• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yaptığı işkence

Bekara eş boşamak kolay derler ama böyle bir insanla da yaşamışsınız yaşıyorsunuz o yuzden aslında ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu kadar basit konulardan böyle yapıyorsa yazıklar olsun. Madem öyle kendisi gelirken bi telefon açsaymış haber verseymiş musaitmisin, evde birşey var mı gelirken bir kurupasta alayım mı vs gibi. Bu nasıl bi düşüncesizlik, üstelik yatağınıza sizi almaması ne demek?? Nasıl bir saçmalık bunlar ki bunu erkek yapıyor. Sonu daha kötu olupta siz daha cok yara almazsınız umarım ama eşlerin arasınada girilmez demişler ; fakat madem siz fikrimizi ve çözüm önerimizi sormuşsunuz benim fikrim: bırakın bu insanı tez elden yolunuza gidin ha sakın ama sakın çocuk da yapmayın böyle bir insandan. Sonra düzelir bilmemne derler ya cocuk yaparsanız .. sakın derim sakın. Yaptıysanızda bir yolunu bulun telz elden bırakın bu insandan hayır gelmez.

ya bir kere ben olsam esimin arkadaslari öyle cat kapi benim evime asla gelemez
bu zamana kadar esimin sadece evli arkadaslarini misafir etmisimdir ESLERIYLE BIRLIKTE yanliz asla gelemezler
ikincisi bir erkek eve misafir gelecegi zaman önce esine bisey lazimmi diye sorar evinin ihtiyacini görüp öyle eve gelir
hem neden siz bakkala gidiyorsunuz senin elin ayagin tutmuyormu madem habersizce arkadaslarin geldi ni zikkimlanacaksaniz git kendin al gel

böyle kendini bilmez seviyesiz herifler olduğu sürece bu evlilikler yü rü mez.....kötükedihüso

ne demek ya geceninyarısı karını bakkala göndermek arkadaşları gelmişmiş diye...:1shok:
o da yetmiyor üstüne azar işitiyor o da yetmiyor gerzek adam odasını kilitliyor...pes yani :1ninca:

başlıkta işkence yazsını görünce, yok artık daha neler dedim.....hoş bu davranışlarda bir çeşit işkenceye ya....allah sabır versin.....

Son düzenleme:
size sabır diledim ama, bu çok cansıkıcı bir durum.....gece gece markete gitmek falan inanılası gibi değil.....
hayata bir bebek doğuyor.....gözünün içine bakarak, koruyup kollayarak , canınından öte severek büyütüyorsunuz.....tahtını yapıp bahtını yapamıyorsunuz işte......bir el oğlu alıyor ve neler ediyor....
siz kendi değerinizin farkında olmazsanız, bunu karşınızdakine hissettirmezseniz ne yazık ki eller kader kıymet bilmiyor......
sizi sizin izin verdiğiniz kadar incitip üzebilirler......

Son düzenleme:
gece yarısı esını bakkala gonder
hatta aldıklarını begenme
dıs kapının dıs mandalı olan kısıler ıcın esıne laf soyle
yetmedı yatak odasının kapısını kıtle
boyle yaptı dıye erkek mı oldu sımdı......

eşin çok dengesizmiş:olmaz:
yha gelmeden önce arasa seni arkadaslarım gelio die haber werse sen zaten bişeler hazırlardın
ama eşin we arkadasları aniden cıkıp gelmişler
hem gecenin bi yaraısı hawa kararmış sonucta
eşin seni nasıl tek basına bakkala gönderio:bbo:
bi de olmadı tekrar git diokötükedihüso
dengesizmiş gercekten eşin
sen dur ben gideyim diceine tmm seni o kadar erkekle bırakmak istemiosa seninle gitsin
yalnız bırakmak olur mu yha
sonra yemediler die sana yüklenio pessss yanii:olmaz:
ayyyy cok sinir oldum:umursamaz:
senin kapıyı kilitlicein yerde bi de o mu kilitlio
aman cnm boşwer sen sakın tawiz werme

sen niye gidiyorsun bakkala,nasıl seni gönderir gece vakti...nasıl bir erkek bu..madem getirdiklerini beğenmedi ,beyefendi seni göndereceğine gidip kendisi alsaydı ...

