Eşimin yaptığı işkence

birde okumuş insansızınız demek ki çalışmaya bakmıyor mesleğe bakmıyor böyle şeyler kişide bitiyor.mühendis olduğunuzu görünce şaşırdım da o yüzden.

böyle tipler birde erkeğim havasında geziniyolar...gecegece ne işin var markette bir bayan olarak,hırlısı var hırsızı var.Evde bişey yoksa çay içip defolup gitsinler.Birde trip atıyolar onu yemeyiz bunu yemeyiz diye.Ne ayıp yaa,eşin birde bu salakların densizliği yüzünden sana tavır yapıyo bu hepten beter...klava: kocanda dahil hepsi kendini bilmez heriflerin tekiymiş.(çok sinir oldum yaa) asıl sen tavır al bu abuksabuk şeyleri sana yaşattığı için.Haddini bildir bence.Yoksa daha çoook eziyetler yaşarsın

Üstüme iyilik sağlık:1shok:

Siz onun ;kıymaması;en çok değer vermesi ve el üstünde tutması gereken eşi misiniz;yoksa -her halukarda yine de saygı duymak zorunda olduğu- uşağı mı?

Birincisi;aniden nasıl eve arkadaşlarını getirebiliyor anlayamıyorum;ev hali belli mi olur;belki müsait değilsiniz;pes:bbo:
ıkincisi hadi geldiler misafirliğin de bir adabı vardır umduklarını değil bulduklarını yesinler..Sipariş mi veriyorlar bir de..
Ama ben onlardan çok eşinize kızdım ne kadar ayıp ya! ..
Düşünceli olması sizi onlardan ve gözünden sakınması gerekirken tavırlarına da bakın..kötükedihüso
He o yetmiyormuş kapıyı kitle uyu eşin kanepede yatsın...
lmaz:

Ne munasebet canım..
Nasıl bir bünye bu ya:ecrin_bebek:

zıkkımın pekini yesinler töbe yarabbi. ne biçim adammış kocan da kendi gitse ya madem hem arkadaşlarının sevdiği markayı alır Çok üzgünüm çoook

eşinize bir daha bu tarz durumların karşında kalmamak için uyarın...
sinirlerim bozuldu yaaa..bu nesi böyleee......gece kadın bakkala gidermiş,bir eş karısının onayını almaz mı ,düzeni yerinde diye sormaz mı

canım senin eşin dengesizin tekiymiş senin yerinde olsam güzel bi tekme atardım ....Çok üzgünüm çoook

sırf içeri girerim diye yaptı..bazı arkadaşlar inandırıcı değil diyolar çok kırıldım neden yalan söyleyeyim..hala kilitlimi diyolar ne alakaysa sadece yatarken kapattı o gece .bende yüzsüz değilim onun yanında yatacak kadar.biraz karışık yazdım sinirden diye arkadaşlar polis gibi sorguluyorlar ipucu arar gibi ayıp yani..inanmayanlar yorum yazmasınlar ozaman...haklısın arkadaşım ama şimdi benimle konuşuyor özür diledi

saçmalık gercekten ..çok katı inançları olan insanlar.eşimide kendilerine benzettiler zaten bu gün benden özür diledi ama böyle birşey yaparsa tavrımı koruycam ..sağol canım

özür dilemek yerine keşke hatayı yapmasaydı neyse peki affettiniz mi

Ya çıldırıcam ben bu fedakarmı diyeyim , fazla hoşgörülümü kadınlardan!! Arkadaşlar sizide bir anne doğurdu, sizde insansınız en az sizi insan yerine koymayan eşleriniz/sevgilileriniz kadar.. Neden korkuyorsunuz bu adamların sizi terketmesindenmi? Terketmese ne olur zaten SİZİNLEMİ GERÇEKTEN? Görünürde berabermiş gibi olan evlilikten ne hayır gelir size ve bu evlilikten olan çocuklara? Evlilik bumudur? Sıtkım sıyrıldı valla evlilikten okuya okuya..

tam sopalık biizm elimize verde göstertelim kadına yapılan terbiyesizliği normalde kadın yataktan kovmaz mı ?klava:

ay hiç sorma yaa :sinifsinif:

eşiniz gerçekten densizlik yapmış, madem misafir getiriyorsun önce ara bir eve söyle, bir şey lazım mı de, bir de kaldırıp bakkala yollamalar, azarlar...bir daha taviz vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…