• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin WhatsApp grubu

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Merhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..

Merhaba..
Dün gece eşimin kardeşinin doğum gününü kutladık, evdeydik foto çekildikten filan sonra fotoları göndermek için eşim WhatsApp ini açtı, neyse... Bir tane grubu var ona girdi, birkac şey sildi ben de ne sildin dedim.. o da birkaç küfürlü video, şimdi herkesin yanında açamam başbaşa izleriz dedi.
Ben tabiki ısrar ettim ve kaydedilen kısmına girdi 7 saniyelik bir video çıktı karşıma. Bir kadına sarhoş bir şekilde beni *burda sansur var* Beşiktaşlı yaptılar diye soyletmisler. O da bunu kardeşine atmış... Ben tabiki bozuldum. Kaç yaşında adamsın böyle şeylerle mi uğraşıyorsun dedim, gruptan attılar bana da komik geldik sen erkek muhabbetini bilmiyorsun, daha neler dönüyor dedi.
Ben de dönebilir ama senin bir çocuğun ve evlisin bu tarz videolara gulmen bile beni irrite etti dedim. Sonra konuyu Kapadik. Butun gece konuşmadık. Ben kardeşi ile konuştum o sustu. Dut yemiş bülbüle döndü. Sonra hiç konuşmadan yattık uyuduk. Sabah da ise gitmiş bu saat oldu hiç konuşmadık aramadı filan. Ben zaten tepkiliyim. Kardeşine de ayıp oldu ama tutamadım kendimi o an. Ben istiyorum ki bişey varsa konuşsun anında çözüp kapatalım konuyu. Ama o kızsam bile susuyor hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yine aynı... Ama ben kızmak da haksız mıyım arkadaslar? Koca adamın böyle şeylerle uğraşması ne kadar doğru? Fikir istiyorum....
Sağolun simdiden..
Haksızsın...Seninde espri anlayışın onun hoşuna gitmiyordur belki. bu kadar müdahale etmeyin. sana zorla izletiosa verirsin tepkini. ama adam izlemiş gülmüş, bazı kadınlar cidden durduk yere kavga çıkarmaya meraklı...Sen onun annesi değilsin ki terbiye veriosun...

Bana da saçma gelir böyle videolar ve muhabbetler. Ama bence abartmışsınız, olabilir yani siz komik bulmayabilirsiniz o bulur. Erkek muhabbetinin seviyesi bazen öyle yerlerde olur gerçekten ama yapacak bir şey yok, görmeyin duymayın. Herşeyine karışıp bunaltmamak lazım. Konuşmamanızı çok abartı buldum, size mi küfür etti yani nedir.

Size komik gelmemiştir onlara komik gelmiştir hayatı kendinize de başkalarına da zorlaştırmayın bu kadar . Canınızı bu kadar sıktığınıza değmez boşverin gitsin

Merhaba..
Sağolun simdiden..
Haksızsın bence onlarında arasındaki muhabbet bu zorla sana izletmiyor ya adam aksine sen hem zorla izleyip hem rahatsız oluyorsun eşim gelip kız arkadaşımla güldüğüm eğlendiğim videoyu ısrarla görmek isteyip buna mı gülüyorsun diye laf söylese çok güzel ağzının payını alır yani

üzerine konuşulcak bi mesele yok ki konuşsun. koskoca adam yetişkin yani sizin özelinizi anlatmadığı sürece arkadaşları ile ne konuştuğuna da karışmayın bi zahmet. 10 yaşında çocuk değil sonuçta.

Videoyu biliyorum , bence komik değil . Ama eşinize komik gelmiş olabilir , sanırım kadın yabancı uyruklu ve Türkçe bilmediği için söyletiyolar ne dediğini bilmeden söylüyo olması komik gelmiş olabilir . Büyütülecek bir şey yok , keşke kardeşinin yanında rencide etmeseydiniz , barışın bence .

ben de gülmem normalde de,
o biraz da anlık bir şey olabiliyor, o an komik bir muhabbetin üzerine gönderildiyse mesela insana komik geliyor gibi.

bence çok karıştırmamak lazım ya.

Bence de haksızsınız. Neye güleceğine karışmak gerçekten çok uç nokta olmuş. Nedir yani altı üstü video. Bana biri bi videoya güldüm diye tavır yapsa psikolojik olarak sağlıklı olmadığını düşünürüm, soğurum...

Back