Eşimin umursamazlığı

Elektrik , kombi, tamir işlerine de müdahele edip usta çağıramıyorsa , bir işe yaramıyorsa bu adam ne yapıyor o evde? Bütün gün koltuğa uzanıp tv mi izliyor? Cinsel hayatınız nasıl? Ben yapamam çok yorgunum sen gel uğraş bana yanaş demiyordur umarım. Yaşadığınız ilk kötü evlllik deneyimi için üzgünüm. Çok geçmiş olsun... Bu 2. Eşinizden boşanmanız ruh sağlığınız için daha iyi olacak. Siz kendine yeten, sorumluluk sahibi, güçlü bir kadınsınız. Kirli sepetinde ekstra çamaşıra gerek yok. Bu adam size resmen yük.

Kayinbabam evlendigim yıl vefat etti, keşke olsaydı

Kıskançlık sıfır

Bana tuhaf gelmedi.

Ben de eskiden bütün görüşmeleri yapardım.

Kocam çok beğenir diksiyonumu,tarzımı vs.

Şimdi çocuktan elime telefonu alamıyorum mecbur kocam arıyor herkesi.

Cinsel hayatımız son bir yıldır, hiç yok, ilk bir yıl normaldi, sonra ki yillarda, araya soğukluk girdi, zaten azalmisti,

Bana tuhaf gelmedi.

Ben de eskiden bütün görüşmeleri yapardım.

Kocam çok beğenir diksiyonumu,tarzımı vs.

Şimdi çocuktan elime telefonu alamıyorum mecbur kocam arıyor herkesi.
Yorum yaptığın için mutlu oldum, lalecigim, yani normal bunlar diyorsun,

1 yıl mı? Neden olmuyor o mu istemiyor ? Cinsellik çok önemli. Çocuğunuz var mı?
Çocuğum var, ikimizde öncesinde yoğun çalışıyorduk, bunu bahane ediyordu, şimdi ben evdeyim, o calisiyor, gelince telefonla falan oynuyor, sonra işte yatıp uyuyor, kalmadi yani arada cinsellik falan

Psikolojik destek almayı da kabul etmiş ama siz randevu alınca gitmemiş. 10 yıl boyunca nasıl dayandınız bu adama? Sizde de iyi sabır varmış gerçekten.

Psikolojik destek almayı da kabul etmiş ama siz randevu alınca gitmemiş. 10 yıl boyunca nasıl dayandınız bu adamla? Sizde de iyi sabır varmış gerçekten.
İkinci evliligim olması, ailemin boşanma baskıları, sonra işsiz kaldım maddi sorunlar, çocuklar v.s derken, 10 yıl geçti, ama bende çok yıprandım, yoruldum artık.

İkinci evliligim olması, ailemin boşanma baskıları, sonra işsiz kaldım maddi sorunlar, çocuklar v.s derken, 10 yıl geçti, ama bende çok yıprandım, yoruldum artık.
Bu hayat sizin hayatınız. Ailenizin boşanma demesi önemli değil. Olan sizin psikolojinize oluyor. Peki boşanmak istiyor musunuz, birikiminiz var mı ? Yoksa 10 yıl böyle geçti,alıştım zaten bu evliliğe devam ederim mi diyorsunuz ?

Çocuğunuz büyümüştür artık
İş bulup hayatınıza tek devam edebilirsiniz çünkü zaten tek yaşıyor gibisiniz

Adam sorumluluk almıyor, sizi kıskanmıyor, cinsellik yok.. Siz sadece ev arkadaşlığı yapıyorsunuz ve orada bile evin tüm yükü sizde. Eşiniz süs bitkisi gibi yaşıyor sanırım evde. Allah sabır versin ne diyeyim. Tam boşanılacak adam. Hiçbir şeyi bana normal gelmedi.

Ortak birikim vardı, onunla ev aldık, sonrasında ben işsiz kaldım şu anda bir tane bilekliğim var, onun dışında birseyim yok, iş bulmak için, çok çabalıyorum, tekrar birikim yapacağım.

Bana hiç normal gelmedi. Benim sürdürebileceğim bir evlilik değil bu. Tabii ki bazen benimde arayacağım yer olur ama evlilikte usta çağırmak VS koca yapmalı. Sonrasında hiç naaptın falan diye sormamak enteresan.
Ki zaten cinsellik yokmuş. Bu tek başına boşanma nedeni bence.

ben yalnızım bunların hepsini ben yapıyorum
adamın bir hatası yoksa bunlar neden sorun olsun ki
arayın siz de konuşun ne olacak
Yalnız olunca mecburen sen yapacaksın, kocam varken ustalarla, emlakciyla vs neden tek başıma muhattap olayım? Adam bunları bile yapmayacaksa evde boşuna yer isgal etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…