eşimin yalanları..:(

mrb arkadaşlar çözemediğim ve bi konu var size danışmak istedim.önceki konularımı oluyanlar bilir kv sonunda teşrif etti ve ben kabul etmiycem dedim ama yinede geldiler ama tabi bana haber vermeden.ama eşimle konuştum bana saygısızlık yapanları kabul etmiyorum dedim oda haklısın dedi.zeten geldiklerinde hoşgeldiniz falan dedim yüzüme bakmadılar eşim sinirlendi.neyse bu hafta sonu her hafta sonu olduğu gibi gelirler dedim gelmediler eşime sordum arayan olmadımı gelceklrmi dedim yok aramadılar dedi.kandildede aradı isteksiz isteksiz konşuyolar diye arkalarından kızdı.neyse bikaç gün önce öğrendimki haftasonu eşim aranmış oda serabı arayın musaitmi diye demiş sonra bi telefon trafiği olmuş aranmış gelmiyolar gitmiyolar demiş.ama beni arayan olmadı.aramaktansa gitmeyiz dediler heralde.ben bunu tesadüfen öğendim.arkadaşı çok üzülüyo alesinin yaptıklarına sanada hak veriyo falan diye anlattı.dertleşmişler.bende gelmiyolarya ona bozuluyo deyince hafta sonu aradılar onlarada kızdı serapla konuşun falan dedi diye anlattı bana.ama eşime yine sordum arayan oldumu seni dedim yok diyor.kaç gündür canı skkın biraz öncede neyin var keyfin yok dedim.ailem geldi diye bişeymi olması gerekiyo bişey yok diyosam yoktur dedi.bağırdı bende ne haliniz varsa görün onlardan banane dedim gitti yattı.bana yalan söylüyo ama ben ortaya çıkaramıyorum.şimdi anlatsam bana söyleyen kişi zor durumda kalır hemde ayıp olur. nasıl ortaya çıkarsam ne yapsamda yalan söylediğinden haberim olduğunu belli etsem. bu arada ailesiyle aramı yapmak için falan asla yalan söylemiycene garanti verdi bana.yapılanların farkındayım ne desen haklısın bildiğin gibi yap görelim nolcak herkes hatasını anlasın dedi.ama hala yalan söylüyosa bunu onun gözüne sokmam lazım.karışık olduysa kusura bakmayın kızlar günlerdir kafan karışık ve şuan kavga ettiğimizden sinirlerim çok bozuk

Evet azcık karışık olmuş.. yani sana bir şey diyen yok anladığım kadarıyla direk olarak. Sen neden olaylara dahil olmak için kasıyorsun kendini..
Evliliğin en asli kurallarından biri; erkeğin ailesi için burun buruna gelmeyeceksin.
Kim napmış, aramış, aramamış, ne demiş.. boşver bunları. Eşin sana malzeme vermemek için bence konuşmak istemiyor. Varsın da konuşmasın. Seni üzen ne burada ben bunu anlamadım.

biraz karışık olmuş tam anlayamadım ama sonuçta eşin senin yanında bazı durumlardan dolayı da sana hak veriyor. gidip gelme önemli değil.. önemli olan senin eşinle geçimin.. sen istemediğin için seni zor durumda bırakmak istememiş sen de bunu yalan gibi düşünme.. sonuçta sen bilmiyorsun. daha iyi değil mi.. onlar aralarında haletsinler.. bir de hem senden bekliyorlar hem de sen gelmeyin dediğin halde geliyorlar..

aslında bu gelme gitme durumları olmazsa ya... herkes kendi evinde rahat rahat otursa ne öyle geleceğin gideceğin .. gelsen bir türlü gelmesen bir türlü. az otursan bir türlü çok otursan bir türlü. az konuşsan bir türlü çok konuşsan bir türlü.. yani bahane buldukça çok çıkar.. en iyisimi kendi işinde kendi evinde kendi düzeninde olmalı herşey.. gelip gitmeler düğünlerde bayramlarda. ziyaret usulü.:)))

Son düzenleme:
o kadar çok şey yaşadımki şimdi arasalar acaba yine aamızı bozacak bieymi söyledile yine iftiramı attılar diye ne konuluklarını bile merak eder oldm anlıycanız korkumdan napcamı şaşırdım.benim merakım eşimin ne düşündüğü ne yapmak istediği aslında söyledikleriyle yaptıkları uyşmuyor.ama kesinlikle noldu falan sormamaya karar verdim.ne olduysa oldu nasılsa bi yerden patlak verir.

konu başlığında yazdıklarınla şu yazdıkların o kadar farklı şeyler ki..

sen niye huzursun niye kendine böyle kuruntular kuruyorsun boşver.. aranızı bozacak yalanlar iftiralar atacak bir durum mu var.. niye böyle yapsınlar.. hadi yaptılar eşin buna inansa sen orada eşi olarak kalabilir misin üstelik sana o şekilde senin yanında durarak davranış sergiler mi..

seni ne korkutuyor.. korkuların bir dayanağı olmalı. bence sen kendine boşa kuruntu yapma.. dediğin gibiyse eşin sana kötü davranmıyor senin yanında duruyor daha ne istiyorsun. gerisi boşver sen evine eşine bak.. Onun ailesi kendimiz kızarız ama başkalarının kızmasını istemeyiz.. onlardan bahsetme onlar hakkında kötü konuşma ailesi bir araya geldiğinizde saygı da kusur etme eşin zaten gerçekleri görüyor biliyor.. sonuçta 7/24 birlikte değilsiniz ya..

Son düzenleme:
X