• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı normal mi lütfen yorum yapın çok sinirliyim

Tahammül edemiyorum bende herseye hazırladım diyorum ki yapınca bana ver madem ben götüreyim yok illaki ızgarayı getirecek damlatacak birde gösteriyorum damlayan yerleri ben dökmedim sen yapmışsın diyor çıldıracam yakında .etle hazırladım tepsinin içine koydum ilk önce zaten bir damlatarak dışarı çıkardı sildim.ikinciye dayanamadım
Bacım sen halının üstüne de kilim ser o zaman iyisimi 🙄

Artık ne yapacağımı şaşırdım şimdide küstü benle konuşmuyormuş
Umarım sorunu çözersiniz en kısa zamanda..
Bir sakıncası yoksa bir şey soracaktım.. Evlilik öncesinde bu tarz ev işlerinde yardım etme vs gibi konuları konuşmuş muydunuz acaba

Son düzenleme:
Ev işlerinde sorumluluk alacağını söylemiş miydi.. Gerçi bunu söylemesine gerek yok, sorumluluk alması gerek ama evlenince mi değişiyorlar yoksa önceden de böyle mi diye sormak istedim..
Neler neler söylemişti hemde ama hepsi boş çıktı. Hayatım karardı resmen .birde sürekli evde oturmuyorum rehber öğretmenim ve şimdilik çalışmıyorum

Birak hiç bisey yapma. Hatta ortalık mahfolsun elleme. Hizmetçi değil hayat arkadaşı olduğunu bi hatırlasın

Teşekkürler bir yıl yapmasam daha iyi keşke temizlemesen de rahat rahat dolaşsam diyor

Gerçekten artık dayanamıyorum bu insana kızlar cips yemiş şimdide ben mutfağı topladım tezgahı n üzerinde hiç birsey bırakmam bir bardak olsa rahatsız oluyorum cips poşetini oraya bırakmış atmayı bilmiyor musun onu dedim .atmayacağımı nerden biliyorsun diyor. Balkonu da topladım senin emirlerini beklemeden diyor birde bana senin kadar düşüncesiz değilim. Diyor .bence ben bu insanı çok şımarttım çünkü evde herseyi ben düşünürüm kızlar ama herseyi yani elini kaldırıp bir iş yapmaz oturduğu koltuktan asla kalkmaz öyle düşünün tahammül edemiyorum bilmiyorum nasıl olacak

Siz siz olun herseyi en iyi ben yaparım gibi kendinizi benim gibi paralamayın

Sonuçta değersiz siz olursunuz benim gibi.evlendiğimizden beri bir kere sen şırayı seversin gidelim demedi bir kahve içmeye gidelim desem para harcamaya yer arıyorsun der

Back
X