E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gloria_andromeda
birde okumuş insansızınız demek ki çalışmaya bakmıyor mesleğe bakmıyor böyle şeyler kişide bitiyor.mühendis olduğunuzu görünce şaşırdım da o yüzden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar gecen gece eşimin çalıştıgı yerdeki arkadasları geldi aniden. evde hiçbirşey yoktu yemek adına.eşim çok sinirlendi ve git bari bakkaldan bir bisküvi bişeyler al dedi bende koşup gittim aldım ..kötükedihüso eve geldim beyefendiler bu markayı yemezmiş diye eşim beni azarladı yani dövmediği kaldı bir.sonra tekrar çıktım gece yarısı aldım geldim.sonra ikram ettiğim seyleri yemeden çıktılar. eşim onlar gidince bana demediği laf kalmadı terbiyesizlik ettin ,bak tavır koydular gibi saçmalıklar.bende karşı çıkınca çok bağırdı sonra yatakodasının kapısını kilitleyip uyudu . ben ise kanepede yatmak zorundakaldım bu bana revamı yani :gitme:
böyle tipler birde erkeğim havasında geziniyolar...gecegece ne işin var markette bir bayan olarak,hırlısı var hırsızı var.Evde bişey yoksa çay içip defolup gitsinler.Birde trip atıyolar onu yemeyiz bunu yemeyiz diye.Ne ayıp yaa,eşin birde bu salakların densizliği yüzünden sana tavır yapıyo bu hepten beter...klava: kocanda dahil hepsi kendini bilmez heriflerin tekiymiş.(çok sinir oldum yaa) asıl sen tavır al bu abuksabuk şeyleri sana yaşattığı için.Haddini bildir bence.Yoksa daha çoook eziyetler yaşarsın
sırf içeri girerim diye yaptı..bazı arkadaşlar inandırıcı değil diyolar çok kırıldım neden yalan söyleyeyim..hala kilitlimi diyolar ne alakaysa sadece yatarken kapattı o gece .bende yüzsüz değilim onun yanında yatacak kadar.biraz karışık yazdım sinirden diye arkadaşlar polis gibi sorguluyorlar ipucu arar gibi ayıp yani..inanmayanlar yorum yazmasınlar ozaman...haklısın arkadaşım ama şimdi benimle konuşuyor özür diledi
Ya çıldırıcam ben bu fedakarmı diyeyim , fazla hoşgörülümü kadınlardan!! Arkadaşlar sizide bir anne doğurdu, sizde insansınız en az sizi insan yerine koymayan eşleriniz/sevgilileriniz kadar.. Neden korkuyorsunuz bu adamların sizi terketmesindenmi? Terketmese ne olur zaten SİZİNLEMİ GERÇEKTEN? Görünürde berabermiş gibi olan evlilikten ne hayır gelir size ve bu evlilikten olan çocuklara? Evlilik bumudur? Sıtkım sıyrıldı valla evlilikten okuya okuya..
Yapma be?CADIARZU
özür dilemek yerine keşke hatayı yapmasaydı neyse peki affettiniz mi
bişey demedim sadece farkına vardın demek yaptıgının dedim.soğuk bir tavırla konuşuyorum...
bişey demedim sadece farkına vardın demek yaptıgının dedim.soğuk bir tavırla konuşuyorum...