde sürekli evde oturmuyorum rehber öğretmenim ve şimdilik çalışmıyorumEv işlerinde sorumluluk alacağını söylemiş miydi.. Gerçi bunu söylemesine gerek yok, sorumluluk alması gerek ama evlenince mi değişiyorlar yoksa önceden de böyle mi diye sormak istedim..
Allah yardımcınız olsun..Neler neler söylemişti hemde ama hepsi boş çıktı. Hayatım karardı resmen .birde sürekli evde oturmuyorum rehber öğretmenim ve şimdilik çalışmıyorum