Eşimin WhatsApp grubu

diğer yorumları da okudum. anlamıyorum.
saygın onurlu bir insan küfürlü konuşmadan neden hoşlanır ya da paylaşır yayar ki?

alkol kullanmayan küfürlü konuşmayan bir eşiniz varsa bundan zevk alması bence hoş değil. aksi halde de eşinizin hali öyle ise zaten sizin eşinizden böyle bir hassasiyet beklemeniz hata.

Canım, erkeklerin kendi arasında olan bir dünya var..genelde erkek erkeğe olduklarında çıkar bu durum. erkek muabbeti derler yaaa...

Alkol kullanmam kufur etmem. Ama bazen insan boyle videolari komik bulabiliyor. O hali tavri abuk konusmasi komik gelebiliyor. Saygisiz onursuz mu olduk biz simdi...

Bence haklısınız fakat daha uygun şekilde söyleseniz o da anlayıp utanırdı belki de ama siz ters çıkınca o da kırılmış olabilir. İnsanlar gerçekten neyle dalga geçeceklerini şaşırdılar. Belki o videodaki kadının böyle paylaşıldığından haberi bile yok o sebeple bence de komik değil. Eşime de arkadaşlarından böyle videolar geliyor ama ben kızmam ama hoşlanmadığımı belirtirim genelde, travesti videosu atmışlardı hayırlı cumalar diye, bir keresinde kadın poposu atmışlar hatta başka bir arkadaşı da eşim görecek diye kafayı yemiş, kızar diye. Ben kızmam ama hoşlanmadığımı da söylerim, Allah akıl fikir versin diye de eklerim. Çünkü 30 yaşını aşmış bir insan da artık ergen gibi mesajlar atmasın bir zahmet. Ama kızıp başkasının yanında rencide etmeyin sonuçta mesajı atan da başkası.

Ay o videoyu aylar önce ben de izlemiştim ve çok itici gelmişti hiç gülmemiştim. Ama erkeklerin hoşuna gidiyo demek ki öyle şeyler. Bir kere güzelce laf sokup konuyu kapatabilirdiniz sonuçta neye gülüp gülmeyeceğini siz seçemezsiniz. Uzatmayın bence çok da büyük bi olay değil boşuna huzurunuzu bozmayın :)

Alkol kullanmam kufur etmem. Ama bazen insan boyle videolari komik bulabiliyor. O hali tavri abuk konusmasi komik gelebiliyor. Saygisiz onursuz mu olduk biz simdi...

tüm insanları genelleyen basın açıklaması yapmadım ve düz mantıkla buna gülen böyledir demedim sonuçta ve kendi görüşümü paylastim. direk üstünüze alınıp böyle yazmanız sizi baglar.
herhangi bir çıkarım yapmakta özgürsünüz.

Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir diye de bi söz var

Benim eşime de aynı video gelmiş, açtı beraber izledik.
Yazık kadın ne dediğini bile bilmiyor, yabancı çünkü.
Erkek sohbeti de ne dangozmuş dedim, o benim lafıma daha çok güldü ve kapattık.
Neyi izleyip, neye güleceğine ben karar veremem koskoca adamın.
Annesi gibi davranmazsanız ikiniz için de iyi olur.
Öyle bir videoya gülmesi sizde nasıl bir düşünce uyandırdı, onu merak ettim ben.

videoya gülmüş gülmese iyide gülmüş yapacak bişey yok.. kızarsın bir ama konuyu uzatmazsın. küsülecek bir konu değilki

Ben ne saçma şeylere gülüyorum neye güleceğim de kimseyi ilgilendirmez olgunlukla ne alakası var? Haksızsınız acayip müdahaleci gibisiniz.

bu bir zevk alma meselesi değil ki. herkesin espri anlayışı farklı olabilir. kaldı ki en kibarım diyen erkeğin bile erkek arkadaşları arasındaki muhabbetinde ne mevzular döner duysanız aklınız şaşar.
eşler/erkek arkadaşlar neyse yanınızda veya çevrede kibar, kadına saygılı bir erkekse kendi erkek arkadaşları arasında ne muhabbet ettiğine bırakın da kendi karar versin.
rahatsız olan kadınlar bakmasın. konu sahibinin eşi uyarmış zaten. üzerine gidip izlicem diye tutturup üzerine adamı ortalık yerde rencide etmenin ne manası var?

