• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı işkence

eşi getirmemiş ki misafirleri;karı koca otururlarken eşinin arkadasları gelmiş..olay böyle demi arkadasım..
gelenlerin hepsi erkek oldugu için mi seni gönderdi bakkala..

Ya çıldırıcam ben bu fedakarmı diyeyim , fazla hoşgörülümü kadınlardan!! Arkadaşlar sizide bir anne doğurdu, sizde insansınız en az sizi insan yerine koymayan eşleriniz/sevgilileriniz kadar.. Neden korkuyorsunuz bu adamların sizi terketmesindenmi? Terketmese ne olur zaten SİZİNLEMİ GERÇEKTEN? Görünürde berabermiş gibi olan evlilikten ne hayır gelir size ve bu evlilikten olan çocuklara? Evlilik bumudur? Sıtkım sıyrıldı valla evlilikten okuya okuya..[/QUOTE]

Anam sıyrılmıyacak gibi değil ki bu sıtk..a.s

Ne adamlar ne tavırlar var..
Bekarlar fırsatlar elinizdeyken ince eleyin sık dokuyun valla..yasakkelime
Buna rağmen adamlar odun çıkıyorsa , ne diyelim...:uhm:

eşi getirmemiş ki misafirleri;karı koca otururlarken eşinin arkadasları gelmiş..olay böyle demi arkadasım..
gelenlerin hepsi erkek oldugu için mi seni gönderdi bakkala..

evet aynen otururken geldiler. ama o bana sormadan davet etmiş saçmalık yani... misafirlerle tek kalmayayım die düşündü galiba nasıl bir haliruhiye içinde olduğunu bilmiyorum gercekten:umursamaz:

Anam sıyrılmıyacak gibi değil ki bu sıtk..a.s

Ne adamlar ne tavırlar var..
Bekarlar fırsatlar elinizdeyken ince eleyin sık dokuyun valla..yasakkelime
Buna rağmen adamlar odun çıkıyorsa , ne diyelim...:uhm:

2006 bacım kavun mu da bunlar totosunu koklayıp anlıcaz içini :gitme: ben sanmıyorum evlenmeden önce bu adam böle olsun, zaman geçtikçe saçmalıyolar işte, dediğin gibi ne diyelim... :umursamaz:

şimdi işte şöyle olsaydı ikiniz oturuyosunuz;eşinin haberi yok anien geldiler ve sen yalnız kalma onlarla diye düşünüp bakkala göndermesi bir derece normal karşılanabilirdi belki..
ama haberi var madem evdede bişey yok gidip alsın bişeyler,hele dalga geçer gibi geri göndermesi daha da kötü..iyi dayanmışsınız basına atarım ben olsam..tabi bu bi çözüm degil..henüz 2 yıllık evliyim ama şunu anladım..kavga etmeden;konuşarak anlatılmalı herşey..eşim kolay kolay sinirlenmez;ben parlarım genelde..ama ikimizde hemen sakinleşmeye çalışırz herhangi bir durumda;ve beklentilerimizi söyleriz birbirimize..sizde eşinizle küsmeyin;işin ucunda ayrılma olmadıgna göre.sadece duruşunuzu koruyun..ne istediginizi belirtin..böyle daha iyi olacak.tavır yapmanın sonu yok çünkü.aynı evin içinde kaç gün küsülebilir ki?

bu iş bu kadar basit değildir kesin bunun öncesi yaşanan olaylar vardır senin için demiyorum canım çünkü seni tanımıyorum ama ne kadınlar tanıyorum adamları çıldırtıyor yemek yok temizlik yok .erkek gibi kadınlar eee adamlar da karı gibi oluyo haliyle. ama ne olursa olsun adamın yaptığı çoooooookkkkkkk yanlış şaka gibi yani

Gerçekten enteresan, gece gece bakkala siz gidiyorsunuz eşiniz dururken...Eşinizde rahat rahat oturuyor.Valla ne denir böyle adama.Yazık,çok yazık...

Son düzenleme:
evet aynen otururken geldiler. ama o bana sormadan davet etmiş saçmalık yani... misafirlerle tek kalmayayım die düşündü galiba nasıl bir haliruhiye içinde olduğunu bilmiyorum gercekten:umursamaz:

Ehh tamam iste...adamlar cat kapi gelmedi ya...madem davet etmis gidip zikkimlanacak birseylerde alsaymis kiymetli marka tutkunu arkadaslarina...:kahve:

Yok vallaha...ben galiba biraz eski kafayim bu konularda...

Ben bildigim erkek adam evine erkek arkadaslarini cagirmaz....ha eslerinle gelirler ammennah....ailecek oturulur....ama böyle birsey racona ters benim icin....:delphin:

Ne baba evimde gördüm nede esimde....cok sükür

çok enteresan gerçekten...kendisi davet ettiyse gelriken bişeyler almalıydı... hadi almadı diyelim kendisi gidip alsaymış, gece gece kadın nasıl gide alır ya...
gelen uyuzlar marka beğenmiyormuş Allah Allah ne günlere kaldık...beğenmezsen yemezsin bişey de demezsin...senin eşin de bütün kabahatler cnm...oturup konuş çat kapı getirmesin kimseyi, getirecekse de sana haber versin...bu kadar...:olmaz:

bence siz onları kapıda görünce kendinizi yatak odasına kilitleseydiniz keşke....

sizden habersiz misafir getirmesi ayrı, gece gece 2 kere sizi bakkala göndermesi ayrı, (aldığınızı beğenmemelerini söylemiyorum bile onu içimden diyorum), birde yatak odasının kapısını kitleyip uyuması...

dicek bişi bulamıyorum, Allah sabır versin...

canım eşin ne kadar sacma hareket etmış gece vaktı snı bakkala yolluyo olcak şeymı bence bı dengesizlik var

Eşiniz için söylenecek tek söz var. Hödüğün tekiymiş. Ben böyle densiz bir adam görmedim. Eşini nasıl gece yarısı sokağa gönderir bu adam anlamadım.
Allah sabır versin size,

a bi yaşıma daha girdim madem misafir çağırdı gelirken alsaydı bişeyler gece gece sizi bakkala gönderedek ALLAH sabır versin size

nası bi kocaki seni osaaate bakkala gönderiyo seni evden göndermek i çin bahane bulmuş bide milletin içinde döövmeye kalkıyo..allha sabır versin.iyi dayanmışın olaylara arkadaşım

Arkadaşım sen bilmiyormusun bu siteye erkekler üye olamıyor...Karınla olan sorunları yazıyosun kaydirigubbakcemile3

kadın kısmı gece yarısı tek başına dışarımı çıkarmış..rollerimi değiştiniz. yoksa evin erkeği senmisin..
evden dışarı erkek çıkar ..kendini odaya kadın kitler..Yatak odası kadınındır.. Bunlar bilindik klişe şeyler,
ala alla roller değişmiş tamamen.... hihoyyyt
Allah yardımcın olsun şekerim.. kocana merhamet ve birazcıkta koruma, kıskanma içgüdüsü versin..

Sana bukadar güvenmesine izin verme!!!!! :oklava: Benim karım bu işide halleder deyip herşeyi sana yıkmasın !

Back