- 23 Ocak 2020
- 1.266
- 1.307
- 133
- Konu Sahibi Canangul133
-
Aileler falan toplanınca, özellikle kendi ailesi gelince, çok güzel sohbet eder, ama dışarı işleri yada başka şahıslar olunca böyleEşiniz hiç eril erkek enerjisinde değil. Aşırı pasif birisi. Sosyal anksiyetesi mi var?
Bir dönem bende de sosyal anksiyete vardı ailem ya da arkadaşlarımla gayet tıkır tıkır konuşurdum ama yabancı biriyle konuşmakta güçlük çekerdim. Çok eskiden anlattığınız gibi bir erkek arkadaşım vardı gece vakti bir uygulamadan sipariş verirdik yemek gelince kapıyı bana açtırırdı hep... En son dayanamayıp bu ne böyle biraz atılgan ol erkek gibi davran deyip kırıcı konuşmuştum. Siz eşinizle konuşunca ne tepki verdi?Aileler falan toplanınca, özellikle kendi ailesi gelince, çok güzel sohbet eder, ama dışarı işleri yada başka şahıslar olunca böyle
Susuyor sadece, işte sen konuşuyorsun ne fark eder falan diyor, derdimi anlatamiyorumki, o kadar çok üzülüyorum ki, evliyim ama tek başıma bir hayat yaşıyorumBir dönem bende de sosyal anksiyete vardı ailem ya da arkadaşlarımla gayet tıkır tıkır konuşurdum ama yabancı biriyle konuşmakta güçlük çekerdim. Çok eskiden anlattığınız gibi bir erkek arkadaşım vardı gece vakti bir uygulamadan sipariş verirdik yemek gelince kapıyı bana açtırırdı hep... En son dayanamayıp bu ne böyle biraz atılgan ol erkek gibi davran deyip kırıcı konuşmuştum. Siz eşinizle konuşunca ne tepki verdi?
Bende sorun etmiyordum ama, artık yoruldum yada bu olay benimde psikolojimi bozdu bilemiyorumben yalnızım bunların hepsini ben yapıyorum
adamın bir hatası yoksa bunlar neden sorun olsun ki
arayın siz de konuşun ne olacak
İkimiz beraber gidelim diyorum yıllardan beri, tamam diyor, randevu alinca gitmiyorSosyal anksiyetesi var buyuk ihtimal. Rahatsiz oluyorsaniz soyleyin gitsin bir psikiyatriste duzeltsin kendini.
işine gelmişAileler falan toplanınca, özellikle kendi ailesi gelince, çok güzel sohbet eder, ama dışarı işleri yada başka şahıslar olunca böyle
bence bahane arıyorsunuz
Ya benimle randevuya gelirsin ya da adliyeye gideriz diyin bakalim ne yapacak? Boyle omur gecmez diyorsaniz tabi yoksa katlanirim diyorsaniz devam edinİkimiz beraber gidelim diyorum yıllardan beri, tamam diyor, randevu alinca gitmiyor
Canım tezdir, eşim de uzak kalınca, tamamen hersey bana kaldı, yani ben usta buluyorum, çağırıyorum, yaptırıyorum, sormuyor bile ne yaptın diyeişine gelmiş
canınız tez midir?
benim de canım tez ve evde bazı işlere ben atlarım ondan önce
zaman içerisinde törpüledim de yine çoğunluk ben yaparım
ama bunlar sipariş komşu okul işleri
usta işlerinde eşim beni kesinlikle muhattap etmez
buradan kızabilirsiniz bunlar erkek işi (mahsus diyin böyle)
ben neden arıyorum gibi gibi
Ayyyy içim şişti okurken. Bu erkek mi şimdi? Üzgünüm ama eşiniz çok pasif birisi. Kaç yaşında? İlk evlilikten çocuk var mı? Görücü usulü tanışma olmuş ne kadar süre tanıştınız?Herkese merhaba,
Ağlayarak yazıyorum, yanlışım olursa affola.
Eşim ve benim ikinci evliliğimiz, ben ilk eşimden çok çile çektim, dayak, şiddet ne ararsanız vardı, ölümden döndüm,
Neyse geçmiş zaman, bulunduğum ilden taşındım o dönem, yıllar geçtikten sonra şimdiki eşimle tanıştırdılar beni, görücü usulü evlendim,
İlk başta eşimin sessizliği, hoşuma gidiyordu, çünkü İlk es kisisinden her türlü işkence, şiddet görünce, uyumlu, sessiz, sakin çok şükür dedim mutlu olacağım
Fakat bu sessizlik, normal değil, olayları örnek veriyorum, musluk bozulur, sucu aranacak, aramaz sen ara der, elektrikçi aranacak, srn ara der, kombi temizliği yapılacak, adam bulur ararım, apartmanda sorun olur, yoneticiyle ben konuşurum, hastane, v.s bütün isler bende,
Üst komşu sorunlu, ev sahibini ara konuş diyorum, ben ne arayacağım, sen ara konuş diyor. Hiç bir şekilde, kimseyle iletişime girmiyor, 10 yıldan beri çok yoruldum,
Dün emlakci aranacakti, bana diyor, ara emlakciyla konuş, örnekler uzar gider daha...artık dayanamıyorum, dün cinnet geçirdim, sen ne işe yapıyorsun dedim, bu hayatı neden tek yaşıyorum dedim.
Bu normalmi, ben artık hiçbir şey düşünemiyorum
hiç kıskanç da değil sanırımCanım tezdir, eşim de uzak kalınca, tamamen hersey bana kaldı, yani ben usta buluyorum, çağırıyorum, yaptırıyorum, sormuyor bile ne yaptın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?