Bana tepkin çok abartılı geldi. Erkekler malesef kendi aralarında bile konuşurken bazen küfürlü konuşabiliyorlar. Misal eşimin de arkadaşlarıyla wattsap grubu var ve bana dediği tek şey "telefonumdaki herşeye bakabilirsin ama wattsap arkadaş grubumu okuma çünkü küfürlü konuşuyoruz." Ve bu bahsettiği arkadaşlarının hepsini yakınen tanıyorum aynı ortamda bulunduğumuzda o kadar saygılılar ama kendi aralarında konuşurken bazen küfürlü konuşuyorlarmış napim şimdi eşimi mi boşayayım

Bence haksızsın. Kocaman adam neye güleceğine karar verebilir. Kardeşinin yanında yapmasaydınız bari

erkek muhabbeti böyledir diyerek tespit yapmanızı anlıyorum. ancak bunu normal karşılamak durumunda miyiz ? saygın olan bu mudur? eşim babam oğlum bunlara bakıp gülse bu saygın onurlu bisey mıdır? alkol küfür esprilerine bakması..

bu konudaki kisinin tepkisini onaylıyorum demedim zaten. daha yumuşak yaklaşmak lazım. hatalisin deyip kesip atmak çözüm değil.

benim yorumum bunu normal karşılamak gerekmediği. belli bir dinginliği olan insan bu tür şeyleri saçma bulur. kendisine gönderilse de begenip yaymaz bence. esim yapsa bu tepkiyi vermezdim belki ama ona dair üzülürdüm bunu mu komik buldu diye

Akilsiz ahlaksizda olduk simdi..

Ya bazen sacma sapan şeylere gulmuyor muyuz o anki ruh haline bagli ...
Abartacak bisey yok .adam evli barkli diye gelen bir videoyu seyretmesun mi o an bekli futbolla alakalı bir mevzu vardir kardesine göndermiştir
Hem kardeşi ile bu nu konusmanda olmamis esiminde grupları var ben hic bakmam o da bisey silermi haberim yok ama kac yas kucuk kardesinin yaninda bile esimi azarlamam hesap sormam kaynim isin icinde bile olsa rencide etmem baskasinin yaninda
Bu kadar adamin ustune gidilmez

ben bunlara çok kafa takmamak gerektiğini düşünüyorum. kızlar arasında bizim yaptığımız muhabbeti duysalar belki onlar da bizden çok rahatsız olur. doğrusu kişilerin birbirinin özelini didik didik etmemesi. whatsapp'tan bir şey yapılıyorsa ne yapıldığı kurcalanmaması. güven meselesine girmiyorum zaten konu dışı o normal şartlar altında eşlerimize güvenip zaten telefonlarını karıştırmıyor olmamız lazım(aynı şekilde onların da bizimkileri). bir de üzerine karıştırıp bu tepkiler özel hayata saygısızlık olarak geliyor bana.
saygın ve onurlu bir şey diyorsun ya. bunlar kalıplar bana göre. insanları bir kalıba sokmak, buna gülünüp buna gülünmez demek birbirimizi kısıtlamaktan başka bir şey değil. zaten eşler birbirini az çok bilir sen buna hassassan eşin de senin gibidir ortalama veya ben rahatsam eşim de rahattır gibi gibi.. onun için öncelikle konu sahibinin tepkisi zaten yanlış o konuda hemfikiriz. gülünülecek konu mevzusunda da ben de bu şekilde düşünüyorum. herkesin fikrine de saygılıyım ayrıca.

öncelikle eşlerin birbirinin telefonuna bakması konusunda benim hiç bir yorumum olmadı. o her çiftin kendi kararıdır. bu çift için de yorumum yine de yok.

neye gülüp gülmeyeceğine ben karar vermiyorum. diyorum ki buna gülüp ediyorsa da onurlu bir şey değil. bunu babam da yapsa hoşuma gitmez.ama bu babamı eşimi kontrol edip izlemesin diye uğraşacağım ya da konu sahibinin tepkisinin aynısını vereceğim ve onu onayladıgım anlamına gelmiyor.

ve bu benim görüşüm. dediginiz gibi herkes anlaşabileceği kişiyle evlenirse bu gibi şeylerde de sorun yaşanmaz. konu sahibine yazdığım yorum da bu şekildeydi.

gereksiz uzatmak istemiyorum.
herkes kendi beğenisine göre espriler izler takip eder. yaptığım yorumun şahsi alınıp çıkarımlar yapılmasından hoşlanmadım. devam etmek istemiyorum.

iyi forumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…