eşimin yalanları..:(

feracecandir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
454
35
34
mrb arkadaşlar çözemediğim ve bi konu var size danışmak istedim.önceki konularımı oluyanlar bilir kv sonunda teşrif etti ve ben kabul etmiycem dedim ama yinede geldiler ama tabi bana haber vermeden.ama eşimle konuştum bana saygısızlık yapanları kabul etmiyorum dedim oda haklısın dedi.zeten geldiklerinde hoşgeldiniz falan dedim yüzüme bakmadılar eşim sinirlendi.neyse bu hafta sonu her hafta sonu olduğu gibi gelirler dedim gelmediler eşime sordum arayan olmadımı gelceklrmi dedim yok aramadılar dedi.kandildede aradı isteksiz isteksiz konşuyolar diye arkalarından kızdı.neyse bikaç gün önce öğrendimki haftasonu eşim aranmış oda serabı arayın musaitmi diye demiş sonra bi telefon trafiği olmuş aranmış gelmiyolar gitmiyolar demiş.ama beni arayan olmadı.aramaktansa gitmeyiz dediler heralde.ben bunu tesadüfen öğendim.arkadaşı çok üzülüyo alesinin yaptıklarına sanada hak veriyo falan diye anlattı.dertleşmişler.bende gelmiyolarya ona bozuluyo deyince hafta sonu aradılar onlarada kızdı serapla konuşun falan dedi diye anlattı bana.ama eşime yine sordum arayan oldumu seni dedim yok diyor.kaç gündür canı skkın biraz öncede neyin var keyfin yok dedim.ailem geldi diye bişeymi olması gerekiyo bişey yok diyosam yoktur dedi.bağırdı bende ne haliniz varsa görün onlardan banane dedim gitti yattı.bana yalan söylüyo ama ben ortaya çıkaramıyorum.şimdi anlatsam bana söyleyen kişi zor durumda kalır hemde ayıp olur. nasıl ortaya çıkarsam ne yapsamda yalan söylediğinden haberim olduğunu belli etsem. bu arada ailesiyle aramı yapmak için falan asla yalan söylemiycene garanti verdi bana.yapılanların farkındayım ne desen haklısın bildiğin gibi yap görelim nolcak herkes hatasını anlasın dedi.ama hala yalan söylüyosa bunu onun gözüne sokmam lazım.karışık olduysa kusura bakmayın kızlar günlerdir kafan karışık ve şuan kavga ettiğimizden sinirlerim çok bozuk

Bence esinin uzerine gitme.
Sana hak veriyor.
Seni ezdirmemeye calisiyor.
Ama sen de onu ezme. Belli ki ailesinin yaptiklari yuzunden mahcup oluyor.
Anlattirip da uzme esini.
Senden gizlemesi,ailesi ile senin arani yapmak icin falan degil bence

Boşver sana doğruyu söylese ne olacak .Aranızmı düzelecek.İşte adam arada kalmış.Yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal.Madem osana duyurmamayı calışıyorsa sende üsteleme.Huzurınu kaçırma boşuna.

Hirs iyi deyildir canim. Adam zaten bunalmis, bir yanda esi bir yanda ailesi. Sen de tutturmusun yalanini ortaya cikaricam diye, ki problem cik asin evde huzursuzluk olmasin diye soylemiyor saba. Yaziktir, aci hayat arkadasina.

Konu basligini okuyunca adam sizi aldatiyor sandim. İkinizin de morali bozulmasin istemiş. Buyutecek birsey goremedim ben. Herseyi bu sekilde uzatiyorsaniz anlatmamis olmasi cok normal.

Ben ortada bir yalan göremedim sadece anne babasıyla sizin aranızda daha fazla gerginlik oluşmasını engellemek istiyor. Her iki tarafıda idare etmeye çalışıyor doğru olanda bu zaten.

daha öncede böyle yalanlar söyleyip aramızı yapmaya çalıştı bende elimden geleni yaptım ama karşı tarafta tık yok.oda söz verdi bidaha yalanla iş yapmıycam istemiyolarsa istemiyolar dedi.benim üzüldüğüm başkalarıyla dertleşip bana yalan söylemesi soruncada kızıp azarlaması.yalanını çıkarmaktan kastım konuyu aydınlatmak oda uğraşmasın artık bunu bilsin istiyorum çünkü huzuru kalmadı o günden beri bıraksın artık yakalarını kendileri adım atsın istiyorum.herkese teşekkür ederim bu arada

Bir insanı o kadar köşeye sıkıştırırsanız tabi ki yalan söyler.

Daha fazla yüklenmeyin adama sonunda siz zararlı cıkarsınız.

bende başlığı görünce yalan söyleyip borç yapmış falan sandım
eşin her konuşulanı yapılanı yetiştirse sana da
sonra illa "ailem o görüşeceksin" dese daha mı iyi
durduk yerde dert arar gibi bişey olmuş seninki
adam sana söylemiyor helal olsun ona

ve bunu saklayarak aranızı yapmaya çalışmıyordur
sen gerilme diye yansıtmıyordur...

