Eşimin yaptığı işkence

eşin iş yerinde çalıştığı iş arkadaşlarını gecenin bi yarısı niye eve getiriyo ki, çalışma saatlerinde doymamış mı iş arkadaşlarınıda eve de getiriyo,
eşim hadi aklını şaşırdı beni gecenin körü bakkala yolladı, bizim evdeki hangi misafir olsa müdehale ederdi, canım ne gerek var bu saatte bakkala mı gönderilmiş falan derdi herhalde,
ayrıca yatakodası kapısını kitleyip yatmak ne demek oluyor, çok feminen bi davranış hatta teenage lere özgü bi hareket
hem eşin, hem misafirler garipmiş doğrusu

cok sacma evine sana haber vermeden misafir getiriyosa
ikramınıda düşünüp gelirken alması gerekirdi
gece gece senin markette filan ne işin var
eşinin psıkolıjık sorunları var gibime geldi ne bu cahillik kendini bilmezlik
bide markayı begenmemişler yuh yaniii

misafir umduğunu değil bulduğunu yer,bu bir.
çok biliyorsa eşin gelirken kendi alaymış,bu iki.
bir dahakine yatak odasını sen kap,kapıyı kilitle,bu üç.

her şey bir yana eşin de kusura bakma çok kabaymış,terbiyesizmiş.asıl suçlu o,bi de üste çıkıyo.ulen bu devirde davetsiz misafir mi kaldı.terbiyesiz:mymeka:

sanırım erkek arkadaşlarıydı evde tek bırakmamak için kızcağızı göndermiş olabilirmi?:1shok:
yada çok mu iyi niyetliyim akannehir

katılıyorum ve o saatte karısını arkadaşlarına ikram yapacak dıye sokağa salan adama ben adam demem,arkadaşları ne kadar değerlıymış beyfendının,karısı ise bir hiç.tavrını koy bu ne ya evınde senı hızmetçisi falan görüyor heralde beyfendı evde ıkram edecek bırsey yok dıye senı azarlıyor

pardnda sen neden gidiyorsun kı eşin akşamın köründe neden seni yolluyor bakkala
bırak bakkalı madem büsküviyi beğenmiyor en yakın pastaneden pasta yada kurabiye alsaydı
seni hiç alakadar etmez tmm evin kadını sensın ama ne gerek warazaralanmaya artistliğe
ben olsam küser suratın alasını yapardım...

Klasik kocasını tepesine çıkarma vakası.Bunları bize diil boşanma davası sırasında hakime anlat bence. Sonra da git sana biraz değer veren biriyle evlen.Mühendis olmuşsun neden çekesin ki.

Son düzenleme:
mühendislik okuduysan niçin atama bekliyosun ki.özelde bi iş bulup çalış ataman olana kadar.
böyle bi kabalık olmaz.bi erkek gecenin bi vakti karısını dışarı mı yollar ya.o hakaretler ne.kişilik bozukluğu mu var.bilemiyorum.herşeyden önce çooook iyi korunmalısın.dünyada ağlayan bi çocuk daha olmamalı

sanırım erkek arkadaşlarıydı evde tek bırakmamak için kızcağızı göndermiş olabilirmi?:1shok:

O kadar erkek madem, aniden erkek arkadaslarini ne diye evine getiriyor böcegim....

Ne isi var o adamlarin evli bir ciftin evinde?lmaz:

Bilmiyorum ama bana cok ters bir davranis bu....yakin akrabalarim disinda elin adamlarinin ne isi var evimde....gitsinler kahveye....orda icsinler zikkimlansinlar....

Ay bende cokmu kötü niyetliyim acaba..akannehir

ya bu adama katlanacaktın dengesizliklerine ve çocuk yapacaksın ondan yada

sürekli olarak üzüleceksin vede annene gidip dert yanavaksın evede gitmeyeceksin

adamada gözdağı vereceksin düzelmezsede sen yoluna ben yoluma diyeceksin ailenle olacaksın

:1no2:

Aklı başında hiçbir erkek,bir başkasının yanında
eşini azarlamaz,git bize yiyecek birşeyler al demez...
eşinizin normal olmadığı kesin ama size yazık,
odasını kilitleyip yatıyorsa,sizde aynısını yapın diyeceğim ama
şiddete meyilli olduğu için susuyorum...
ama lütfen yaptığının yanlış olduğunu kafasına basa basa anlatın...
Allah yardımcınız olsun..
sevgiler...

e yuh yani hiçmi utanmadı o saatte karısını bakkala göndermekten vede arkadaslarının yanında seni azarlıyo valla bende burnundan fitil fitil getirirdim ama eşin songülünde dediği gibi şiddeete meyilli
şuna bak ya bide haklıymış gibi odanın kapısını kitleyip uyumuş hey allahım akıl akıllll

benim bildiğim gece yarısı dışarıya erkek çıkar..sengözlerimebaksanab

her ne kadar çok iyi düzenli bir mühitte olsa...sonuçta bakkala gidiyorsun...

daha sonra belki marka falan filan değilde.....

acaba senin yanında konuşmak istemedikleri bir şeylermi vardı ....

ama sonuç ne olursa olsun seni dışarıya yollayamaz eşin denilen kusura bakma (hödük )

daha sonra benim bildiğim kadın yatak odasında yatar erkek kanepede senin ki

rolleri karıştırmış olmalı...klava:klava:

songülcüm sana katılıyorum canımcım çok doğru ....

Vay anasını be..Ne erkekler var..Yuh, pes vs.. gibi sözcükleri yazmama gerek yok..

Arkadaşım topic başlığını çok güzel yazmışsın..
Eşin gerçekten sana eziyet ve işkence ediyor..
Böyle erkeklere hep ''tamam canım'', ''tabii hayatım'' dersen, yaşar gidersin..Evliliğin uzun yıllar sürer ama senin sinir sistemin ne hale gelir bilemem yıllar sonra.
Eşin, en ufak bir diklenişte, bu manevi işkenceyi, fiili işkenceye bile dönüştürebilirler..

Ben bu evliliğe çok fazla güvenme diycem sana..
Bir bisküvi için kadını yatak odasından atan kocaya , koca demem ben..

Bir tarafın hep tetikte olsun, kendini fazla ezdirme, biraz sesin çıksın, konuş, anlaşma yoluna git, değişir diye düşünüyorum ama belli de olmaz..Can çıkar huy çıkmaz derler..

ozaman eve gelirken alıp gelseymiş

gecenin bi yarısı karılarını bakkala çakkala gönderirler sonrada erkeğim diye dolanırlar:umursamaz:
milletin yanında çocuk gibi azarlamasıda cabası lmaz:
bide hem suçlu hem güçlü kendini odaya kapatıyo ay buna gülesim geldi :roflol:
bırakın ne hali varsa görsün
ben olsam o sahur sofrasını bile hazırlamazdım zıkkımın kökünü yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…