Eşimin tutarsızlığı!

100 euro sizin butcenizde onemli bi miktar olabilir ama altinda son model mercedes olan birinin günlük masrafi yani esinizin para gondermesi çok mantıksız.
Gunluk harclik veriyor yani.
Bu ironiyi algilamasi lazım ama 1 2 defa gonderince bi daha ne bahane bulup gondermemeye baslayacaksiniz o da tuhaf.
Babasinin parayi almasi daha da tuhaf!! İnsan ihtiyaci varken almaya cekinir adamdaki rahatlığa bak.

Aynen

Haklisin. Önce kendi ac karinlarini doyursunlar da sonra ailelerine yardim etsin su erkekler. Daha 1 hafta once buna benzer bir konu yuzunden tartistik esimle dertliyim

valla peder mercedese binecek ben kendimden fedakarlik yapacam yok oyle dunyaa..ihtiyaci olsa neysee ama kimse kusurabakmasjn..bende olsam sinir olurum..

Neden döviz
Kayınpederin durumu iyi ise, önceden borç olarak nitelendirilen bir para yoksa, borcunuz varken böyle bir işe girişmek çok saçma.
Sonra napıyorsanız yaparsınız

Haklısınız. Tavrınızı devam ettirin. Çalışın sizde ailenize her ay para vereceğinizi söyleyin. 2. Çocuk istemiyorum bu şartlarla diyin. Kusura bakmasın ben sıkıcam bi tarafımı onlara her ay para göndericem olduuu!!

ya ben evlensem aileme aylık 400 tl gönderecek olsam annemler asla kabul etmez. ki borcu ödenen tokiden ev ve eski mi eski bi arabaları dışında bişeyler yok. babam emekli. annem asla kabul etmez. heralde açlıktan duvarları filan kemirecek olmaları lazım benden para alması için, özellikle evlenince. şimdi bu erkek ailelerinin kendi durumları iyiyken hala çocuk parası yemelerini benim aklım almıyo. hadi çocuğun vicdan borcu var okey, adam kabul etmesin.

Babasının haberi var mı bu durumdan? Siz şunu teklif edin; bak babanın ihtiyacı olduğunda veririz tabiki ama şuan ihtiyaçları yok biz onu oğlumuzun hesabına gönderelim her ay biriksin, ihtiyacımız olursa kullanırız yoksa da oğlumuza yatırım olur. Zaten yaşlıların ihtiyaçları azalıyor. Maaşları evleri arabaları var napacaklar ki parayı. İhtiyacı olmadığı halde çocuğundan para isteyen aileleri de hiç anlamıyorm gerçi ihtiyacı olsa da istememeliler çocukları insan gibi yetişmişse bunu söyletmezler elinden geleni yaparlar.

Aynen sinirleniyorum düsündükce.. ha bide oglum dogdugunda onun icin birikim yapalim her ay 50,100 kesilsin birikim icin dedigimdede bunu kabul etmemisti kendisi!!!

Vallah canim haklisin kesinlikle vermesin ihtiyaci varsa bu baska birsey ama altinda lüks araba varken yok olmaz.
100€ yu babasina vereceginize oglunuza yapsin o parayi. Bizde öyle yapcaz. Benim kayinpederimin aylik geliri nerdeyse bes bucuk bin euro oluyor bazen de daha fazla.
Esimde bilgisayar satiyor. Babasina birtanesini hediye etmis nerdeyse 600€ kayib. En azindan o bilgisayarin kazancini almasaydida maaliyetini alsaydi babasindan. Ama yok almadi kendiside hata oldugunu anladi ve birdaha da böyle bir aptallik yapmaz

bir şey soracağım, 1000 euro değil, değil mi? üzülmekte haklısınız ama küsülecek bir rakam değil.

Ahhh birde benimki akillansa..
Karışıncada, babamla benim aramda neden karışıyorsun diyor

Canım 100 euro her ne kadar 100 diye rahatça söylüyoruz ama tam bilemiyorum net bilenler lütfen düzeltsin 400 civarı bir para yapıyor. Çoğu kişi sizi fakir etmez demiş ama asıl mercedesi olan durumu yerinde olan kv kpyi zengin etmez. Borcumuz var sıkıntıdayız istediğim storu sıkışığız diye almıyor diyorsunuz. Borçlu insanı gayet de fakir eder.

Ben bu aileleri anlamıyorum. Durumları ne kadar iyi olursa olsum, kendileri de orta üstü bir hayat yaşıyorlarsa bir anne baba nasıl borç ödeyen oğlunun parasını kabul eder. Siz torunuma harcayın eşine harca demez mi. Vallahi anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…