kesinlikle yanlış ya gelirken nolursa olsun bir telefon edilir eşe haber verilir bişey varmı yok mu. O adamın ben eşini evdeki adamlarla yalnız bırakmamak için bakkala gönderdiğini sanmıyorum ki böyle şey de olmaz! ınce düşüncesi olan bi adam zaten aramasa bile eve gelirken misafirlerinin yiyecegi zıkkımı da alır töbe töbeeeeeeeeeeee
bu ne umursamazlık bu ne rahatlık. Ay var ya düşündükçe deli oluyorum ben ya. kafasına geçirmek geliyor bisküvüymüş zııkkım yesin ve yesinlerkötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
gece gece bakkala sizi mi gönderdi?
misafirleri getirirken haber vermedi mi?
aldığınızı beğenmeyip bi daha gönderdi üstüne üstlük yatak odasının kapısını kitleyip yattı??

Nereden tutsam elimde kaldı! Bu ne böyle! Allah sabır versin size.. Sürekli böyleyse bu adam çekilmez yahu...

ben güzelim diyorsun mühendisim diyorsun ama eşinin yapmış olduğu terbiyesizliğe göz yumuyorsun üstüne aldatıldığınıda düşünüyorsun sen bırak eşini önce kendine olna güvenini tazele sonra eşinin sana böyle davranmasına izin verme misafir getirmeden önce sana sormuşmukide yemek bekliyor birde

Gelen denyolar o vakitte evde bişey bulunur mu bulunmazmı diye düşünüp ellerine iki parça bişey alıp gelseydiler..Hem akşam akşam sizde ne işleri varmış..Kocanında onlardan aşağı kalır yanı yokmuş..

Akşam akşam bakkallarda dolaşıp ikramlık arayacağım..Sen bu herife fazla yüz vermişsin canım..
Onun bacısına aynı muamele yapılsa elin herifleri için bakkallarda dolaştırılsa ne yapardı..
Birde utanmadan yatak odasının kapısını kilitliyor..Kimin odasına kimi sokmuyor..

hem gece gece insan eşini gönderir mi yaa ne bu günümüzde böyle insnlarda var çok yazık valla birde markamı takılyorlar ne saçma şey şu marka takıntısı olnlar bence saşmalık bu olsun cnm üzülme sen allaha sıgın ve dua et allah yardımcın olsun...)

yahu bi ben mi yanlış anlıyorum çözemedim he..yorum yazanların yarısı gelirken alsaymış kocan diyo,niye habersiz getirmiş diyo..İyi de adam getirmiyoki misafiri,onlar habersiz geliyolar kendileri ...
ayrıca gece deyince açıkçası ben gerçekten ''gece'' 1de 2de geldiklerini sanmıyorum,lafın gelişidir heralde?hayır hertürlü saçma bi adam bu kusura bakmasın eşi de ama,sonuçta yanlış anlayıp konunun o kısımlarına odaklandığınız için 5-10msjdan sonra yazma ihtiyacı hissettim ..

buarada ben de eşini elin adamlarıyla yalnız bırakmamak için onu yollamıştır diye düşündüm,sonuçta akraba değil bişey değil.iş yerinden arkadaş ...nasıl güvenecek?

he ozaman otursun aşşaa gelirken onlar bişey getirmediyse çaya talim etsinler demek lazım o ayrı ..amaaan böyle koca düşman başına :bbo:

esınızın sızı yollması cok ters eger gece yolladı ıse..
sız ıkı dk bı kek cırpıpda fırına atabılırdınız en basıtınden..
baka bısılerde gecmısdırkı bence esınız bu sekılde tavır almısdır..
sız esınıze kızmamıssınız yatak odasına gırıp kapıyı kılıtleyen esınız sıze kızmıs..

Back