- 21 Şubat 2016
- 392
- 428
- 53
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Canım, erkeklerin kendi arasında olan bir dünya var..genelde erkek erkeğe olduklarında çıkar bu durum. erkek muabbeti derler yaaa...Merhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..
diğer yorumları da okudum. anlamıyorum.
saygın onurlu bir insan küfürlü konuşmadan neden hoşlanır ya da paylaşır yayar ki?
alkol kullanmayan küfürlü konuşmayan bir eşiniz varsa bundan zevk alması bence hoş değil. aksi halde de eşinizin hali öyle ise zaten sizin eşinizden böyle bir hassasiyet beklemeniz hata.
Merhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..
Alkol kullanmam kufur etmem. Ama bazen insan boyle videolari komik bulabiliyor. O hali tavri abuk konusmasi komik gelebiliyor. Saygisiz onursuz mu olduk biz simdi...
diğer yorumları da okudum. anlamıyorum.
saygın onurlu bir insan küfürlü konuşmadan neden hoşlanır ya da paylaşır yayar ki?
alkol kullanmayan küfürlü konuşmayan bir eşiniz varsa bundan zevk alması bence hoş değil. aksi halde de eşinizin hali öyle ise zaten sizin eşinizden böyle bir hassasiyet beklemeniz hata.
bu bir zevk alma meselesi değil ki. herkesin espri anlayışı farklı olabilir. kaldı ki en kibarım diyen erkeğin bile erkek arkadaşları arasındaki muhabbetinde ne mevzular döner duysanız aklınız şaşar.
eşler/erkek arkadaşlar neyse yanınızda veya çevrede kibar, kadına saygılı bir erkekse kendi erkek arkadaşları arasında ne muhabbet ettiğine bırakın da kendi karar versin.
rahatsız olan kadınlar bakmasın. konu sahibinin eşi uyarmış zaten. üzerine gidip izlicem diye tutturup üzerine adamı ortalık yerde rencide etmenin ne manası var?
tüm insanları genelleyen basın açıklaması yapmadım ve düz mantıkla buna gülen böyledir demedim sonuçta ve kendi görüşümü paylastim. direk üstünüze alınıp böyle yazmanız sizi baglar.
herhangi bir çıkarım yapmakta özgürsünüz.
Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir diye de bi söz var
erkek muhabbeti böyledir diyerek tespit yapmanızı anlıyorum. ancak bunu normal karşılamak durumunda miyiz ? saygın olan bu mudur? eşim babam oğlum bunlara bakıp gülse bu saygın onurlu bisey mıdır? alkol küfür esprilerine bakması..
bu konudaki kisinin tepkisini onaylıyorum demedim zaten. daha yumuşak yaklaşmak lazım. hatalisin deyip kesip atmak çözüm değil.
benim yorumum bunu normal karşılamak gerekmediği. belli bir dinginliği olan insan bu tür şeyleri saçma bulur. kendisine gönderilse de begenip yaymaz bence. esim yapsa bu tepkiyi vermezdim belki ama ona dair üzülürdüm bunu mu komik buldu diye
ben bunlara çok kafa takmamak gerektiğini düşünüyorum. kızlar arasında bizim yaptığımız muhabbeti duysalar belki onlar da bizden çok rahatsız olur. doğrusu kişilerin birbirinin özelini didik didik etmemesi. whatsapp'tan bir şey yapılıyorsa ne yapıldığı kurcalanmaması. güven meselesine girmiyorum zaten konu dışı o normal şartlar altında eşlerimize güvenip zaten telefonlarını karıştırmıyor olmamız lazım(aynı şekilde onların da bizimkileri). bir de üzerine karıştırıp bu tepkiler özel hayata saygısızlık olarak geliyor bana.
saygın ve onurlu bir şey diyorsun ya. bunlar kalıplar bana göre. insanları bir kalıba sokmak, buna gülünüp buna gülünmez demek birbirimizi kısıtlamaktan başka bir şey değil. zaten eşler birbirini az çok bilir sen buna hassassan eşin de senin gibidir ortalama veya ben rahatsam eşim de rahattır gibi gibi.. onun için öncelikle konu sahibinin tepkisi zaten yanlış o konuda hemfikiriz. gülünülecek konu mevzusunda da ben de bu şekilde düşünüyorum. herkesin fikrine de saygılıyım ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?