- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 38
- Konu Sahibi gloria_andromeda
-
arkadaşlar gecen gece eşimin çalıştıgı yerdeki arkadasları geldi aniden. evde hiçbirşey yoktu yemek adına.eşim çok sinirlendi ve git bari bakkaldan bir bisküvi bişeyler al dedi bende koşup gittim aldım ..kötükedihüso eve geldim beyefendiler bu markayı yemezmiş diye eşim beni azarladı yani dövmediği kaldı bir.sonra tekrar çıktım gece yarısı aldım geldim.sonra ikram ettiğim seyleri yemeden çıktılar. eşim onlar gidince bana demediği laf kalmadı terbiyesizlik ettin,bak tavır koydular gibi saçmalıklar.bende karşı çıkınca çok bağırdı sonra yatakodasının kapısını kilitleyip uyudu . ben ise kanepede yatmak zorundakaldım bu bana revamı yani :gitme:
yuh artık şaka mı bu!kötükedihüso adama bak,manyak arkadaşlarına sinirleniyo hırsını kadından çıkarıyo!..
bikere ne hadlerine evli bi çiftin evine akşamın körü habersiz geliyolar,eşinin onlara trip yapması lazımdı!mecbur musunuz belki başka planın var,belki erkenden uyumak istiyosun,belki eşofmanla uzattın ayağını kendi evin değil mi arkadaşım..
ben olsam bu saatte gelmesini biliyolarsa bişeyler alıp gelselermiş der kırar dizimi bişey yokmuş gibi otururdum vallaha!
he oldu da senin gibi dışarı çıkmak gibi bi hataya düştüm,o bu markayı yemezler deyip de azarlamaya kalkan adamı yolarım benklava: allalla her misafire ayrı marka,ayrı malzeme mi alıcaz adama bak be!
ollldu canım,hatta gelirken liste yapsınlar,kapıdan girerken sana versinler sen ordan start al koştura koştura ......
töbe Yarabbi yaaaa...... akannehir
sanırım erkek arkadaşlarıydı evde tek bırakmamak için kızcağızı göndermiş olabilirmi?:1shok:
yada çok mu iyi niyetliyim akannehir
Aklı başında hiçbir erkek,bir başkasının yanında
eşini azarlamaz,git bize yiyecek birşeyler al demez...
eşinizin normal olmadığı kesin ama size yazık,
odasını kilitleyip yatıyorsa,sizde aynısını yapın diyeceğim ama
şiddete meyilli olduğu için susuyorum...
ama lütfen yaptığının yanlış olduğunu kafasına basa basa anlatın...
Allah yardımcınız olsun..
sevgiler...
bana pek inandırıcı gelmedi kusura bakma acıklı türk filmi gibi
sanırım erkek arkadaşlarıydı evde tek bırakmamak için kızcağızı göndermiş olabilirmi?:1shok:
yada çok mu iyi niyetliyim akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?