Son düzenleme:
teşekkür edrim arkadaşlar yalan söylemesini hazmedemiyorm ama siz farklı bakış açısından görmemi sağladınz.bakalım belki zamanla bana anlatır sıkıntılarını bişey demeden bekliycem

KONU SAHİBİ benim eşimde bu sekılde ailsiyleilgili olan seylerisaklar, olmuşsa olmamış gibi konuşur davranır.
bende sizin gibiilk zamanlarda cok zorladım ve sordum hatta daha yenı yılbaşı mevzumuz oldu.

eşinizi sıkıştırmayın olabıldıgınce hatta destek olun. gelmedıler ama neyse diyin. sen canını sıkma uzulme diye tesellilerde bulunun. geri adım atmayın ama esınızıde kuyuya sokmayın.

erkekler genelolarak tespitim. aslında onlar neyın ne ldugunu ıyı bılıyorlar ancak kabullenme ve senınle arkadaş gıbı oturup ailesini çekiştirmek istemiyorlar. (aslında doğruolanda bu )

aileyleilgili sana bazı seyleri saklıyor hatta durumları bertaraf etmıyorsa bunun sebebi sana mahcup olduğundan,gercekleri görmeye başladığından, hatta ve hatta sana kotu olan seyleri göstermek yerıne saklamaya çalışmasından kaynaklanıyor.

benımde basıma böyle durumlar gelınce sınırlenıyorum ama sakınlesıp teraziye koyduğumda bunlar aklıma geliyor. O yüzden karı koca bırbırınıze sahıp cıkın aılelerinizin eksık ve kusurlarını cıkamaktansa bırıbırınızı sevmeye destek olmaya devam edın derim.

kişisel 3. sahıs olarak düşüncemdir.

bak canim, soylemek istedigim sey su. Sen olayi hirs yapmissin. Ablan olarak soyluyorum, hirs iyi deyildir. Ya bosver, sana soylemek yada seninle problemlerini cozmek istemiyorlar iste, kabullen bunu. Esin de sana sen kucuk gibi davran ailem sana oyle yapsa da alttanal demiyor devamli. Daha ne istiyorsun ? Herkesten sana dogru davranmasini beklersen daha coookkk beklersin.

o kadar çok şey yaşadımki şimdi arasalar acaba yine aamızı bozacak bieymi söyledile yine iftiramı attılar diye ne konuluklarını bile merak eder oldm anlıycanız korkumdan napcamı şaşırdım.benim merakım eşimin ne düşündüğü ne yapmak istediği aslında söyledikleriyle yaptıkları uyşmuyor.ama kesinlikle noldu falan sormamaya karar verdim.ne olduysa oldu nasılsa bi yerden patlak verir.

bence eşiniz veya aile bireylerinden herhangi biri bile olsa insanların kendilerine saklamak istedikleri seyler olabilir...
size soyledigi yalan veya soylemek istememekte direttigi konu sizi ve evliliginizi geleceginizi etkileyen birsey degil,
zaten size hak vermis ve destek cıkmak adına onlara cephe almıs, adam daha ne yapsın...?
belki ailesi bir de sizi ona karsı kotuledi vs. kaldıramadı. ya da siz hic barısmazsınız diye ailesini daha fazla kotu gostermek istemiyordur. adam zaten ailesine kırgın, konusmak istemiyorsa bir bildigi vardır, bu kadar sıkıştırmayın bence.

Bence esinin uzerine gitme.
Sana hak veriyor.
Seni ezdirmemeye calisiyor.
Ama sen de onu ezme. Belli ki ailesinin yaptiklari yuzunden mahcup oluyor.
Anlattirip da uzme esini.
Senden gizlemesi,ailesi ile senin arani yapmak icin falan degil bence
Aynen katiliyorum. Yalan ortaya ciksa ne olacak. Bence sansinizi zorlamahin, haksiz duruma dusersiniz.

Ya yalanını ortaya çıkarmak istiyorum derken ciddi bir yalan söyledi sandım ne var bunda söylemezse söylemesin konuştuğunu, konuştuklarını söylese ne söylemese ne anlamadım söylemezse söylemesin sizi çekiştirmemiş ki annesiyle tam tersine savunmuş yalan söylemekte değil aslında sen gerilme diye dememiştir yalanını ortaya çıkarıcam filan çok büyük suç varmış ortada gibi eşinizle aranızı kendiniz bozacaksınız hiç merak etmem arasın konuşsunlar eşimin benim yanımda olduğunu bildikten sonra umursamam siz öğrenmişsiniz tamam siz de kalsın öğrendiğiniz neden illa bana söyleyecek konuştuklarını diye hırs yapıyorsunuz. Adamı da sıkıyorsunuz bu şekilde bunaltıyorsunuz.

X